welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

The crickets sing a song for you

op do maa 22, 2018 6:57 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Archeon was een prachtige stad, dat was iets waar ze niet omheen zou draaien. De prachtige bloementuinen van de oase waren meer dan ze over had durven dromen. In het hoge noorden had ze niets anders gezien dan ijs en sneeuw. Zo hier en daar dennenbossen waar je je paard tussendoor kon sturen. Echter was het niet veilig meer geweest voor haar om er alleen op uit te trekken. Als Lady van de rijke stad was ze eigenlijk nooit alleen. Haar guards hielden altijd een oogje op haar. Soms beval ze hen op afstand te blijven, andere dagen vond ze het niet erg dat ze haar op de hielen zaten. Nu waren er ook wel een aantal wiens gezelschap ze redelijk op prijs wist te stellen, maar een diepgaand gesprek zou altijd uitblijven. Immers waren ze bezig met hun baan, namelijk het beschermen van hun Lady. Als er iets zou gebeuren moesten ze niet afgeleid zijn en meteen in kunnen springen.

Freyja streek kort met haar slanke vingers langs de witte stof van de jurk. Hier in de hoofdstad van Valyria had ze een aantal prachtige jurken op de kop weten te tikken. Haar kapitaal was zo groot dat ze het met gemak kon betalen. De roodharige vrouw was niet gewend om dit soort kleding te kopen. In het noorden droeg ze altijd dezelfde wolvenvacht over haar schouders en besteedde men weinig aandacht aan haar outfit. Hier in het zuiden leken mensen echter met de nieuwste trends rond te lopen. Ze had dan ook geen idee of haar jurk in het huidige straatbeeld pastte, maar het was in elk geval beter dan haar noorderlijke kledij.

Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog toen ze over haar schouders keek en zag hoe de guards waren blijven staan, precies zoals ze hen had opgedragen. Ondertussen richtte ze haar onverdeelde aandacht op de prachtige bloemen voor haar neus. Ze waren aanwezig in alle geuren en kleuren. Nog altijd keek ze haar ogen uit, het prachtige Valyria was het compleet andere uiterste van het grauwe Falkreath, dat was iets waar ze vrij zeker van was.
notes: Outfit, silvian first
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr maa 23, 2018 2:41 pmHij nam de nam de verschillende geuren die door de lucht dansten in zich op. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Hij zuchtte tevreden met gesloten ogen. Dit kon alleen maar een teken zijn dat vandaag weer een prachtige dag zou worden. Hij nam zijn luit erbij. Deze euforische gevoelens, en prachtige bloemenvelden hadden hem geïnspireerd. Een zachte, bijna overgevoelige melodie gleed van de snaren af. Hij kon zich niet anders voorstellen dat het beeld van een knappe man in een bloemenveld, gepaard met muziek een onvoorstelbaar mooi beeld was. Hij wist dat hij knap was. Daar deed hij zich ook moeite voor. En het liefst maakte hij alles en iedereen om zich heen nog even een stukje mooier dan ze al waren. Met deze gedachten liet hij zichzelf naar een spirituele plek stijgen. Tot.. hij een andere mooie bloem zag. Voor enkele seconden stopte hij met muziek spelen, en kon hij enkel naar haar staren. Op het eerste gezicht liet ze hem denken aan een roos. Prachtig, maar gevaarlijk. Daarna schudde hij die gedachte van zich af. Er zat meer achter deze vrouw. Het was pas op dat moment dat hij de wachters die op een afstand stonden opmerkte. Dat teken op hun harnassen.. Is zij De Roos van het Noorden? Zoals hij dat zelf zo poëtisch uitdrukte. Oh maar nee.. Die titel was veel te matig voor de persoon die hij zag genieten van de bloemen. Het was pas op dat moment dat hij weer verder speelde. Hij glimlachte naar haar, maar benaderde haar niet. Manieren zijn belangrijk. Maar hij hoopte heel erg dat ze op hem af zou stappen. Deze ontmoeting mocht voor hem nog wel even aanhouden.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op wo maa 28, 2018 11:39 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Gefascineerd bekeek ze de prachtige bloemen. Ze zou willen dat ze die in het noorden had, maar daar zou ze het moeten doen met het grauwe aanblik van ijs en sneeuw. In het noordelijkste puntje van Falkreath was het immers altijd winter. In het voorjaar merkte je wel dat de grootste sneeuwstormen voorbij waren, maar het land stond er niet zo prachtig in bloei als hier. Ze zou bijna jaloers worden op de mensen die deze plaats hun thuis konden noemen. Met haar vingertoppen ging ze over de blaadjes van een witte roos heen. Het voelde zijdezacht aan. De bloemige geur was haar neusvleugels in gedrongen en zorgde ervoor dat ze kort haar ogen sloot en het hele gevoel over zich heen liet komen. De sfeer werd compleet gemaakt door een prachtige muziek. De roodharige Lady opende haar ogen en keek zoekend rond, om vervolgens een man te zien zitten wiens vingers het prachtige geluid voortbrachten. Echter was hij nu gestopt en keek hij haar richting op. Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog en voor een moment bleef ze twijfelend staan. Haar hand zakte weer naar beneden en ze vouwde haar vingers achter haar rug ineen, om vervolgens in de richting van de onbekende te lopen. Toen ze eenmaal bij hem stond keek ze naar zijn instrument. “Continue, please.” Haar helderblauwe ogen keken hem afwachtend aan.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr maa 30, 2018 11:39 amHij zette zijn muziek voort, vooral omdat de schone dame het aan hem vroeg. Ze wist goed hoe ze een artiest toe moest spreken. Hij voelde zich natuurlijk het meest op zijn gemak, als hij muziek aan het spelen was. De melodie, die hij eerder al speelde, weerklonk door de bloementuin. Na een paar tellen begon hij dan ook zelf mee te neuriën. Een tevreden glimlach op zijn gelaat. En toen.. werd er inspiratie over de man heen besprenkeld. The Queen of the Flower.


The one who would be so lucky
As to see her majesty bloom
The Queen of the Flower
Would be right, to assume

That their days of sorrow
Their days of pain
Would be over, once they enter..
The Flower Queen’s domain

La la la la la la lala
la la la la la la
la la la la la
la la la, la lala

la la la la lala
la la la la
la la lala, la lala..
la lala la lala

Oh Queen bloom and beauty
Oh Queen my heart
Bestow me with your grace
Set my strains apart

Eternal bliss ‘s upon me
Eternal joy as well
May I look upon thee?
And admire thine every cell..Hij moest het zo even uit het niets verzinnen, dus het nummer was nog niet helemaal af. Maar hij voelde zich alweer flink euphorisch. En dat kon niemand hem afpakken. Wat hem wel nog afgepakt kon worden was een dag spenderen met vrouwe Freya Skarsgard van Hillerod. Het lied dat hij song was in principe gewoon een vraag of hij wat meer tijd met haar mocht spenderen. Hij bleef de melodie doorspelen op zijn luit, en keek haar verwachtingsvol aan.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo apr 08, 2018 6:46 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
De melodie die ze eerder had gehoord werd op haar verzoek voortgezet. Wat ze niet had verwacht was dat de man zou gaan zingen. Een verraste uitdrukking verscheen op haar bleke gelaat terwijl ze haar hoofd lichtjes kantelde en hem afwachtend aankeek. Het lied wat hij zong was prachtig en ze had zo haar vermoedens dat hij dit ter plekke bedacht. Dat zou moeten betekenen dat het over haar ging, misschien. Freyja klapte zachtjes in haar handen toen hij stopte met zingen, maar de melodie nog wel bleef doorspelen op zijn luit. Een geamuseerde sprankeling in haar ogen verraadde dat ze het een mooi lied had gevonden. “A lovely song,” zei ze terwijl ze een keer bevestigend knikte. Op de indirectie vraag die hij haar had gesteld gaf ze geen antwoord, voor nu. Ze kende hem immers niet en ze had geen idee wat voor reputatie hij hier had. “You shouldn’t say I’m a Queen though, imagine the real one hearing that.” Een kleine glimlach speelde rond haar lippen. Nee, ze had liever niet dat de koningin haar draken achter haar aanstuurde.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo apr 08, 2018 10:43 pmEen deken van tevredenheid viel over hem heen. Voor een geïmproviseerd lied, had het meer dan potentie. Het was bijna af. Hij dacht meteen terug aan zijn jongere jaren. Zes jaar. De voortuin. Zijn zusje in de zandbak, hun moeders op stoeltjes buiten, en kleine Silvian die de hele dag liedjes aan het zingen was, terwijl hij achter vlinders aan holde. Het waren erge gelukkige tijden voor hem geweest. Wellicht tijden die hij.. via zijn huidige gedrag.. hoopte terug te halen. Een speciaal soort glimlach sierde zijn gezicht. Een schepje geluk, en een theelepel melancholie, met een vleugje nostalgie.

Het applaus, en het compliment, dat hij kreeg werden gewaardeerd en hij maakte dan ook een korte buiging. Ze vervolgde haar compliment met een waarschuwing. Hij stopte direct met spelen. Het gevoel.. van deze melodie.. was verdwenen. Zo gaat dat. Net zoals gevoelens, blijft muziek niet voor eeuwig hangen. "I think the Queen won't mind. She knows she's great. With- or without me saying it." Complimenteerde hij zijn koningin. "But I will press your warning upon my heart, and follow up on it. Thank you." Ze had namelijk wel een punt. Koningin Dacosta was immers wel de meest miraculeuze koningin die een land zich kon wensen. Als een golf die tegen de rotsen sloeg, sloeg dit gevoel kapot tegen een ander. Admirație. “May I interest you in a City tour?” Vroeg hij, hopend op een ‘ja’.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op wo mei 02, 2018 10:40 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Archeon leek vol met verrassingen te zitten, iets wat haar ook nu weer duidelijk werd. De man had een prachtig lied voor haar gezongen en ergens vroeg ze zich af of hij deze ter plekke had bedacht of dat het één van zijn standaard liederen was. In elk geval applaudiseerde ze voor hem, gevolgd door een compliment die hij aannam door het maken van een kleine buiging. Een geamuseerde grijns speelde rond haar lippen, waarna ze het niet kon laten hem een korte waarschuwing te geven over een bepaald deel van zijn lied. Misschien was het niet eens een echte waarschuwing, eerder een opmerking. Volgens de man zou de koningin het vast niet erg vinden, gezien ze zich al bewust was van haar eigen status. Freyja’s mondhoeken trokken lichtjes omhoog, waarna ze knikte. “You're welcome,” antwoordde ze op zijn volgende woorden terwijl ze haar helderblauwe ogen op hem gericht hield. Hij vroeg haar of ze geïnteresseerd was in een rondleiding door de stad, waarop ze een instemmend geluidje liet horen. “First I’d like to know the name of my guide, though.” Freyja wachtte tot hij overeind was gekomen en hield vervolgens haar arm uit voor die van hem, immers bleef ze wel een lady. “And I hope you don’t mind my guards following us around for a bit,” voegde ze er nog snel aan toe.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr mei 04, 2018 2:38 pmZijn ogen werden een beetje groter. Verrek, ze had gelijk. Hij had zijn naam nog niet genoemd. Hij stond zo sierlijk als hij kon, zonder zijn handen te gebruiken, op en zei: “My name is Silvian, your Grace.” En maakte nog eens een kleine buiging. Vooral uit automatisme. Hij was gewend zijn naam te horen als een aankondiging. Achja, het zal vast niet zo erg zijn. Oh wacht.. ze reikte haar hand naar hem. Als iemand van Royalty dat deed moest je die kussen. Voorzichtig pakte hij haar hand en boog wat voorover om het een kus te geven. Oh mijn goden.. die hand was zacht. Hoe kon dat? Hij keek op en hoorde haar iets zeggen over haar lijfwachten. “I don’t mind. I won’t have my eyes on them anyway.” Smooth. Daarnaast, het was nu eenmaal wat je deed, als een dame iets graag wilde. Een echte heer. Zouden de meeste mensen zeggen. Maar Silvian durfde dat soort dingen vaak niet te zeggen, door de lessen van zijn moeders over genderrollen. Het was maar een klein obstakel, die hij niet eens vaak tegenkwam in het dagelijkse leven. Dus niet echt iets om over te zeuren.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo mei 06, 2018 9:30 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Uiteindelijk kreeg ze dan toch een naam. De man was met een sierlijke beweging overeind gekomen en stelde zich voor als Silvian. Vervolgens gebruikte hij een adressering die bij haar niet helemaal van toepassing was, net zoals dat hij tijdens zijn liedje ook voor een andere benaming had gekozen. “My lady,” verbeterde ze hem met een kleine glimlach. Ze was niet hoog genoeg in rang om your grace genoemd te worden, ze was een lady. Ze voelde hoe zijn lippen op de palm van haar hand geplaatst werden en blikte kort naar de lijfwachten, die op een gepaste afstand het hele tafereel bekeken. Een geamuseerde blik verscheen in haar blauwe ogen bij zijn opmerking. “On what whould you have them instead, if I may ask?” vroeg ze hem op een plagerige toon. “Anyhow, lead the way.” Freyja haakte haar arm in die van hem zodat hij haar makkelijk door de stad heen kon gidsen. De wachters hadden ondertussen hun ruggen gerecht, klaar om hen op een afstandje te volgen wanneer ze in beweging zouden komen. Nog een keer gingen haar ogen naar de bloemen, Archeon leek ze in overvloed te hebben.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo mei 06, 2018 4:27 pmOh jeetje, had hij zich nou vergist met haar titel? Dat klopt, ze was een lady ja. Dat had hij anderen zelfs horen zeggen. Misschien was hij te veel liedjes over koningen en koninginnen aan het schrijven. Gelukkig verbeterde ze hem op een lieve manier. Dus hij schonk haar een glimlach terug als een bedankje. Het deed hem twijfelen of Lady Freya Skarsgard nou meer een zacht of hard van aard was. Hij zou het nog wel gaan zien, want hij had het geluk om tijd met haar te besteden. Wat het een positief iets maakte, dat zijn opmerking haar had lijken te amuseren. “Flowers must be admired, my Lady.” Hij gaf een knipoog toen hij ‘my Lady’ zei. Zie je, hij leerde wel. En hij lette op. Maar hoe kon het ook anders? Op het moment wilde hij zich nergens anders mee bezig houden. Ze haakte haar arm in de zijne, en ze konden vertrekken. Wat Freya ook verbaal duidelijk maakte. “With pleasure, my Lady.” Zei hij toen, en begon in de richting van de uitgang van de bloementuin te lopen. “Is there anything in particular you would like to see, but haven’t had the opportunity for, my Lady?” Improviseren was leuk. Maar rekening houden met de wensen van anderen was nu eenmaal ook heel leuk! Zijn zusje zou echt zó jaloers op hem zijn als hij haar nu zag. En stiekem.. vond hij dat wel een leuke gedachte.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo mei 06, 2018 5:14 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Freyja verbeterde hem met een kleine glimlach, immers wilde ze hem op wat voor manier dan ook niet kwetsen. Sowieso verbleef ze nog niet lang in Archeon, ze moest nog uitvogelen hoe de mensen hier op bepaalde dingen reageerde. In het noorden waren de meeste mensen tegen het botte aan, wat de roodharige lady altijd een beetje buiten de boot deed vallen. Zijn opmerking stelde haar tevreden, dat was duidelijk. “They most certainly must be,” zei ze met een speelse grijns rond haar lippen, nog voordat ze haar arm in de zijne haakte en vertelde dat ze konden vertrekken. Vervolgens begeleidde hij haar richting de uitgang van de kleurige bloementuin, op een paar meter gevolgd door haar wachters. Haar ogen gingen kort naar de man aan haar arm, een nieuwsgierige blik duidelijk in haar ogen. “I haven’t seen much of the city, only the palace and the gardens. So tell me, is there anything I should definately see?” Haar onverdeelde aandacht was op Silvian gericht, iemand die voor nu een prima gezelschap was. Freyja was oprecht geïnteresseerd om meer van de stad te zien, gezien het haar eerste reis buiten het noorden was en ze alle kansen aan wilde nemen.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op di mei 08, 2018 3:37 pmZe deed het spelletje leuk mee. Iets wat hij wel kon waarderen. Het viel hem wel op dat de dame waarmee hij liep tot nu toe zelf nog niet zo complimenteus was geweest. Hm. Was het een uitdaging? Was ze er niet goed in? Wil ze het niet? Zat er toch een vleugje narcisme in haar? Hij haalde zijn vrije hand eens door zijn haren. Hij vind het altijd heerlijk hoe zijn eigen haren aanvoelen. Toen hij weer opzij keek.. smolt hij werkelijk van de nieuwsgierige blik die Lady Skarsgard hem toewierp. Daar had hij een zwak voor. Het deed hem glimlachen. “I think I know something. But I want to keep it a secret. It’s much more impressive when it’s a surprise. If you don’t mind, My Lady.” Nadat ze de tuin uit liepen, liepen ze direct naar rechts. Om verwarring te voorkomen had Silvian dat nog aangegeven met een handgebaar. Het moest namelijk allemaal perfect gaan. Als ze deze straat nog een heel eind rechtdoor zouden lopen, en dan aan het einde een bocht naar links zouden nemen. Dan zouden ze langs een lange muur komen te lopen. En daar was nou precies hetgeen hij als eerste wilde laten zien. Een artiest, van iedere soort, kon je hier blij mee maken. En hopelijk ook Lady Freya Skarsgard van Hillerod.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op wo mei 09, 2018 11:52 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Het bleef een feit dat Archeon een stad was waar ze met haar bleke huid iets buiten de boot viel, waardoor ze zich misschien wel iets minder op haar gemak voelde dan in het noorden. Echter maakte de mensen al veel goed, dat was iets wat ze al mee had mogen maken en vandaag opnieuw het geval leek te zijn. Ze was op een ander vriendelijk persoon gestuit, die haar zelfs een rondleiding door de stad had aangeboden. Zo’n aanbod sloeg ze natuurlijk niet af, gezien het wel fijn was om een gids te hebben die de roodharige vrouw met plezier rond wilde leiden. “I don’t mind a surprise at all,” merkte ze met een kleine glimlach op, terwijl ze hem de leiding gaf en aan zijn arm volgde. Haar blauwe ogen waren kort op hem gericht, maar al snel weer op de omgeving die ze passeerde. “Archeon is a beautiful city. Are you from here?” vroeg ze nieuwsgierig. Hij moest de stad goed kennen, want anders had hij nooit geweten welke dingen interessant waren voor haar om te zien. Daarbij was het ook nog eens een manier om het gesprek gaande te houden, want op sommige momenten veranderde ze terug in het wat stillere type wat alles in zich opnam inplaats van dat ze een ander gek maakte met haar woorden. Dat laatste gebeurde vaak wel, wanneer ze genoeg op haar gemak was gesteld.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 44
IC posts : 37

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op do mei 10, 2018 5:49 pmZe vond het niet erg als Silvian verrassingen voor haar had. Laten we er even van uit gaan dat ze ‘leuke’ verrassingen bedoelde. Wel zo logisch. En dat.. kwam mooi uit. Want Silvian vond het zo nu en dan nog wel eens leuk om voor een leuke verrassing te zorgen. Al helemaal voor knappe mensen. Net zoals Freya. Vervolgens vroeg ze of hij uit Archeon kwam. “Oh I wish, My Lady.” Zei hij. “But I wasn’t born here in Archeon, sadly.” Dat had hij namelijk geweldig gevonden. Opgroeien in een stad als deze had betekend dat hij zijn hele leven lang al had mogen genieten van zoveel schoonheid om hem heen. Maar helaas. Het resultaat was wel dat hij er nu éxtra van kon genieten. Dat was dan weer positief. “I like to think of Archeon as.. not a place where I am from.. but as the place where I belong.” Daar zat zelfs nog een gedeeltelijk objectieve waarheid achter. “But I’m talking too much about myself. What is it like to be you, and live your life? My Lady.” Hij wierp haar een oprecht geïnteresseerde blik toe. Leven in de hogere kringen moest heel anders zijn. En hij was er erg benieuwd naar.


.
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr jun 01, 2018 3:54 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Freyja hield van verrassingen en dat was geen geheim. Daarom liet ze zich ook meevoeren door de man, nog altijd gevolgd door haar guards, maar die hielden gelukkig wel hun afstand. Ergens was het bloedirritant om steeds iemand in haar nek te hebben hijgen, al wist ze zelf ook wel dat dat de beste optie was. Je wist het maar nooit in een vreemde stad. Silvian bleek niet in Archeon geboren te zijn, maar ze kon wel uit zijn woorden halen dat het de plaats was waar hij behoorde te zijn. Ze stond op het punt om te vragen waar hij dan wel niet geboren was, puur uit nieuwsgierigheid, toen hij het onderwerp van het gesprek naar haar verplaatste. “Oh no, you’re not talking too much about yourself. I’m interessed, honestly.” Voor een moment liet ze een stilte vallen. “But I suppose my life is very different then yours. I have nothing to complain about, in the end, but it’s hard to keep up a political mask all the time.” Deze hele ontmoeting was alles behalve politiek correct. Ze vertelde een, in principe, vreemde over haar gevoelens. Je moest als stadhouder altijd voorzichtig je woorden kiezen, maar Freyja leek dat voor nu te hebben laten varen.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Gesponsorde inhoud

Re: The crickets sing a song for you

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum