welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 8
IC posts : 5

Character sheet
Age: 16
Occupation: Student
Residence :
Profiel bekijken

A date is is then. |Theneras|

op vr feb 16, 2018 10:32 am
Does God want goodness or the choice of goodness?
Hij begon aan dit alles te twijfelen. Een date, een blind date. Even zuchtte Joshua, deed een simpel wit shirt aan, hij hoefde er niet netjes uit te zien, toch? Hij hoopte van niet, zijn blauwe ogen onderzochten zichzelf in de spiegel. De jongen was nooit iemand die in interessante kleding rond liep, zo ook nu niet. Of was het de bedoeling dat ze er netjes uit zagen? Even beet hij nadenkend op zijn lip, maar besloot dat het goed genoeg moest zijn. Hij wist simpelweg niet wie of wat er tegenover hem kwam zitten. Wat als het een of ander akelig en vreemd iets was? Hij wilde er niet aan denken, daarbij moest hij dus ook kleding hebben waarmee hij kon vluchten. Hij streek zijn donkerblonde haren naar achteren, waarom had hij dit gedaan? Waarom dacht hij dat het een goed idee was om zichzelf op te geven. Even hing hij tegen de muur aan, moest hij een roos, drank of zoets? Moest hij iets meenemen? Hij kon geld van zijn ouders meenemen, hij moest wel. Anders kon hij niet eens drank kopen als het geheel mis zou gaan. Na enkele minuten in gedachte te zijn gezonken, dwong hij zichzelf aan te lopen. Joshua liep langs de kamer van zijn ouders om wat munten mee te nemen, waarna hij richting de deur liep. Hij nam zijn jas mee, keek nog een keer voor een laatste keer in de spiegel om zijn haren goed te strijken en vertrok.

De wind zorgde ervoor dat zijn haren door de war kwamen te zitten, speels hadden wat plukken zich op zijn voorhoofd gelegd. Zijn bruine jas was verweerd, duidelijk dat een nieuwe jas nodig was. Bij het witte shirt waren de bovenste twee knoopjes los en zijn broek was simpel en donker. Met de envelop in zijn zak en langzame pas leek het lang te duren voordat hij er eindelijk was. De twijfel zorgde ervoor dat zijn vlotte pas was vertraagd en hoewel hij er liever meteen was, kwamen de twijfels steeds opnieuw naar de oppervlakte. Maar nog wist Joshua niet of hij hier wel wilde zijn. De deur werd iets vermoeid open gedaan en hij werd begroet, een man keek hem met een glimlach aan en de jongen reikte hem de envelop.
"Follow me... Sir." Een knik, terwijl hij bij een tafeltje aankwam. De man gebaarde naar een van de stoelen en met een zucht nam hij plaats.
"Can I get you a drink?" Drinken, goed idee!
"Wine." Was zijn simpele antwoord. "Red wine."  Even leek de man iets te willen zeggen. Hem te willen vragen of hij het wel mocht van zijn ouders. Maar de blauwe ogen van Joshua keken hem iets vernauwd aan, alsof hij de man uitdaagde het te proberen. De man keek echter weg, knikte en begon wijn in te schenken. De kleine grijns op de lippen van de jongen, maakte duidelijk dat hij blij was met hoe de zaken op dit moment gingen.

@Theneras Aeducan 
MADE BY MINNIE OF BTN
avatar
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Re: A date is is then. |Theneras|

op za feb 17, 2018 4:08 pm

Confidence is what we get
when we take fear
face it and replace it
Waarom had hij zich ook alweer opgegeven voor een blind date? Waarom had zijn vader hem een beetje gepusht? Waarschijnlijk omdat hij nog altijd alleen was, vaak op zichzelf. Dat waren waarschijnlijk zijn vader zijn redenen. Die van hem waren het gratis eten, toch iets van een goed menselijk contact en, wie weet, wat geld of hulp van buitenaf.
Voor de zoveelste keer haalde hij zijn vingers door zijn haar, maar het viel vanzelf weer naar voren. Zijn kleding was niet zo netjes als van de mensen uit de grote steden. Ze waren simpel, al vaak genaaid. Niet chique. Met een beetje pech zou hij de aandacht trekken. Goed.. zo maar dan.
Met lichte tegenzin liep hij zijn kleine slaapkamertje uit, gaf zijn moeder een zoen op haar wang, rende even langs zijn vaders bakkerij om daarna naar zijn paard te gaan. De merrie stond al vast aan een paal en met snelle vingers tuigde hij het dier op. Mythal was onrustiger dan normaal, waarschijnlijk omdat de blonde jongen zelf ook niet alle rust had nu. Integendeel.
Met een diepe zucht stak hij zijn voet in een beugel en stapte. Goed, de reis kon beginnen.
Het was pas toen hij in het bos reed, hij zich bedacht dat hij iemand mee had moeten vragen.. zo alleen door deze bossen… je wist maar nooit wat er kon gebeuren..

Maar gelukkig kwam hij zonder kleerscheuren of andere gekke dingen aan in de stad waar hij moest zijn… en wow. Hij keek zijn ogen uit. Het was echt gigantisch. Hij was van D’auvignon al onder de indruk maar dit was toch echt andere koek.
Nog wat overweldigd stalde hij Mythal en vroeg waar het desbetreffende restaurant was. De goedlachse staleigenaar zag zijn blik en vertelde hem even te wachten, waarna er een stalhulp in zijn richting werd geduwd met de boodschap mee te lopen. En dat deed de jongen dan ook.

Eenmaal bij het restaurant, bedankte hij de jongen genaamd Damon en liep naar binnen.
En meteen voelde hij zich een buitenbeentje. Alles was hier mooi en netjes, iedereen was hier goed gekleed. En dan kwam hij binnen in zijn… nja.. boerenkleding. Hij slikte een paar keer en liet zijn uitnodiging zien aan de dichtstbijzijnde werknemer. De man knikte en liep met hem mee naar een tafel.

Hij was niet de eerste, aan de aangewezen tafel zat al een jongen, hij leek jonger dan dat hijzelf was. Theneras naam plaats aan de tafel, en bestelde een zoete witte wijn toen er werd gevraagd wat hij wilde. Hierna richtte hij zich op de jongen tegenover hem. ‘Umh.. Hi.’ Groette hij hem ongemakkelijk. Hij voelde zich hier echt niet thuis.. maar hopelijk zou het een beetje wennen.. Theneras stak zijn hand uit naar de jongen. ‘Theneras, aangenaam.’ Stelde hij zich netjes voor.

avatar
Member
Aantal berichten : 8
IC posts : 5

Character sheet
Age: 16
Occupation: Student
Residence :
Profiel bekijken

Re: A date is is then. |Theneras|

op di feb 20, 2018 9:22 pm
Does God want goodness or the choice of goodness?
De wijn werd voor hem klaar gezet en met zijn blauwe ogen keek hij even naar de man. Nog steeds was er een twijfel in zijn ogen te zien, nog steeds wilde hij iets zeggen; maar hij deed het niet.
"Danku." Zei hij met een vriendelijke grijns en keek vervolgens even richting het glas. Op wie of wat was hij aan het wachten? Enkele seconde staarde hij naar het glas voor zijn neus. Hoewel hij niet iemand was die veel dronk of vaak dronk, was het op dit moment gratis. Normaal was geld een probleem en Joshua nam daarom deze kans aan om te nemen wat hij wilde en hoeveel hij wilde. Een kleine glimlach, terwijl hij verbaasd opkeek van het schuiven van een stoel. Zijn blauwe ogen fronste voor enkele tellen. Een jongen... Hoewel dit geen date ging worden zoals Joshua zich had voorgesteld, was hij ook niet iemand die meteen de benen nam. Ging dit romantisch worden? Nee, maar gezellig kon het sowieso worden. De frons verdween dan ook en maakte plaats voor een kleine glimlach toen de jongen zijn mond open deed. De hand werd aangenomen om deze simpel te schudden.
"Joshua." Hijzelf knikte dan ook, het was een gewoonte geworden. 'aangenaam' leek hij ermee te willen zeggen. Joshua nam een slokje van de wijn, even moest hij wennen aan de smaak. De smaak was nog een tikje sterk voor hem, maar hij kon zijn gezicht goed in de plooi houden. Het was niet aan hem te zien dat hij het toch ietwat vies vond. Hij moest er maar aan wennen.
Hoe begon je een gesprek? Even beet hij aan de binnenkant van zijn wang, normaal zou hij pas tegen iemand praten wanneer deze iets deed wat hem zinde of juist niet. Dan was er een goed begin van een gesprek. Nu was het vreemd te noemen.
"Dus..." Begon hij ietwat ongemakkelijk, maar hij had zijn woorden sneller gevonden dan hij dacht. "Het lijkt erop dat we gratis drank en eten hebben. We kunnen een fles bestellen." Een kleine grijns op zijn lippen, duidelijk dat hij in was voor wat drank.
"Ow en vertel iets over jezelf? Familie, vrienden. Volgens mij gaat een gesprek zo?" Hij haalde wat laconiek zijn schouders op, maar keek de jongen geïnteresseerd aan.

@Theneras Aeducan
MADE BY MINNIE OF BTN
Gesponsorde inhoud

Re: A date is is then. |Theneras|

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum