welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 45
IC posts : 31

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op zo maa 11, 2018 8:58 pm

Zuzana Bryant

Zanna gedroeg zich niet zoals een normaal kind van haar leeftijd. Ze had relatief kort het alleen moeten redden voordat Kaz haar had gevonden en ze dus vaker bij hem te vinden was. Ze leerde niet om altijd verstopt te zijn; in plaats daarvan leerde ze ook dat ze niet altijd het gevaar de rug toe moest keren. Soms moest ze het gevaar in, om veiligheid te kunnen verzekeren. Daarbij was ze niet bang, zolang Kaz maar in de buurt was. Immers had ze anders de man naast haar niet geholpen. Hij was een gevaarlijke man, dat wist zijzelf ook wel. Normaal vochtten jonge kinderen, meisjes al helemaal niet. Die bleven ver van het gevaar weg als ze de keuze hadden. Dat deed zij echter niet. Stelen was niet zonder gevaren, het leven eas niet zonder gevaren en hoe sneller ze er mee om leerde gaan hoe beter het was voor haar in de toekomst.

De man leek verbaasd toen ze verkondigde dat ze niet zou slapen. Immers had ieder mens; zeker ieder kind rust nodig. Het leven oo de straat werd heftiger en gevaarlijker als ze niet snel wat sliep. Ze zou minder snel kunnen reageren en minder alert zijn. "Everyone needs to sleep", Zei hij zijn felle amberkleurige ogen scherp op zijn gevouwen handen gericht. Het meisje haalde haar schouders stil op waarna ze hem met haar onschuldige ogen aan keek. "I know..", Fluisterde ze haar stem even zacht als daarvoor en misschien zelfs een tikkeltje onschuldig. Zanna besloot dat ze voldoende had gedeeld waarna ze naar de indentiteit van de man vroeg. "I'm Romeo", Antwoorde hij, waarna het meisje hem een kleine glimlach gunde. Het was prettig om een naam bij hem te hebben. Hij was sterk, hoogstwaarschijnlijk gevaarlijk en iemand die ze gered had. Met een kleine daad. Iemand die wist hoe hij moest overleven. "If I leave you here, can you find u
your way back down?"
Vroeg hij waarna hij opstond. "It is a little to high?" Sprak het meisje terwijl ze naar de kleine afgrond kreeg. Voor haar kleine lichaam was het gebouw te hoog om veilig naar beneden te komen. "Zanna," Sprak ze ineens, waarmee ze de ander haar naam gaf. Of de naam waarmee ze aangesproken werd.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


avatar
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 163
IC posts : 88

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Captain
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cold blood

op zo maa 11, 2018 10:23 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Dus ze sliep niet. Dat deed hem ook denken aan zijn eigen kindertijd. Hoe hij thuis nooit kon slapen. Altijd alert of hij geen voetstappen op de trap hoorde. Voetstappen die de komst van zijn moeder zouden verraden. Eindeloze nachten waren het. Nachten waarin hij zijn eigen overleving alleen maar te danken had aan het wakker blijven en waken. Er voor zorgen dat ze hem niet kon verrassen in zijn slaap. Misschien had ze diezelfde angst. Misschien dacht ze dat iemand haar zou komen vermoorden als ze een moment onoplettend was. Het leven op straat was niet veilig, een veilige plek vinden om te overnachten was ook een hele opgave. In principe zou hij haar daar mee kunnen helpen, maar ze leek een andere reden te hebben om de hele nacht op te blijven. Toch kon hij niet laten om op te merken dat dat ook niet het beste plan was. Iedereen had rust nodig. Anders werden er na een tijden fouten gemaakt. En dat kon heel erg fout aflopen. "I know..", Reageerde ze zachtjes, en hij hield een zucht tegen. Als ze niet geholpen wilde worden, dan zou hij ook niet aandringen.

Dus besloot hij om te vertrekken. Niet voordat hij zijn naam met haar deelde. Ze leek het belangrijk te vinden, en hij vond dat ze het wel verdiende. Ze had hem immers gered van een wel heel vervelende messteek in zijn rug. Hij vertelde vervolgens dat hij ervandoor ging, en checkte of ze zelfstandig van het dak zou raken. Ze twijfelde een beetje. Snapte hij wel. Echt hoog was het niet, maar ze was een stuk kleiner dan hij. "Zanna," Stelde ze zichzelf toen spontaan voor. ”Okay, Zanna. Let me help you down, so we both can go our own ways again”, Zei hij, waarna hij op de rand van het dak ging liggen en zijn hand naar haar uit stak. ”Grab my hand, I’ll carefully lower you down”, Instrueerde hij. Dan moest ze alsnog een halve meter omlaag ‘vallen’, maar erg moeilijk kon dat niet meer zijn.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum