welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tanith Edgeworth
Member
Aantal berichten : 23
IC posts : 14

Character sheet
Age: 24
Occupation: Pirate, Information broker, Queen of the damned
Residence : Around
Profiel bekijken

|open| Just a little wound... Empty |open| Just a little wound...

op do feb 08, 2018 11:41 pm
I see what is right and approve, but I do what is wrong.
Ze duwde haar voeten hard af op het zand, hoopjes bleven achter waar haar voeten hadden gestaan. In jaren had ze niet zoveel open vlaktes en bergen gezien. Ze was opgegroeid op zee, op een schip en veel in dit soort gebieden kwam ze niet tegen. Ze had teveel energie, haar lichaam kon niet ontspannen. Nu rende ze rond als een hondsdol beest. Maar het voelde goed. Tanith wilde sneller worden, krachtiger. Dus waarom niet een gebied uitzoeken met open velden en vooral, bergen. Een kleine grijns stond op haar lippen terwijl ze richting de bergen rende, ze zette zichzelf met kracht af, greep met haar nagels de ruige rotswand vast. Ze trok zichzelf omhoog, klom hoger, verder en toen ze op een kleine rand was aangekomen, nam ze plaats.
Het uitzicht was prachtig, de zee was vele malen beter, maar dit kwam dichtbij. Haar blonde haren moest ze wat naar achteren strijken zodat ze niet in haar gezicht zouden waaien. Kon ze springen? Een kleine grijns. Natuurlijk kon ze springen, natuurlijk kon ze dat. Maar zou haar lichaam dat aankunnen? Even beet ze bedenkelijk op haar lip, het moest maar. Dacht ze bij zichzelf, het was maar enkele verdiepingen? Hoeveel zouden het er zijn... Hmm, lastig als je moeite had met tellen. Vijf verdiepingen, het konden vijf verdiepingen zijn. Ze hield een hand op, tot vijf tellen kon ze nog iets. Vijf vingers aan je hand. Verzuchtte ze en voor enkele tellen sloot ze haar ogen. Openen en springen, dacht ze bij zichzelf. Ze voelde de spaning opkomen.
NU.
De val was misschien kort, maar de vrijheid die ze voor enkele tellen waarnam was heerlijk. Haar tenen raakte de stenen van de grond, haar lichaam volgde en gekraak. Ze gromde, nee, haar been had dit niet prettig gevonden. Ze keek neer op haar pijnlijke been. Haar kaken op elkaar geklemd door de pijn, daar werd ze begroet door een wond. Het witte gedeelte wat eruit stak zochte voor een boze grom en haar vuist vond de berg. Ze had haar been gebroken? Hoezo brak een vampier een been? Ze was blij om even de pijn van haar been te vergeten door enkele keren hard tegen de muur te slaan. Moest ze het terug duwen? Zou het vanzelf weer terug gaan? Misschien had ze hier beter over na moeten denken. Ze plofte op de stenen neer, terwijl ze met een zucht en wat pijnlijk gekreun naar haar been keek. What to do with it...
MADE BY MINNIE OF BTN
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum