welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 62
IC posts : 25

Character sheet
Age: 24
Occupation: Adviser & protector of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Viking in a Pirate city {DATE}

op zo feb 18, 2018 12:11 pm

M O R T O N ▲
Driedikke beren vachten, waarvan één van een ijsbeer. Vier prachtige wolven vachten en een aantal poolvos vachten. Maar ook messen gemaakt van de beenderen waren meegekomen op reis. Morton had nu de leiding op het schip, al was hij niet blij met deze reis. De man keek toe hoe de andere Vikingen krachtige slagen maakte met de peddels. Bij het zien van een man die lijkbleek was geworden en het peddelen niet meer vol leek te houden, stapte hij op hem af en beval hem rust te nemen. Morton nam het van de man over. Even later kwam een Viking op hem afgelopen en vertelde hem dat de man die lijkbleek was geworden gestopt was met ademen. Morton liet de melder het peddelen van hem overnemen en keek vervolgens neer op de overleden man. Een zucht rolde over zijn lippen. Hij wikkelde de man in een doek, om het vervolgens in het wilde zeewater te gooien. Hij stuurde een stil gebed naar de goden, naar Thor, en keek vervolgens toe hoe het lichaam gewikkeld in doeken zonk tot hij niet meer te zien was.

Morton was nu al een dag of twee in Brightwater Keep. Tot nu toe hadden ze al mooi wat winst weten te makken. Nieuwe wapens, maar ook kruiden en andere waardevolle, handige spullen. Freyja zou blij zijn met de winst, heel Hillerød zou blij zijn met deze winsten. Freyja zelf had Hillerød nu echter ook tijdelijk verlaten, zij was naar Archeon, wat hem een onbehaaglijk gevoel gaf. Maar er was niks aan te doen. Ze was niet alleen, natuurlijk en ze zou goed beschermd worden. Tenminste, dat hoopte hij. Morton vertrouwde niemand. Zeker niet omdat vele uitwaren op macht.

En zonder het echt te beseffen had Morton zich ineens opgegeven voor een romantische date. Hij besefte het pas toen het kwaad al geschiet was. Wat hield dit eigenlijk in? Dit werd hem pas uitgelegd toen hij het al gedaan had. De Vikingman vernauwde zijn ogen, maar liet het voor wat het was. Op de dag zelf kleedde hij zich niet netjes, nee, hij had gewoon zijn Vikingskledij aan, aangepast op het warme temperatuur in Brightwater Keep, ook al was het winter. Voor hem was het zomer. Zijn sterke, gespierde armen waren dan ook ontbloot. Alles aan hem zag er ruw uit, hij was overduidelijk afkomstig uit het koude noorden.

Morton nam plaats in het restaurant, keek ongemakkelijk om zich heen en wachtte af tot wat er zou gebeuren. Want hij had geen idee. Een romantische date. Hij wilde helemaal geen partner, zijn hart was voor Freyja bedoeld, ook al wist zijn pleegzus dit zelf niet. Toch was het zo.
▲ ▲ ▲ ▲ Voor Tanith Edgeworth
avatar
Member
Aantal berichten : 23
IC posts : 14

Character sheet
Age: 24
Occupation: Pirate, Information broker, Queen of the damned
Residence : Around
Profiel bekijken

Re: Viking in a Pirate city {DATE}

op do feb 22, 2018 12:46 am
I see what is right and approve, but I do what is wrong.
Waarom had ze dit gedaan? Met een kleine zucht bekeek ze zichzelf in de spiegel. Haar heldere blauwe ogen keken naar haar terug, de frons op haar gezicht gaf aan dat ze twijfelde aan dit alles. Ze had teveel gedronken, niet enkel wodka, ook bloed. Op dat moment had ze gedacht dat dit een goed idee was. Ze was haar dag begonnen met de vraag: Wat ging ze aandoen. Tanith had niet heel lang meer, als ze de mensen mocht geloven die ze had gesproken. Dus ze had besloten zichzelf klaar te maken, een simpele witte blouse werd aangedaan. Hij zat misschien hier en daar wat te ruim, maar dat kreeg je als de blouse was gemaakt voor iemand anders. Ze had haar honger deze ochtend niet in kunnen houden, ze had aangevallen zonder dit te willen. Ze had enkel aangeklopt om de tijd te vragen. Een zucht. Gelukkig zou diegene de blouse niet missen. Een broek met hoge laarzen eroverheen, klaar. Ze zag er nog steeds uit alsof ze net van een schip af kwam, maar de kleding was tenminste schoon. Ze keek het huis rond, de vrouw had nu toch geen behoefte meer aan geld en andere waardevolle spullen. Na een ronde door het huis en enkele sieraden, goudstukken en kleding rijker liep ze de deur uit. Eerst ging ze langs de herberg om haar spullen af te gooien om vervolgens door te gaan naar deze 'date'. Misschien dat het nog gezellig kon worden, bloe- ze stopte haar eigen gedachte. Haar voeten gingen als vanzelf, terwijl ze door de donkere steegjes liep van de stad. Opnieuw was er die honger, ze had net gegeten; zacht gromde ze zichzelf dan ook toe. Een vuist vond de muur en de knokkels die zacht kraakte door de kracht zorgde haast voor een opgeluchte zucht. Ondiepe schaafwondjes op haar knokkels liet ze voor wat ze waren. Tanith duwde de deur open en werd begroet door warm gelach, een man kwam met een vriendelijke glimlach naar haar toe en hij nam vrolijk de brief aan. Te vrolijk...
"Follow me." Een klein knikje, terwijl ze de man volgde. Ze werd tegenover een ruig uitziend figuur gezet, dit kon interessant worden. Ze vond hem totaal niet het type voor een blind date. Even glimlachte ze zijn richting in, de man vroeg wat ze wilde drinken.
"A bottle of vodka, please." Ze keek naar de man tegenover haar, wachtend op zijn antwoord. Daarna vertrok de man om het drinken te halen.
"Tanith." Ze stak haar hand naar hem uit, dit kon nog gezellig worden. Zag ze hem als potentiële partner? Nee, maar een avond van vermaak kon ze gebruiken.
MADE BY MINNIE OF BTN
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 62
IC posts : 25

Character sheet
Age: 24
Occupation: Adviser & protector of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: Viking in a Pirate city {DATE}

op vr feb 23, 2018 12:20 am

M O R T O N ▲
Met vernauwde ogen bekeek Morton de omgeving. Het was er met rode rozenblaadjes en hartjes versierd en hij voelde zich er pittig ongemakkelijk door. Dit was hij niet gewend, hij was dit allesbehalve gewend. De stoel waar hij in zat voelde ook niet comfortabel, alles voelde hier oncomfortabel. Hij was hier gewoon voor de handel en daarna wilde hij weer terugreizen naar Falkreath. Wat een date precies inhield had hij niet eens geweten. In Falkreath was het allemaal niet zo ingewikkeld. Alhoewel, voor de gemiddelde Vikingman. Morton maakte het wel moeilijk voor zichzelf, omdat hij van Freyja hield. Een zucht rolde over zijn lippen.
Toen kwam er ineens een dame het restaurant naar binnen. Ze zag er anders uit dan alle andere koppeltjes die hier zaten. Ze zag er ruiger uit en dat vond Morton dan wel weer leuk, dus ging hij wat rechter op zitten. Hij zei echter niks toen de dame tegen over ging zitten. In common tongue werd gevraagd of ze wat wilde drinken. De dame vroeg om een… horde hij dat goed? Morton keek haar aan met opgetrokken wenkbrauwen. Een fles vodkja had ze besteld. De ober zelf keek ook wat verbaasd. Vervolgens wende hij zich tot hem. “Something strong from… here,” sprak hij langzaam, goed nadenkend over zijn woorden. Wat je hier in Brightwater Keep kon krijgen, kon je niet altijd in Falkreath krijgen. De ober dacht even na en toen hij doorhad wat hij bedoelde stapte hij weg om de bestellingen op te halen.
Hij keek weer naar de dame voor haar, nog steeds had hij geen woord tegen haar gezegd. Ze sprak haar naam uit en stak haar hand uit. Hij keek naar haar hand, vernauwde zijn ogen even. “Morton,” reageerde hij vervolgens. Zie, in Falkreath waren ze niet van de gebruikelijkheden in alle andere delen van Fallenskies. De ober kwam terug en zette de fles vodka neer met een shot glaasje en voor hem een rode vloeistof in een sierlijke glas. Dit kende Morton dan weer wel. Wijn. Hij had het een keer eerder geruild toen hij kort in Brightwater Keep was geweest. “Are you… pirate?” Vroeg hij toen maar met een duidelijk accent.
avatar
Member
Aantal berichten : 23
IC posts : 14

Character sheet
Age: 24
Occupation: Pirate, Information broker, Queen of the damned
Residence : Around
Profiel bekijken

Re: Viking in a Pirate city {DATE}

op ma feb 26, 2018 9:01 pm
I see what is right and approve, but I do what is wrong.
Haar blauwe ogen gingen even van de ober naar de man tegenover zich. Waren ze hier niet gewend aan drinken? Beide hadden even verbaasd gekeken, maar zoals gewoonlijk maakte het Tanith vrij weinig uit wat ze van haar vonden. Zolang zijzelf maar haar drank kreeg, een kleine scheve glimlach verscheen dan ook op haar lippen en ze luisterde voor enkele tellen naar de man tegenover haar. Hij wilde iets sterks van hier. Ergens was ze benieuwd waarmee de ober aan ging komen. De man leek haar hand niet aan te nemen en ze knikte enkel naar hem. Morton, zijn verschijning was interessant te noemen. Niet enkel zijn houding, maar ook zijn uiterlijk was ruiger dan ze hier gewend was. Hij kwam sterk over en ergens trok haar dat wel. Het kon gezellig worden, als hij zichzelf tenminste iets minder stug kon gaan gedragen. De fles die werd neer gezet werd meteen in haar hand genomen ze trok de kurk uit de fles en verplaatste deze naar haar lippen, totdat ze zijn woorden hoorde. Toen kwam ze erachter dat wat ze deed, niet geschikt was in deze situatie. De drank moest in het glas. Natuurlijk, dacht ze en het glaasje vulde. De fles werd weer neergezet en haar ogen zochten die van hem. Op een schip werd niet zo moeilijk gedaan over een glaasje namelijk, maar zijn vraag was niet onbekend. Wat ze echter niet kon achterhalen, was of het goed of slecht was.
"A pirate?"Even keek ze hem wat verbaasd aan "Not anymore, I have sailed the seas, but they killed the crew" Je was als piraat niks zonder een crew, dus nee, op dit moment was ze geen piraat meer. Ze sloeg het glaasje achterover, de warmte van de drank omhelsde haar keel, terwijl ze nadacht over wat ze hem kon vragen.
"So, where did you travel from? I never saw you here before." Tanith kon dan niet lezen of schrijven, gezichten kon ze dan wel weer onthouden.
MADE BY MINNIE OF BTN
Gesponsorde inhoud

Re: Viking in a Pirate city {DATE}

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum