welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Visiting the dead {Open}

op vr maa 30, 2018 10:46 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
De tombes van Aztlan, niet een plaats waar ze veel kwam. Het ontbrak haar niet aan respect voor haar voorouders, noch voor overledenen die zij zelf gekend had, maar elk bezoek maakte emoties bij haar los. Ze had momenten dat ze zichzelf liet rouwen, maar vaak was er simpelweg geen tijd voor of moest ze zichzelf groot houden voor de ene belangrijke zaak na de ander. Haar ouders lagen hier in het koninklijke deel van de tempel, maar er was iemand wiens leven afgenomen was voor hij het nog echt tot zijn volste had kunnen leven, Naran, haar ex man. In deze wereld trouwde men zelden uit liefde, maar van deze man had ze gehouden. Het was Aeron geweest die hem van haar af had genomen.

Zaleera liet haar vingers over de stenen jaguar glijden die in de stenen wand was gekerft boven zijn naam. Zijn schedel lag op veilige afstand, versierd met een masker met een mozaïek van kleur. Zijn lichaam lag ergens in het regenwoud, net als ieder andere Nymmerian die niet meer tussen de levenden wandelde. De vrouw voelde een traan over haar wang glijden bij de herinnering aan wat ze had kunnen hebben, hoe het zou kunnen zijn. Ze veegde de traan van haar gezicht en stapte terug de gang door, langs haar ouders en andere familie, terug naar het deel dat altijd open was voor het gewone volk. De konining veegde de verloren uitdruking van haar gezicht, hoewel ze de pijn niet compleet kon wegduwen. Men zou er hier niet van op kijken. Hoewel er een goede plek was voor de doden, nam dat nooit volledig het gemis weg.


Zaleera Rayen, Queen of Nym
Lothiriel Ilwen
Member
Aantal berichten : 16
IC posts : 10

Character sheet
Age: 100 years
Occupation: Herbologist
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op zo apr 01, 2018 7:52 pm
women like her
cannot be contained
Normaal kwam ze eigenlijk niet buiten Forlindon, grotendeels omdat ze daar vrij weinig behoefte aan had. Ze prefereerde het gezelschap van andere elven vele malen meer dan dat van mensen en liet de wereld dat meestal ook luid en duidelijk weten. Wat dat betrof, nam ze vrijwel geen blad voor de mond. Dingen waren de afgelopen tijd echter flink veranderd, wat ervoor zorgde dat er van haar kant ook enige aanpassing verwacht werd. Oropher, de voorgaande Master van Forlindon, was plotseling ziek geworden. Normaal was dit vrijwel geen probleem voor de elven van the Brotherhood, gezien een groot deel van hen een gave bezat om anderen te helen. Lothiriel zelf was een vaardig botanist en een expert als het aankwam op helende planten en kruiden. Zelfs dat leek echter niet genoeg te zijn om hun leider te helpen en dus werd er een ander aangesteld. Niemand minder dan haar bloedeigen zoon.

Als een soort vredesoffer had ze besloten om af te reizen naar Aztlan. Nieuw leiderschap bracht altijd enige onzekerheid met zich mee, want wat als de nieuwe stadhouder niet van plan was zich aan de huidige regels en verbonden te houden? Hoewel Lothiriel zelf allesbehalve gesteld was op de menselijke kant van de populatie, leek haar zoon niet hetzelfde probleem te hebben. Tot nu toe leek alles hem prima af te gaan en Lothiriel hoopte dan ook dat ze zo snel mogelijk weer terug kon naar Forlindon. In de tussentijd besloot ze het er maar van te nemen en Aztlan enigszins te verkennen. Het was immers een stad als geen ander en ze zou liegen als ze zei dat de ze de architectuur ervan niet waardeerde. Op dit moment werkte ze zichzelf de tombes in, een andere vertoning van Nymmerwell’s rijke cultuur, al was het wat aan de duistere kant. Terwijl ze zich in stilte door de gangen van de tombes begaf, zag ze een andere gedaante van de andere kant aankomen. Niemand minder dan Zaleera Rayen. Zodra ze haar naderde, hield Lothiriel halt. “My Queen,” groette de elf haar, met een gemaakte glimlach. Ze vond het verschrikkelijk om zich zo te moeten onderwerpen aan een menselijke heerser, maar het was nu niet anders.
BY MITZIVisiting the dead {Open} 2lfhxhG
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op ma apr 02, 2018 9:43 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Een ze in het publiekelijke deel van de tombes liep duurde het niet lang voor een gedaante haar tegemoet wandelde. Zaleera was blij dat ze haar emoties redelijk onder controle kon houden en dat ze de traan van daarnet had weggeveegd, want in de nabijheid van elven liet ze liever geen zwaktes zien. Hoewel de relatie tussen de mensen van Aztlan en de elven van Forlindon al tijden goed was, bleef er tussen velen van hen een gespannen sfeer. Zo waren er elven die niets moesten hebben van mensen en andersom. Ze herkende de vrouw, ze wist waarom zij hier was net als dat ze wist van Oropher's lot en het feit dat zijn neef Arvindr, de zoon van de elven vrouw voor haar, de boel had overgenomen. Ze had hem nog niet persoonlijk gesproken, maar van wat ze wel had gehoord leek het er niet op dat hij een wig zou drijven tussen mens en elf. Enkel tijd zou echter laten zien hoe zijn heerschappij zou verlopen. "Lothiriel Ilwen, moeder van de nieuwe master van Forlindon, is het niet?" begroette ze haar nadat ze een formele begroeting in ontvangst had genomen. Ze kende de vrouw slechts bij naam, vandaar dat een klein beetje conformatie geen kwaad kon. "Wat brengt u naar de tombes van Aztlan?" Haar vraag hield een gemeende interesse. De tombes waren iets menselijks en elke elf leek anders te zijn in hoeveel interesse en acceptatie ze toonden in het andere volk in Fallen Skies.


Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Lothiriel Ilwen
Member
Aantal berichten : 16
IC posts : 10

Character sheet
Age: 100 years
Occupation: Herbologist
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op wo apr 11, 2018 12:35 am
women like her
cannot be contained
Het was een behoorlijk contrast. Lothiriel met haar lange, bleke voorkomen en dan was er de donkerharige, zongebruinde vrouw voor haar. De koningin van Nymmerwell zag eruit als een wilde, als je het Lothiriel vroeg, al paste dat aan de andere kant ook prima bij het volk dat er over het algemeen in Aztlan en omstreken rondliep. Een deel van de bevolking van Nymmerwell was bedekt met een vreemd soort markeringen waarvan Lothiriel maar weinig leek te begrijpen. Dat Zaleera zojuist in tranen was geweest, ontging haar compleet. Misschien wel beter ook, het had er namelijk niet voor gezorgd dat ze de koningin in een beter daglicht zou gaan stellen. Zwakte was ook zoiets typisch menselijks, naar haar mening. Er verscheen even een zelfingenomen lach op haar gezicht toen Zaleera haar naam wist. “Dat klopt,” zei ze met een beleefde knik. Vervolgens volgde de vraag wat ze hier in de tombes deed. “Het leek me geen kwaad te kunnen om me wat meer te verdiepen in de cultuur van Aztlan,” liet ze de andere vrouw weten. Even liet ze haar ogen over de gangen van de tombes glijden. “Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben.” Iets dat niet helemaal een leugen was, al gaf ze het niet graag toe. Ondanks het feit dat het mensen waren, hadden de oude inwoners van de hoofdstad van Nymmerwell een indrukwekkende stad neergezet, gepaard met een rijke cultuur. Zelfs zij kon dat niet ontkennen.
BY MITZIVisiting the dead {Open} 2lfhxhG
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op zo apr 22, 2018 8:40 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Soms vroeg ze zich af hoe elven hadden kunnen ontstaan op een plek als deze, wegens het grote contrast dat zij vormden tegenover de mensen uit Nymmerwell. Misschien juist wel omdat ze over het algemeen meer richting hun eigen soort trokken en zich niet al te vaak mengden tussen de andere bewoners van de jungle. Zaleera had de juiste naam bij de vrouwelijke elf geplaatst, wat bevestigde dat ze hier voornamelijk was vanwege de recente wisseling van macht in Forlindon. Het was Zaleera's beurt om een beleefde knik te geven toen Lothiriel vertelde dat ze zich wat meer verdiepte in de cultuur van Aztlan en toegaf hiervan onder de indruk te zijn. "Ik zie inderdaad geen kwaad in het leren kennen van andere culturen," sprak ze met een lichte glimlach, "Zelf ben ik een tijd terug in Forlindon geweest en ik zou het geloofd hebben als mij was verteld dat ik me in een ander land bevonden had." De ervaring was een goede geweest, ondanks dat de verhoudingen tussen zovele altijd stroef zouden zijn. Zaleera kon de pracht van die stad waarderen net als het feit dat deze elven vrouw onder de indruk was van Aztlan.

Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Lothiriel Ilwen
Member
Aantal berichten : 16
IC posts : 10

Character sheet
Age: 100 years
Occupation: Herbologist
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op di mei 01, 2018 1:40 pm
women like her
cannot be contained
Mensen waren zo klein, zo insignificant, zo sterfelijk. En alsnog waren er zoveel meer van hen dan er van het elvenvolk waren overgebleven. Een realisatie die bij haar het bloed onder de nagels weg wist te halen. Lothiriel had haar eigen ras altijd als het superieure gezien, maar de tijd had het tegenovergestelde bewezen. Het was immers zelfs een menselijke vrouw die de koningin was van Nymmerwell, en geen elf. Ze had zich talloze keren afgevraagd hoe zoiets kon gebeuren, maar het antwoord wist ze ergens al wel. Mensen mochten dan weerbaar zijn, ze hadden wel doorzettingsvermogen. Ze wilden vechten voor hun plek in de wereld en blijkbaar had die vechtlust zijn vruchten afgeworpen. De koningin gaf aan er absoluut niks op tegen te hebben om andere culturen te laten kennen, sterker nog, ze had Forlindon een tijd geleden nog bezocht. Lothiriel knikte even. “Er zijn inderdaad grote verschillen tussen onze culturen,” gaf ze toe, met dezelfde gemaakte glimlach als altijd. “Mijn hoop is dat we die verschillen kunnen overzien, zelfs met onze recente wisseling in leiderschap.” Niet bepaald de waarheid, maar voor het welzijn van haar zoon wilde ze wel een vriendelijke hand uitreiken naar een mens.
BY MITZIVisiting the dead {Open} 2lfhxhG
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op vr mei 04, 2018 1:24 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
”Dan liggen onze meningen wat dat betreft op één lijn,” antwoordde ze toen de elven vrouw had laten weten dat ze hoopte dat de cultuurverschillen overzien konden worden. Niets liever behield Zaleera de goede verstandhouding die had bestaan met Oropher aan de top, al leek de nieuwde master van Forlindon naar verhaal niet het type om zomaar de vrede te vergooien. Het was nog altijd een delicate kwestie, die van mens en elf, gezien de bloederige geschiedenis. ”Ik neem aan dat alles wat betreft de machtswisseling goed is verlopen binnen Forlindon zelf?” Aangezien dit stad binnen de familie bleef leek het er niet op dat er daar onrust was veroorzaakt, maar je wist maar nooit.

(Oof sorry beetje flutpost x.x)

Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Lothiriel Ilwen
Member
Aantal berichten : 16
IC posts : 10

Character sheet
Age: 100 years
Occupation: Herbologist
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op wo mei 09, 2018 1:18 am
women like her
cannot be contained
Het was misselijkmakend, de manier waarop ze de menselijke koningin moest behagen. Naar haar mening had het Arvindr moeten zijn die aan het hoofd van Nymmerwell stond, of aan geheel Fallen Skies. Toch had het niet zo mogen zijn en een oorlog met de hoofdstad van het land zou op dit moment weinig goeds doen voor Forlindon, dus deed Lothiriel wat ze moest doen. Ze knikte glimlachend terwijl de jongere vrouw zei dat hun meningen op een lijn leken te liggen. Gelukkig maar. Haar expressie verduisterde even toen Zaleera over de machtswisseling begon. Het deed haar opnieuw denken aan haar echtgenoot, niet echt een herinnering die ze nu in haar hoofd wilde hebben. “Het heeft een redelijke tijd geduurd, gezien we gehoopt hadden dat Oropher met de tijd zou herstellen,” liet ze Zaleera op een gemaakte treurige toon weten. “Het had helaas niet zo mogen zijn.” Loze woorden, Lothiriel zag niets liever dan haar eigen zoon aan het hoofd van hun stad. Ze vouwde haar handen vervolgens in elkaar om de koningin rechtstreeks aan te kijken. “En natuurlijk was er enig wantrouwen vanwege het incident met Naeberos.” De elven van Forlindon waren het verraad van Arvindr’s vader nog niet vergeten. Het ging Zaleera waarschijnlijk weinig aan, maar op dit moment wilde Lothiriel alles doen om het minste beetje frictie te creëren tussen beide partijen.
BY MITZIVisiting the dead {Open} 2lfhxhG
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

op zo mei 13, 2018 2:36 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Ze hadden natuurlijk niet gelijk een nieuwe lord aangesteld toen Oropher door de ziekte was getroffen, maar naar wat de elven vrouw haar vertelde leek het er niet op dat er echt grote problemen waren geweest, afgezien van het feit dat er wat wantrouwen was geweest gezien de vader van Arvindr. Zaleera wist natuurlijk wel wat er in het land gaande was, maar vooral kennis van wat er in het elven rijk gebeurde was vaak oppervlakkig, aangezien het volk zijn problemen het liefst voor zich hield. Ze vroeg zich af of dat andersom ook zo was, aangezien de meeste elven simpelweg weinig interesse toonde voor mensen. "Het is goed om te horen dat dit uiteindelijk niet tot grote complicaties heeft gezorgd," liet ze weten. Naar wat ze wist was er in Forlindon weinig veranderd in hoe het er werd geleid. Als Arvindr net als zijn neef het belang stelde dat de verhoudingen tussen mens en elf goed waren dan had Zaleera niets te klagen over het feit dat hij de macht nu had. Men kon een persoon niet beoordelen aan de hand van de daden van zijn of haar ouders.

Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Gesponsorde inhoud

Visiting the dead {Open} Empty Re: Visiting the dead {Open}

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum