welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Falkreath, Hillerød - Lady Freyja Skarsgård

op do sep 28, 2017 12:43 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Name: Freyja Skarsgård, lady of Hillerød
Age: 19 years old
Gender: Female
Species: Human
Residence Falkreath, Hillerød

Faceclaim: Sophie Turner

House: Skarsgård
Sigil: Lynx

Father: Halldor Skarsgård
Mother: Celesse Skarsgård
Siblings:
Onäm Skarsgård - older brother †
Bodvar Skarsgård - older brother †
Athelstan Blågðen - half brother
Morton Svartsson - adoptive brother
Other: Sigyn Torvalds - aunt

Personality: Freyja is een prachtige jonge vrouw met grote ambities. Ze is de nieuwe Lady of Hillerød sinds haar vader is overleden. Deze taak neemt ze uiterst serieus, immers is haar familie hier aan de macht geweest sinds het begin van de stad. Ze heeft, net zoals haar stad, een soort geheimzinnige sfeer over zich heen hangen. Om eerlijk te zijn ziet Freyja er niet bepaald gevaarlijk of krachtig uit, eerder een verloren vogeltje wat niet precies weet wat ze aanmoet met al deze macht die in één keer in haar handen is gedrukt. Maar dit vooroordeel is nu precies wat haar wel gevaarlijk maakt. Ze heeft de mankracht, de schepen en de rijkdommen om heel wat voor elkaar te krijgen, iets wat ze donders goed weet. Freyja is een goede toneelspeelster en gebruikt haar zwakke uitstraling in haar voordeel.

History: Freyja was het derde Skarsgård kind van haar generatie. Ze had namelijk twee oudere broers die beide getraind werden om op een dag de ruler van hun stad te worden en het stokje weer door te geven aan hun kinderen. Freyja groeide hierdoor op als een echte lady. Ze werd niet meegenomen door haar vader en de andere Vikings om op plundertocht te gaan of om op zee te zeilen. Ze bleef met haar moeder thuis en leerde andere dingen dan vechten, ze leerde hoe ze haar hersenen moest gebruiken, iets wat redelijk zeldzaam is voor een vrouw van haar afkomst.

Zoals de meeste jonge meisjes van een jaartje of zeventien werd ze verliefd, brak die persoon haar hart en ging het leven simpelweg weer door. Het was de bedoeling dat ze ooit uitgehuwelijkt zou worden - iets waar haar vader tegen haar zin mee bezig was. Echter snapte ze wel dat het voor het belang van haar familie was, maar zover zou het nooit komen.

Haar vader en broers waren op zee toen er een storm losbarstte. Hun schip werd overvallen door het hevige weer en zonk, waarbij niemand het overleefde. Freyja bleef achter met haar moeder en de titel als Lady van Hillerød.  
notes: none


Laatst aangepast door Freyja Skarsgård op di okt 31, 2017 5:54 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Falkreath, Hillerød - Lady Freyja Skarsgård

op do sep 28, 2017 7:28 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum