welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Cold blood

op di feb 20, 2018 11:18 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Er was geen stad in de wereld die te vergelijken viel met Brightwater Keep. Er was altijd wel iets te doen, of het nu namiddag was of in het midden van de nacht. Er liepen overal wel mensen, nuchter of dronken, al hing dat ook niet een van het tijdstip af. Op elk moment van de dag vloeide de drank rijkelijk. Maar niet voor Romeo. Niet vandaag. Het bericht van een geheime handel in edelstenen had ook de kapitein bereikt, en als er iets zijn interesse kon wekken, dan was dat het wel. Dus hadden ze de Shark aangemeerd in de haven, zogezegd om nieuwe voorraden in te slaan. Ondertussen was Romeo echter andere dingen van plan. Kijken of hij die edelstenen lekker voor zichzelf kon claimen.

Al zou dat natuurlijk niet gemakkelijk worden. De man in kwestie, die hij herkende aan de hand van de beschrijving die hij van zijn source had gekregen, was omringd door meerdere bewakers. Nogal ongure types ook. Hij bleef hen subtiel van een afstandje volgen, al was het lastig om hen allemaal in de gaten te houden. Na een tijdje werd hij ook te opvallend, mede dankzij zijn uiterlijk. Twee bewakers waren subtiel rond gelopen, en liepen nu achter hem aan, zonder dat hij het door had. Ze begonnen hem langzaam in te halen, waarbij ze beiden een mes trokken en zo dichtbij mogelijk probeerden te komen zonder dat hij het zag.

&Zuzana Bryantwhat is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op wo feb 21, 2018 7:47 am

Zuzana Bryant

Er waren niet veel steden die zo druk waren met piraten en dronke mannen als Brightwater Keep. Vanaf Sunfall was het jonge meisje hier naar toe gekomen en ze keek haar ogen uit. Er waren hier minder touristen echter was er veel te doen. De straten waren deuk, te druk naar haar mening. Zanna was dan ook niet geheel op haar gemak terwijl haar onschuldige ogen de omgeving nauwlettend in de gaten hielden. Haar vader was immers overleden door de drank of beter gezegd door de drukte en 'gezelligheid' in een van de kroegen. Dronken lui waren gevaarlijk en mede hierdoor liep het slanke meisje gespannen rond. Ze kon niet wachtten totdat ze Kaz weer zou zien. Hij kende dit gebied vast beter, ze sloeg haar armen beschermend om haar middel heen terwijl ze voorzichtig een van de smallere straten verliet waarna haar oog viel op een paar gevaarlijk uitziende mannen.

Mannen die ze zelf niet graag tegen zou komen. Kaz zag er met zijn tatoes ook niet al te zachtaardig en vriendelijk uit maar hem kende ze. Deze mannen niet. Twee van die kerels achtervolgden een ander en ergens dacht ze het metaal van een mes te zien in het zwakke licht. Verderop leken meerdere van die ongure types te zijn die op hun beurt weer gevolgd werden door een behoorlijk met tatoes bezette man. Hij leek niet geheel bij die andere groep te horen. Wat haar dat vertelde wist Zanna niet maar iets deed haar naar voren stappen om de mam te hulp te komen. Hij kon het nooit alleen en wat ze van het leven op straat had geleerd was dat het zwaar was. Een verkeerde beweging of beredenering kon het leven zuur maken, kon haar zwaar komen te staan. Ondanks het feit dat ze bang was, aarzelde ze niet. Normaal bemoeide ze zich niet met dit soort zaken, echter kon ze het niet aanzien als iemand door haar angst gedood werd. Misschien had ze ergens wel gewenst dat iemand haar vader te hulp was geschoten. Ze beet op haar lip waarna ze begon te rennen, ze haalde diep adem waarna ze tegen een van de onguur uitziende mannen aan botste en hem een onschuldige blik gunde. Zijn mes had hij door de botsing in zijn eigen palm gezet en bloed vloeide. Luid gevloek verliet zijn mond waardoor het meisje achteruit stapte. "I.. I am sorry. I was looking for my brother. He seemed to disappear in that street." Verklaarde ze terwijl ze naar een zijstraat in de buurt wees. "I didn't see you." Verklaarde ze waarna ze gespannen slikte. Het laatste was overduidelijk een leugen maar baat het niet schaad het niet. Dat zouden de enge mannen vast niet weten. De man waartegen ze gebotst was leek echter niet bepaald blij en vriendelijk. Hij had haar arm al vastgepakt en kwam nu dichterbij haar staan. Torende boven haar uit. Zijn mes nog steeds getrokken. De opvallende man die ze te hulp was geschoten zou hen en haar wel moeten opmerken. Zeker door het getier van de licht gewonde man en het feit dat de altijd verlegen Zanna had gesproken. Hopelijk ging dit haar niet te duur staan, wie weet hoe gevaarlijk ze waren. Trillend in een poging dapper te ogen keek ze de man die ze had pogen te helpen aan. Haar onschuldige diepbruine ogen stonden angstig, onzeker en misschien zelfs onschuldig. Ze had nog een heel leven voor zich als ze hier ongeschonden vandaan kon komen. Was Kaz er maar...Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


[/b]
Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op wo feb 21, 2018 11:53 am


   
WHAT IS DEAD
may never die


Uiteraard was hij niet vies van een gevecht. Maar hij was ook niet achterlijk. Tegen zo’n grote overmacht zou hij niet winnen en dat wist hij goed genoeg. Daarom moest hij afwachten, proberen de handelaar af te zonderen of een paar bewakers uitschakelen zonder opgemerkt te worden. Ze één voor één afzwakken om uiteindelijk toe te slaan. Maar dan moest zijn timing wel goed zitten. Alsook de plek waarop hij tot actie zou over gaan. De edelstenen bemachtigen was een taak op zich, ze veilig terug naar de White Shark krijgen een hele andere. In een stad als deze ging woord snel rond. Het zou hem niet verbazen als hij niet de enige was die achter deze edelstenen aan zat. En als het zou blijken dat hij ze had, dan zouden diezelfde mensen vast niet aarzelen om achter hem aan te komen. Maar dat waren zorgen voor later. Eerst maar eens die dingen in handen krijgen.

Al bleek dat hem niet gegund te zijn. De schreeuw achter zich deed hem omkijken. In een oogopslag herkende hij twee mannen die daarnet nog bij de groep hadden gelopen. Verdomme. Hoe waren die achter hem terecht gekomen? Onoplettendheid als deze zou hem ooit nog eens de kop kosten. Ze leken echter nogal gefocust op een klein meisje, dat zich aan het excuseren was tegenover de bruten. Die keek ondertussen in zijn richting, smekend om hulp. Romeo vloekte zachtjes in zichzelf. Hoewel hij dit meisje niet kende, en ze per toeval in deze situatie was gekomen, had ze hem op een manier wel gered van een mes in zijn rug. Dus kon hij niet anders dan haar nu ook te hulp schieten.

De man liep op het drietal af, zijn hand rond het heft van zijn zwaard, dat hij echter nog niet getrokken had. ”I don’t think stabbing a child was a part of your assignment”, Merkte hij op, zijn ambere ogen brandend op het gezicht van de man die het meisje vast had. ”Let her go”, Vervolgde hij. De man keerde zich nu tot hem, wat zijn bedoeling was geweest. Zijn geniepige blik verraadde zijn volgende actie al. Hij haalde uit, mes in de aanslag, maar Romeo ontweek hem. Door de snelheid die de man had, strompelde hij langs hem heen. Hij haakte zijn been achter het zijne en gaf hem nog een extra duw. De man belandde languit op de grond. Zijn kompaan, die gewond was aan zijn hand, leek minder happig op een gevecht. Hij liep het steegje in, zijn hand tegen zijn borst klemmend. ”Let’s go find your brother”, Zei hij tegen het meisje, waarna hij haar zachtjes maar dwingend bij haar schouder mee trok. Hoe sneller ze hier weg waren, hoe beter. Wie weet wat voor versterkingen er nog op de loer lagen.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op wo feb 21, 2018 6:45 pm

Zuzana Bryant

De man die ze daarnet waarschijnlijk het leven had gered leek gelukkig nog een aardig eergevoel te hebben. Immers schoot hij haar vlug en soepel te hulp nadat ze hem bijna smekend had aangekeken. Zodra hij voor het drietal stond, met zijn hand op een hef dat van een zwaard was; leek de situatie te veranderen. De gewonde bruut leek het niet op een gevecht te hebben echter gaf de man die een hand strak om haar pols had geklemd er niet zoveel moeite mee te hebben. Mannen en vechtten, al hoewel er waren vast ook wel voldoende vrouwen die er een aardig potje van konden. Toch had ze geen vrouwen gekend die dronken thuiskwamen nadat ze een kroeg hadden bezocht. Zanna moest wel toegeven dat ze behalve haar moeder en de al wat oudere buurvrouw geen andere vrouwen goed had gekend en dus was haar mening wellicht niet voldoende onderbouwd. "I don't think stabbing a child was a part of your assignment", Merkte de opvallend uitziende man op, terwijl zijn amberkleurige ogen scherp op de man gericht waren. "Let her go", Vervolgde hij waarop het jonge meisje werd losgelaten en de aandacht van de enge man volledig op de aparte en opvallende man was gericht. De man die haar daarnet had vastgehouden viel de ander ongecoördineerd aan. De getatoeëerde man met doordringende ogen ontweek hem met een vloeiende beweging voordat hij hem onschadelijk maakte met enkele snelle bewegingen. De engerd, zoals Zanna hem nu omgedoopt had, lag languit op de grond. Zijn vriend met bloedende hand, die hij tegen zijn borst had geklemd leek het verlies te accepteren. Hij verdween van het toneel, en blies de aftocht; een steegje in.

"Let's go find your brother", Zei de minder enge man die haar daarnet had gered uit de klauwen van de gevaarlijke mannen. Al hoewel de man die nu zacht dwingend tegen haar schouder drukte kon misschien zelfs gevaarlijker zijn. Een paar donkerbruine bijna zwarte ogen gleden naar het gezicht van hem waarna ze ongemakkelijk op haar onderlip beet. Misschien moest ze hem wel vertellen dat ze geen broer had, wel één broertje maar die was overleden. Ze liet zich zonder woorden meetrekken, wie wist welke gevaren er op de loer lagen doordat ze de opvallende man te hulp was geschoten. Lichte, ijskoude rillingen liepen over haar ruggengraat. "I have no brother", Fluisterde ze op een gespannen toon. Zanna wist wel beter dan echte informatie vrij te geven aan bruten. Ze mocht onschuldig en jong zijn; maar ze was zeker niet dom. Haar koude dunne vingers strekte ze uit naar zijn hand waarna ze haar slanke vingers sloot. De adrenaline die net nog door haar lichaam had geraasd nam nu gestaag af waardoor het kind vermoeid en een tikkeltje bleek de ander in zich op nam; ookal hield ze zich groot. Vele vragen stonden in haar sprekende donkere ogen, echter stelde ze er geen. Ze was zwijgzaam en stil. Zanna hoefde niet alles te weten. Daarbij wist hij ook niet alles van haar, behalve het feit dat ze gelogen had over het bestaan van haar broer. Technisch gezien eerder de waarheid vervormd.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op wo feb 21, 2018 10:02 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Zijn leven was een opeenvolging van riskante situaties. Mede dankzij het feit dat hij die ook wel op zocht. Maar de drive om zich te bewijzen, om roem en rijkdom te vergaren, gaf hem bijna geen andere keuze. Die laatst opgenoemde factoren waren zelfs maar bijzaak. Hij wilde vooral tonen dat hij, ondanks alles, sterker was dan ooit. Tegenover zichzelf, zijn crew, heel misschien zelfs zijn ouders. Zijn moeder, om te tonen dat haar jaren van mishandeling hem niet had gebroken. Toch niet op de manier die zij voor ogen had gehad. En zijn vader, zodat hij spijt zou krijgen dat hij hem ooit had achtergelaten bij die monsterlijke vrouw die hem op de wereld had gezet.

Want tot nu toe liep alles wel goed af. Soms maar net op het nippertje, maar toch. Zoals nu. Hij dacht nog steeds dat het allemaal toeval was, dat het meisje oprecht per ongeluk tegen de huurling aan was gebotst. Nu zaten ze allebei in de problemen, maar hij maakte handig gebruik van de verwarring. De ene man lag languit op de grond, de andere vluchtte weg. Maar hij zou zeker niet wachten tot die eventueel terug kwam met zijn andere vriendjes. Zij moest ook mee, besloot hij, dus begeleidde hij haar weg de andere richting op. Zijn felle ogen inspecteerden de omgeving, en vestigden zich terug op haar toen ze zijn hand vast nam.

Het vergde elke spier in zijn lichaam om niet terug te schrikken van de plotse aanraking. Voor een kort moment klemde hij zijn kaken hard op elkaar, waarbij hij zijn andere vuist subtiel nog harder om het zwaard klemde. "I have no brother", Zei ze zachtjes. Romeo trok zijn wenkbrauwen een tikje verbaasd op. ”Oh. Well, that’s alright. Let’s just get as far away as possible from those guys”, Reageerde hij. Hij liep een ander steegje in, waar een pakhuis stond. Het dak liep een beetje af. Hij ging tegen de muur aan staan en vouwde zijn handen in elkaar zodat hij haar een zetje kon geven. ”Climb up”, Zei hij, niet dwingend maar met een zekere autoriteit die bij zijn beroep paste.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op do feb 22, 2018 6:56 pm

Zuzana Bryant

Hoewel Zanna geen meester was in het verbergen van haar emoties achter een masker; wist ze toch voldoende om de leugens of beter gezegd halve waarheden te verspreiden. Immers was ze klein en slank, om nog maar te zwijgen over het feit dat ze bijzondee jong was. Bijna elk ander persoon dat ze op straat tegen kwam was vele malen ouder en in staat zichzelf te verdedigen. Toen de twee barbaren op de getatoeëerde man met getrokken messen af waren gekomen had ze nauwelijks nagedacht en getwijfeld. Ze was hem te hulp geschoten, ze had echter toen nog niet gezien dat hij zelf ook een wapen bij zich droeg, in de vorm van een zwaard. Zonder ook maar een seconde te blijven en wachtten begeleidde de man haar weg van de plaats delict en in richting van een andere straat. Om zo te verdwijnen voordat er versterking kwam. Twee mannen waren misschien nog te doen geweest, zeker omdat één van hen al door de botsing met Zanna gewond was geraakt. Toch kon men beter het lot niet tarten. Dus zweeg het jonge vermoeide kind terwijl ze zich door de man liet sturen. Ze weerhield hem waarschijnlijk van het normale looptempo dat hij had, aangezien ze moe en stukken kleiner was. Adrenaline gaf maar een tijdelijke kik en die kik had ze al opgebruikt. Nu bleef er enkel een licht trillend, uitgeput en lichtelijk angstig kind over.

De felle ogen van de ander hielden de omgeving alert in de gaten. Waarschijnlijk zou niets tot bijna niets aan zijn blik ontsnappen. Iets dat betekende dat ze de minste en geringste achtervolger waarschijnlijk op zouden merken voordat hij gevaarlijk dichtbij was. Het meisje strekte haar hand uit om de hand van de nog naamloze man vast te pakken. Voorzichtig en misschien zelfs ietwat bedenkelijk keek ze hem met haar diepbruine ogen aan. Zijn felle ogen vestigden zich op haar, echter sprak hij niet. Waardoor ze iets ontspande al vertrouwde ze hem nog niet. Waarschijnlijk was ze voorlopig veilig onder zijn toezicht sinds ze hem praktisch van enkele messen in zijn rug had gered, maar ze betwijfelde dat het voor een langdurige periode zou zijn. Hij leek meer een einzelgänger. Zachtjes sprak Zanna zich toen uit over de witte leugen die ze had verteld. Verbaasd opgetrokken wenkbrauwen waren zijn reactie. "Oh. Well, that's alright. Let's just get as far away as possible from those guys", Reageerde hij, waarna ze hem zonder een woord te spreken volgde. Er was niets te zeggen, immers kenden ze elkaar niet en weigerde ze een nutteloos gesprek te voeren terwijl ze wellicht gevolgd zouden worden door de engerds en hun vrienden. Ze stopten bij een pakhuis waarna het meisje hem een ietwat vragende blik gunde. De opvallende man ging tegen de muur aan staan waarna hij zijn handen in elkaar vouwde. De donkerbruine blik van Zanna verplaatste zich van zijn handen naar het aflopende dak waarna ze een ongemakkelijke stap naar hem toe zette. Klimmen was niet haar favoriete bezigheid maar alles om de enge mannen te ontkomen. "Climb up", Zei hij op een autoritaire manier. De lichte twijfeling die zonet nog te zien was geweest verdween en met de hulp van het zetje dat hij haar had gegeven klom ze oo het dak waarna ze hem aankeek. "What is the probability of them searching us?" Vroeg ze zachtjes. Ze wist niets over haar nieuwe vijanden, behalve dat ze gevaarlijk waren en messen droegen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de aparte man een zwaard droeg en zijzelf dus de enige onbewapende was die zich in een mogelijk gevaarlijk gebied bevond.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op do feb 22, 2018 11:56 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Wat het kind had bezield om hem te hulp te komen, was hem een raadsel. Het was hem nu ook wel duidelijk dat het niet toevallig was geweest. Ze had zijn aanvallers bewust afgeleid, er een verwond en vervolgens tegen hen gelogen. Het was onmogelijk dat ze die messen gemist had, dus ze had zichzelf in gevaar gebracht om hem te helpen. Een vreemde. Iemand die eigenlijk geen hulp verdiende, gezien hij niet zo veel verschilde met de mannen die ze had weggejaagd. Even crimineel, misschien iets minder laf. Hij vocht ook niet eerlijk, maar een mes in iemands rug steken ging voor hem zelfs te ver. Romeo besloot om later achter haar motieven te komen. Eerst moesten ze zichzelf in veiligheid brengen, en omdat ze hem had geholpen, zou hij haar nu op zijn beurt een handje helpen.

Het pakhuis was één van zijn standaard vluchtroutes. Van op de daken was de haven makkelijk te bereiken, en eenmaal hij op zijn boot was, was er niemand die hem ooit nog zou durven volgen. Niet dat hij het jonge meisje daar mee naartoe zou nemen, maar het was ook een goeie tactiek om op de daken te blijven zitten. Niemand dacht er aan om daar te gaan zoeken. Eenmaal zij op het dak zat, draaide hij zich om en trok zichzelf soepel op. Hij wandelde naar het aanliggende dak toe, dat amper een meter hoger lag. Op de rand ging hij zitten, zijn intense blik weer op haar. "What is the probability of them searching us?" Vroeg ze. ”They will be searching for me. But I don’t think they will follow us up here. They got better things to do”, Antwoordde hij. De jongeman plaatste zijn armen op zijn knieën en leunde met zijn hoofd in zijn handen. ”So, why did you do it?” Vroeg hij, duidelijk doelend op haar acties van eerder.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op vr feb 23, 2018 2:07 pm

Zuzana Bryant

Zodra ze eenmaal veilig op het dak was geklommen met de hulp van de duister uitziende man die waarschijnlijk door de meesten gemeden zou worden; wist de betreffende man zich op het dak te hijssen. Bruine ogen hielden hem in de gaten waarna ze zachtjes naar de gevaarlijke mannen vroeg. Normaal was ze erg bedenkelijk, ze was niet dapper maar zeer zeker slim. Echter kon ze hem niet laten vermoorden zonder in te grijpen, een ijskoude rilling liep over haar rug. Ze betwijfelde het dat de mannen haar met rust zouden laten als ze haar ooit alleen tegen kwamen. Misschien had ze achteraf gezien beter een andere kant op kunnen lopen, nadenkend kauwend op haar lip hoorde ze de ander zijn antwoord aan. "They will be searching for me. But I don't think they will folow us up here. They got better things to do", Antwoorde hij, waarna Zanna knikte. Wellicht een tikkeltje opgelucht. Wat haar betreft hoefde ze de mannen deze week niet meer tegen te komen of zelfs helemaal niet meer.  De jongeman zat al een poosje op een dakrand in de buurt die nog geen meter hoger was. Hij legde zijn armen op zijn knieën en leunde met zijn hoofd in zijn handen waarna hij weer sprak. Zanna bleef ietwat onwennig op het dak staan terwijl ze hem en de omgeving nadenkend in de gaten hield. Op de straten kon men enkel zichzelf vertrouwen. Niemand anders. "So, why did you do it?" Vroeg hij, overduidelijkend doelend op het feit dat ze zichzelf in gevaar had gebracht voor een onbekende. Zanna fronste even. Echt wegkijken van zijn intense blik deed ze niet waarna ze haar schouders nauwelijks ophaalde.

"I am not sure, really", Verklaarde ze waarna ze haar ogen afwende. Want ze was waarschijnlijk beter af geweest als ze zich niet had bemoeid met anderen. "Other than the fact that they would have killed you. Without a chance of protecting yourself." Haar woorden waren nauwelijks een fluistering terwijl haar bkik donkerder werd en bijna duister. Haar gevoelens over de dood waren niet bepaald positief. Haar moeder had moeten blijven leven, vooral omdat haar vader dan gelukkig was geweest. Dan had Zanna nu niet de straten hoeven kiezen na zijn dood. Langzaam klom ze naast hem op het andere dak en sloeg ze haar armen stevig om haar middel heen. "How much of a danger are they and why did they wish to kill you?" Vroeg ze haar stem klonk vermoeid en ongemakkelijk. Misschien waren het haar zaken niet maar zijn vijanden waren nu háár vijanden. Zanna wist dat ze haar zouden herkennen het was nog te licht geweest om dat niet te doen. Daarbij hoeveel kinderen liepen zonder ouder op straat van haar leeftijd. Gelukkig kon hij vechtten maar als hun paden zouden scheiden dan stond ze er bijna geheel alleen voor. "Can you..", Begon ze een tikkeltje verlegen op de zachte toon die ze altijd gebruikte. Alsof ze beter op haar gemak was in de schaduw dan vollop in het licht. Onopvallend.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


[/b][/b]
Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op za feb 24, 2018 12:02 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Zijn werk zat er voor vandaag wel op. Die edelstenen zouden hem ontglippen, maar ze waren echter zijn leven niet waard. Vandaar dat hij ze maar zou laten gaan. Met pijn in het hart wel. Hij had ze zo graag in handen gekregen. Verder was zijn tijdelijke ‘partner’ ook in veiligheid. Vanaf hier kon ze ongemerkt naar eender welke plek in de stad gaan. Hersenloze huurlingen zoals die mannen die ze net afgeschud hadden, zouden er nooit aan denken om op de daken te klimmen en daar te kijken. Meestal ook omdat ze niet van Brightwater Keep waren. Ze kenden de stad niet zo goed als hij. Of de andere bandieten die op die edelstenen uit waren. Vandaar dat ze het zich ook niet konden veroorloven om hun opdrachtgever te lang alleen te laten. Dus ze waren veilig, daar zou hij al zijn goud op durven inzetten.

Normaal was dit het moment dat hij weg zou gaan. Maar nu hij toch niks meer te doen had, kon hij zichzelf evengoed een beetje bezighouden. Met het uithoren van het kind dat hem gered had. "I am not sure, really", Antwoordde ze zachtjes. "Other than the fact that they would have killed you. Without a chance of protecting yourself." Vervolgde ze. Romeo knikte lichtjes. Hij was inderdaad onvoorzichtig geweest. ”Thank you”, Zei hij daarom, na een klein moment van stilte. Woorden die niet zo snel uit zijn mond zouden komen, maar die hier wel op zijn plek waren. "How much of a danger are they and why did they wish to kill you?" Vroeg ze vervolgens. ”They are a danger to people trying to steal the gemstones their employer is carrying through Brightwater Keep right now. Which is exactly what I was doing”, Grinnikte hij. Ze had dus in principe niks van hen te vrezen. Tenzij ze ook op die edelstenen uit was. ”Can I..? What?” Herhaalde hij, terwijl hij haar zijdelings een niet-begrijpende blik schonk.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op za feb 24, 2018 9:06 pm

Zuzana Bryant

De jongeman knikte nadat ze haar korte uitleg had gegeven. Ergens twijfelde Zanna aan haar antwoord immers wist ze niet zeker wat haar er toe had gezet de mannen af te leiden en actie te ondernemen. Behalve misschien de dood van haar vader, misschien miste ze hem? Ze miste in ieder geval de warmte van een huis en een bed om op te slapen. Eten dat elke ochtend door de oudere buurvrouw werd klaar gemaakt. Ook al was ze niet de beste kokkin het was beter dan dagen met een lege maag rondlopen. Een meisje van haar leeftijd viel op. Zeker als ze altijd alleen was. Haar donkerbruine ogen namen het gezicht van de ander zwijgend in zich op toen hij haar bedankte. "Thank you", Zei hij na een kort moment van stilte. Normaal hield Zanna er niet van om te spreken. Het deed haar zwak voelen, en instinctief wist ze dat het beter was niet veel informatie te delen met anderen. De straten waren hard en koud, net zoals de winter. Mensen die in huizen leefden ook al waren ze arm, wisten niet hoeveel geluk ze hadden een dak boven het hoofd te hebben. Zelfs als ze het moeilijk hadden. Haar blik was donkerder geworden, alsof haar gedachtten te serieus waren voor iemand van haar leeftijd; dit duurde echter maar kort. Want ze had nog vragen. Iemand leerde snel van het harde leven op de straten, anders verschenen ze binnen enkele dagen dood naast de weg. Overleven. Dat was iets dat Zanna ook deed en daarvoor had ze meer informatie nodig. Zanna klom naast hem op het andere dak waarna ze haar armen strak om haar middel sloeg alsof die houding haar zou beschermen tegen haar angsten. Haar werkelijkheid. Het enige dat haar daar tegen zou beschermen waren haar dromen. In haar dromen was de wereld anders. Maar dat waren dromen, niet de werkelijkheid.

Hij beantwoordde haar vraag zonder aarzeling. "They are a danger to people trying to steal the gemstones their employer is carrying through Brightwater Keep right now. Which is exactly what I was doing", Grinnikte de man waardoor het meisje hem met grote onschuldige ogen aan staarde. Ze was zelf een zakkenroller; ze deed ook aan stelen maar enkel omdat ze geen andere mogelijkheid had. De andere keuze was verhongeren. Toch vond ze het stiekem wel indrukwekkend net zoals de snelheid waarmee hij de huurlingen had uitgeschakeld. Dit deed haar denken aan het feit dat hun paden snel zouden scheiden en dus wou ze hem vragen of hij haar kon leren hoe hij hen zo snel had uitgeschakeld. Meer dan op iemands tenen trappen of gespeeld onschuldig tegen iemand op botsen kon ze niet. "Can I..? What?" Herhaalde hij de woordwn die het verlegen kind zonder dat ze er echt benul van had, had uitgesproken. Ze keek hem vanonder haar lange wimpers aan, haar gezicht was onzeker. Toch sprak ze de volgende woorden zonder aarzeling uit, zacht zoals gebruikelijk. Een fluisterende zin. Die wellicht de ander zou verbazen. "Learn me how to keep them from hurting me?"Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op zo feb 25, 2018 11:38 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Misschien kon hij er later nog achterkomen wie de edelstenen van de handelaar had overgekocht. Of wie ze eerder had gestolen dan hij. Zolang de edelstenen in Brightwater Keep waren, waren ze niet veilig voor Romeo Haris. Waarom hij ze zo graag wilde, wist hij zelf niet. Waarschijnlijk omdat het een uitdaging was. En omdat ze heel veel goud waard waren. Maar zijn leven? Nee, dat was hij niet bereid om op te geven. Dan maar een nieuw plan bedenken. In tussentijd kon hij even een pauze nemen. De bewakers waren nu vast een stuk alerter, dus ook moeilijker te omzeilen of uit te schakelen. En hij had gezelschap, wat het wachten minder saai zou maken. Zolang ze het maar niet in haar hoofd haalde om hem onverwachts aan te raken, zoals sommige kinderen wel eens deden in hun wilde enthousiasme. Maar zo zag ze er niet uit. Ze was kalm, koel, berekend. Bijna volwassen, op een bepaalde manier. De vragen die ze stelde, maakten ook duidelijk dat dit niet haar eerste week op straat was.

"Learn me how to keep them from hurting me?" Vroeg ze, nadat hij haar wat verward had aangekeken. Romeo bleef haar aankijken terwijl hij kort over haar vraag nadacht. Het antwoord was eigenlijk redelijk logisch. ”No”, Zei hij zachtjes. ”I’m not the kind of person you want as a teacher”, Legde hij uit. Hij had er het geduld niet voor. Zou veel te hard voor haar zijn. Maar ze had wel gelijk. Ze had iemand nodig die haar kon leren wat hij wist. Die haar kon tonen hoe ze het leven op straat moest overleven. ”Who’s taking care of you now?” Vroeg hij, zijn blik terug draaiend naar de haven in de verte. Vanaf hier kon hij de masten van de Shark zien, zijn thuis. Iedereen had een veilige plek nodig waar ze niet voor hun leven hoefden te vrezen, en hij hoopte maar dat dit meisje dat ook had, ergens.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op di feb 27, 2018 2:57 pm


Code:

Zuzana Bryant

Zanna had wel geleerd dat ze op straat tenminste haar eigen mannetje moest staan. Niemand zou voor haar zorgen, behalve Kaz misschien. De jongeman en zijzelf hadden een relatief korte tijd nadat ze op straat was gekomen; een deal gesloten. Zij hielp hem met zijn werk en hij zou haar de tools leren die hij kende én haar beschermen. Die ochtend was ze van plan terug naar Kaz te gaan; echter was er iets tussen gekomen. In werkelijkheid moest ze de tijd die ze nodig had om hem te vinden zichzelf kunnen beschermen. Daarbij was hij waarschijnlijk niet de beste die haar over vechtten kon leren immers liep hij met een wandelstok door een of ander lichamelijk probleem. Zover ze wist was het iets met een van de benen, hij liep nogal stroef.

In haar berekendheid had ze de nog relatief onbekende man gevraagd om hukp op dat vlak. Hij kon vechtten en werd ook niet tegen gehouden door een lichamelijk gebrek. Hij bleef Zanna aankijken terwijl hij kort over haar vraag nadacht. "No", Zei hij zachtjes voordat hij zijn antwoord kort uitlegde. "I'm not the kind of person you want as a teacher", Legde hij uit. Zanna begreep het ergens wel, niet iedereen had het geduld en karakter om anderen hun kennis over te geven. Daarbij was en bleef ze een achtjarige, ze zat niet op gelijke voet met hem. Hij was ouder, een volwassene en gevormd door ervaring en een verleden. Haar leven was pas net begonnen, ook al had ze al behoorlijk wat ervaring voor haar leeftijd. "Who's taking care of you now?" Vroeg hij terwijl hij zijn blik verplaatste naar de haven in de verte. Zanna keek hem aan, haar bruine ogen kalm en rustig. "Kaz, I am supposed to see him in the morning." Sprak ze op een zachte toon uit. Kaz zou dan waarschijnlijk zijn plannen hebben uitgevoerd. Zelf was ze wat minder succesvol geweest. Ze had het niet voor elkaar gekregen om wat zakken te rollen.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Vorige onderwerp
Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op do maa 01, 2018 12:29 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het voelde niet echt eerlijk om haar te weigeren toen ze om zijn hulp vroeg. Vooral omdat hij wist hoe cruciaal het was voor iemand van haar leeftijd om zo snel mogelijk zo veel mogelijk te leren over het in leven houden van jezelf. Hij had zelf zo’n leermeester gehad, die hem onder zijn hoede had genomen. Zijn eigen veilige haven in Brightwater Keep. Jasper had hem uiteindelijk ook aangenomen op zijn schip, waar hij de kunst van het zeemanschap had geleerd. Een opstap naar zijn huidige beroep, dat iets minder nobel was dan de gewone handel waar hij mee begonnen was. En toch was hij er vrij zeker van dat hij zonder Jasper niet zou staan waar hij vandaag stond. Hij betwijfelde of hij nog in leven zou zijn. Overleven was niet makkelijk. De skills die er voor nodig waren, leerde je niet zomaar door trial and error. Eén foutje kon al fataal zijn. Maar hoe graag hij ook zou willen, hij kon het haar niet leren. De straat was niet veilig voor haar, maar dat was hij ook niet.

Met zijn verleden, zijn agressieproblemen en zijn ongeduld, zou ze al gauw spijt krijgen van haar vraag. Trouwens, hij was ook niet het type om iemand te helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. En het zag er nu niet bepaald naar uit dat ze hem ooit van dienst zou kunnen zijn. Tenzij hij haar echt volledig ging opleiden tot crewmember, maar dan zou het nog jaren duren eer ze volwassen was en zich echt nuttig kon maken. Dus vroeg hij of ze geen alternatief had. Er moest toch iemand zijn die haar wel kon beschermen? "Kaz, I am supposed to see him in the morning." Antwoordde ze zachtjes. In de ochtend pas? ”Then where are you sleeping tonight?” Vroeg hij verder. Misschien kon hij toch nog één iets voor haar doen, er voor zorgen dat ze tenminste deze nacht ergens veilig kon slapen.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op do maa 01, 2018 2:32 pm


Zuzana Bryant

Het verbaasde haar niet dat hij nee had gezegd; Zanna nam het hem niet kwalijk. Immers was ze jong en klein; voor de meeste een pak aan het been. Kinderen liepen sneller in de weg dan volwassene, ook al wouden ze dat niet. Immers was ze nog te jong om over broodnodige kwaliteiten te beschikken. Al hoewel welke normale acht jarige zou de huurlingen hebben aangevallen. Ze had een behoorlijk risico genomen; zeker als men bedacht dat het kleinste foutje het leven kon nemen. Haar donkerbruine ogen hielden de amder rustig in de gaten; ze was niet bang voor hem. Immers stond hij bij haar in het krijt. De ongeschreven regels van het leven op straat. Iemand die het leven redde van een ander kon iets terug vragen voor de problemen waarin hij of zij vermengt was geraakt. Niets werd vrijuit gegeven. Dat maakte het leven ook zo hard. "Then where are you sleeping tonight?" Vroeg de ander, waardoor ze uit haar gedachtten werd gehaald. Ze haalde haar schouders een tikkeltje vermoeid maar ook ongeïnteresseerd op. "Who said I am?" Was het enigste antwoord dat ze hem gaf. Hij wist blijkbaar niets van Kaz af en zijn intelligentie; had waarschijnlijk nog niet van de slimme dief gehoord die haar zijn trucjes leerde. Geef nooit te veel informatie af, daarbij leek de man die ze geholpen had ook van die ongeschreven regel te weten. Want ze wist zijn naam nog niet. "Besides, I do not even know your name." Verklaarde ze alsof het daarmee duidelijk was waarom ze daar geen antwoord op gaf. Iedereen moest zoveel mogelijk op zijn of haar hoede zijn. Dat hij zei dat de huurlingen de daken niet op kwamen, betekende niet dat ze het nooit probeerden.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Romeo Haris
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op za maa 03, 2018 9:38 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het werd hem wel duidelijk dat dit kind niet was zoals de normale straatkinderen. Die gingen meestal bedelen, niet vechten. Toch niet de meisjes. Jongens wilden al snel bewijzen wat ze waard waren, om een bepaald imago te krijgen. Al kon een achtjarig jongetje niet veel uithalen, het ging meer om wie durfde en wie niet. Meisjes hielden zich niet bezig met zo’n dingen. Die pakten het iets slimmer aan, bleven onopgemerkt in de schaduwen. Verstopt voor eventuele concurrenten, kidnappers, dieven en moordenaars. En wat voor ander fijn volk er ook in Brightwater Keep mocht rondlopen, zowel overdag als ’s nachts. Het hielp ook niet echt dat de alcohol hier zo rijkelijk vloeide. Zelfs om 10 uur ’s morgens werd er al heftig gezopen, en dan werden mensen vanzelf al iets meer prikkelbaar. Geen al te veilige omgeving voor een kind van acht. Maar ze leek er op gebrand te zijn te overleven, en dat op zich zou haar al ver brengen.

Dat, en de duidelijke intelligentie die ze leek te bezitten die hij nog niet vaak had gezien bij iemand zo jong. Vandaar dat hij verwacht had dat ze wel een vorm van een plan had, een dagelijks ritme, plekjes waar ze veilig was. Een slaapplek, bijvoorbeeld. Al bleek ze die niet te hebben. "Who said I am?" Zei ze. Dit verbaasde hem wel. Nu kon hij ook die lichte vermoeidheid beter plaatsen. Hij schudde lichtjes afkeurend zijn hoofd. ”Everyone needs to sleep”, Zei hij, zijn felle ambere ogen op zijn gevouwen handen gericht. Die Kaz moest toch beter weten. Echter voor hij verdere informatie kon loswrikken, besloot ze dat ze genoeg gedeeld had. "Besides, I do not even know your name." Meldde ze, dus hij wist al dat ze niet meer bereid was nog meer met hem te delen. Maar dat gaf niet. ”I’m Romeo”, Antwoordde hij op haar vraag. Hij verwachtte niet dat ze haar naam zou vrijgeven, maar dat hoefde ook niet. ”If I leave you here, can you find your way back down?” Vroeg hij nog, voor hij op stond. Als ze het zelf kon, dan zou hij haar nu verder met rust laten.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Gesponsorde inhoud

Re: Cold blood

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum