welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Where there is light, there is also darkness

op zo maa 25, 2018 11:53 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Dag twee van zijn vakantie op Sunfall. De jonge kapitein liep door de straten, al kon hij niet genieten van de omgeving. Normaal zou hij zich in een stad als deze best kunnen vermaken. Er was overal water, wat hem een heel fijn gevoel zou moeten geven. Maar helaas, alles hier was verpest door de aanwezigheid van die halve gare priesters met hun valse geloof. Het irriteerde hem ook mateloos dat de inwoners van Sunfall dit gedrag al zo lang gewoon bleven tolereren. Hij was er vrij zeker van dat de handel hier te goed geweest was voor hun. Ze waren al slapend rijk geworden. De echte piraten en plunderaars leken wel een uitstervend ras. Het was dat Maverick hier ook wel potentie in zag, anders had hij de haven in de fik gezet. Puur om die verdomde handel plat te leggen. Dan zouden de luie inwoners tenminste inzien dat ze the Drowned God nodig hadden om hen te beschermen en te steunen op hun raids.

Rijkdom kwam niet vanzelf. Dat hoorde niet. Neem nu de vrouw die iets verderop liep. Gehuld in stralend witte gewaden en gouden juwelen. Ze had gouden verf op haar armen en handen, dat schitterde in het zonlicht als ze bewoog. Romeo kneep zijn ogen half dicht en snoof diep. Walgelijk. Dit was vast zo’n priester, al zag ze er iets minder extravagant uit dan haar collega’s. Die leken wel wandelende juwelenkistjes. Voor hij zichzelf tegen kon houden, stapte hij impulsief op haar af. Hij liep om haar heen en blokkeerde haar pad door zijn lichaam vlak voor haar op te stellen. Het contrast tussen de twee was groot. Zij was klein en fragiel, maar straalde alsof ze de zon zelf was. Hij was groot en breed, maar leek het licht om hem heen te absorberen. Zijn donkere aura was niet te missen. Zijn felle ambere ogen boorden zich in de hare. Ze keek trots, uit de hoogte. Maar hij liet zich niet van zijn stuk brengen. ”So, how does it feel to worship a fake God, while tricking the commonfolk into paying for your false prayers?” Vroeg hij, zijn ondertoon scherp en lichtjes agressief.

&Hathor SacradosLaatst aangepast door Romeo Haris op di apr 03, 2018 8:02 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op di apr 03, 2018 6:54 pm
Where there is light, there is also darkness 5m32yQR
Hathor
When you focus on the good, the good gets better.
Het was een dag zoals iedere andere; ze was die ochtend naar een van de weeshuizen binnen Sunfall geweest om wat eten af te leveren. Ze was even blijven hangen bij de kinderen, wetende hoe lastig het was om in een weeshuis op te groeien. Uiteindelijk was ze echter weer vertrokken, aangezien de vrouw nog een aantal dingen op haar mentale to-do list had staan voor vandaag. Er waren immers nog een aantal plekken waar ze langs wilde gaan, een aantal mensen die ze per se nog moest bezoeken vandaag. De stad was al behoorlijk druk op dit tijdstip van de dag. Dat kwam door de vele toeristen die naar Sunfall werden getrokken, een groot deel van de toeristen kwam ook langs de kerk die toebehoorde tot haar geloof. Ze glimlachte naar enkele van de mensen die haar toeknikten; dorpelingen die haar kenden, mensen die niet alleen maar vriendelijk tegen haar waren, maar ook deels functioneerden als haar oren en ogen binnen de stad. Je kon maar nooit voorzichtig genoeg zijn namelijk, vooral nu er een nieuwe Governor aan het hoofd stond. Wie wist wat hij nog uit zou halen in zijn tijd als ruler over de stad. Abrupt moest de vrouw echter tot stilstand komen, toen een vent opeens haar het pad afsneed en vlak voor haar stil bleef staan. Zijn donkere aura leek haar bijna in zich op te slokken en ze moest enige spiertjes in haar lichaam tegenhouden om niet een stap achteruit te zetten. In tegenstelling tot dit, hief ze haar kin op en haakten haar goudgroene ogen zich in zijn felle amberen kijkers. Dit was wellicht de eerste keer als Sol Invictus dat ze in aanraking kwam met iemand die het niet eens was met haar religie. Well, go ahead. Ze was er klaar voor.

Zijn woorden galmden door haar oren. Prikkelden haar humeur. Zijn agressie schemerde duidelijk door de woorden heen en ze kon al aanvoelen met wat voor soort persoon ze te maken had. Vast en zeker een piraat, maar ook eentje die zijn eigen geloof volgde. Eentje die geen andere geloven wilde tolereren naast het zijne. Alsof zijn god de echte god was, wat overigens natuurlijk niet de waarheid was; haar god, Sol, was de echte god. "I beg you pardon?" Met een emotieloze, doch redelijk felle, blik in haar ogen keek ze de man aan. Niet van plan om voor hem en zijn religie uit te wijken. Ze bood de mensen om haar heen genoeg, liet ze ook niet betalen voor een geloof dat niets betekende. Sol was overal. Sol zat in alles. Zonder de zon zou Fallen Skies nooit bestaan, zonder de zon zouden zij nooit hebben bestaan. Alhoewel ze had geprobeerd kalm te spreken, had haar stem een redelijk beledigde ondertoon. Want hoe durfde deze man háár god fake te noemen?


Where there is light, there is also darkness CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op wo apr 04, 2018 3:03 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Eenmaal hij in deze toestand kwam, was het erg moeilijk om terug te kalmeren. Momenteel was hij een bom en eender wat kon hem doen afgaan. De kleinste reden was genoeg om hem over het randje te duwen. En eerlijk gezegd was hij dan ook nog zo iemand om op zoek te gaan naar zo’n reden. Om al zijn frustratie en woede kwijt te raken. En deze keer was die gericht naar het geloof dat zich als een nest ongedierte op dit eiland had genesteld. Eerst en vooral omdat het ongehoord was dat ze zijn God daarmee beledigden. Dit hele eiland was in principe een blaam voor zijn geloof. In dat opzicht was Seere dan weer de perfecte plek. Maar Jasper had er voor gekozen om dit eiland over te nemen, en niet hun buren. En daar kwam hij op reden nummer twee. De gek die aan het hoofd van deze wanorde stond, had het in haar hoofd gehaald om hem te gaan bedreigen. Dus op die manier hadden ze hem twee keer boos gemaakt.

Dat de kleinere vrouw voor hem diezelfde persoon was, wist hij niet. Het maakte hem ook niet veel uit. Het was zijn missie om ze één voor één neer te halen. Kon hij evengoed met elke random priester begonnen zijn. Ze stapte niet achteruit, ondanks zijn vijandige houding en woorden. "I beg you pardon?" Reageerde ze kil, met een felle blik. Romeo klemde zijn kaken op elkaar, voor een seconde, en spande zijn vuisten op. ”Oh you heard me”, Kaatste hij terug, terwijl zijn ogen even over haar gelaat heen gleden. Ze hield zich sterk, neutraal, voor nu. Maar als hij eenmaal op dreef was, dan kreeg hij iedereen wel klein. En daar zou zij geen uitzondering op zijn.Laatst aangepast door Romeo Haris op do apr 05, 2018 2:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op do apr 05, 2018 12:02 pm
Where there is light, there is also darkness CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
De jongen voor haar leek zowat op ontploffen te staan, als ze van zijn blik uit moest gaan. Echter was de vrouw te trots om een stap achteruit te zetten; een kenmerk van haar, die haar waarschijnlijk ooit nog de dood in zou jagen. Ze moest haar hoofd lichtelijk omhoog kantelen vanaf de positie waarin ze stond, om de man in zijn ogen te kijken. Hij was immers een stuk groter dan haar, stak zeker een kop boven haar uit - zoals de meeste mensen eigenlijk deden, bij de vrouw die enkel 1.65m groot was. Ze had deels gedaan alsof ze hem niet had gehoord, maar aan de andere kant was het ook een uitdaging om zijn woorden nogmaals uit te spreken. Want hoe durfde hij zo over haar god te spreken. Een fake god? En waar moest hij dan in geloven? Een van die malloten zeker die zijn gelovigen probeerde te verdrinken? Echter leek de jongen voor haar niet te happen en sprak hij dat ze hem wel had gehoord. Hathor vernauwde haar ogen deels. "I did." Sprak ze. "I was just hoping you would take it back." Terugdeinzen in situaties zoals deze was duidelijk niks voor Hathor. Ze ging graag de confrontatie aan als men haar provoceerde over haar geloof. Mocht Sol haar op dit soort momenten beschermen; want bescherming zou ze wel nodig hebben, in dit geval.

"There is nothing without the sun, boy." Vervolgde ze. 'You can't deny that." Ze bleef haar ogen strak op de man gericht houden, wetende dat ze bij dit soort figuren extra oplettend moest zijn. Voordat je het wist, hadden ze een mes tevoorschijn gehaald en dan was het einde oefening - hell no, dus.


Where there is light, there is also darkness CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op do apr 05, 2018 2:49 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Zijn attitude had hem wel al vaker in de problemen gebracht. Maar wat had hij te vrezen van een vrouw die een kop kleiner was dan hij? Daarnaast vertrouwde hij ook genoeg op zijn God om hem te beschermen. Sol was geen partij voor the Drowned God, dus hij voelde niet de behoefte om zichzelf terug te trekken uit deze discussie. Meer nog, hij had hem uitgelokt en was ook niet van plan om haar zo makkelijk terug te laten gaan. Het slimste voor haar was dat ze hem zou negeren en door zou lopen, maar dat deed ze niet. Ze was fanatiek, misschien zelfs even fanatiek als hij. Helaas had ze de verkeerde god gekozen om haar loyaliteit aan te schenken. Ook zij leek er op gebrand te zijn haar keuze te verdedigen. "I did." Reageerde ze op zijn opmerking. "I was just hoping you would take it back." Vervolgde ze. Romeo snoof afkeurend. ”The truth deserves to be spoken and heard”, Beet hij haar toe. Het was een openlijke uitdaging voor haar. Er liep genoeg volk rond hun, en Romeo hoopte dat er toch een enkeling zou blijven staan om te luisteren. Want hij had veel te vertellen.

"There is nothing without the sun, boy." Predikte ze, terugvallend op een belediging omdat ze geen vast argument kon verzinnen. 'You can't deny that." De jongeman schoot nu echt in de lach. ”Are you actually joking? I can go weeks without a ray of sunshine. Have you ever tried to go a couple of days without water? I don’t think so, because that wouldn’t work out well for you”, Gromde hij. Solid argument. Hoe ze het ooit in haar hoofd had gehaald dat de zon beter was dan water, was een raadsel dat hij waarschijnlijk nooit op zou kunnen lossen.

Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op do apr 05, 2018 7:52 pm
Where there is light, there is also darkness CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Het was duidelijk te zien dat geen van beiden van plan was om snel aan de kant te gaan voor de ander. Alhoewel Hathor een stuk kleiner dan de man was en een stuk fragieler oogde, bleef ze staan waar ze stond. Hij had haar immers geconfronteerd en alhoewel doorlopen een veel betere keuze was geweest, zou dat ook betekenen dat hij zou denken te hebben gewonnen. En als iemand haar aansprak over haar geloof op zo'n manier, dan liet ze er niet snel gras over groeien. Het was duidelijk dat hun gesprek aandacht trok bij het publiek om hen heen. Mensen die langsliepen, keken iets langer dan gewenst en de paar mensen die ergens op een bankje zaten, leken te zijn gestopt met hun gesprek, of lieten zo af en toe een blik vallen op de twee. Het was dan ook niet iedere dag dat een persoon de Sol Invictus zo durfde aan te spreken. "There is no truth in your words." Kaatste ze terug. Nee. Haar god was niet fake en ook troggelde ze geen geld af van de mensen om haar heen.

Nu was het aan haar om de man in zijn gezicht uit te lachen. Meende hij dat? Hadden ze hem soms laten vallen toen hij nog maar een baby was, ofzo? "My good sir, there would be no water if the sun was even a bit closer to our world than it is right now. No water for you to drink, thus no you." Sprak ze. "And you claim to be able to survive for many weeks without even a ray of sunshine, but what about the food you eat? The oxygen you breathe? All thanks to our Sol." En als hij dat niet wilde geloven, ook maar geen klein beetje, dan was hij dom en naïef. Sol was overal. Zonder Sol zou deze wereld gedoemd zijn om te sterven. Zonder Sol was er niets.


Where there is light, there is also darkness CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op vr apr 06, 2018 12:31 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


In een vijandige omgeving als deze stonden zijn zenuwen nog strakker gespannen dan anders. De minste beweging merkte hij op, en hij moest zijn best doen om niet letterlijk opzij te springen als iemand onverwachts achter hem door liep. Natuurlijk had hij opgemerkt hoe mensen af en toe naar hun keken. Hij wist niet hoeveel aanhangers haar fake geloof hier had, maar hij vermoedde dat er sowieso wel mensen zouden tussenspringen als het teveel uit de hand liep. Maar oh wat wenste hij dat hij gewoon een mes tussen haar ribben kon duwen momenteel. De Governor zou het hem zeker niet kwalijk nemen, dus een straf vreesde hij niet. De chaos die het zou veroorzaken kon echter wel nadelig zijn, ook voor Maverick. De machtsbalans op dit eiland was al heel instabiel, en hij wilde zijn vader niet in gevaar brengen door nu een hele rel te veroorzaken.

Al had hij het verdomd lastig. Vooral haar hele preek schoot bij hem in het verkeerde keelgat. ”And to thank him you walk around, covered in jewelry and gold? Or is that just an excuse to show off your wealth? While the people struggle to buy the food you claim your almighty god provided for them”, Snoof hij afkeurend. Nee, het was gewoon te gestoord voor woorden. De gewone mens moest op zijn knieën gaan voor haar orde en hun god, terwijl ze het evengoed zouden kunnen nemen. Met de goedkeuring van the Drowned God. Ze zouden ontvangen worden als helden. Een systeem van onderdrukking als dit zou hij simpelweg nooit accepteren.

Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op za apr 07, 2018 3:34 pm
Where there is light, there is also darkness CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Vanuit haar ooghoeken kon ze zien dat mensen die langsliepen, iets te lang hun kant op keken, of mensen die in de buurt zaten, opeens heel erg op het duo begonnen te letten. Er zaten volgelingen onder het publiek, maar ook toeristen en dorpelingen die niet aan de kant van haar geloof stond. Ze had echter voornamelijk ook voor de getatoeëerde jongen die voor haar stond. Niet in staat om aan zijn intensieve blik te kunnen ontsnappen, maar wellicht wel in staat om met zo'n intensieve blik terug te werpen. Hij leek kwaad en ze wist dat mensen die kwaad waren wreed konden uithalen, dus moest ze ook redelijk oppassen - en wellicht betekende dat soms de woorden die ze dacht inslikken, maar helaas bezat Hathor niet altijd over de controle om dit te doen. "We wear this gold and jewelry to symbolize our god." Sprak ze, duidelijk. "It's not meant to show our wealth, most of wealth is put into the well-being of the citizen of Sunfall." Ze hief haar kin wat op - als de jongen dát maar wist! Het goud dat ze droeg was symbolisch, iets wat bij haar en haar Priests hoorde; iets zodat men hen kon herkennen, hen kon vertrouwen. Hoe durfde hij haar intenties in vraag te brengen? Deze jongen wist duidelijk niets af van haar geloof. Van haar intenties en van haar zaken.

"We provide food and healthcare for the unfortunate, the children who lost their parents, the poor and those who come to us for help. We do not take their money, nor their food." Met vernauwde ogen staarde ze de man aan. Er was niets mis aan haar geloof, wellicht moest hij de problemen en fouten maar bij zijn eigen god zoeken. Zijn eigen fake god.


Where there is light, there is also darkness CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op ma apr 09, 2018 12:48 am


   
WHAT IS DEAD
may never die


Dat het geloof bestond, oké, daar kon hij nog mee leven. Ze kon er immers ook niet aan doen dat iemand wist hij hoeveel jaren geleden had besloten zoiets intens gestoord te doen om te denken dat de zon een ‘god’ was. Waarschijnlijk was ze te gebrainwasht van op jonge leeftijd dat ze geen keuze had gehad en ook in dit circus terecht was gekomen. Maar dat was niet haar fout. Nee, fundamenteel ging het mis bij het feit dat het geloof van hun verspreid werd onder mensen die zich er niet eens tegen konden verzetten. Want deze Priests waren rijk en de gewone mens niet. En zo ging het altijd en overal. Iets wat zo makkelijk opgelost zou kunnen worden als ze deze verachtelijke Priests van hun troon zouden halen en de macht teruggeven aan het gewone volk. Iets wat zijn God, de enige ware, predikte.

Maar in plaats daarvan liepen ze hier openlijk op straat, gekleed in goud en juwelen, te vertellen dat de mensen naar hun kerk moesten gaan om de zon te aanbidden. Om ze te onderdrukken. Het deed zijn bloed koken. Haar woorden drongen al niet echt meer tot hem door. ”So your god is an arrogant bitch that takes pleasure in being worshipped by people because he is wealthy and pretty?” Zei hij met een giftige ondertoon. ”No, you take their mind and soul”, Gromde hij haar vervolgens toe. Zijn ambere ogen leken nog harder te branden dan anders en hij voelde hoe de woede hem vanbinnen helemaal opfokte. ”And it is wrong”, Siste hij nog. Zijn hand gleed razendsnel naar het handvat van de dolk die hij tussen zijn kleren verborgen hield. Hij had er genoeg van en dit moest stoppen. Nu.

Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op za mei 05, 2018 11:57 pm
Where there is light, there is also darkness CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Alles aan Hathor's houding sprak boekdelen: ten eerste was ze niet van plan om weg te stappen en deze confrontatie te mijden en ten tweede was ze er volledig van overtuigd dat haar god de enige ware god was. Sol was de oppergod, de grootste, de machtigste en iedereen zou dat moeten beseffen. Sol was er voor haar en voor iedereen die hem durfden te volgen. Ze was er dan ook van overtuigd dat deze fanaat geen partij voor haar was. Sol stond immers aan haar kant en niet aan die van hem; hoe machtig zijn god ook mocht zijn in de man zijn ogen, Sol was machtiger in de hare. De vrouw onderbrak het oogcontact met de jongen voor een kort moment, om haar blik licht langs hem door te richten. Het was haar al opgevallen dat enkelen van haar volgelingen in de buurt waren, enkelen van hen wie gezworen hadden haar en haar priests ten alle tijden te beschermen. Ze kon zien dat men gespannen was. Gespannen voor wat kon gebeuren, iedereen leek op hun tenen te staan en op dat moment besefte ze dat ze dit moment al eens had meegemaakt. In haar dromen, of eigenlijk, in haar visioenen.

Het was op dat moment dat de man zijn hand razendsnel met zijn hand tussen zijn kleding schoot. Haar ogen schoten van de hand naar zijn blik. Zijn gestoorde blik. Ze zette echter geen stap achteruit. "I would highly advice against doing that." Sprak ze, sprekend over de dolk die hij wellicht op een dodelijke manier in haar wilde steken. "I've seen a vision of this moment and I would like to say that if you happen to do that.. neither of us get out of this alive." Haar stem klonk kalm, maar toch voelde de vrouw met de lichtblonde haren enige angst in haar borst opborrelen. Wat als het de man niets uitmaakte als hij vandaag stierf? "There are many people standing around us, if you don't trust me, look at how tense they look at us, look at how they too seem to be ready to grab their swords if things go down." Ze had gezien hoe enkelen ook naar dolken in hun kleding grepen, of hun hand al om het handvat van hun zwaard hadden geklemd, klaar om het scherpe voorwerp uit zijn schede te halen en de man voor haar aan te vallen. "So it's up to you, we either both get out of this unharmed, or we both find our ending right here." Het was een wilde gok om de man zo over te halen. Hopend dat hij de dood zou vrezen, zoals een normaal persoon zou doen.


Where there is light, there is also darkness CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

op zo mei 06, 2018 7:10 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het zou niet de eerste keer zijn dat hij iemand neerstak bij klaarlichte dag. Ook niet met een publiek dat gespannen mee stond te volgen. Het enige verschil was dat het publiek normaal gezien neutraal was. Een gevecht in een bar werd al snel naar buiten verplaatst en dan gingen de meesten mee voor het spektakel. Niks zo entertainend als iemand die zijn verdiende loon kreeg. Achteraf werd er met de overwinnaar lustig verder gedronken. Niks aan de hand. Maar dit was Brightwater Keep niet. Hier had ze bondgenoten, die vast niet zo blij zouden zijn als hij een mes in haar zou steken.

En dat leek zij ook goed genoeg te weten. Haar stem hield hem een fractie van een seconde tegen. Alsof die doorheen de waanzin prikte die hem had overgenomen. Zijn ambere ogen schoten lichtelijk nerveus rond, terwijl hij langzaam aan zijn onderlip likte. Hij leek zijn adem in te houden, net zoals de mensen rond hun. De spanning was te snijden. "So it's up to you, we either both get out of this unharmed, or we both find our ending right here." Zei ze, waardoor hij terug op haar focuste. De jongeman trok alsnog het mes en wees met de punt richting haar onderbuik. ”Don’t for a second think this is over”, Gromde hij tussen zijn tanden door. "Your words have saved you, but only this time", Zei hij nog, waarbij hij het mes terug weg stak. Vervolgens stapte hij van haar weg, zijn agressieve houding was nog niet verdwenen, waardoor de mensen uiteindelijk uit de weg gingen om hem door te laten terwijl hij van het plein af liep.

Gesponsorde inhoud

Where there is light, there is also darkness Empty Re: Where there is light, there is also darkness

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum