welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 30
IC posts : 15

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Master in training

op zo maa 04, 2018 12:50 am

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het was nog steeds vreemd om deze kamer te betreden en Oropher niet op zijn vaste plek achter het grote bureau te zien. De afgelopen weken was deze kamer leeg geweest, aangezien zijn neef onmogelijk kon werken in de toestand die hij was. De ziekte die hem had getroffen, had hem volledig uitgeschakeld, misschien wel voorgoed. En nu moest hij hem vervangen. Hopelijk tijdelijk. Hopelijk kwam hij er terug bovenop, en kon hij zijn taken als Master terug op zich nemen. In tussentijd zou hij hem eren door hun plichten met zijn diepste loyaliteit te vervullen. Want in hun drie weken afwezigheid had de tijd niet stil gestaan. Vele elfen, vooral healers, waren naar Forlindon gekomen om hun kennis in te zetten en vreemde planten mee te brengen die misschien konden helpen. Maar tot nu toe was alles vergeefs.

Naast een oplossing zoeken, moesten er echter ook patrouilles uitgezonden worden. De wereld buiten Forlindon stond namelijk ook niet stil. Monsters drongen dorpen binnen en richtten ravages aan onder de bevolking. Criminele figuren probeerden hun machtsposities te verstevigen door mensen te ontvoeren, martelen of erger. Daar moesten ze iets aan doen. Arvindr liep rond het bureau heen en ging een beetje aarzelend op de sierlijke houten stoel zitten. Hij nam het stapel documenten die deze ochtend binnengebracht waren, met updates van overal in Fallen Skies. Voor hij echter kon beginnen lezen, werd er op de deur geklopt. ”Binnen”, Zei hij helder, zijn blik op de deur terwijl hij zich af vroeg wie hem zo vroeg op de ochtend nodig had.

&open voor een Brotherhood elfavatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 31
IC posts : 7

Character sheet
Age: 18 (36)
Occupation: Assassin
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Re: Master in training

op ma maa 05, 2018 9:43 pm

No light, no light in your bright blue eyes

De laatste weken waren vreemd geweest. Oropher was ziek gevallen, iets wat hem verbaasde gezien de gezondheid van elfen normaal. Het baarde Daechir zorgen, en nog geen klein beetje. De ziekte van hun meester was een slecht voorteken. Niets goed zou hier uit komen. Wat er aan zat te komen wist hij niet, maar het was duidelijk genoeg dat het iets was. De onrust voor iets wat mogelijk komende was, was niet alleen bij hem te vinden maar ook bij andere inwoners van Forlindon. Het was duidelijk te merken wanneer hij de stad weer binnen was gekomen. De laatste dagen was hij op missie geweest, mainly de outskirts van de stad in het oog houden of er niets was wat er niet hoorde. Duidelijk niet het geval, anders was hij niet heelhuids terug gekomen. Zijn donkere ogen gleden over de vele bleke gezichten die hij passeerde. Enkele onder hen keken hem met enige dankbaarheid aan terwijl de meerderheid hem vuil aan keek, iets wat nog altijd niet veranderd was. Het zou hem niet verbazen als ze zouden denken dat hij hier om een of andere reden achter zat.

Voor even haalde hij diep adem, hij was nog niet in het bureau binnen geweest sinds hun leider gevallen was. De elf die zijn plaats had in genomen was niemand anders dan Arvindr, iemand die het in zijn ogen wel verdiende om tijdelijk plaats te nemen in de ruimte en de Brotherhood in goede banen te leiden. Met een lichte aarzeling had hij geklopt, om na de stem van de elf te horen naar binnen te wandelen. Een kleine glimlach verscheen op Daechir zijn gezicht bij het zien van de blonde elf in de grote stoel. Arvindr leek er bijna in te verdrinken, iets wat zeker niet slecht bedoeld was. Oropher was niet een van de meest tengere elven geweest. ‘Je vult die stoel goed op.’ Besloot hij luchtig te zeggen terwijl zijn donkere ogen naar de stapel papieren gleden. ‘Hoe gaat het met hem? En met jou?’


I never knew daylight could be so violent
For Mordred


avatar
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 30
IC posts : 15

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Re: Master in training

op di maa 06, 2018 4:44 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het eerste wat hij besloot te doen, was hun bondgenoten in Naverre een raaf sturen. Misschien had iemand daar al te maken gehad met de ziekte die Oropher had getroffen, en wisten ze hoe ze het moesten genezen. De elfen waren de afgelopen eeuwen zelden uit de jungle gekomen, dus hun weerstand op inheemse ziektes was groot. Maar de meer exotische aandoeningen, daar waren ze blijkbaar nog steeds vatbaar voor. Het gebeurde niet vaak dat ze ziek vielen, maar eenmaal ze het te pakken hadden, dan was het ook heel ernstig. Hoe graag hij ook zelf naar een oplossing wilde zoeken, hij had nu andere plichten. Oropher zou vast willen dat hij hun missie voort zette. Dat was het enige wat hij nu voor hem kon doen, en hij zou het met grote vastberadenheid doen. Hopelijk even goed als zijn neef zelf, zodat hij hem trots kon maken. Hij wilde namelijk niet dat de ander moest terugkeren naar een Brotherhood die een grote puinhoop was.

Echter voor hij aan zijn eerste brief kon beginnen, werd er op de deur geklopt. Tot zijn verrassing was het Daechir die met een kleine glimlach de kamer in kwam gelopen. Arvindr voelde de bekende rilling over zijn rug lopen bij het zien van zijn donkere haar en ogen. Het had iets griezeligs, iets waar hij geen vat op had. Al snel drukte hij die gedachtes echter weg. Hij kende de jongere elf nu al lang genoeg om te weten dat hij helemaal niet zo angstaanjagend was. Hij had, bij wijze van spreken dan, gewoon pech met zijn uiterlijk. ‘Je vult die stoel goed op.’ Grapte Dae, en hij grinnikte kort. ”Ik pas er denk ik twee keer in”, Zei hij met een grijnsje terug.

‘Hoe gaat het met hem? En met jou?’ Vroeg de ander toen. Een beetje afwezig speelde hij met de papieren in zijn handen, voor hij het stapeltje weer aan de kant legde. ”Stabiel, voor nu. Het lijkt er niet op dat hij ondragelijk veel pijn heeft, maar zijn toestand is zo surreëel. Ik heb nog nooit een elf zo gezien”, Zei hij, zijn schouders lichtjes op halend. ”Met mij is alles wel goed. Een beetje oncomfortabel wel maar dat gaat denk ik later weer over”, Gaf hij eerlijk toe. Hij wees op de stoelen aan de andere kant van het bureau. ”Was er nog iets waar ik je mee kon helpen?” Vroeg hij, zijn hoofd lichtjes schuin houdend in een nieuwsgierige houding.avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 31
IC posts : 7

Character sheet
Age: 18 (36)
Occupation: Assassin
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Re: Master in training

op ma maa 12, 2018 11:00 pm

No light, no light in your bright blue eyes

Ergens wilde de jonge elf niet storen, want hij wist ergens wel hoe druk het leven van Arvindr nu moest zijn. Of althans dat dacht hij toch. Maar Daechir kon zichzelf niet de baas, hij wilde weten hoe het was met Oropher, en hij moest ook gedebrieft worden en misschien een nieuwe opdracht krijgen als deze er al was. Dus was hij na te kloppen maar binnen gegaan. Hoe vaak hij ookal in het kantoor was geweest, voelde het nu toch anders aan. Misschien lag het aan de band die hij had met Arvindr, of nou ja band, hij kwam net iets beter overeen met hem dan met Oropher. Niet dat alles heel hartelijk verliep, maar toch al meer dan vroeger. Het bureau leek groter dan normaal, hoe vreemd het ook mocht klinken. Al was hun Master een imponerende elf die veel gezag uitstraalde, iets wat de tijdelijke vervanger ook had maar net iets minder. Al sprak hij die woorden niet uit. Daarvoor was hij hier ook niet.

‘Twee keer maar? Ik zou toch denken iets meer.’ Ging Daechir met enige vrolijkheid in zijn stem verder terwijl zijn blik kort naar de brieven schoot. Papierwerk, en niet zo’n beetje ook. Iets wat van groot belang was, en hij hield de andere elf duidelijk van zijn werk. Dus misschien moest hij zijn humoristische kant maar voor zich houden. ‘Sorry dat ik je kom storen trouwens.’ Niet dat hij daar nu nog heel veel aan kon veranderen, maar goed dan had hij toch al iets van excuses gegeven voor dat tegen hem zou worden gebruikt door wist hij veel wie.

Hoewel de woorden misschien enige rust in het hoofd van Dae moesten brengen was dat niet het geval, eerder het tegenover gestelde. Het was inderdaad waar, nog nooit was een elf zo ziek geweest als Oropher. Zelfs niet in Falkreath voor zover hij daar weet van had. ‘Nog steeds geen nieuws van wat het mogelijk zou kunnen zijn, of hoe het kan worden verholpen?’ Beide elven kenden het antwoord. De vraag was er echter sneller uit dan gepland. Begrijpend knikte hij toen Arvindr zijn eigen toestand aankaartte, niet geheel onlogisch dat hij zich zo voelde. Daechir nam plaats op een van de stoelen terwijl hij kort zijn blik naar het raam richtte. ‘Er is niets ongebruikelijks op te merken aan de rand van de stad, dus blijf ik daar alles in het oog houden of kan je me ergens anders beter gebruiken?’


I never knew daylight could be so violent
For Mordred


avatar
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 30
IC posts : 15

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Re: Master in training

op za maa 17, 2018 4:15 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het bleef een opgave om zijn angst voor de ander te onderdrukken. Hij liet het bijna nooit doorschijnen, zeker niet als hij in dezelfde ruimte was. Maar soms kon de jongere elf hem echt de stuipen op het lijf jagen. Het was dat hij er nu al meer aan gewend was geraakt. Zijn aanwezigheid was geen uitzondering meer in Forlindon. Hij was er altijd, ergens. Meestal een beetje uit het zicht, al vermoedde Arvindr dat hij dat deed om zichzelf uit de problemen te houden. Want sommige Brotherhood elfen waren iets minder tolerant ten opzichte van Daechir. Hij was dan ook de enige in Forlindon met een duidelijke gemengde bloedlijn, iets wat bij de meer radicale leden niet door de beugel kon.

‘Twee keer maar? Ik zou toch denken iets meer.’ Grapte de ander, en hij trok zijn mondhoeken op in een kleine geamuseerde glimlach. ‘Sorry dat ik je kom storen trouwens.’ Vervolgde hij. De Master haalde lichtjes zijn schouders op. ”Een van mijn taken is mijn broeders ontvangen en hun vragen beantwoorden. Dus op zich ben ik nu ook aan het werk”, Reageerde hij rustig. Daechir hoefde zich niet te verontschuldigen. Hij verwachtte eerlijk gezegd nog wel meer elfen de komende dagen, zeker nadat het bekend was geworden dat hij Oropher’s positie had overgenomen. Hij vreesde ergens ook voor protest van sommigen, die hem misschien niet geschikt zouden vinden. Al bij al was zijn Tonalli een Jawiën, en geen Tso’ok. En dat was ongebruikelijk voor een Master.

‘Nog steeds geen nieuws van wat het mogelijk zou kunnen zijn, of hoe het kan worden verholpen?’ Klonk de volgende vraag, en Arvindr schudde met spijt in het hart zijn hoofd. ”Ik denk niet dat het iets is dat wij kunnen oplossen. Vandaar dat ik onze contacten een raaf ga sturen”, Zei hij, knikkend naar de stapel nog onbeschreven vellen papier. ‘Er is niets ongebruikelijks op te merken aan de rand van de stad, dus blijf ik daar alles in het oog houden of kan je me ergens anders beter gebruiken?’ Meldde Daechir, nadat hij was gaan zitten. Hij knikte even en dacht een moment na. ”Ik denk dat het risico op een aanval van buitenaf weer kleiner is nu the Brotherhood weer een Master heeft”, Zei hij, zijn gedachten delend met Daechir. ”Ik heb een aantal rapporten van een wendigo in de buurt van Lake Tiwanaku. Ik ben van plan er binnenkort zelf heen te gaan. Je zou me kunnen vergezellen”, Stelde hij voor. Sowieso had hij nieuwe back-up nodig, nu hij niet meer met Oropher mee kon.avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 31
IC posts : 7

Character sheet
Age: 18 (36)
Occupation: Assassin
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Re: Master in training

op zo maa 18, 2018 3:28 pm

No light, no light in your bright blue eyes

Zijn grap werd goed ontvangen door de Master. Iets wat vroeger nooit gebeurd zou zijn maar goed, hij moest stoppen met die twee te vergelijken want het was onbegonnen werk. Arvindr nam zijn verontschuldiging niet echt ter harte, in plaats daarvan kwam de man met een uitleg dat hij zich niet hoefde te verontschuldigen. Een knikje volstond om aan te tonen dat hij de boodschap had ontvangen. Maar het was nu eenmaal in de Brotherhood was hij het gewend om zich te verontschuldigen voor alles, voornamelijk voor zijn bestaan, maar het was nu al zo vaak gebeurd dat hij zijn verontschuldigingen moest aanbieden dat het een automatisme geworden was. Hoewel je dat ook kon zien als een teken van zwakte, zag Daechir het ergens vaag als een teken van respect naar zijn broeders toe. Niet dat hij van vele van die broeders datzelfde respect kreeg maar dat liet hem tegenwoordig meer koud. Hoe stom het ook mocht klinken sinds Oropher ziek was geworden, had hij toch met enkele elfen zijn band weten te versterken juist omdat hij zo toegewijd was aan het vinden van een mogelijke oplossing hiervoor. ‘Er zijn belangrijkere zaken die waarschijnlijk wel opgelost moeten worden.’

Het frustreerde hem uitermate dat niemand iets kon vinden. Maar wat hem het meeste frustreerde was het toekomstbeeld van Oropher nog niet bekend was. Daechir had al meerdere malen geprobeerd, maar elke keer hij het probeerde bleef het letterlijk zwart voor zijn ogen. Hij kreeg geen duidelijkheid over deze hele zaak. ‘Iemand moet iets weten, zaken als dit gebeuren niet zo maar. Maar zelfs met mijn magie zie ik niets goed in de nabije toekomst, niet voor de Master.’ Ergens weerklonk er verslagenheid in zijn stem.

Uiteindelijk had hij plaatsgenomen en had hij zijn briefing doorgegeven, om nu hopelijk een andere opdracht te krijgen. Arvindr had ergens gelijk, maar ergens ook weer niet. ‘Of die aanvallen worden opgevoerd omdat ze weten dat er een nieuwe Master is. Die kans zit er ook in, er zijn genoeg wezens die je misschien niet in staat achtten om de Brotherhood hetzelfde te leiden zoals Oropher.’ Iemand waar hij niet toebehoorde. Nee, Arvindr was geen Oropher maar hij had genoeg vertrouwen in de elf, zou hem beschermen met zijn leven als het ndoig was. Maar er waren genoeg duistere ondernemingen die hem als zwak bestempelde, toch als hij de geruchten mocht geloven. Een missie over een wendigo kwam ter spraken. Licht verbaasd trok Daechir een wenkbrauw op. Had hij dit nu juist gehoord? ‘Ik?’ Er waren genoeg andere elfen die deze eer meer verdiende dan hem. ‘Het is een grote eer en ik ga graag met je mee, alleen vrees ik dat die beslissing niet in goede aarde gaat vallen.’ Beide wisten ze goed genoeg de reden waarom.I never knew daylight could be so violent
For Mordred


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum