welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Dawn of a dark day

op za maa 17, 2018 12:14 am


   
WHAT IS DEAD
may never die


Drie dagen. Zo lang was hij al in D'auvignon, en hij moest zeggen dat hij het best naar zijn zin had hier. Vooral omdat hij hier niet was zonder reden. Nee, vanaf het moment dat hij aangekomen was, had hij zijn zinnen gezet op de marktplaats. De stad bruiste van de handel, en zo’n plekken waren ideaal voor een persoon als hij. Zeker als het ging om steden waar hij niet zo heel vaak kwam. Het was heel makkelijk om terug te verdwijnen, zelfs iemand met zo’n opvallend uiterlijk als hij. De meeste mensen hier leken ook te druk bezig om hem op te merken. Net zoals de wachters die af en toe passeerden. Die waren op de uitkijk voor hun plaatselijke kruimeldieven. Geen vreemdelingen zoals Romeo.

Al waren zijn intenties net hetzelfde. Van op een afstandje stond hij een kraam in de gaten te houden, waar een oudere vrouw met waarschijnlijk haar dochter een hele verzameling aan juwelen en edelstenen verkochten. Af en toe kwam er ook een man langs, maar die liep meer heen en weer dan dat hij effectief in het kraam bleef staan om te handelen. Veel te makkelijk. Al moest hij geduld hebben. Iets wat bij hem zo af en toe wel eens durfde te ontbreken. Echter vanaf de oudere vrouw zich klaar leek te maken voor haar middagpauze (ze nam die nu al voor de derde dag op rij op precies hetzelfde moment), besloot hij dat het tijd was voor actie. Zijn felle ambere ogen waren op enkele grote edelstenen gericht toen hij dichterbij het kraam kwam. Als de verkoopster zich nu maar even op iemand anders zou focussen, of zich om zou draaien, dan zou hij zijn slag slaan.

&Mae-Ann Ellasdórwhat is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

avatar
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 21
IC posts : 4

Character sheet
Age: 25 years old
Occupation: Jewelry trader
Residence : Navarre, D'auvignon / Traveler
Profiel bekijken

Re: Dawn of a dark day

op za maa 17, 2018 12:22 pm


.Have you ever danced with the devil
Een kleine glimlach sierde de lippen van de blondine terwijl ze voor een moment haar ogen sloot. Het zonnetje drong door de wolken heen en gaf een aangename warmte af. Het was een prachtige dag vandaag en dat was zeker goed voor de handel. Mae-Ann was nu voor een tweede week in D'auvignon en zou hier volgens de planning van haar ouders nog twee extra blijven. Ze was hier al veel vaker verbleven en was ondertussen de tel kwijt geraakt. De grote stad sprak haar altijd wel aan en ze vond het dan ook totaal niet erg om weer terug te zijn. Vaste klanten, die elke middag als ze op de markt van D'auvignon stonden waren ook vandaag weer langs gekomen. Mae's lichte ogen keken links van haar, waar haar moeder met een wat oudere man stond te praten. Haar vader en zusje stonden op een ander plein, om zo hun bereik te vergroten. Het was vanwege het mooie weer redelijk druk op het plein waar Mae-Ann met haar moeder stond en haar broer wisselde tussen de twee kraampjes om te zorgen dat er genoeg sieraden waren om te verkopen.

De sieraden kwamen uit allemaal verschillende gebieden van verschillende materialen. Zelf was de blondine niet zo'n sieraden typ, maar zodra ze achter het kraampje stond moest ook zij er aan geloven. Om haar nek hingen verschillende kettingen met verschillende lengtes. Haar oren werden gesierd door kleine, maar elegante oorbellen van licht staal met een klein rood edelsteentje. 7 van haar 10 vingers droegen ringen van hetzelfde lichte staal, met hier en daar een wit kleurig edelsteentje.
Zodra haar moeder was uitgesproken met de oudere man, tikte ze Mae op haar schouder om te vertellen dat het tijd was voor haar lunch pauze. De meid knikte en glimlachte klein naar haar moeder. Op dit moment stond Mae eventjes alleen, voordat haar broer zou komen om voor haar moeder in te vallen. Maar die overbrugging kon altijd wel even duren, Nevorah kennende. Echter vond ze het niet zo erg om een tijdje alleen te staan. Ze zat al sinds kinds af aan in de handel en wist er de fijne kneepjes van. Haar oog viel op een jonge man die bij hun kraampje was komen staan. Zijn tattoos vielen haar meteen op, waarna ze opmerkte dat hij bij de wat duurdere edelstenen stond. Zijn ruige uitstraling prikkelde Mae meteen om wat oplettender te zijn, al zocht ze er verder nog niet veel achter. Ze wilde niet iemand meteen oordelen op zijn of haar uiterlijk. "Deze exemplaren komen uit Rhoynar, waar ze in de schatten van het water zijn gevonden." Sprak Mae naar de man, haar stem kalm en een vriendelijke glimlach rond haar lippen. Kort wende ze haar blik naar enkele andere mensen die de sieraden bekeken, voordat ze haar aandacht terug op de man richtte.

in the pale moonlight?.
Thank you Sarah!


She was always trying to hide, the beautiful chaos in her mind
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Dawn of a dark day

op za maa 17, 2018 2:29 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het verbaasde hem ergens wel dat de mensen op de markt niet echt gewapend waren. Of dat leek alleen maar zo, en hij zou zich er lelijk aan mispakken. Het was echter een heel verschil met Brightwater Keep, waar zowat iedereen openlijk met meerdere wapens rond liep. Veel handelaren huurden ook bewakers in voor hun kraampjes, omdat de criminaliteit gewoon zo hoog was. Echt vaak was hij nog niet in Navarre geweest, dus hij had geen idee hoe het hier zat. Maar tot nu toe was hij niet echt onder de indruk van hun beveiliging. Het feit dat het kraam vol edelstenen en juwelen ook open gehouden werd door twee vrouwen, waarvan een al van leeftijd was, maakte het ook zo’n aanlokkelijke prooi. Van tijd tot tijd kwam er een jongere man bij het gezelschap, maar die bleef nooit lang. Hij vermoedde dat hij nog andere zaken te doen had, net zoals de oudere man die alleen maar nieuwe juwelen leek af te leveren als de verkoop goed gegaan was.

Momenteel was de enige aanwezige de jongere verkoopster. Dus het was tijd om actie te ondernemen. Ze leek afgeleid, maar helaas had ze hem op tijd opgemerkt nog voor hij de juwelen had kunnen wegnemen. Waarschijnlijk omdat ze meer ervaring had dan haar leeftijd liet uitschijnen. "Deze exemplaren komen uit Rhoynar, waar ze in de schatten van het water zijn gevonden." Informeerde ze hem. Onschuldige informatie.. Die bij hem volledig verkeerd overkwam. Zijn felle ambere blik focuste zich op haar gezicht, tot ze hem terug aan keek. ”If what you’re saying is true, these gems belong to the Drowned God”, Merkte hij scherp op, met een zekere agressie in zijn stem. Het stond nu al vast dat hij er alles zou aan doen om deze edelstenen terug bij hun rechtmatige eigenaar te krijgen.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

avatar
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 21
IC posts : 4

Character sheet
Age: 25 years old
Occupation: Jewelry trader
Residence : Navarre, D'auvignon / Traveler
Profiel bekijken

Re: Dawn of a dark day

op ma maa 26, 2018 3:10 pm


.Have you ever danced with the devil
Het voelde goed om weer terug te zijn in Navarre, de levendigheid van de drukte van de stad gaf de blondine altijd veel energie. Zeker op een mooie dag als vandaag, waar het zonnetje geregeld om de hoek kwam kijken en waarbij de handel goed liep. Het allerdrukste moment van de dag moest nog komen, maar voor zover hadden ze al een mooi aantal siraden verkocht. Het was dan ook een goed moment voor haar moeder om even een pauze te nemen, waarbij haar broer zou invallen. Daarna, als haar moeder terug was, kon Mae-Ann zelf even een pauze nemen net voordat de drukte zou toenemen.
Hoewel het erg druk kon worden aan hun kraampje, had de meid zich altijd veilig gevoeld. Ze waren niet vaak bestolen en tot noch toe waren er ook nooit veel pogingen gedaan. Tenminste niet in Navarre. En het was niet dat het aan de geweldige beveiliging lag, maar Mae vermoedde dat de mensen er simpelweg te vriendelijk voor waren. De meid droeg wel altijd een mes aan haar been, verstopt onder de lange pastelblauwe rok, voor het geval dat. Gelukkig waren er nog geen momenten aan het kraampje geweest waarbij ze deze had moeten gebruiken.

Zodra een jonge man met een wat ruige uitstraling aan haar kraampje was komen te staan, trok hij meteen Mae's aandacht. Bij zulke types was ze toch altijd wat meer op haar hoede, hoewel het misschien helemaal niet nodig was. Maar ze nam liever de zekerheid voor de twijfel en was dan ook met haar vriendelijkste glimlach bij hem gaan staan. ”If what you’re saying is true, these gems belong to the Drowned God” Merkte de man op, waarbij Mae-Ann haar wenkbrauwen fronsde. Zelf geloofde ze niet zo in een God en ze had wel eens gehoord van 'the Drowned God', maar was nog nooit iemand tegen gekomen die er ook echt in geloofde. Haar gebrek aan kennis over deze God nam haar kansen op een goed antwoord af, waardoor de meid kort naar de man staarde zonder wat te zeggen. Echter klaarde haar gezicht al snel weer op en was de glimlach terug gekomen. "Well," Zei ze, waarbij ze zacht haar keel schraapte. "I'm grateful of the generous actions of the Drowned God for giving us the opportunity to have a healthy life by selling these gems." Antwoordde ze, hopend dat de man haar respect naar zijn God zou accepteren. Al had ze ergens het gevoel dat het niet zoveel uitmaakte wat ze zei, hoeveel respect ze aan zijn God zou tonen. De man zag eruit als iemand die niet snel van gedachtens zou veranderen en er alles aan zou doen om, wat in zijn ogen goed is, zijn God tevreden te houden. En dat Mae-Ann de edelstenen stond te verkopen was waarschijnlijk niet iets waar hij blij van zou worden.

in the pale moonlight?.
Thank you Sarah!


She was always trying to hide, the beautiful chaos in her mind
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Dawn of a dark day

op ma maa 26, 2018 11:54 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Zijn driedaagse verkenningsmissie werd met enkele woorden geheel overboord gegooid. Normaal gezien zou hij zich nu terugtrekken, gezien de timing voor zijn diefstal toch niet zo geschikt was als hij zou willen. Waarschijnlijk had hij het op een ander moment opnieuw geprobeerd, of gewoon een totaal ander slachtoffer uitgezocht hebben. Maar haar woorden hadden zijn aandacht getrokken, en meteen voelde hij zichzelf opgaan in de lichte woede die ze had aangewakkerd. Zonder het zelf te beseffen, vermoedde hij. Ze was zich niet bewust van het enorme disrespect ze vertoonde door de schatten van zijn God hier zomaar aan de eerste de beste te verpatsen. Met de grootste moeite weerhield hij zichzelf er van om zijn mes te trekken en haar ter plekke neer te steken. Nee, hij moest niet verraden dat hij een wapen bij zich had, een rookie mistake die vele mensen maakten. Maar hij was slimmer. Dat hij daarnaast ook de intentie had om het op haar te gebruiken, hoefde ze nu ook nog niet te weten.

Zijn woorden leken wel een impact op haar te hebben gehad. Helaas werkte haar poging om de situatie nog te redden alleen maar averechts. "I'm grateful of the generous actions of the Drowned God for giving us the opportunity to have a healthy life by selling these gems." Zei ze, nadat ze haar glimlach terug op haar gezicht had getoverd. Romeo klemde zijn kaken hard op elkaar, waarbij de spieren duidelijk zichtbaar opspanden. ”These are not yours to sell”, Gromde hij tussen zijn tanden door. Het volgende moment ging zo snel voorbij dat hij zelf niet eens wist of het echt gebeurd was of niet. Hij herinnerde zich vaag hoe hij de blondine een harde duw had gegeven, en vervolgens de twee grootste edelstenen had gegrepen. Nu sprintte hij weg, weg van het kraam en weg van de markt, richting wat hij dacht dat een doolhof van steegjes was. Gewoon, just in case, als ze zou beslissen om hem te achtervolgen.what is dead may never die

but rises again, harder and stronger。

Gesponsorde inhoud

Re: Dawn of a dark day

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum