welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Upgrade Empty Upgrade

op zo maa 11, 2018 11:14 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Zelfs als hij ver van huis was, bleef hij toch netjes op de hoogte van alle gebeurtenissen in Rhoynar. Zeker de interessantste ontwikkelingen bereikten hem binnen een aantal dagen. Hoewel hij zelf niet kon lezen, maakte hij graag gebruik van het berichtensysteem dat raven gebruikte om boodschappen snel van de ene kant van het continent naar het andere te krijgen. Er was een handjevol mensen op de hoogte van zijn ongeletterdheid, maar niemand die er vreemd van op keek. Hij was immers een piraat, geen schrijver. Zolang hij kon rekenen en tellen, zodat hij er zeker van kon zijn dat hij genoeg betaald werd voor zijn diensten, dan was al het andere overbodig. Gelukkig waren er wel een aantal crewleden die konden lezen en schrijven. Eén daarvan had hij daarom gepromoveerd tot contactpersoon op het schip. Daar had hij er wel meer van, zodat hij overal ogen en oren had.

Eén van die contactpersonen had hen enkele dagen geleden een raaf met een bericht gestuurd. Romeo was iemand die graag alles onder controle had, dus het was geen verrassing dat hij zijn oude leermeester in de gaten liet houden. Niet stalken, maar als er grootse dingen gaande waren, dan kreeg hij dat te horen. Deze keer was het een zeer positief bericht geweest. Hoewel de man zich de afgelopen jaren zeer rustig had gehouden in zijn huisje in Brightwater Keep, had hij het toch nog steeds in zich. Die drang naar macht, naar een beter leven, naar respect. Naar plunderen, rijkdom en aandacht. Met behulp van de vloot van Asher Morrigan, had hij het eiland van Sunfall over genomen.

Diezelfde dag nog had Romeo de Shark voorbereid. Ze waren vertrokken, richting Sunfall. Natuurlijk wilde hij Jasper feliciteren. En eens kijken hoe de nieuwe Governor zijn stad regeerde. Uiteraard was Sunfall hem bekend, maar misschien niet om de meest voorspelbare reden. In heel het land was de reputatie van het handelscentrum veelbesproken, maar hij had meer aandacht voor de orde van valse priesters die hun valse God aanbaden. Het was hem een mysterie hoe ze het in hun hoofd konden halen om op een eiland, omgeven door water, die zijn rijkdom te danken had aan diezelfde zee, een andere God te aanbidden dan He Who Dwells Beneath the Waves. Als het aan hem had gelegen, had hij nooit een voet op dat eiland gezet. Hij wilde zijn Drowned God namelijk niet beledigen. Maar hij had een compromis gemaakt. Als zo’n vervelende Priest of Sol hem probeerde te bekeren, zou hij hem offeren aan zijn eigen God.

Dus daarom stond hij nu hier, op één van de vele kades in de grote haven van Sunfall. Als Captain had hij het aanmeren en uitladen overzien, en nu liep hij richting de officiële zetel van de regering. Of meer, hij liet zich begeleiden. Want hij kende deze stad niet zo goed, en op deze manier kwam hij waarschijnlijk ook sneller in contact met Jasper. De bewaker gebood hem te wachten in de gang terwijl hij Jasper ging waarschuwen, maar hij glimlachte en greep hem bij zijn schouder. ”That won’t be necessary, thank you anyways”, Greens hij, waarbij hij de man opzij duwde. Hij opende de zware deur en liep de ruimte binnen. En daar zat hij dan. De man van het uur. ”Mister Governor”, Begroette hij hem met een brede grijns, waarna hij een diepe overdreven buiging maakte. ”It is good to see you again”, Vervolgde hij, met diezelfde grijns, terwijl hij prompt op de man af stapte en hem stevig bij zijn onderarm greep als wijze van begroeting.

&Jasper Ethelwin

Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op ma maa 26, 2018 1:31 pm
separate and ever deadly

Jasper moest toegeven dat hij de zee miste. Hij kon zich niet eens de laatste keer herinneren dat hij zo lang niet op een boot geweest was – zijn trouwe Thalassa, te groot om door de kleine kanaaltjes van Sunfall te varen, lag vast in één van de baaien van het eiland. Het was verleidelijk om gewoon op te staan van zijn bureau, de papieren en documenten te laten voor wat ze waren en naar de baai te vertrekken voor een simpel vaartochtje. Maar nee - hij moest deze middag nog aan land blijven. Na zijn eerdere ontmoeting slash aanvaring met Hathor wilde hij haar, en de andere inwoners van Sunfall die nog durfden te twijfelen aan zijn autoriteit, bewijzen dat hij precies wist waar hij mee bezig was.

Om zijn heimwee naar de zee enigszins te stillen had hij de vensters van zijn kantoordeuren opengedaan, die leidden naar het balkon dat uitzicht had op de stad en the Smoking Sea die het eiland omsloot. Een zacht zeebriesje waaide door de gordijnen heen, en met zijn ogen gesloten kon Jasper bijna het zoute water proeven.

Hij had het druk; waarschijnlijk drukker dan hij ooit gehad had. Zelfs het hoogtepunt van zijn carrière, waar hij meerdere boten en crews onder zich had, verbleekte bij de hoeveelheid aan papieren die hij op dit moment elke dag moest doorwerken. De oude regerende familie had ingesteld dat elke handelaar elk kwartaal de import- en exportcijfers moest aangeven. De hoeveelheid aan cijfertjes maakte hem gek – de tabellen duizelden voor zijn ogen.

Zo voorovergebogen zat hij aan het bureau, zijn hand tegen zijn voorhoofd steunend terwijl hij de bijna-geheimtaal probeerde te ontcijferen. Geen wonder dat de oude familie uiteindelijk uit elkaar gevallen was: wat ze hier probeerden te bereiken leek nergens op.  
Hij was zo in gedachten verzonken dat hij niet eens het gestommel op de gang hoorde dat aangaf dat er iemand binnen probeerde te komen – pas toen de grote kantoordeuren openvlogen zag hij het bekende silhouet van Romeo. Met een brede grijns legde hij de papieren opzij en keek hij toe hoe de jongeman zijn richting opliep.  
'Oh my, Romeo, what a delightful surprise, sprak hij lachend bij het horen van zijn nieuwe titel, in een nep-chique stem die paste bij de bijna theatrale buiging die zijn vroegere leerling maakte. 'It's great to see you again as well,' vervolgde hij, nog steeds met een glimlach op zijn gezicht terwijl hij een poging deed Romeo's onderarm ook vast te pakken. Hun vorige ontmoeting was immers veel te lang geleden en te kort van duur geweest – en onder omstandigheden die simpelweg niet te vergelijken waren. 'So the news of my new title has spread to Brightwater Keep, I see,' merkte hij op. Niet dat het hem verbaasde – een aantal van zijn oud-collega's hadden het nieuws van zijn plotselinge carrièreswitch waarschijnlijk al in de stad verspreid. 'Shall we continue our conversation on the balcony?' vroeg Jasper vervolgens, terwijl hij al aanstalten maakte om op te staan en met zijn vrije hand naar de open vensters gebaarde. 'It's a much nicer place to talk than here, surrounded by old, dusty books and documents...' Hij schudde zijn hoofd en lachte even – een onaangekondigd bezoek van Romeo was waarschijnlijk het beste excuus om zijn werkzaamheden voor deze middag te staken.
tag: romeo haris
BY MITZI


Upgrade XzUu1zY
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op ma maa 26, 2018 9:10 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Controle was een belangrijk aspect in zijn leven. Misschien zelfs het belangrijkste. Zijn hele mentale gezondheid hing er van af, om het maar zo te zeggen. Best problematisch, eigenlijk. Want er waren nu eenmaal situaties die hij niet alleen meester kon, en dan raakte hij snel in een neerwaartse spiraal. En in zo’n periodes was hij geen fijn gezelschap. Alles behalve. Zelfs niet voor zichzelf, op een bepaalde manier. Want hij bracht zichzelf in gevaar, als hij mentaal neer ging, en dan volgde zijn fysieke gezondheid vaak snel. Nutteloze agressie die hij niet in bedwang kon houden. En dan ging hij vechten met mensen waar hij het niet van kon halen. En dat wist hij goed genoeg. Het was de kick die hij zocht. Het enige wat hem na verloop van tijd zijn kalmte kon helpen terugvinden.

Dus het was geen verrassing dat hij de belangrijkste figuren in zijn leven iets strakker in de gaten hield dan eigenlijk als normaal zou beschouwd worden. Jasper was er een van. En wat hij recent had opgevangen, had er voor gezorgd dat hij zijn weg terug naar zijn vaderfiguur had gevonden. Tijd was een vreemd concept. Het voelde als eeuwen geleden dat hij hem gezien had, en toch voelde het zo vertrouwd. Als thuis. Ook al was die ‘thuis’ een mens. Omringd door stapels en stapels perkamenten en boeken. Gheh. Dat mocht hij hebben. Maar het welkom was even hartelijk als altijd. Even ongedwongen. 'So the news of my new title has spread to Brightwater Keep, I see,' Merkte Jasper op. ”And beyond”, Greens hij. ”Word is getting around quickly these days”, Vervolgde hij. Dat ravensysteem.. Hij had geen idee wie het had uitgevonden, maar het werkte.

'Shall we continue our conversation on the balcony?' Stelde Jasper voor, gebarend naar de open ramen. 'It's a much nicer place to talk than here, surrounded by old, dusty books and documents...' Romeo knikte en volgde de man naar het balkon. Het uitzicht was geweldig hier, en hij snapte gelijk waarom de nieuwe gouverneur dit boven zijn kantoor verkoos. ”Are you already tired of keeping the books?” Vroeg hij geamuseerd. Hij vond het bijhouden van zijn eigen boekhouding al lastig, laat staan dat hij het zou moeten doen voor een heel eiland.

Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op di maa 27, 2018 1:07 pm
separate and ever deadly

Nog geen dag had hij vrij kunnen nemen nadat hij zijn nieuwe status als gouverneur geclaimd had. Elke keer dat hij een moment voor zichzelf had willen pakken, was er iemand op geheimzinnige wijze langs zijn bewaking geglipt en binnengekomen. Om advies te vragen (meestal waren dit leden van zijn pas aangenomen personeel), hun ongevraagde mening te geven – of, in het geval van Hathor, hem indirect te bedreigen met zijn nieuwe titel. Toegegeven, hun onverwachte rendez-vous was hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hoe klein en hoe vredelievend de groep priesters ook leek, ze waren een deel van de bevolking waar hij rekening mee moest houden. Als Hathor die samenzwerende kracht bezat die ze leek te hebben, dan had ze die makke schapen gauw genoeg overtuigd van haar eigen gelijk en haar eigen mening.  

Maar Romeo? Romeo was altijd welkom, hoe druk bezig hij ook was. Sinds de dag dat hij de jongen van straat had geplukt en een plaats bij de bemanning van de crew had gegeven waar hij toen tot behoorde, een thuis aan boord van een schip bevolkt door niet geheel zuivere pubers en jongemannen, was hij als een beschermeling van hem geworden. Een leerling. Toen ze allebei nog kinderen waren, was Jasper als een grote broer voor hem geweest. En nu? Ze waren allebei volwassen, opgegroeid en wel – nog steeds samen door een band die dieper leek te gaan dan vriendschap. De jongeman, ooit zo klein van stuk dat Jasper hem had moeten optillen zodat hij bij de hoogste kastjes in een schip kon komen, torende nu een stuk boven hem uit. En waar Romeo een stuk breder was geworden, leek Jasper zelf nog steeds zo gestroomlijnd als hij toen was – alleen de lichte rimpels rond zijn ogen en lippen en zijn huid, getekend door de zon, verraadden zijn leeftijd.  

Hun uitgewisselde nep-formaliteiten werden snel weggewuifd en verbroken – ze wisten allebei dat die hier, in het gezelschap van elkaar, niet nodig waren.  
De man trok zijn wenkbrauwen op toen Romeo vertelde dat het nieuws van zijn gouverneurschap zelfs tot buiten de grenzen van Brightwater Keep was gevoerd – en nog snel ook. 'And beyond?' herhaalde hij, zijn interesse meteen gewekt. 'Maybe I'll even get famous. Can you imagine?' voegde hij grijnzend toe. Een crimineel die zich had opgewerkt tot stadhouder – het was een geruchtmakend verhaal dat de bevolking van ingeslapen handelsstadjes prima bezig kon houden. Wellicht kreeg hij er ook nog een mooie bijnaam bij om het helemaal af te maken.
Jasper the Just. Ethelwin the Earnest. Slayer of Sol.  

Hij lachte toen Romeo vroeg of hij nu al klaar was met het boekhouden. 'Pff,' begon hij, gebarend naar de documenten die kriskras over het bureau verspreid lagen. 'You can't imagine. I'm tired of correcting other people's mistakes, honestly,' gaf hij toe. De oude regerende familie had er in alle eerlijkheid een puinzooi van gemaakt – als hij niet de macht gegrepen had, was hun hele dynastie vroeg of laat waarschijnlijk alsnog in duigen gevallen.

Hij was ondertussen opgestaan van de tafel, had zijn hand op Romeo's schouder gelegd om hem naar het balkon te leiden, toen hij plots verstilde. 'Wait -' zei hij, zijn gezicht naar de jongeman draaiend. 'That means you now know my real name, don't you?' Hij had er niet eens aan gedacht – nadat hij zich in het verleden, een moment dat zich eeuwen geleden afgespeeld leek te hebben, aan hem voorgesteld had als Maverick, was het nooit in hem opgekomen dat zijn vertrouweling niet eens kennis had van zijn echte naam.
tag: romeo haris
BY MITZI


Upgrade XzUu1zY
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op di maa 27, 2018 10:36 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Dat de man ooit aspiraties had gehad om een volledig eiland over te nemen, was zelfs voor Romeo een verrassing geweest. En tegelijk ook weer niet. Sinds hij ‘op pensioen’ was van zijn gloriedagen als maritiem veroveraar (wat alleen maar een mooi woord is voor piraat), had hij gedacht dat hij gewoon van zijn vergaarde rijkdommen zou genieten in het mooie Brightwater Keep. Maar dit, dit had hij niet zien aankomen. En tegelijkertijd dan weer wel. Al had hij ook ergens verwacht dat hij op een bepaalde dag gewoon een schip zou kopen en de wereld zou rondvaren. Want hoewel dit alles heel netjes was, zou hij zichzelf niet kunnen voorstellen ooit hetzelfde te doen. Jasper was niet zo heel veel ouder dan hij, maar hun levens hadden duidelijk een andere wending genomen. En toch waren ze niet uit elkaar gegroeid. Zijn loyaliteit aan de man was eeuwig, en hun vriendschap viel ook niet te ontkennen. Op zijn eigen crew na, was dit de enige persoon die hij oprecht een vriend kon noemen.

Al kwam hij daarmee niet van zijn plagende opmerkingen af. 'And beyond?' Herhaalde hij nieuwsgierig. 'Maybe I'll even get famous. Can you imagine?' Vervolge hij. Romeo grinnikte geamuseerd. ”I bet they’ll be standing in line for a glimpse of your handsome face”, Reageerde hij met een knipoogje. Vervolgens merkte hij op hoe zijn beroemdheid met een heleboel verantwoordelijkheden kwam. Verantwoordelijkheden die hem hier binnen in deze kamer hielden, omringd door stapels papierwerk. 'You can't imagine. I'm tired of correcting other people's mistakes, honestly,' Zei de man met een zucht. ”Ain’t that what you always do though”, Zei hij met een onschuldig grijnsje. Hij herinnerde zich voldoende situaties waar Jasper hem uit de problemen had moeten helpen omdat hij er een rotzooi van had gemaakt. ”At least you’re good at it”, Zei hij schouderophalend.

Het voorstel om naar buiten te gaan, klonk hem als muziek in de oren. Voor hij echter de kans kreeg om zich naar buiten te laten duwen, werd hij tegen gehouden door Jasp’s stem. 'Wait -' Klonk het. 'That means you now know my real name, don't you?' Concludeerde hij. Romeo glimlachte lichtjes. ”You’ll always be Maverick to me”, Zei hij schouderophalend. Zijn naam deed er niet toe, het waren zijn acties die telden en de naam die hij zo voor zichzelf had gemaakt. ”You gotta tell me all about how you took this island, by the way”, Vroeg hij toen geïnteresseerd. Wat was hij er graag bij geweest. Jammer dat hij vast had gezeten in Falkreath.

Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op zo apr 01, 2018 2:55 pm

Gouden ei

Geluksvogels! Jullie hebben het gouden ei weten te vinden. Open het ei en kies uit één van de onderstaande ’talenten’ om je karakter een upgrade te geven. Bekijk hieronder gauw wat het ei voor jullie zal onthullen.

- Genees kleine wonden bij jezelf of een ander
- Onder water ademen
- Verbeterde weerstand tegen poisons
- Roep een klein dier op (snek, goudvis, varken, roofvogel, vos, pad))
- Laat de aura van een persoon zien
- Vertraag de tijd om je heen voor een aantal seconden
I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op do apr 05, 2018 3:32 pm
separate and ever deadly

In alle eerlijkheid had hij zijn leven nadat hij in de schaduwen van Brightwater Keep was verdwenen anders voorgesteld. Wellicht was hij nog een aantal jaar doorgegaan als zelfstandige smokkelaar, had hij een paar banden uit het verleden opgehaald, om daarna rustig van zijn ‘pensioen’ te genieten op Sunfall – Jasper had altijd voor ogen gehad dat hij zijn ouderlijk huis, verlaten en hoogstwaarschijnlijk een ruïne na de dood van zijn vader en moeder, zou kopen en opknappen met het geld dat hij had verdiend om vervolgens een relatief rustig leven te leiden. Voor zover een ex-crimineel ‘rustig’ kon leven dan.

Oh, hoe anders was alles gelopen.

Als hij niet de geruchten over de regerende familie van Sunfall had opgevangen, had hij hier niet gezeten. In zijn eigen kleine paleisje, waarschijnlijk een tuinhuisje voor lords die gigantische complexen als die in Archeon gewend waren, maar het was van hem. Eerlijk verdiend – bijna eerlijk dan. Er was vraag naar een nieuwe stadhouder en hij had dat aanbod aangenomen – an offer he simply couldn’t refuse. Er was dus toch iets in hem geweest dat lonkte naar macht, naar geld, naar status. Een element in zijn persoonlijkheid dat Jasper bijna verbaasd had, vooral na de zorgvuldig opgebouwde reputatie die hij ooit gehad had.

Wellicht kwam die status eerder dan hij zou willen – een gebeurtenis als deze was normaal gesproken meer dan genoeg om Rhoynar op te schudden, al was het maar voor even. Jasper had echter nog niets van de Duke gehoord – niets, geen briefje of bericht dat zijn plotselinge rangswijziging goedkeurde of juist afkeurde. Romeo was echter al doorgegaan met fantaseren waar hij was opgehouden – in die plagerige stem die hij maar al te goed kende. ’I bet they’ll be standing in line for a glimpse of your handsome face,’ had hij gezegd op zijn opmerking dat hij wellicht wel een bekende naam zou zijn. ’Ooh, I bet,’ kaatste hij grijnzend terug. ’The villa will be a tourist attraction, I’m sure – maybe my visitors will even outnumbers those of the cathedral.’ Het laatste stukje van zijn zin sprak hij ietwat verbitterd uit, terwijl hij naar buiten wenkte. Het met goud bedekte onding was overal op het eiland te spotten, zelfs hier in de villa, die zich ruim buiten het centrum bevond.

Maar was zijn nieuwe leven als gouverneur wel echt zo anders als toen hij een kapitein was? Het administratiewerk was tot zijn frustratie gebleven, was zelfs nog moeilijker geworden. ’Ain’t that what you always do, though,’ glimlachte Romeo hem toe, waardoor Jasper nog breder grijnsde. ’Do you think it will be my legacy, fixing other people's errors?' Sprak hij mijmerend. 'Like when you forgot the difference between port and starboard?’ Grinnikte hij, waarna hij de jongeman een plagerige por tussen zijn ribben gaf. Hij moest toegeven dat Romeo toen hij net in de crew opgenomen was, nogal voor wat problemen had gezorgd – maar daar was nu niks van te merken. De jongeman was nu een kapitein, mind you.

En tsja, zijn naam. Maverick was zo lang deel geweest van zijn leven, dat het bijna als een misdaad voelde zijn bijnaam op te geven. Asher had hem echter geadviseerd zijn echte naam te gebruiken, Jasper Ethelwin – om elk spoor met zijn vroegere criminele verleden uit te wissen. Als een nieuwe start. Hij had niet gewild dat Romeo op deze manier achter zijn ware identiteit was gekomen; hij had het hem liever zelf verteld. De jongeman vertelde hem echter dat hij voor hem altijd Maverick zou blijven, waarop Jasper hem glimlachend op zijn schouder klopte. ’Good,’ knikte hij. Hij lachte opnieuw toen Romeo hem vroeg hoe hij het eiland had veroverd. ’Oh, that’s… Honestly, the story itself isn’t that exciting,’ zei hij hoofdschuddend, terwijl ze inmiddels het balkon opgelopen waren. Jasper gebaarde al naar één van de stoelen voor Romeo zodat hij er plaats kon nemen, toen zijn ogen op iets heel anders vielen. Een goud en ovalen voorwerp dat zich in de fruitmand op tafel bevond, omgeven door druiven.

’Romeo, what’s – what’s that?’
tag: romeo haris
BY MITZI


Upgrade XzUu1zY
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Upgrade Empty Re: Upgrade

op vr apr 06, 2018 12:29 am


   
WHAT IS DEAD
may never die


Momenteel was hij voor even oprecht aan het genieten van een sociale situatie. Het voelde goed om een keer niet tot het uiterste te worden gedreven. Door hun omgang wist de ander precies wat hij wel en niet moest zeggen. Wist hij waar zijn grenzen lagen en hoe hij er voor kon zorgen dat hij hem niet triggerde. Iets wat hij zeker apprecieerde. Hij voelde zich zorgeloos, veilig. Een gevoel dat hij bijna nergens anders had. Alleen bij hem, zijn vriend in het Noorden en op zijn Shark. De speelse opmerkingen kaatsten heen en terug. Al klonken zijn laatste woorden een beetje bitter. ’The villa will be a tourist attraction, I’m sure – maybe my visitors will even outnumbers those of the cathedral.’ Bij die woorden draaide Romeo zich even naar het raam, waar het afschuwelijke gouden ding in de zon schitterde. ”One day we’ll burn it to the ground”, Reageerde hij, met een serieusheid die liet weten dat hij het ook echt meende.

Uiteraard kwamen er ook wat opmerkingen zijn kant uit. ’Do you think it will be my legacy, fixing other people's errors?' Zei de man. 'Like when you forgot the difference between port and starboard?’ Vervolgde hij. Romeo schoot zachtjes in de lach en incasseerde de zachte por. ”That was a rookie mistake, that’s all”, Grinnikte hij nog na. ”Anyways, is that a bad legacy? You take something thats broken and make it a million times better than it ever was before. I think that’s a great way to go down in history”, Vervolgde hij. Iets wat hij nooit zou bereiken. Het was niet voor hem besteed om zo’n dingen te doen. Hij was te fucked up, en hij wist het. Maar dat wilde niet zeggen dat hij niet trots was op de man voor hem.

Een kleine identiteitscrisis later stonden de twee op het balkon. Het was grappig hoe de man zich zorgen maakte om zijn echte naam, terwijl Romeo helemaal niet over hem dacht als iemand anders dan Maverick. De man die hem had getoond dat familiale genegenheid niet persé van je gezin hoefde te komen. Vervolgens vroeg hij naar het verhaal over hoe ze het eiland uiteindelijk hadden overgenomen. ’Oh, that’s… Honestly, the story itself isn’t that exciting,’ Zei hij, gebarend naar een stoel. Maar voor hij kon gaan zitten, zag hij de blik in de man zijn ogen veranderen. ’Romeo, what’s – what’s that?’ Vroeg hij, zijn aandacht gefocust op een voorwerp in de fruitmand die er stond.

De jongeman boog zich voorover en inspecteerde het gouden voorwerp van dichterbij. Niet te dichtbij though, want hij vertrouwde het zaakje niet volledig. ”I honestly can’t tell. It looks like an egg, don't you think?” Zei hij na een korte stilte. Hij had al veel vreemde dingen gezien op zijn reizen, maar dit? Dit was nieuw. ”It looks expensive though. Could it be something the old governor left behind?” Vroeg hij, zijn hand langzaam uitstekend naar het voorwerp. Heel lichtjes raakte hij het aan, voelde het koele metaal. ”I think it might be made out of gold”, Zei hij toen, zijn hand vervolgens terug trekkend. Wat deed zoiets duur nu weer in een fruitmand op een balkon?

Gesponsorde inhoud

Upgrade Empty Re: Upgrade

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum