welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 104
IC posts : 84

Character sheet
Age: 21
Occupation: Princess of Navarre
Residence : D’auvignon
Profiel bekijken

Surrender (Open) - Pagina 2 Empty Re: Surrender (Open)

op vr maa 23, 2018 7:56 pm
She conquered her demons
AND WORE HER SCARS LIKE WINGS


De lucht rondom Faylice heen begon zich weer te verdikken, langzaam en sluipend zoals een roofdier dat deed met zijn prooi. Zo ook kon ze de spanning tussen haar en Aeron voelen, voelen verzwaren, verharden totdat deze een keer zou barsten. Stilletjes luisterde ze naar de woorden van de man. Haar hoofd draaide mee met zijn passen, ervoor zorgend dat ze er geen een zou missen. Het was een stukje over haar opa, en wat hij had gedaan om aan de macht te komen. Even kneep ze haar ogen samen. ’It’s a curse, crawling in the Medici blood.’ Ijzig staarde ze in zijn rode poelen, geen spier vertrekkend na haar woorden. Zijn woorden over Ves gaven pijnscheuten links en rechts, het liet de lady haar kaken op elkaar zetten, een vlaag van woede onderdrukken. Daar waren de volgende woorden, scherp gezet in de o zo gespannen atmosfeer. Het liet haar even denken aan de “easy way out” denkend aan de mogelijkheden van die rust waar ze nu zo naar verlangde. De laatste woorden gesproken door Aeron lieten haar hoofd schuin draaien. ’You don’t repay sins.’ Klonk haar stem zo ijzig als dat mogelijk was. ’Rhaella won’t do such things you did, I won’t rest, even if I give up my birhtright.’ Even liet ze de stilte tussen de twee weer zakken. ’You will kill me at that very first second I do, just because it’s easier. I know I’m a ragdoll to so many, but I don’t care. Why would I?”

Aeron Medici
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 31
IC posts : 17

Character sheet
Age: 46
Occupation: Advisor
Residence : Nordshal
Profiel bekijken

Surrender (Open) - Pagina 2 Empty Re: Surrender (Open)

op wo apr 04, 2018 10:35 pm


Ze was onschuld. Hopeloos verloren in een wereld van gevaar en duisternis. Ze snapte de wereld niet. Zag deze niet zoals hij hem zag. Hij wist de waarheid die hij in al zijn jaren had moeten ondervinden. Ze zou er vanzelf ook achter komen. Hij had dan wellicht zijn vuur niet meer om haar te laten branden. Maar hij had zo zijn anderen eigen manieren. Haar vader, zijn broer, had hem teveel aangedaan om haar ongedeerd te laten gaan. Nee. Er zou vanavond nog retributie komen. Het maakte niet uit hoe.

Zonder waarschuwing greep hij haar arm vast en trok haar dichter naar hem toe. Neerstarend op de jonge dame met ogen brandend van woedde. "You do not know what my child is capable of Princess." Sneerde hij uiterst langzaam terwijl hij zijn hand sttrakker om haar pols klemde. "Oh no, you wish I would kill you after I'm done with you. But do not worry. I would never kill my dear niece." Siste hij terwijl hij haar omdraaide zodat haar rug tegen zijn bort zou leunen en plaatste zijn hand rond haar keel deze langzaam iets dichtknijpend. "Lets see how badly your daddy still wants you on the throne after I destroyed your pretty looks hmm. If the inside is rotten. The outside must be as well don't you think?"

Voor ze kon antwoorden trok hij met zijn vrije hand een klein mes uit zijn laars en hielt het voor haar. Het ding was niet schoongemaakt in wat leek op weken als niet jaren. Het was lichtelijk roestig met dikke aangeplakte stukken oud bloed en wellicht hier en daar een stukje rot. Hij had het met genoegen opgespaard tot dit ene moment. "Do remember, I love you dear Faylice." Fluisterde hij in haar oor voor hij haar keel losliet en met dezelfde beweging uithaalde met het mes. Recht over haar gezicht duidelijk zorgende dat hij haar lippen en wang mee zou pakken voor een mooi effect. Vervolgens duwde hij haar naar voren in de hoop dat ze haar evenwicht zou verliezen en in de modderige aarde zou eindigen. "You're nothing. Now I made sure the whole world will see you as nothing. Just another rotting common pig." Grommend kwatte hij naast haar op de grond en draaide zich van haar weg, pakte haar paard en sprong hier met gemak op. De grijns op zijn lippen alleen maar groter wordende. "I hope you like my gift dear niece."

There is no creature on earth
half so terrifying as a truly just man

Surrender (Open) - Pagina 2 Vz7SpD6
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum