welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Willow Cloven
Member
Aantal berichten : 26
IC posts : 16

Character sheet
Age: Old (almost 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Occupation: Medic
Residence : I'Ilyria
Profiel bekijken

[Date] Vampire Sunrise

op di feb 13, 2018 10:30 pmHELL IS EMPTY

De reis had langer geduurd dan Willow had ingeschat, maar toen de zon eindelijk in de zee was weggezakt was ze aangekomen. Ze had de man die haar per kar had gebracht hartelijk bedankt en hem een paar geldstukken toebedeeld, voordat ze zich in de stad begaf. Ondanks haar leeftijd was ze nog nooit in de havenstad geweest, die nog steeds bruisde van het leven. Het was compleet anders dan I'llyria en als ze niet op tijd voor haar afspraak wilde zijn, had ze graag nog even rondgekeken. De zoute lucht rook beter dan de lucht die altijd in de bergen hing. Het was haast een verademing. Willow had voor een simpele, lange, zwarte jurk gekozen, de onderste laag was afgewerkt met kant. Ondanks de winterkou had de jurk blote schouders en korte mouwen. Ze was er inmiddels aan gewend dat de kou haar niet kon deren en hoewel dit niet haar mooiste jurk was, vond ze hem prima passen voor de gelegenheid. Willow zelf had geen idee wat ze moest verwachten, wie weet kreeg ze wel een hele oude vent voor zich, of misschien wel een meisje. Voor de gelegenheid had ze haar trouwring afgedaan, hoewel ze niet van plan was om deze date al te serieus te nemen, zou het mensen misschien afschrikken.

Na even dwalen had Willow de plek gevonden. Het was dichterbij het water en wat verderweg van al het lawaaai van de stad. Het voelde hier kalmer en toen ze het restaurant eenmaal in zich kreeg, glimlachte ze. Dit was perfect. Ze stopte even om naar haar spiegelbeeld in een donkere ruit te bekijken. Snel deed ze haar knot nog een keer goed, streek ze een paar haren achter haar oor en zorgde ze ervoor dat alles er verder goed uitzag. Nerveus? Misschien een beetje. Uiteindelijk stapte ze met een glimlach het restaurantje binnen, vrijwel meteen werd ze begroet door een vriendelijk meisje. ''Hi, I'm here because of the dates for valentine?'' Sprak ze ietwat ongemakkelijk en op een gedempte toon. Er werd naar haar naam gevraagd en weldra werd Willow naar een tafeltje wat meer naar achteren geleid. Het bleek dat ze de eerste was. De kaars op de tafel zorgde voor een warme sfeer, maar zorgde er ook voor dat Willow besefte dat ze toch echt nerveus was. De vrouw zuchtte, legde haar handen in haar schoot en besloot af te wachten, veel anders kon ze niet.

De jurk ongeveer:


AND ALL THE DEVILS ARE HERE+Lestat Kazimir


Oh honey,
I'm an angel, I swear
The horns are only there
to hold up the halo
Lestat Kazimir
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: [Date] Vampire Sunrise

op do feb 22, 2018 4:01 pm

L E S T A T ▲
Er was altijd wel een manier voor een vampier om zich te vermaken. Tenslotte had je altijd met die ontzettende honger te maken die door je aderen heen raasde. Vampiers die op dierenbloed probeerden te leven, begreep Lestat maar niet. Datzelfde gold voor die vampiers die zochten naar een geneesmiddel, die het vampirisme als een ziekte, een vloek, zagen. Ook al was het worden van een vampier tegen zijn wil in gebeurt, had hij geen keuze of zeggenschap gehad, was hij ‘tevreden’ met wat hij nu was. Hij kon zich dan ook nauwelijks nog anders voorstellen.
Dan veranderde er ook veel wanneer je een vampier werd en was het moeilijk om bij je ‘ware ik’ te blijven, want je ‘ware ik’ veranderde net zo hard. Uiteindelijk wist je gewoon niet meer wie je ‘ware ik’ was. Datzelfde had Lestat moeten doorstaan en hij heeft geprobeerd om zo menselijk mogelijk te blijven. Dit was achter fout gegaan toen hij zijn liefde, Nicolas, om het leven had gebracht. Eerst was hij in een diepe depressie beland en geleefd om dierenbloed, maar toen die arme dame op zijn pad was beland en hij zijn honger niet meer in bedwang had kunnen houden, was hij helemaal ongecontroleerd gaan moorden. Lestat had tenslotte nooit een leraar gehad wat betrof het leven als een vampier. En lang heeft hij met de vraag gezeten wat het inhield om vampier te zijn, dit had hij allemaal zelf mogen ontdekken en dat was de reden dat hij nu was wie hij was.

Hij schreef zijn naam op het briefje om deel te nemen aan die zogenoemde ‘dates’ en het was totaal niet zijn intentie om zijn ‘grote liefde’ te ontmoeten. Zijn grote liefde was namelijk al geweest, Nicolas al zat dit hem al jaren, maar dan ook jaren, niet meer dwars. Dat was zeker een voordeel van het zijn van een vampier, want je kon je gevoel gewoon… uit zetten. Al was gevoel wel een probleem wanneer het uitzetten niet lukte, maar daar had Lestat op dit moment geen last van.
Lestat stond in zijn formidabele inloopkast, voor het rek met al zijn pakken. Hij zocht een zwarte pak uit, één die netjes, strak, maar ook duister en mysterieus was. Deze trok hij aan en hij bond zijn halflange, blonde, golvende haren in een strakke staart. Hij trok zijn lippen op tot een grijns en verliet vervolgens tevreden zijn landhuis. Hij stapte op zijn paard. Een mooie, bijna witte/licht grijze merrie met zilveren manen.

Aangekomen bij het restaurant zette hij het dier op stal. Hij streek zijn pak strak, zorgde ervoor dat er geen vlekjes op te zien waren en stapte vervolgens het restaurant uit. Zoals gewoonlijk zag hij er buitengewoon uit. Je kon zien dat de mensen die hem zagen niet wisten wat ze moesten vinden, denken, voelen. Positief? Negatief? Hij zag er goed uit, dat was een ding dat zeker was. Een man kwam op hem afgelopen, leek een soort onderbuikgevoel te ervaren, maar vroeg vervolgens naar zijn naam. Zijn date was er al. Lestat bedankte hem en gaf hem een kort buiginkje, waarna hij naar hun tafeltje toe liep, die zich ergens achter in het restaurant bevond. Zodra de vrouw in beeld kwam kreeg hij zelf een soort rilling door zijn ruggengraat heen. Als vampier was het niet moeilijk, tenzij je het nooit eerder had ervaren, om een andere vampier te spotten. Toch liet hij niks blijken, al voelde hij zeker een soort frustrerende teleurstelling, omdat hij had gehoopt op een maaltijd. Toch bracht dit ook een zekere interesse, Lestat had namelijk niet vaak te maken met andere vampieren, hij ontweek ze liever. Daarvoor hoefde hij alleen maar terug te denken aan die Achilles. “Mi’lady,” sprak hij elegant, stak zijn hand uit om de hand van de dame aan te nemen, om vervolgens een buiging te maken en een kus op de hand van haar te plaatsen. “Lestat Kazimir is de naam,” stelde hij zichzelf vervolgens voor.Willow Cloven
Member
Aantal berichten : 26
IC posts : 16

Character sheet
Age: Old (almost 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Occupation: Medic
Residence : I'Ilyria
Profiel bekijken

Re: [Date] Vampire Sunrise

op do apr 26, 2018 12:46 pmHELL IS EMPTY

Willow was aangenaam verrast bij de verschijning van de man. Alles aan hem schreeuwde uit wat hij was, maar voor hem was het waarschijnlijk ook niet moeilijk om te ontdekken wat zij moest voorstellen. Ze strekte haar hand uit, bloosde licht bij zijn beweging en glimlachte vervolgens naar hem. ''Willow Cloven.'' Stelde ze zich op haar beurt voor, dezelfde glimlach bleef op haar lippen staan. Ze liet haar ogen even kort over hem glijden, maar naast zijn zeer verzorgde uiterlijk was er weinig aan hem op te merken. Ja, het vampiergedeelte, maar dat had ze van honderden kilometers afstand aan kunnen voelen. Figuurlijk gesproken dan, want tijdens haar reis had ze er geen enkele seconde bij stil gestaan dat dit ook een optie was geweest. Hadden de makers van dit.. gedoe het geweten? Het was een gedachte waar ze kippenvel van kreeg. Het idee dat iemand wist wie en wat zij was terwijl zij geen enkel idee had wie haar gadesloeg. Onbedoeld liet ze haar ogen door het restaurant glijden, maar niemand leek verdacht.
In plaats daarvan keerde ze weer terug naar Lestat. ''So, bored or actually interested?'' Stak ze van wal, er geen doekjes omwindend dat de persoon voor haar zomaar een paar honderd jaar oud kon zijn en niet perse naar de liefde opzoek was. Willow was er zelf ook nog niet helemaal overuit wat ze hier eigenlijk aan het uitspoken was, maar het was een fijne verandering dan de koude muren van I'llyria.

AND ALL THE DEVILS ARE HERE
Oh honey,
I'm an angel, I swear
The horns are only there
to hold up the halo
Gesponsorde inhoud

Re: [Date] Vampire Sunrise

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum