welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Winds of change will bring you home

op di maa 06, 2018 4:43 pm-


Minuscule stofdeeltjes zweefden als stukjes goud door de lucht in een straal van een waterig zonnetje. Deze kwam door een kleine opening tussen gordijnen door gesijpeld van een herbergkamer. De houten vloer en een bed waar een persoon op lag te slapen werden hier door beschenen. Enkele strengen zwart haar piekten hierop onder een warme deken op de kussen vandaan. Geruisloos lag een Elf met de naam Alandria nog diep in slaap terwijl de stad buiten langzaam ontwaakte. In haar dromen zong een vrouw, melodieus een harp bespelend. De taal waarin ze zong was voor velen in het land niet verstaanbaar. Een oud elfenlied waar ook Alandria de betekenis niet van wist. Maar elk woord kon ze zich herinneren alsof het de dag van gisteren was. Haar moeder zong het naast de wieg om haar dochter, energiek dat ze altijd was, uiteindelijk in slaap te krijgen. Een beeld vormde zich, een grote houten harp versierd met zilveren blaadjes. Een figuur daaraan gezeten die het instrument met haar lange slanke vingers bespeelde, de snaren strelend, gezeten op een met rood fluweel bedekte stoel. Daarnaast een wieg. Kleine groene ogen sloten zich..

Diezelfde groene ogen openden zich weer. Langzaam trok Alandria de deken van haar hoofd af omlaag richting haar voeten. Ze inhaleerde even diep terwijl ze haar spieren even wat uitrekte. Haar slanke arm en hand gingen omhoog om een gordijn iets opzij te trekken. Meer zonlicht vulde de kamer voor Alandria zichzelf langzaam overeind drukte.
Het had haar goed gedaan om eens op een bed te slapen in plaats van de harde ondergrond buiten de stad waarin ze momenteel verbleef. Maar ook niet langer dan een paar dagen. Vanaf Sundarin had ze zich in een vrij rap tempo naar Aztlan begeven. Eerst moest ze een stuk door de rivier vanaf daar, toen door de bergketen en vervolgens door het woud heen. De bomen gaven haar een veilig gevoel ondanks dat achter elke boom een vijand kon loeren. Op open vlaktes had de wind haar geteisterd, ijzig koud als kleine naalden die op haar huid prikten. In het woud werd ze daarvan beschermd en was de temperatuur ineens een stuk warmer. De bomen waren eerst bladloos maar gingen langzaam over in vollere, die haar sindsdien hadden omgeven, variërend in soorten en maten. Ze had geen werkelijke doel in Aztlan. Haar gevoel had haar er heen gebracht ondanks ze eerst rechtstreeks naar Rhoynar door had willen trekken. In plaats daarvan ging ze door het woud. Ze had om een groot meer heen gereden op haar trouwe ros die in een royale stal van zijn rust genoot. In de herberg waar ze zich bevond was het rustig maar goed onderhouden. Het oudere echtpaar die het runnen hadden haar warm verwelkomd, anders dan in sommige steden waar ze met wantrouwende blikken na werd gekeken.

Toen de elf zich had gekleed en opgefrist sloot ze de slaapkamer die ze had gehuurd af. Haar gewaad was donkergroen met bruin leer. Het bovenste stuk van haar kledij viel tot halverwege haar bovenbenen. Daaronder had ze een bijpassende broek met hoge bruine laarzen. Zoals altijd had ze wapens bij zich, bestaand uit een zwaard en een dolk aan haar riem. Op haar rug hing een boog en een koker met pijlen. Ze bewoog zich geluidloos voort op de houten ondergrond en ging de spiraalvormige trap af. Er zaten wat mensen beneden, maar ze liep zonder hen te storen naar buiten om de ochtendlucht diep in te ademen. Een klein briesje waaide aan vanaf het aangelegen meer, maar de temperatuur was niet onaangenaam. Door de straten heen zag je veel verschillende kleuren en de sfeer was aangenaam. Het was één van de steden waar ze zich niet ingesloten voelde. De straten waren ruim, waar karren met paarden ervoor doorheen werden geleid. Verschillende waren lagen al uitgestald op kraampjes op de markt, klaar voor de verkoop. Alandria was lang en keek over de meeste mensen uit, waardoor ze kon zien waar ze naar zocht. Maar ook de geur van vers gebakken brood kwam haar al tegemoet toen ze zich soepel door de mensen heen bewoog.

Met een stuk brood al achter de kiezen liep ze naar het water. Bij een rustig stukje nam ze plek in het droge gras, waar kleine witte en gele bloemetjes groeiden. Haar boog legde ze naast zich neer terwijl de zon aangenaam op haar bleke huid scheen. Vogels in verschillende mooie kleuren begaven zich bij haar die ze wat broodkruimels toegooide. Vervolgens ging ze in een kleermakerszit zitten, genietend van het hier en nu, de zon en de frisse lucht, het nummer waar ze mee wakker was geworden neuriënd.

> Kleding <
@Arvindr Manwë
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op di maa 06, 2018 10:02 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het was lang geleden dat hij nog in de hoofdstad van Nymmerwell was geweest. Het bleef wel een hele ervaring op zich. Een drijvende stad in het midden van een jungle, het had sowieso iets speciaal. De gebouwen op zich waren al enorm indrukwekkend. Het ademde anciënniteit, en hij voelde zich op een bepaalde manier verbonden met zijn roots. Hoewel hij geboren en getogen was in Forlindon, was Azltan het begin van alle beschavingen. Het was uitermate triest dat zijn voorouders ooit van deze plek was verjaagd, door mensen die hen wantrouwden omdat ze er anders uit hadden gezien. De hele oorlog had hij gemist, maar hij was wel blij dat er een uiteindelijke vrede was bereikt tussen de twee volkeren. Al kon hij zich ook niet voorstellen dat hij hier ook echt zou komen wonen.

Want hoewel het hier allemaal prachtig was, was het niet hetzelfde als Forlindon. En hij kon moeilijk negeren dat sommige mensen nog steeds vreemd en met enige achterdocht naar hem keken als hij langs liep. Met zijn lengte viel hij namelijk moeilijk te missen, en zijn uiterlijk gaf vrijwel meteen zijn afkomst weg. Bijna had hij de neiging om zijn kap op te zetten, maar hij vond niet dat het zijn plicht was om zijn afkomst te verbergen. Hij had evenveel recht hier te lopen als ieder ander. Zijn lange, bijna witte haar zou toch onder de capuchon uitkomen. Plus, het was nog vroeg. Echt heel druk was het nog niet. Wat het wel weer makkelijker maakte voor hem om zich naar zijn doel te begeven.

Een contact dat hij had aangeschreven, met de mededeling dat hij langs zou komen om bepaalde Brotherhood zaken te bespreken. Maar hij hoefde pas in de namiddag op audiëntie, waardoor hij nu de tijd had om rustig rond te lopen en de stad een beetje te verkennen. Het was dat hij vroeger aangekomen dan verwacht, maar beter te vroeg dan te laat, vond hij dan weer. Terwijl hij zich een weg baande door een grasveld, hoorde hij plots iemand neuriën. Een bekend lied, al was het een vage herinnering aan vroeger. Arvindr bleef even staan, lokaliseerde de bron van het geluid en realiseerde zich dat het om een soortgenoot moest gaan. ”It’s been such a long time since I’ve heard that song”, Zei hij zacht, om haar niet te hard te laten schrikken. Hij focuste zijn blauwe ogen op haar, zijn blik vriendelijk en zijn houding neutraal.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op wo maa 07, 2018 4:06 pm-De zon weerspiegelde op het grote oppervlakte aan water voor zich waar tientallen golfjes op dansten, veroorzaakt door het kleine briesje wind wat er stond. Ze sloot langzaam haar ogen terwijl de vingers van haar handen zich in elkaar strengelden op haar schoot. Ook toen ze het zachte gekraak van voetstappen op het gras hoorde bleef ze zo zitten, tot een stem klonk. Haar gezicht bewoog zich naar diegene toe en langzaam opende ze haar ogen. Haar dunne wenkbrauwen daar boven trokken zich iets op toen haar blik de lange man zijn gezicht bereikte. Door zijn woorden had ze al haar vermoeden, maar ook zonder zijn lengte kon je zien dat hij een Elf was. Lang licht haar ontving de zon met een glans en zijn postuur was slank maar gracieus. Haar hand gleed naar het hout van haar boog, die ze vast pakte zonder dreiging en stond op. Ze moest iets opkijken om zijn blik te ontmoeten.  Dat kwam niet vaak voor, behalve als ze thuis was.. Thuis. Zo kon ze het niet echt noemen. Ze was er nauwelijks en haar oude  slaapkamer gebruikte ze als opslagplaats, al had ze niet veel bezittingen. Meestal leefde ze van dag tot dag met de spullen die ze bij zich had. ''My mother used to sing it sometimes when I couldn't sleep. But.. That has been a long time ago for me as well.'' sprak ze, waarop haar mondhoeken opkrulden. ''I never met someone else that ever heard it.'' vervolgde ze, en haar glimlach verdween weer. ''I don't know the meaning and my father refused to talk about it.'' ze wendde haar blik weer naar het water. ''I wish he would have come with me to this place..'' sprak ze tenslotte en hing haar boog weer op haar rug. Haar vader had het prachtig gevonden. Een natuurliefhebber, maar in zichzelf gekeerd. Het kwam zelden voor dat hij zich onder mensen begaf. Koppig als hij was. Dat beetje van hem had Alandria ook geërfd, maar moest er niet aan denken zich alle dagen binnen de muren door te brengen waar hij deze dagen de voorkeur aan gaf. Ooit meester met het zwaard maar nu een schrijver, zich ophoudend in een grote kamer met boeken van hun familiehuis bij I'llyria. Daar waar haar moeder Alandria en haar oudere tweelingbroers ooit ter wereld had gebracht.


Laatst aangepast door Alandria Seyfir op vr maa 09, 2018 3:54 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Aanpassing letter grootte)
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op do maa 08, 2018 4:59 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Een stad als deze zou hem snel een ingesloten gevoel geven. Hoewel het nog zo dicht lag en de jungle bij wijze van spreken al bij de voordeur begon, waren de gebouwen en straten wel van steen gemaakt. In Forlindon waren de boomhutten rondom de stammen van de bomen gebouwd, verstopt in de kruin. Er was geen spoor van steen, alleen maar hout en hier en daar wat metaal om de boel bij elkaar te houden. Aztlan had ook zijn charmes, dat zeker, maar hij zou het voor geen goud in de wereld willen inruilen voor zijn plek van afkomst. Voor nu was het fijn om even rond te lopen, en te genieten van de stad die langzaam tot leven kwam. Arvindr verplaatste zich naar een iets kalmere omgeving, om niemand in de weg te lopen die met zijn of haar dagelijkse verplichtingen begon. Hij zou het immers zelf ook niet appreciëren als iemand hem kwam storen tijdens zijn werk uren. Al gebeurde dat nu natuurlijk geregeld, gezien hij zowat het aanspreekpunt was voor al zijn collega’s.

Nu kon hij echter relaxen, een kans die hij dan ook met beide handen aan greep. Het veldje waar hij aangekomen was, was niet leeg, maar dat gaf niet. De andere persoon leek hem een interessante gesprekspartner. Dus liep hij op haar af en sprak haar aan. Als zijn aanwezigheid niet gewenst was, hoorde hij het wel. De elf stond op, waarbij ze haar boog neutraal in haar hand hield. Ze vertelde dat ze het lied een tijd geleden van haar moeder had gehoord, als ze niet kon slapen. Vervolgens praatte ze over haar vader, die blijkbaar achtergebleven was toen zij naar Aztlan getrokken was. ”It’s a well-known song where I’m from”, Reageerde hij op haar woorden, zijn mondhoek lichtjes opgetrokken in een nostalgische glimlach. ”You’re liking Aztlan this far?” Vroeg hij vervolgens. Het was duidelijk dat ze deze plek niet gewend was, misschien was het wel haar eerste keer hier.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op vr maa 09, 2018 4:06 pm-


De ander zijn antwoord verraste haar een beetje. Ondanks dat ze een Elf was wist ze bijna niks van haar afkomst, en hij kende het lied. Ze voelde zich een buitenstaander van haar eigen ras. Terwijl zijn woorden zich herhaalden in haar gedachten, met de vraag op haar lippen waar hij dan vandaan kwam, hoorde ze die van hem bijna niet. Zou dat de Elfenstad zijn die nog dieper in het woud lag? Ze had hem voor enkele tellen glazig aangekeken voor ze even met haar ogen knipperde. ''Oh, it's good, yes..'' sprak ze snel. Damn it Ali, get tourself together. This isn't like you. ''I haven't seen a city like this before. It is so.. Open. Unique, I would say.'' vervolgde ze rustiger en haar blik gleed over de piramides die over alles heen uit staken. ''And colorfull, especially after you travelled trough the forrest to get here. It is my first time and I have travelled mostly trough Valyria and the Northern regions.'' en nu ze dat zo zei vroeg ze zich af waarom ze de nieuwsgierigheid niet had gehad ooit in deze richting te gaan. Was het omdat er thuis nooit over gesproken werd?
Ze wilde de ander vragen stellen er over, hoe het was waar hij vandaan kwam. Maar wat rumoerige geluiden trok haar aandacht. Aan de rand van de markt verderop zag ze eerst een bonte merrie en vervolgens een kar die ze voort probeerde te trekken. Zweet droop van haar af en haar spieren trilden. Maar het meeste geluid kwam van een man er naast, die schreeuwde, met zijn arm wilde bewegingen makend. In zijn hand hield hij een zweep waar hij het paard mee op joeg. De wielen van de kar, vol geladen met goederen, zaten vast in modder. De man was vermoedelijk laat en was afgesneden van de verharde route waar veel mensen liepen die de merkt wilden bezoeken. Mensen keken maar deden niks.
''Excuse me..'' verontschuldigde ze zich, waarbij een kwade glinstering in haar ogen kwam. Haar lange benen maakten grote passen terwijl ze er heen holde, zich snel langs mensen heen manouvrerend. Bij de kar aan gekomen trok ze haar zwaard uit de schede en met een slag ging de zweep door midden. De man deed een paar stappen verschrikt achteruit. In een andere snelle beweging sloeg ze het tuig door waar het paard mee aan de kar vast zat. Nog voor het bange dier de menigte in kon vluchten pakte Alandria haar bij de teugels. In haar ooghoeken zag ze nog net op tijd de man toe treden, zijn hoofd rood van woede. Met de resterende zweep probeerde hij haar te slaan, maar zijn arm bleef in de lucht hangen toen Alandria haar zwaard richting zijn keel ging. Ze kon het paard met haar andere hand nog maar net houden. De man slikte een keer waarop zijn adamsappel zichtbaar op en neer ging. '"What are you doing, elf! I am late. You destroyed m.-'' begon hij, maar werd onderbroken ''Look what you are doing!'' siste de vrouw en gebaarde met haar hoofd richting de kar ''Because of your own stupidity the wheels got stuck because the carriage is overloaded and the ground is muddy. This poor horse is exhausted and you abuse her.'' De man had een grote snor op zijn bovenlip die trilde van woede. ''You'll be punished for this, I will h..-'' Maar voor hij verder kon gaan ging ze verder, nu op rustigere toon, het zwaard verder richting zijn keel bewegend ''You will bring her to the stables nearby'' sprak ze, vervolgens wijzend met het zwaard naar een grote stal tegenover de markt waar haar eigen paard ook staat. Vervolgens stopte ze haar zwaard weer weg. ''And you will take good care of her. I'll get this out of the mud.'' vervolgde ze, de teugels in de man zijn hand proppend na de kapotte zweep er uit te hebben getrokken, als een boze moeder die haar kind iets af pakte waar hij niet aan mocht zitten. De verbouwereerde man keek van de vastzittende wielen naar zijn paard dat hij vast had, maar liep weg, iets zacht vloekend wat niet voor haar hoorbaar was. Maar hij mocht al lang blij wezen dat Alandria aan bood de kar er uit te halen. Ze wilde al oproep op haar magie doen tot ze zich bewust werd van de mensen die om hen heen hadden gestaan, die nu langzaam weer in beweging kwamen. Haar ogen zochten de andere elf waar ze mee had staan praten, ietwat gegeneerd door de scene die zich zojuist voor had gedaan. Maar ze kon niet anders. Ze handelde instinctief en moest misschien consequenties onder ogen zien. Terwijl ze haar zwaard weer op borg zag ze al wachters aan komen. Great

Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op zo maa 11, 2018 5:52 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Zijn woorden hadden duidelijk een diepere impact dan hij verwacht had. Het was niet de bedoeling dat hij haar helemaal haar eigen gedachten in stuurde. Want soms werden mensen zo opgeslokt door die wereld, dat het eigenlijk niet echt veilig meer was. Zelf had hij ook van die momenten, die hij liever niet meer opnieuw bezocht in zijn herinneringen. Het waren gebeurtenissen die hem voor een stuk getekend hadden, en niet altijd op een goede manier. Niet allemaal. Met zijn leeftijd kwam natuurlijk het feit mee dat er meer tijd was geweest om zo’n dingen mee te maken. Het nadeel van oud worden zonder echt oud te worden. Hij was er vrij zeker van dat dat de reden was waarom oudere elfen af en toe wat onstabiele persoonlijkheden hadden. Na al die jaren.. Werden ze gewoon lichtjes gek.

Arvindr stelde haar een volgende vraag, om haar aandacht bij het heden te houden. Ze leek er inderdaad weer uit te schrikken, waarna ze begon te vertellen over haar impressie van de stad. Hij knikte terwijl ze uit legde, om zijn aandacht naar haar verhaal te bevestigen. ”Unique describes it perfectly. It’s known that Aztlan was the very first city to ever been built in Fallen Skies. It’s ancient, one of a kind”, Reageerde hij. Voor hij echter nog iets kon zeggen, leek ze te focussen op iets anders, waarna ze met een korte verontschuldiging langs hem heen liep. Verbaasd draaide hij zich om, en aanschouwde de situatie die zich ontplooide van op een afstandje. Een beetje te verbouwereerd om te reageren. Pas toen de man met zijn zweep uithaalde naar haar gezicht, schoot hij in actie.

De blonde elf stapte op het duo af, maar de andere leek prima in staat zichzelf te verdedigen. En dat verbaasde hem dan niet. Ze had er wel degelijk uit gezien alsof ze voor zichzelf kon zorgen. De man liep uiteindelijk na enige aandrang weg, maar daarmee was het probleem nog niet opgelost. Een drietal oplettende bewakers kwamen hun kant uit. Arvindr voelde de bui al hangen. ”What is going on here!” Vroeg de voorste man, die duidelijk een beetje de aanvoerder van het groepje was. ”Nothing to be concerned about. We were just helping to get this cart out of the mud. The horse was exhausted, so the farmer is bringing her to the stables”, Legde hij uit, rustig en met lichte autoriteit in zijn stem. Hij keek heel snel even naar de andere elf. Ze had vast wel gemerkt hoe mensen hier nogal achterdochtig konden zijn tegenover hun ras, maar hij had hier ervaring mee. Hopelijk was ze er dus oké mee dat hij het woord had genomen.Laatst aangepast door Arvindr Manwë op za maa 17, 2018 5:09 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op vr maa 16, 2018 10:57 am-


Om deze plek eindelijk te zien was voor haar indrukwekkend. Daar waar de eerste inwoners hun stempel hadden gezet en een samenleving hadden opgebouwd. Ze was er simpelweg nooit geweest omdat ze niet wist of er wel werk zou zijn. Er was thuis geen gebrek aan geld maar daar kwam ze niet aan. Maar nu ze een aantal jaren had gespaard kon ze een poosje overleven zonder en het zich veroorloven de gok te nemen het diepe woud in te trekken om deze maginifieke stad te bezoeken. En spijt had ze niet.
Maar even later wel. Maar ergens ook weer niet. Ze had ongewild aandacht op zich gevestigd met haar actie, maar dieren verdienden het niet om te lijden onder de dwingende en veeleisende mens. Zeker niet hen die trouw waren en nooit zonder intentie of reden van zich af beten of schopten. Ze zag het paard de stal in verdwijnen met haar eigenaar en de glimmende helmen van het drietal wachters dat haar kant op stormden was haar volgende aandachtspunt. Onverzettelijk bleef ze staan met haar voeten iets uit elkaar. Ze zou niet vluchten nog vechten. Maar haar houding gaf de indruk dat ze zich niet gewonnen ging geven zonder een goed argument. Ze had tenslotte niemand zeer gedaan. Alleen iets gesloopt, maar dat zou ze zo nodig vergoeden. Een wachter riep haar toe en ze opende haar mond al om uitleg te geven op haar gebruikelijke kalme toon. Schreeuwen of vloeken zou niet helpen, waar mensen soms de voorkeur aan leken te geven wanneer ze in een discussie kwamen. Echter deed een bekende stem hem weer sluiten. Haar gezicht bewoog zich in de richting waar de andere elf voor haar had gesproken. Een klein glimlachje deed haar mondhoeken iets optrekken. Het drietal had hem even aangekeken voor de wachter die had gesproken zijn blik op Alandria richtte. ''Allright Lady. None of us saw exactly what happened. But I do see you have done no harm to anyone. But make sure you will not pull another stunt like this.'' sprak hij haar toe. ''I will not hold back and watch if another animal- or person- is harmed while being defenseless.'' begon ze terwijl haar dunne wenkbrauwen zich in een boze frons trokken. ''What you do outside this city is none of our concern, but in this city you will contact us instead of taking the matter in your own hands.'' en daarmee was de kous af. Ze was hier te gast tenslotte maar bedoelde het niet slecht. Ze was nou eenmaal niet altijd even tactvol in omgang met mensen. Ze knikte, waarop ze zich op de kar richtte voor ze een korte blik op de blonde elf had gericht. Haar wangen waren warm geworden van lichtelijke gëne. De wachters leken er in ieder geval niet op uit te zijn haar te arresteren of verder in te gaan op het onderwerp. De markt werd al drukker dus ze hadden andere taken.
Maar om daad bij woord te voegen, en zoals ze had beloofd, maakte ze zich klaar om de kar uit de modder te halen. Terwijl ze de magie op riep voelde ze haar vingertoppen tintelen. Onder de modder kwam beweging en dikke wortels van nabijgelegen bomen groeiden en vervormden. De wielen van de kar werden omhoog gedrukt en andere wortels ontsproten zich voor de kar. Deze wikkelden zich om de lamoen van de kar heen. Even werd diep adem gehaald voor Alandria de ontsproten wortels, die leken op vreemde inktvis armen uit de grond, aan liet trekken. Met behulp van de wortels die de kar uit de modder hadden gedrukt ging het een stuk makkelijker. Ook bewogen ze onder de wielen mee en zo kwam beweging in het volgeladen ding richting harder ondergrond.Toen de wielen op het steen rolden trokken de wortels zich terug.
Even haalde ze weer diep adem en rolde wat met haar schouders. ''That should do it. Thank you for having my back there. Maybe I shouldn't stay too long here.'' sprak ze op ietwat gedempte toon.Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op za maa 17, 2018 6:50 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

In tegenstelling tot haar, had hij het uiterlijk van een elf dat ze hier in Aztlan wel gewend waren. De Forlindon elfen kwamen hier wel vaker, dus dat lange blonde haar en de blauwe ogen waren iets vertrouwd voor de wachters. Hopelijk vatte de ander het niet op als een belediging. Hij wilde haar niet de mond snoeren, maar zijn inmenging was wel logisch hier. Vooral omdat de wachters nu ook inzagen dat ze met z’n tweeën waren, en dat betekende ook al iets. Drie tegen twee was al iets moeilijker voor de mannen, zeker gezien hun lengte. Het was imponerend, en het leek wel iets te werken. De leider van het groepje richtte zich nog even tot de andere elf, een kleine discussie volgde. Maar er werd niemand gearresteerd, en uiteindelijk vervolgden de wachters hun weg. Arvindr keek hen even na, tot een geluid zijn aandacht weer trok. Met lichte interesse volgde hij hoe ze met magie de kar uit de modder los trok. Het was een knap staaltje vakmanschap. Hij vroeg zich af hoe oud ze was. Ze had haar magie heel erg onder controle, dus ze had vast veel geoefend.

''That should do it. Thank you for having my back there. Maybe I shouldn't stay too long here.'' Zei ze, toen ze uiteindelijk klaar was. De blonde elf haalde zijn smalle schouders op. ”You would do the same, wouldn’t you?” Reageerde hij eenvoudig. Hij kende haar niet, maar ze had al lang bewezen dat ze voor de zwakkeren op kwam. Niet dat hij zichzelf nu als zwak zou bestempelen, maar ze leek gebeten te zijn om onrecht te bestrijden, dus hij zag haar er wel voor aan om ook voor hem in de bres te springen mocht dat nodig zijn. ”And maybe that’s a good idea, yes. What was the goal of your journey? It might be a good idea to move on soon”, Vervolgde hij. Al kon het natuurlijk zijn dat Azltan haar eindbestemming was geweest. Dan was het wel een beetje sneu dat ze binnenkort alweer moest vertrekken.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op di maa 27, 2018 12:56 pm-


Haar woordkeuze was misschien niet helemaal juist geweest. Ze had nog bijna niks van de stad gezien sinds ze hier gisteren pas aan was gekomen. Het was niet gebruikelijk voor haar om langer dan een paar dagen in een stad te zijn tenzij ze een opdracht had. En dat laatste had ze nu wel, maar dan voor zichzelf. Misschien was onopvallender in de stad verblijven een betere optie. Tot nu toe had ze nog niks gevonden dat haar op de juiste route bracht, maar de andere elf herkende het lied dat haar moeder vaak voor haar zong. Dat was misschien iets. Er echt op in gaan kon ze niet toen ze zich bemoeide met de man en zijn paard. Misschien ietwat onbeschoft, maar de lichtharige elf leek haar er in ieder geval niet op af te rekenen. Sterker nog, hij was voor haar op gekomen.
Op zijn vraag had ze echter niet gelijk een antwoord klaar. Ze kende hem niet, maar hij haar ook niet en toch was hij voor haar op gekomen. Maar misschien was het zo dat hij hier een bekend gezicht was of vaker kwam en wist hoe ze konden reageren. In sommige steden hoefde je niet echt iets te flikken en je had al een zwaard in je nek.
''I guess, if you were in my position. In another case, it would depend on the situation.'' antwoordde ze bedachtzaam en streek een zwarte lok achter haar linker oor. Voor hetzelfde geld werd ze naar de gevangenis gesleept omringd door wachters. Dan zou ze het alleen maar dwaas vinden als hij ook risico nam hetzelfde lot te ondergaan. De situatie was in dit geval niet echt extreem geweest en zou ze zich er misschien uit hebben kunnen praten.
Zijn volgende vraag bracht een glimlach bij haar op de lippen. ''It seems I might.. You said you knew the song I was humming while being in deep thoughts. That gave me a question for you, but first I will answer yours wich will involve my question..'' sprak ze rustig en liet een hand ontspannen op haar zwaardknop die boven haar riem uit stak rusten. ''The reason I am here is to find out more about my mothers roots. My roots, for a part. The ones of my father are from a group of pureblood elves that were once send to I'llirya, to have a bit more of a balance in a influential army. But my mothers past is unknown to me. But it seems you did put me on a lead.'' vervolgde ze, maar voor ze haar vraag kon stellen was de boer die bij de kar hoorde waar ze nog altijd bij stonden door de toenemende mensenmassa terug gekomen. Zijn blik stond nog chagrijnig ''Allright you two, bugger off. I got to sell my wares'' bracht hij bars uit. Een dunne wenkbrauw trok zich op, maar Alandria ging niet op hem in. Ze wendde haar blik naar de andere elf om een handgebaar richting de herberg te maken verderop in de staat waar ze verbleef. ''Maybe we can continue inside the tavern where I stay for now.'' opperde ze, de vraag voor nu even voor zich houdend, al brandde haar nieuwsgierigheid en de vraag op haar tong.

Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op ma apr 02, 2018 12:41 am

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Van magie keek hij al lang niet meer op, uiteraard omdat hij zelf ook een gave bezat. Maar het wekte zeker wel zijn interesse. Zeker als hij er een ongevraagde demonstratie bij kreeg. De toepassingen die ze liet zien, waren in deze situatie extreem handig. Nu moesten ze zelf geen arbeid verrichten om de kar uit de modder te trekken. Want eerlijk gezegd, als een paard het al niet had gekund, dan betwijfelde hij of ze het met z’n tweeën wel hadden kunnen klaren. Al was het paard natuurlijk wel uitgeput geweest. Hoe dan ook, de kar stond terug op het pad, zonder dat ze er verder hun handen aan vuil hadden moeten maken. Ze leek wel iets van een effect te voelen van het gebruik van haar magie, maar daar zou ze waarschijnlijk snel weer van recoveren.

De show had wel genoeg publiek getrokken, en niet iedereen keek even blij met hun aanwezigheid. De mensen hier konden af en toe heel vijandig zijn, zonder echt een reden te hebben. Puur racisme. Maar hij had geleerd het zich niet aan te trekken. Hij had belangrijkere zaken om zich mee bezig te houden. Geïnteresseerd luisterde hij naar haar verhaal, en hij kreeg al zo’n vermoeden waar haar vraag over zou gaan. Hij wist dat er inderdaad een groep volbloed elfen naar Navarre was gestuurd, maar dat was nog voor hij geboren was, tijden geleden. Het zou wel eens goed kunnen zijn dat haar moeder één van de elfen was die destijds van uit Forlindon vertrokken was.

Toen ze voorstelde om verder te praten buiten het bereik van het publiek, ging hij akkoord. ”Sounds like a plan”, Knikte hij, waarna hij de ander volgde. Zonder nog om te kijken, liep hij de straat door. Het was beter om zo weinig mogelijk aandacht te geven aan de mensen die stonden te staren. Daarom hield hij zijn hoofd trots omhoog en bewoog hij zich soepel tussen de menigte door. Eenmaal in de herberg inspecteerde hij snel de zaal en koos toen een tafeltje in een rustige hoek. ”So, I’llirya, you say?” Begon hij, het gesprek opnieuw aanvattend. ”You’ve traveled far, but I suspect I know what you’re looking for”, Vervolgde hij, zijn blauwe blik hield de hare vast. ”The elven city of Forlindon, headquarters of the Brotherhood”, Zei hij met een klein knikje. Ja, het was wel logisch. Al wachtte hij op haar bevestiging voor hij zou vertellen dat hij precies wist waar ze die kon vinden.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op do apr 12, 2018 10:33 am-


Ze had wat afstand genomen van de humeurige boer toen ze haar voorstel deed, met haar vingers bewegend die nog na tintelden van de magie. Tot haar opluchting ging de ander akkoord op haar voorstel en dat hij geen andere plannen had. Daarop bewoog ze zich in de richting waar ze had overnacht, met haar gewoonlijke ruime passen en een rechte rug. Ze mocht dan wel in een vreemde stad zijn en mensen haar wantrouwend bekijken, ze liet geen zwakte zien. Eenmaal bij de herberg nam de ander het initiatief om een plekje uit te kiezen; een rustig plekje in de hoek. Ze nam plaats op een stoel aan de tafel en liet haar onderarmen ontspannen op de leuning liggen. Op zijn vraag knikte ze. Zijn veronderstelling klopte ook, maar ze had al redelijk wat kilometers gemaakt in haar jaren. De weersomstandigheden waren ook gunstig geweest. Niet altijd even ideaal, maar voor deze tijd van het jaar en in het woud was het niet tegen gevallen.
Haar gezicht bleef in de plooi toen hij de naam van de elfenstad noemde, al begonnen haar groene ogen zich te vullen met nieuwsgierigheid. ''Yes, that is true. I wanted to look here first if I could find out more as I do not know how they would greet strangers. The only thing I do know is that it is even deeper in the forrest than this city. And it might be that my mother is from there. And my grandparents, or my fathers. I do not know either how many generations ago the group my father, me and my brothers descend from were send there. But my mother was not one of them, so I hope to find out if I have closer family there. Maybe an aunt or uncle. Or maybe grandparents.. It would mean much to me.'' vertelde ze, zichzelf verrassend met hoe open ze was hier over. Normaal was ze redelijk gesloten, maar nu leek het er op dat ze dicht bij was te ontdekken waar haar roots vandaan komen. En ze wist ook dat Elfen die er hedendaags woonden voornamelijk blonde of zelfs witte haren hadden. Dat kon haar echter geen zier schelen. Ze had haar zwarte haren van haar vader, net als één broer, terwijl de ander wat meer richting rood ging. Echter had haar moeder heel licht rood haar gehad, kon ze zich herinneren uit een schilderij. Op haar netvlies stond echter geen duidelijk beeld meer van haar. Maar dat deze man blonde haren had kon wel duiden dat hij uit Forlindon zou kunnen komen, niet wetend of er überhaupt ook elfen in Aztlan woonden. Dus bleef ze verder zwijgen om af te wachten wat hij verder nog zou kunnen vertellen. En bedacht zich ook dat ze zijn naam niet eens wist en andersom. Maar first things first. Mocht hij hem willen weten kon ze zowel haar achternaam geven als die van haar moeder, om zo misschien te weten of ze ook daadwerkelijk nog familie rond heeft lopen.

Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op za apr 14, 2018 1:13 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het was opvallend dat hij niet de enige was die naar haar verhaal stond te luisteren. De sfeer was niet persé vijandig, maar dit soort zaken waren eigenlijk niet bedoeld voor andere mensen. Er was wel een algemeen vermoeden bij de normale bevolking dat de elfen zich schuil hielden diep in de jungle, en dat er beroep kon gedaan worden op hun diensten. Maar wat die precies inhielden en hoe ze precies te bereiken waren, dat was kennis die niet iedereen hoefde te bezitten. Dus was hij blij dat ze voorstelde om in een meer privé sfeer verder te gaan met hun gesprek. Hij wilde zich ook niet meteen outen naar het publiek als lid van deze organisatie, laat staan dat iemand hoefde te weten dat hij aan het hoofd stond. Hij was hier om diplomatieke redenen, maar had nog geen tijd gehad om zich daadwerkelijk aan Queen Zaleera Rayen voor te stellen.

In de herberg waren ze alleszins minder vatbaar voor afluisteren, vooral omdat hij precies kon zien wie er binnen kwam of buiten ging. Het was dan ook veilig om verder te praten waar ze gestopt waren. De informatie die ze hem gaf, gaf hem wel een vaag idee van haar afkomst. Haar geschiedenis was duidelijk met Forlindon verbonden, maar ze had verder geen idee wat dat allemaal inhield. Gelukkig kon hij daar wel mee helpen. ”I got good news for you. I think I might be of help in this. Let me introduce myself, I’m Arvindr Manwë, current Master of the Brotherhood”, Zei hij, zijn officiële titel voor het eerst luidop uitsprekend tegen een ‘buitenstaander’. ”If you could tell me your full name, or even your mother’s, then I could have some others check the archives for any information on your family tree”, Stelde hij toen voor. Dat was natuurlijk haar keuze. Om de antwoorden te vinden, zou ze naar Forlindon moeten gaan, en hij wist niet in hoeverre ze nog bereid was om veel verder te reizen nadat ze al zo ver gekomen was.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op ma apr 30, 2018 10:30 pm-


Het voelde fijner om nu rustig te kunnen praten zonder alle afleiding en het stadsgedruis die buiten de muren van de taveerne speelden. Alandria zat met haar rug tegen de leuning aangedrukt, rechtop, met haar vingers om de armleuningen heen gevouwen. Deze verstrakten even bij de informatie die de ander bracht en ze liet haar adem in een zachte, opgeluchte zucht ontsnappen ''It seems fate is in my favor.. Quite a coincidence is this, to meet you, as head of The Brotherhood.'' bracht ze uit met een glimlach die zich verbreedde, even knikkend voor ze antwoord gaf op zijn ''My name is Alandria Seyfir. My surname is my father's, and my mother was named Idahlma Faegwyn wich married my father, Athos.'' stelde ze zichzelf en haar ouders voor. ''And I got two older brothers, Artém and Gemric. About those two.. They do not know I went looking for my mother her roots. My father does not want anything to do with it. But I am almost half a century old, so what can he do about it.'' besloot ze er nog aan toe te voegen, dat laatste vertellend met een eigenwijze ondertoon. Zij en haar vader hadden niet altijd even goede band, maar daar had ze niet veel last van omdat ze toch vaak weg was. '''Is there any chance I can go there myself? My horse had his rest and if you give me some kind of letter to give me permission to enter the city.. Unless you go back there any time soon and let me come along.'' begon ze, waarbij opnieuw enthousiasme in haar stem doorklonk ''Now I do regret I never bothered to look into my family history..'' zei ze er zachter achteraan en liet haar handen op haar schoot rusten, haar lange vingers in elkaar verstrengeld. Maar misschien was er ook wel niks, geen familie of gegevens, misschien had haar moeder Forlindon compleet achter zich gelaten toen ze met haar vader huwde en het uitgewist. Maar de gedachten om omringd te zijn door soortgenoten deed haar al heugen op een bezoek aan de stad. Haar werk vereiste niet veel menselijk contact en het was vooral reizen. Maar mensen leken elfen niet altijd te begrijpen. Sommige vergaten wel eens dat ze ouder werden en mensen waren zo.. Barbaars, ruw en eigenzinnig. Of ze ging gewoon met de verkeerde mensen om, maar bij haar beroep kon je ook niet altijd vriendelijkheid verwachten. Maar de afgunst naar haar ras kon ze niet plaatsen, wat haar des te meer aandreef om snel weer weg te zijn uit deze stad.
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op di mei 01, 2018 4:04 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Deze toevallige ontmoeting was voor haar een oplossing voor een probleem waarvoor ze blijkbaar heel ver had gereisd. De kans dat hij haar tegen het lijf was gelopen, was zo klein geweest en toch was het gebeurd. Soms kon het leven wendingen nemen die zoveel impact hadden op het dagelijkse verloop. Hij had wel het idee dat haar leven vanaf nu heel anders zou zijn. Ze was duidelijk op zoek naar haar afkomst, een belangrijk deel van ieders identiteit. Hij had het geluk dat hij in Forlindon geboren en getogen was. Na al die jaren was het echt zijn thuis, en hij kon zich niet voorstellen dat hij ooit op een dag niet meer in Forlindon zou wonen. Hoewel hij vaak weg was op missie of voor andere belangrijke zaken, hij keerde altijd terug. Als een vogel die getraind was om altijd terug huiswaarts te keren.

Haar vraag om zelf naar Forlindon te gaan, verraste hem en tegelijk ook niet. Hij had niet verwacht dat ze nog verder wilde gaan, toch niet zo snel nadat ze hier was aangekomen. Maar langs de andere kant snapte hij ook dat ze haar reis af wilde maken. ”I’ve got some business with the Queen to take care of, but afterwards me and my advisors will return. You are welcome to join us on our ride back”, Glimlachte hij. ”If you want I can bring you to them now, so you can be around our kind, but don’t feel obligated”, Vervolgde hij. Hij kon zich wel voorstellen dat ze misschien meer op haar gemak zou zijn bij andere elfen, want zo was hij wel. Al kende hij haar hele geschiedenis natuurlijk niet, dus misschien was ze liever gewoon alleen.Winds of change will bring you home Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Alandria Seyfir
Member
Aantal berichten : 52
IC posts : 19

Character sheet
Age: 48 (looks +/- 25)
Occupation: Mercenary
Residence : Nowhere and everywhere
Profiel bekijken

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

op di mei 08, 2018 11:42 pm-


Ze kon wel spijt hebben niet eerder naar haar roots op zoek te zijn gegaan, maar daar had ze niks aan. Ze kon de tijd niet terug draaien en wie weet was het voorbestemd nu hier op deze plek te zijn. Nu ze Arvindr had ontmoet en ze de kans had. Ze had in de stad verder niks te zoeken als een nieuw doel voor ogen lag. Zo nodig kon ze na Forlindon weer terug naar Aztlan om altijd nog even verder rond te kijken. Maar ze ging liever naar plekken van de natuur in het land wat nog niet door haar ontdekt was, of misschien door niemand niet. In het land konden zoveel verborgen geheimen verhuld zijn voor de buitenwereld. Maar de behoefte om te weten hoe het voor haar onbekende Forlindon met diens geheimen in elkaar stak woog nu zwaarder. Natuurlijk had ze wel verhalen gelezen, of eerder gehoord, aangezien ze niet zo'n lezer was. Maar om nu een echt beeld er bij te krijgen, om een nieuwe stad te bezoeken die niet omsloten leek te zijn door muren, was iets wat nu voor ogen lag. Maar zoals ze al had aangegeven voelde ze zich een buitenstaander van haar eigen folk. Wat als ze iets deed wat hen kon beledigen? Hadden ze speciale gebruiken? Het was niet onbekend voor haar dat de elfen in Forlindon voornamelijk zilverwit haar hadden, maar was daar een reden voor? Misschien konden al deze onbeantwoorde reeks aan vragen in haar gedachten beantwoord worden daar. En dus kwam het voorstel van Arvindr dan ook als een warme verwelkoming. Als een soort van uitnodiging om zijn volk, zijn elfen, beter te leren kennen. Ze kon even niks anders dan haar hoofd buigen, haar ogen de zijne weer opzoekend met een krul in haar mondhoeken. ''It would be wonderfull to see them, and speak to them. It is still quite a ride, according to my map, from here to Forlindon. So I would love to meet them, and it has been a while since I have been travelling in any other company than my horse.'' accepteerde ze zijn aanbod met onderdrukte enthousiasme in haar stem. En dat terwijl ze normaal een einzelgänger was, die het liefst haar oren gespitst hield op onverwachte jagers die zich overal in het land bevonden. En dan had ze het niet over de menselijke, maar monsters met klauwen en grote tanden. Ze zal niet de eerste zijn die een arm of been zou verliezen. Ze had immers iemand gekend die een been had verloren aan een Direwolf. Wie weet kon ze nog nieuwe technieken leren van de strijders uit Forlindon. Met zowel de boog als zwaard was ze capabel maar haar kennis over close of hand to hand combat kon altijd nog wat bijgeschaafd worden, en elfen waren vaak bezig hun technieken te perfectioneren. Zo was zij ook. ''Shall I pack my things here first or can I pick them up later?'' vroeg ze ''I do not know how long you and your advisors plan on staying here, but if it is for a few more days then i'll have to tell that to the owner of this place so I can keep my room.'' vervolgde ze, over haar kin wrijvend terwijl ze haar boog al pakte die ze voor ze ging zitten opzij had gelegd. Echt makkelijk op een stoel zitten met dat ding op haar rug, of zitten in het algemeen, ging niet zo makkelijk.

Gesponsorde inhoud

Winds of change will bring you home Empty Re: Winds of change will bring you home

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum