welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 28
IC posts : 4

Character sheet
Age: 25 {28}
Occupation: Assassin
Residence : Valyria
Profiel bekijken

What boredom leads to 【ᴅᴀᴛᴇ ᴀʟɪᴄᴇ】

op zo feb 18, 2018 5:50 pm


I am no criminalMet een been over de ander geslagen keek de man zwijgend naar de zangeres die stond op te treden. In zijn hand bevond zich een fles bier, nog voor de helft gevuld. Waarom wist Jacob niet precies, maar hij was vroeger gekomen dan "normaal". Hoelang zat hij hier nou al? Wellicht wel langer dan een uur. Vandaag was date-day. Een jaarlijkse valentijn fenomeen waar hij zich voor deze ene keer had opgegeven. Puur uit verveling, niet uit wanhoop. Nee, van deze avond verwachtte hij weinig. Hij hoopte op wat plezier, zijn volledige vertrouwen schenkend aan de kroeg eigenaar die de koppels voor deze blind dates in elkaar puzzelde. Bij deze gedachte wierp hij een blik op de beste man. Ongelooflijk dat hij het succes van de avond af liet hangen van een wildvreemde. Als de "match" geheel mis was, dan ging dit heel ongemakkelijk worden. Hoogst waarschijnlijk dat Jacob hem dan ging peren, hem kennende. Hij mocht zich dan enigszins vervelen, maar dat betekende niet dat zijn avond vergald mocht worden. Intussen nam hij een slok van het drankje, terwijl hij inwendig alles al in de soep zag lopen;
Een koude, humorloze kakker. Eentje die aan zou komen op gigantische hakken en in een blinkende, peperdure jurk. Iemand die hield van tafelmanieren en het hof maken. Iemand die haar wijn dronk met een pink omhoog en haar well-done gebakken steak heel zuinig op zou gaan eten. Iemand met klasse, die zijn "niveau" ronduit verachtte. Oh hoe goed Jacob kon zien hoe deze horror vrouw haar ogen zou rollen bij de flauwe opmerkingen die hij zou maken. Oftewel; een verschrikkelijke blind date.  
Kort schudde Jacob zijn hoofd, zodat de gruwel van zijn netvlies verdwijnen zou. Sinds wanneer dacht hij zo negatief? Hell, hij had een fantastisch pak aan. Eentje die ieder man droeg, en niet een typische assassin. Hij droeg een donkere pantalon, van een duur soort textiel. Daarboven bevond zich een zwart  bijpassend colbert, waaronder weer een cremé kleurig giletje zat. Een rood gekleurd sjaal-achtig iets bedekte het beetje huid wat tussen zijn hals en de gilet zat. Chique en bescheiden, twee woorden die totaal niet bij hem paste maar oké. Jacob miste voornamelijk zijn wapens. Alle technische snufjes waren van hem ontnomen en hoewel hij genoeg kleding droeg, voelde hij zich ergens naakt.
Van het één op het andere moment zwaaide de deur open. Een koude vlaag drong de warme ruimte binnen, waardoor Jacob opkeek. Traagjes zette hij de fles terug op de tafel terwijl hij zich naar de deur toe draaide. Er stond jongedame, wiens blik door de kroeg heen reisde. Ah. Dat moest haar zijn. Flexibel drukte hij zich van de stoel af en gunde hij haar een warm glimlachje. ,,Milady."


I just do as I pleaseVorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum