welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 2
IC posts : 1

Character sheet
Age: 10 y/o
Occupation: Wanderer
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Do I wanna know?

op ma maa 19, 2018 2:40 pm


Het was nog een kalme ochtend toen Ben eindelijk naar buiten wou. Hij had zijn bruine bodywarmer. Wat niet echt warm was voor zijn armen. Maar hij was elke dag wel druk bezig, en bovendien kwam zijn hele familie van Falkreath vandaan. Hij was immers al gewend aan de koude bries.

Hij zei ook al niet veel tegen Aella. Het leek wel dat ze hem steeds meer en meer vertrouwde dat hij wel de weg terug zou weten te vinden en hij voor zichzelf kon zorgen. Ben mocht misschien wat jong zijn, maar hij vond zichzelf geen kind meer. Als iemand wist hoe ze hun eigen boontjes kon doppen was er ook weinig reden om ze te behandelen als kleuters. En daar zat Ben nog steeds mee. Daarom was hij altijd zo problematisch. Om iedereen te laten zien dat hij niet dom was, en niet jong genoeg om makkelijk te manipuleren. Al zou hij het wel geloven als iemand een geest zag, of dat zijn lengte soms niet handig was met missies. Hij kon moeilijk het dak op springen, moeilijk over iets springen, überhaupt. Rennen was tijdens het stelen wel belangrijk, als het ooit leek mis te gaan. Dat had Aella hem een keer verteld. En zijn korte benen waren dus niet daar echt goed voor, maar dat maakte hem niet bepaald sloom. Hij was snel genoeg om van mensen af te komen.

Nu was het een rustigere dag. Het was Zondag en dus niet echt zijn favoriete dag in Archeon. Want dan waren de straten druk en vol en dat vond hij zelf niet prettig. Niet alleen door de smalle gangen of dat hij al klein genoeg was dat niemand hem kon opmerken en zo over hem kon struikelen. Het was eerder dat het te druk was voor hem om echt herrie te schoppen. Dingen stelen en verkopen. Dat was meestal wat hij van plan was. Maar vandaag wou hij gewoon even rondkijken door de markten. Misschien dat hij zich zo verveelde dat hij ergens de boel op stelten kon zetten.

+tag Adrian VolscianVorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum