welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 111
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26 Years
Occupation: Chief of the Illyrian Legion & I'llyria
Residence : I'llyria - Navarre
Profiel bekijken

The Sun is also a Star

op do maa 01, 2018 2:15 pm

Keaton ▲
Dromen waren rare gebeurtenissen in de hersenen. Terwijl hij sliep bracht zijn onderbewustzijn hem terug naar een moment in het verleden. Hij was samen met Devon en twee ervaren Illyrian Warriors op patrouilles. De twee broers dolden tussen door en Keaton werd terecht gewezen op zijn gedrag. ‘You can’t behave like this, act like what you’re about to become,’ had de warrior hem gezegd. Het gebeurde wel vaker, dat zijn toekomst hem in de weg zat om te kunnen genieten. Dat, terwijl zijn vader hem juist wel de ruimte gunde om ook te genieten en te dollen, niet teveel natuurlijk, maar vaak genoeg, net als al zijn andere leeftijdsgenoten. Het was een fijne, nostalgische droom  en toen Keaton wakker werd droomde hij nog half door, terwijl hij zich uit zijn bed sleepte.
.De klap die hem had gemaakt tot de man die hij nu was, was het verliezen van zijn broertje geweest. Of hij dood was, of in leven, was niet duidelijk en zou hoogstwaarschijnlijk nooit duidelijk worden. Keaton probeerde te geloven dat hij dood was, al leek iedereen hoop erin te houden dat hij nog in leven was. In zijn ogen zou dat bijna erger zijn, omdat, als Devon nog in leven was, het zou betekenen dat hij hun had verlaten. Misschien uit schaamte voor wat er was gebeurd, al was het juist een inschattingsfout van hun vader, Zelroth geweest. Wat de reden ook was, Keaton zou het Devon kwalijk nemen als hij hen had verlaten. Verdwijnen op de manier dat hij dan gedaan zou hebben was te erg voor woorden. De twee broers waren enorm hecht geweest en Keaton zou zich verraden voelen als Devon hem zonder een woord had verlaten. Al had hij gewoon een teken gekregen dat Devon nog leefde, een reden, dan zou het een ander verhaal geweest. Het leek Keaton dus het beste om te geloven dat hij dood was.

Aangekleed in zijn donkere Illyrian leathers, verliet hij zijn vertrek. De dageraad was nog maar net begonnen en Keaton zat al in de eetzaal. Langzaam zouden de anderen ook aanschuiven voor het ontbijt. Naveena, Elijah, Willow de Commanders, en andere familieleden. Hij schonk fruitsap in zijn beker en besloot vervolgens om de haart te laten branden. Hij balde zijn handen tot vuisten, haalde diep in door zijn neus en rustig uit door zijn mond, tot er vuur om zijn vuisten heen verschenen. Hij liep dichter naar de haart toe en liet het hout daarin branden. Het was winter, dus het zou wel fijn zijn als de eetzaal verwarmd zal zijn. Keaton keek op toen het geluid van voetstappen zijn oren bereikte.
▲ ▲ ▲ ▲ Elijah Gryphon eerst
avatar
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 43
IC posts : 10

Character sheet
Age: 14 y/o
Occupation: Illyrian Cadet
Residence : I'llyria, Navarre
Profiel bekijken

Re: The Sun is also a Star

op do maa 01, 2018 6:22 pm
And they say that I am the sick boy
Easy to say, when you don't take the risk, boy
Het was nog eigenlijk te vroeg voor hem. Hij was het niet gewend om voor de zon wakker te zijn. En al helemaal niet na zo een lange nacht. Dat hij zelfs bij Naveena moest liggen, omdat hij zich niet veilig genoeg in zijn eigen kamer voelde. Hij vond het gewoon niet prettig. Het was te klein en tegelijkertijd te groot. De koude wind dat steeds geluiden buiten veroorzaakte waardoor het leek alsof het spoken waren. Niks daarvan vond hij prettig.

Vandaar dat hij wat eerder dan zijn zus wakker is geworden. Hij is zo stilletjes mogelijk uit het bed gekropen en onderweg naar de eetzaal. De jongen had nog niet eens de tijd genomen om zijn dagelijkse kleding uit te doen. Hij liep nog met zijn pyjama de zaal binnen. Ondanks dat hij zo nog training had, al was hij nog te moe om zelfs zijn oudere broer een fatsoenlijke groet te geven. Er kwam alleen maar een vermoeide mompel uit dat het leek alsof hij, "Goodmorning," probeerde te zeggen.

Zijn bruine ogen waren eerst gericht op het vuur bij de haard. Hij had het niet gezien, maar hij kon gelijk al raden dat Keaton dat zelf aangestoken had. Met... Ja, zijn krachten.
En dat liet Elijah wat denken. Voor wat waren zijn krachten eigenlijk nuttig voor? Wind was niet echt... Behulpzaam in de meeste gevallen. Vooral niet nadat hij wel gezien heeft wat hij er niet mee moest doen. Hoe moest hij het aan zijn oude broer uitleggen dat hij per ongeluk een houten kar stuk gemaakt heeft? En de roddels dat zich langzaamaan aan het verspreiden waren?

Hij bleef nog steeds stil terwijl hij aanschoof bij de eettafel, op zijn vaste plaats. Hij leunde zijn kin op de palm van zijn hand terwijl hij even voor zich uit staarde. Tja, een echte pratende sfeer was er niet.


woke up on the wrong side of reality
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 111
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26 Years
Occupation: Chief of the Illyrian Legion & I'llyria
Residence : I'llyria - Navarre
Profiel bekijken

Re: The Sun is also a Star

op do maa 01, 2018 7:10 pm

Keaton ▲
Hij vernauwde zijn ogen toen Elijah enkel met een mompelende groep de eetzaal binnen kwam lopen. Zijn jongste broertje zag er allesbehalve goed uit en meteen kwam er een bezorgd gevoel in hem op. “Good morning, Elijah,” groette hij zijn broertje terug. Hij keek hoe zijn broertje, in zijn pyjama en al door sjokte naar de eettafel en daar wat ellendig neer ging zitten. Hij wist dat er wat verhalen over zijn broertje rondgingen, dat hij zich vreemd gedroeg en afwezig leek te zijn. Hij kon het Elijah niet geheel kwalijk nemen, hun vader was onlangs overleden en zo’n zeven jaar geleden waren ze hun broer verloren. Keaton zweeg en keerde zich weer terug naar het vuur, de vlammen heen en weer bewegend met zijn eigen energie. “Remaining silent doesn't solve anything,,” sprak Keaton rustig. “Both you and I know that something is going on with you,” vervolgde hij rustig. “Tell me what's on your mind, Elijah,” ging Keaton verder, zijn stem rustig en kalm terwijl hij een klein vlammetje uit de haart stuurde en boven zijn handpalm liet zweven. Vervolgens draaide hij zich om naar Elijah. Zijn blik was al even rustig en kalm als dat hij had gesproken. Langzaam stapte hij dichter naar Elijah toe, terwijl hij zijn broertje observeerde. De exacte verhalen die er rond gingen was hij niet geheel bekend mee. Meer omdat hij ze niet had willen horen. Keaton bouwde niet op roddels, hij wilde het ware verhaal van zijn broertje zelf horen en zoo kijken hoe ze verder konden gaan. Na het verliezen van zijn ouders én zijn broertje Devon, was Keaton meer dan vastberaden om goed voor zijn overige familie te zorgen. Naveena, Elijah en Willow, al leek Willow liever voor hun te zorgen dan te accepteren dat hij ook voor haar wilde zorgen. De zachte, rustige manier waarop hij Elijah nu benaderde liet hij niet vaak zien, alleen naar zijn familie, of de situaties waarin het gepast was.
avatar
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 43
IC posts : 10

Character sheet
Age: 14 y/o
Occupation: Illyrian Cadet
Residence : I'llyria, Navarre
Profiel bekijken

Re: The Sun is also a Star

op do maa 01, 2018 8:34 pm
And they say that I am the sick boy
Easy to say, when you don't take the risk, boy
Hij had geen idee dat de stilte tussen de twee zo duidelijk was dat het eigenlijk al voldoende vertelde over hoe Elijah zich nu voelde, of wat er met hem dwars zat. Ja, puberteit was ook geen prettige fase. En al helemaal niet nu hij ook nog zijn vader verloren had. De jongen was bovendien niet echt dol op verandering. Dus het voelde natuurlijk anders nu Keaton de baas was. Hij was het niet gewend om naar zijn oudere broer te luisteren. Meestal kwam hij in een argument met zijn vader als hij zijn zin niet kreeg. En hij wist dat dat ook nog met Keaton zou gebeuren. Alleen hoopte hij wel dat hij niet als een klein kind behandeld werd.

“Remaining silent doesn't solve anything. Both you and I know that something is going on with you,” hoorde hij zijn broer spreken. Op een rustige manier. Elijah zorgde dat hij geen oog contact maakte met de ander. Zijn ogen waren gericht op de tafel, terwijl hij met zijn handen friemelde. “Tell me what's on your mind, Elijah,” hij bleef zijn broer nog niet aankijken. Wel kon hij in zijn ooghoeken zien dat hij al naar hem toe stapte.

"I think you know what's going on." Zei hij terug. Misschien iets te bot dan hij eigenlijk bedoelde. Hij vouwde zijn armen op elkaar terwijl hij zijn kin op de bovenste arm leunde. Nog steeds zonder oog-contact te maken. "I'm just tired of people treating me like I'm too young. Like I'm still a defenseless 5-year-old." En elke tiener had dat zo gezegd willen hebben. Maar de echte waarheid van zijn oudere broer houden leek ook niet handig, aangezien Keaton waarschijnlijk wel wist wat er aan de hand was. "There are these... Stupid rumors about people saying that I'm possessed or- some cursed child, or whatever. They're looking at me like I don't belong here." Zijn stem klonk net zo bot als eerder, alleen wel wat luider wegens de frustratie dat aan het opborrelen was. "And I never get my elemental powers under control as well as you do, or as Naveena does. And people have been saying that I learn a lot slower than the others and I'm just tired of everyone telling me that I need to see a doctor, I'm fine!" Het had bijna op geschreeuw uitgelopen totdat Elijah zich herinnerde dat er nog mensen aan het slapen waren. Hopelijk reeg Keaton de boodschap al. Dat er niks met hem mis was dan stomme roddels die zijn dagelijkse humeur verpesten.


woke up on the wrong side of reality
Gesponsorde inhoud

Re: The Sun is also a Star

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum