welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Keaton Gryphon
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 111
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26 Years
Occupation: Chief of the Illyrian Legion & I'llyria
Residence : I'llyria - Navarre
Profiel bekijken

The Illyrian Legion Empty The Illyrian Legion

op do maa 01, 2018 1:22 am

Failure isn't falling down,
but refusing to get up

Tussen de bergen op het grensgebied van Navarre en Valyria bevindt zich de militaire stad, I’llyria. De stad is toegankelijk voor het normale folk, maar staat vooral in het teken van de Illyrian Legion. Er gaat hier geen dag voorbij dat er niet zwaar getraind wordt.

DE ILLYRIAN LEGION
ILLYRIAN CHIEF: Keaton Gryphon
ILLYRIAN COMMANDERS: Fire: -, Water: -, Earth: -, Air: -,
ILLYRIAN MASTERS: Fire: -, Water: Naveena Gryphon, Earth: -, Air: -,
ILLYRIAN WARRIORS: Fire: -, Water: -, Earth: -, Air: -,
ILLYRIAN CADETS: Fire: -, Water: -, Earth: -, Air: Elijah Gryphon,

ILLYRIAN MEDIC: Willow Cloven (potions),

Dit zijn de rangen binnen de Illyrian Legion en deze mogen wel opgevuld worden. Er hoeft geen aanmelding te komen, je hebt ook geen toestemming nodig; heb je dus een char die je hierbij wilt hebben, zet het dan even hier neer. Ook is dit topic handig, mocht je een bepaalde rang nodig hebben (bijvoorbeeld een master voor je cadet, voor een training). Dan weet je wie welke rang heeft en kan je een berichtje sturen naar die persoon.
Voor meer informatie over de rangen kan je hier (KLIK) een kijkje bij I'llyria nemen. Om een beeld te krijgen van hoe het er aan toe gaat in I'llyria en bepaalde gebeurtenissen raadt ik je het aan om Keaton's geschiedenis te lezen. Vooral toen hij 18 & 19 was zijn er belangrijke dingen gebeurt. Ik ga nog een tijdlijn maken voor I'llyria, maar Keaton's geschiedenis geeft wel diepgang. Voor vragen kan je mij altijd een PB sturen.

Ps. dat plaatje is van Avatar the Last Airbender, not mine, at all.Laatst aangepast door Keaton Gryphon op ma jul 09, 2018 11:24 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Keaton Gryphon
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 111
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26 Years
Occupation: Chief of the Illyrian Legion & I'llyria
Residence : I'llyria - Navarre
Profiel bekijken

The Illyrian Legion Empty Re: The Illyrian Legion

op zo mei 20, 2018 10:26 pm
Oké, nu ik dus weer terug ben en de draad weer op wil pakken, wil ik Illyria natuurlijk ook laten rijzen. De stad ligt nu stil en met de hele situatie in Navarre kan ik wel wat.
Maar om Illryia actief te krijgen, en dan met name de Illyrian Legion, heb ik dus Commanders, Masters, Warriors en ook Cadets nodig, al zijn het vooral Commanders die heel handig en belangrijk gaan zijn nu.

Voor de elementen: Vuur, Aarde en Lucht zijn dus Commanders nodig, aangezien ik voor Water al één heb.

Een aanmelding is niet nodig, als het karakter maar gewoon volwassen is (denk dat minimaal 24 jaar wel zo fijn is) en dus over Elemental Control beschikt.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum