welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Everything is made to be broken [Avanti Morningstar] Empty Everything is made to be broken [Avanti Morningstar]

op vr maa 30, 2018 3:31 pm
And all the kids cried out
"please stop your scaring me"


Octavia veegde haar handen af aan haar broek en keek een keer over haar schouder om te zien of er iemand aankwam. Toen dat niet het geval was controleerde ze de man zijn broekzakken en haalde alles waar ze wat geld voor zou kunnen krijgen eruit. Ze had het geld nodig, en hard ook. Met het maken van wapens verdiende ze wel wat, zeker, maar het grootste gedeelte van de opbrengst werd toch weer uitgegeven omdat ze nieuwe materialen nodig had. Ze zuchtte zacht, stopte het geld in een klein tasje en liep weg van het lichaam. "Come on Helios, time to go." Mompelde ze en aaide de hengst een keer over zijn hals. Haar kleding had wat spetters bloed, maar het was niks wat je zou opvallen als je langs haar zou lopen en maar een korte blik op haar wierp.

(prut)

» words 142 » note » THANKS
if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Avanti Morningstar
Member
Real name : Jennifer
Aantal berichten : 201
IC posts : 82

Character sheet
Age: Immortal
Occupation: Cultist
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Everything is made to be broken [Avanti Morningstar] Empty Re: Everything is made to be broken [Avanti Morningstar]

op vr maa 30, 2018 3:58 pm
Why so serious?
I'm not the monster, I'm just ahead of the curve
Home sweet home … niet dat het zo aanvoelde, Avanti had al heel lang geleden alles van waarde aan zijn leven weggegooid. Voor hem was deze plaats niets meer dan zand en bergen en een paar bomen die schaduwen wierpen over de mensen. Geen duisternis, geen herkenbaarheid, een plaats als een ander. Een plaats waar Avanti enkel waarde vond in de dingen die hij wilde doen. Hij slikte de zekere honger in die hem altijd achtervolgde terwijl hij het pad volgde, een pad dat overal kon heen leiden. Een pad waar hij misschien als klein kindje over had gerend. Maar dat was jaren geleden, niet enkel jaren, gemakkelijk honderden jaren. Want zo oud van Avanti en zelf achter al die tijd bleef hij zo hongerig, hongerig voor bloed, voor macht, voor wraak.

Zijn dwaal door het bos was lichtvoetig. Je zou hem niet horen en zien als hij dat niet wilde. Hij leek bijna te dansen, van schaduw naar schaduw terwijl hij met gesloten ogen alle mogelijke dingen op nam uit zijn omgeving, geuren, geluiden. Hij kon het kloppen van een hart horen op twee kilometer verder, hij proefde bijna het bloed op zijn tong. Zijn blauw paarse ogen gleden langzaam weer open, met zijn handen in zijn zakken gestopt kantelde hij zijn hoofd lichtjes terwijl hij luisterde naar een zwijgzame moord. Avanti draaide zich richting het pad, zijn lichaam verscholen in de schaduw waar je hem altijd zou vinden. Het was een man, een dode man, gedood door een … zijn ene mondhoek gleed lichtjes omhoog. Zijn ogen rustte op het pad, onbewust volgde hij dat paard zijn weg door het bos tot ze uiteindelijk hier zou komen, ergens waar hij nonchalant tegen de boom aan leunde. Hij deed geen moeite om zich afzijdig te houden, als ze zou kijken dan zou ze zien, maar voor zolang hij niets zei zou ze waarschijnlijk ook niets merken. Toen het paard zich losmaakte van het bos en ze eindelijk langs reed gleden zijn ogen naar het bloed. En hij kon het niet laten, hij zou het nooit kunnen laten een ander te mokken. ‘Lazy killer you are.’ Het was een fluistering, niets meer of minder. Avanti was gekend, soms echt gekend, soms uit verhalen, soms enkel uit een verre mythe. Hij deed geen moeite om te verbergen wie hij was, hij deed niets, hij stond daar en keek, keek met ogen waar elk klein kind zou van terugdeinzen ...

Octavia ©️


Oh god, how they scream


Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Everything is made to be broken [Avanti Morningstar] Empty Re: Everything is made to be broken [Avanti Morningstar]

op vr maa 30, 2018 6:17 pm
And all the kids cried out
"please stop your scaring me"


"Lazy killer you are." Octavia keek naar de persoon wie tegen een boom aangeleund stond. "Thank you, captain obvious." Murmelde ze en onderdrukte de neiging om met haar ogen te rollen. Ze bekeek hem en trok een wenkbrauw op toen ze zich realiseerde wie hij was, niet dat dat haar nou erg interesseerde. "What do you want." Zei ze en klom op de rug van Helios met haar ogen op hem gericht. Het geld wat ze uit de broekzakken van de man had gehaald maakte geluid toen ze opstapte en liet een kleine grijns op haar gezicht zien. Ze had weer geld. Het was misschien niet verschrikkelijk veel, maar het was voor nu genoeg om de komende dagen door te komen. Deze keer zat er geen warpaint op haar gezicht, zonder leek haar gezicht een stuk jonger en dat irriteerde de assassin. Het was een deel van haar uiterlijk geworden door de jaren heen en het was raar om het nu niet te dragen.

» words » note » THANKS
if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Gesponsorde inhoud

Everything is made to be broken [Avanti Morningstar] Empty Re: Everything is made to be broken [Avanti Morningstar]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum