welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 438
IC posts : 226

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

The crickets sing a song for you

op do maa 22, 2018 6:57 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Archeon was een prachtige stad, dat was iets waar ze niet omheen zou draaien. De prachtige bloementuinen van de oase waren meer dan ze over had durven dromen. In het hoge noorden had ze niets anders gezien dan ijs en sneeuw. Zo hier en daar dennenbossen waar je je paard tussendoor kon sturen. Echter was het niet veilig meer geweest voor haar om er alleen op uit te trekken. Als Lady van de rijke stad was ze eigenlijk nooit alleen. Haar guards hielden altijd een oogje op haar. Soms beval ze hen op afstand te blijven, andere dagen vond ze het niet erg dat ze haar op de hielen zaten. Nu waren er ook wel een aantal wiens gezelschap ze redelijk op prijs wist te stellen, maar een diepgaand gesprek zou altijd uitblijven. Immers waren ze bezig met hun baan, namelijk het beschermen van hun Lady. Als er iets zou gebeuren moesten ze niet afgeleid zijn en meteen in kunnen springen.

Freyja streek kort met haar slanke vingers langs de witte stof van de jurk. Hier in de hoofdstad van Valyria had ze een aantal prachtige jurken op de kop weten te tikken. Haar kapitaal was zo groot dat ze het met gemak kon betalen. De roodharige vrouw was niet gewend om dit soort kleding te kopen. In het noorden droeg ze altijd dezelfde wolvenvacht over haar schouders en besteedde men weinig aandacht aan haar outfit. Hier in het zuiden leken mensen echter met de nieuwste trends rond te lopen. Ze had dan ook geen idee of haar jurk in het huidige straatbeeld pastte, maar het was in elk geval beter dan haar noorderlijke kledij.

Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog toen ze over haar schouders keek en zag hoe de guards waren blijven staan, precies zoals ze hen had opgedragen. Ondertussen richtte ze haar onverdeelde aandacht op de prachtige bloemen voor haar neus. Ze waren aanwezig in alle geuren en kleuren. Nog altijd keek ze haar ogen uit, het prachtige Valyria was het compleet andere uiterste van het grauwe Falkreath, dat was iets waar ze vrij zeker van was.
notes: Outfit, silvian first

deep in the forest under the fog

armies surround us waiting for dark

wearing their iron masks like a shield

i know they’re coming

i know they’re here
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 25
IC posts : 20

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr maa 23, 2018 2:41 pmHij nam de nam de verschillende geuren die door de lucht dansten in zich op. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Hij zuchtte tevreden met gesloten ogen. Dit kon alleen maar een teken zijn dat vandaag weer een prachtige dag zou worden. Hij nam zijn luit erbij. Deze euforische gevoelens, en prachtige bloemenvelden hadden hem geïnspireerd. Een zachte, bijna overgevoelige melodie gleed van de snaren af. Hij kon zich niet anders voorstellen dat het beeld van een knappe man in een bloemenveld, gepaard met muziek een onvoorstelbaar mooi beeld was. Hij wist dat hij knap was. Daar deed hij zich ook moeite voor. En het liefst maakte hij alles en iedereen om zich heen nog even een stukje mooier dan ze al waren. Met deze gedachten liet hij zichzelf naar een spirituele plek stijgen. Tot.. hij een andere mooie bloem zag. Voor enkele seconden stopte hij met muziek spelen, en kon hij enkel naar haar staren. Op het eerste gezicht liet ze hem denken aan een roos. Prachtig, maar gevaarlijk. Daarna schudde hij die gedachte van zich af. Er zat meer achter deze vrouw. Het was pas op dat moment dat hij de wachters die op een afstand stonden opmerkte. Dat teken op hun harnassen.. Is zij De Roos van het Noorden? Zoals hij dat zelf zo poëtisch uitdrukte. Oh maar nee.. Die titel was veel te matig voor de persoon die hij zag genieten van de bloemen. Het was pas op dat moment dat hij weer verder speelde. Hij glimlachte naar haar, maar benaderde haar niet. Manieren zijn belangrijk. Maar hij hoopte heel erg dat ze op hem af zou stappen. Deze ontmoeting mocht voor hem nog wel even aanhouden.


.
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 438
IC posts : 226

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op wo maa 28, 2018 11:39 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Gefascineerd bekeek ze de prachtige bloemen. Ze zou willen dat ze die in het noorden had, maar daar zou ze het moeten doen met het grauwe aanblik van ijs en sneeuw. In het noordelijkste puntje van Falkreath was het immers altijd winter. In het voorjaar merkte je wel dat de grootste sneeuwstormen voorbij waren, maar het land stond er niet zo prachtig in bloei als hier. Ze zou bijna jaloers worden op de mensen die deze plaats hun thuis konden noemen. Met haar vingertoppen ging ze over de blaadjes van een witte roos heen. Het voelde zijdezacht aan. De bloemige geur was haar neusvleugels in gedrongen en zorgde ervoor dat ze kort haar ogen sloot en het hele gevoel over zich heen liet komen. De sfeer werd compleet gemaakt door een prachtige muziek. De roodharige Lady opende haar ogen en keek zoekend rond, om vervolgens een man te zien zitten wiens vingers het prachtige geluid voortbrachten. Echter was hij nu gestopt en keek hij haar richting op. Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog en voor een moment bleef ze twijfelend staan. Haar hand zakte weer naar beneden en ze vouwde haar vingers achter haar rug ineen, om vervolgens in de richting van de onbekende te lopen. Toen ze eenmaal bij hem stond keek ze naar zijn instrument. “Continue, please.” Haar helderblauwe ogen keken hem afwachtend aan.
notes: Outfit

deep in the forest under the fog

armies surround us waiting for dark

wearing their iron masks like a shield

i know they’re coming

i know they’re here
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 25
IC posts : 20

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op vr maa 30, 2018 11:39 amHij zette zijn muziek voort, vooral omdat de schone dame het aan hem vroeg. Ze wist goed hoe ze een artiest toe moest spreken. Hij voelde zich natuurlijk het meest op zijn gemak, als hij muziek aan het spelen was. De melodie, die hij eerder al speelde, weerklonk door de bloementuin. Na een paar tellen begon hij dan ook zelf mee te neuriën. Een tevreden glimlach op zijn gelaat. En toen.. werd er inspiratie over de man heen besprenkeld. The Queen of the Flower.


The one who would be so lucky
As to see her majesty bloom
The Queen of the Flower
Would be right, to assume

That their days of sorrow
Their days of pain
Would be over, once they enter..
The Flower Queen’s domain

La la la la la la lala
la la la la la la
la la la la la
la la la, la lala

la la la la lala
la la la la
la la lala, la lala..
la lala la lala

Oh Queen bloom and beauty
Oh Queen my heart
Bestow me with your grace
Set my strains apart

Eternal bliss ‘s upon me
Eternal joy as well
May I look upon thee?
And admire thine every cell..Hij moest het zo even uit het niets verzinnen, dus het nummer was nog niet helemaal af. Maar hij voelde zich alweer flink euphorisch. En dat kon niemand hem afpakken. Wat hem wel nog afgepakt kon worden was een dag spenderen met vrouwe Freya Skarsgard van Hillerod. Het lied dat hij song was in principe gewoon een vraag of hij wat meer tijd met haar mocht spenderen. Hij bleef de melodie doorspelen op zijn luit, en keek haar verwachtingsvol aan.


.
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 438
IC posts : 226

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo apr 08, 2018 6:46 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
De melodie die ze eerder had gehoord werd op haar verzoek voortgezet. Wat ze niet had verwacht was dat de man zou gaan zingen. Een verraste uitdrukking verscheen op haar bleke gelaat terwijl ze haar hoofd lichtjes kantelde en hem afwachtend aankeek. Het lied wat hij zong was prachtig en ze had zo haar vermoedens dat hij dit ter plekke bedacht. Dat zou moeten betekenen dat het over haar ging, misschien. Freyja klapte zachtjes in haar handen toen hij stopte met zingen, maar de melodie nog wel bleef doorspelen op zijn luit. Een geamuseerde sprankeling in haar ogen verraadde dat ze het een mooi lied had gevonden. “A lovely song,” zei ze terwijl ze een keer bevestigend knikte. Op de indirectie vraag die hij haar had gesteld gaf ze geen antwoord, voor nu. Ze kende hem immers niet en ze had geen idee wat voor reputatie hij hier had. “You shouldn’t say I’m a Queen though, imagine the real one hearing that.” Een kleine glimlach speelde rond haar lippen. Nee, ze had liever niet dat de koningin haar draken achter haar aanstuurde.
notes: Outfit

deep in the forest under the fog

armies surround us waiting for dark

wearing their iron masks like a shield

i know they’re coming

i know they’re here
avatar
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 25
IC posts : 20

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bard
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: The crickets sing a song for you

op zo apr 08, 2018 10:43 pmEen deken van tevredenheid viel over hem heen. Voor een geïmproviseerd lied, had het meer dan potentie. Het was bijna af. Hij dacht meteen terug aan zijn jongere jaren. Zes jaar. De voortuin. Zijn zusje in de zandbak, hun moeders op stoeltjes buiten, en kleine Silvian die de hele dag liedjes aan het zingen was, terwijl hij achter vlinders aan holde. Het waren erge gelukkige tijden voor hem geweest. Wellicht tijden die hij.. via zijn huidige gedrag.. hoopte terug te halen. Een speciaal soort glimlach sierde zijn gezicht. Een schepje geluk, en een theelepel melancholie, met een vleugje nostalgie.

Het applaus, en het compliment, dat hij kreeg werden gewaardeerd en hij maakte dan ook een korte buiging. Ze vervolgde haar compliment met een waarschuwing. Hij stopte direct met spelen. Het gevoel.. van deze melodie.. was verdwenen. Zo gaat dat. Net zoals gevoelens, blijft muziek niet voor eeuwig hangen. "I think the Queen won't mind. She knows she's great. With- or without me saying it." Complimenteerde hij zijn koningin. "But I will press your warning upon my heart, and follow up on it. Thank you." Ze had namelijk wel een punt. Koningin Dacosta was immers wel de meest miraculeuze koningin die een land zich kon wensen. Als een golf die tegen de rotsen sloeg, sloeg dit gevoel kapot tegen een ander. Admirație. “May I interest you in a City tour?” Vroeg hij, hopend op een ‘ja’.


.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum