welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 13
IC posts : 9

Character sheet
Age: 20 Years Old
Occupation: Traveler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Sea bows before me (open)

op di okt 24, 2017 10:42 pm
Fools set the rules in this world,
Just take a look around. It's undeniable.
De Laendaerys familie was een belangrijke familie in dit land, maar het deed geen belletje bij hem rinkelen. Hij en de anderen waren altijd zo druk bezig geweest wat er met de landen waarvan hij wel wist aan de gang was dat hij nooit had geleerd van de andere plaatsen die de wereld te bieden had. Dat was nu wel duidelijk. Was er hier überhaupt wel iets over verteld aan hem? Hij scheen de jonge vrouw tegenover hem steeds meer te verbazen. Ze vroeg hem nu hoe hij hier terecht was gekomen. "Wat denk je.. Aangespoeld," antwoordde hij. Er was geen reden om hierover te gaan liegen. Ze wist toch al dat hij nul verstand had van dit land, van deze hele wereld leek wel.

NOTES  ©️
avatar
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 84
IC posts : 55

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Sea bows before me (open)

op ma nov 20, 2017 9:29 pm

she got those warrior goddess
gypsy soul magical witch bitch type of vibes


[Het leek het meest sarcastische antwoord ooit, aangespoeld. Maar natuurlijk was hij 'aangespoeld'. Het klonk te gek voor woorden, maarja tegenwoordig kon alles gebeuren leek het wel. Zeker in haar wereld. Dus verscheen er een grijns rond haar lippen en schudde ze lachend haar hoofd. "Natuurlijk ben je aangespoeld. Dat klinkt werkelijk waar als het meest logische dat ik ooit heb gehoord." Mompelde ze sarcastisch met een halve grijns terwijl ze hem aankeek.
"De eerste de beste landen om ons heen zijn een flink eind weg. En sorry, maar je ziet er niet bepaald uit als het type dat lange tochten per schip maakt." Ze trok een wenkbrauw omhoog en keek hem aan met een nog altijd duidelijk aanwezige grijns.
Clever as the devil
and twice as pretty
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum