welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tanith Edgeworth
Member
Aantal berichten : 23
IC posts : 14

Character sheet
Age: 24
Occupation: Pirate, Information broker, Queen of the damned
Residence : Around
Profiel bekijken

Story Lane Empty Story Lane

op vr feb 09, 2018 6:09 pm
STORY LANE
WHAT A WORLD WE LIVE IN.

Story Lane Fantastic_world_Boats_Trail_518173_2048x1152

Geen setting, geen tijd. Niks is te vreemd of te gek; alles is mogelijk.
Een RP forum waar je ieder verhaal op kwijt kan en mensen kan vinden voor alle mogelijke plots. Verzin het, plaats het. Make it happen (:  

Het is voor nu nog een rustig forum en kunnen wel wat leden gebruiken om wat meer verhalen leven in te blazen. Mogelijkheden genoeg dus!


Story Lane RpekKs8
made by florence of btn
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum