welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Beometh Swavi
Member
Real name : Comis
Aantal berichten : 45
IC posts : 37

Character sheet
Age: 32
Occupation: Illegal Event Organiser // Buyer - Seller // Pugilist
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Beometh Swavi Empty Beometh Swavi

op za maa 31, 2018 1:00 pm
Naam: Beometh Swavi
Leeftijd: 32 jaar oud
Geslacht: Man
Ras: Half elf
Lengte: 1,99m
Seksualiteit: Heteroseksueel
Woonplaats: Op de zijkant van een heuvel, aan een bos, ten zuiden van D’ Auvergne
Werk: Illegale evenementenorganisator, Koper-verkoper & Pugilist
Familie:
Biologische ouders: Silvia & Marakem Swavi
Adoptie ouders: Misha & Kiron L’Abouie
Stiefzus en -broer: Daniel & Kessandra L’Abouie


A man with an aura that’s as intimidating as his powers.
A man with a past as complicated as the mysteries of the universe.
A man with sorrows heavier than earth itself.
A man with rules, less flexible than an executioner's axe.


Magie: Summoning
Vaak terugkomende summons van Beometh:
- Methrem: Een enorme paarse rots. De omvang van deze rots wisseld sterk per summon. Het heeft grote, intimiderende gele ogen, en een enorme mond met scheve tanden.
- Rubitium: Een rode mantel, met blauwe ruiten erop. De hittes die zich verborgen houden in de mantel zijn extreem. Vlucht wanneer de mantel opent. Het hoofd dat erop zit is gewoon letterlijk die van een demoon met hoorns. Succes. Kijk uit voor zijn precieze vuurtechnieken.
- Barbastica: Een prachtige vrouw. Ze heeft lang goud haar. Ze draagt een gouden jurk. Haar huid is licht goud getint. Om haar heen hangt een sterke wind. Af en toe steekt er zelfs een storm op, puur door haar aanwezigheid.
- Mormiclione: Het is een zombie-achtige demoon die op vier ledematen loopt. Zijn armen zijn lang en hebben hele lange puntige vingers. Zijn hoofd is letterlijk een skelet. Uit zijn rug steken ribben.. die uitgroeien tot enorme wormen met tanden. Zijn benen zijn zo lang dat hij vaak op zijn knieën moet lopen
- Testnazzo: Een angstaanjagend beest met een blokkig hoofd. De lege witte ogen. Met kauw tanden die een berg zouden kunnen verorberen. Dit beest heeft een turquoise kleur en een schild op zijn rug dat iets weg heeft van die van een schildpad. Zodra hij zich daarin terugtrekt kan niets hem schaden. Daarnaast zal er uit het niets een tsunami opsteken. Hij heeft langer armen met grote handen, en kortere benen.
- Kaditor: Deze verschijning lijkt op een normaal mens. Ook qua lengte. In werkelijkheid is zijn harnas zijn huid. Daar zit hij dan ook mee tot de nok toe bekleed. Daarnaast draagt hij een speer. Hij lijkt zich vrij door alle richtingen die het universum heeft bedacht te kunnen verplaatsen.
- Umbeodore: Een serpent achtige zwarte draak die zijn eigen lengte aan kan passen. De krachten van dit wezen is zelfs grotendeels voor Beometh nog onbekend.

Waarden: Presteren, Integriteit, Intellectuele status, Precisie, Wijsheid
Filosofie:
- Zodra de schulden van mijn zonden zijn afbetaald zal ik in staat zijn mijn eigen toekomst te vormen.
- Ik zal geen middelmatigheid accepteren. En jij zou dat ook niet moeten doen..
- Mensen die de wereld niet zien als duister en kapot, zijn idioten.
- Ik zie liever anderen zegevieren, dan ik.
- Ik reflecteer de duisterheid die ik zie in de wereld simpelweg terug naar de wereld zelf.
- Uiteindelijk.. ben ik het slechte mens van allemaal.. Ik weet dat ik daarvoor ga boeten.
- Mensen zijn snel om te labelen en lui.
- Mensen gebruiken je, ze liegen, ze zijn arrogant en onbetrouwbaar.

Uiterlijk: En lange gevechtsklare man. Bruine krullen (draagt hij vaak naar achteren gekamd). Helder Blauwe ogen. Een gezicht getekend door zijn verleden. Getrimde baard. Hij draagt vaak semi-nette donkere kleding.
Quirks: Houdt van aardbeien, houdt van zingen, bang voor bananen, gebruikt wapens als decoraties thuis, gefascineerd door zeedieren, hij speelt graag kaartspellen, gefascineerd door natuurrampen, houdt er niet van om dingen op zijn hoofd te dragen.
Persoonlijkheid: Calm, Caring, Charismatic, Clean, Confident, Contemplative, Empathic, Firm, Hardworking, Independant, Insightful, Intelligent, Stoic, Steadfast
Persoonlijkheidstest resultaat: ISTJ-A (Logisticus);
Introvert, Realistisch, Op logica gericht, Plannend, Assertief

Asocial, Calculating, Cruel, Cynical, Deceitful, Disruptive, Egocentric, Envious, Hateful, Miserable, Money-minded, Nihilistic, Oppressed, Strong-willed, Sly, Unfriendly, Vindictive, Misanthropist, Ruthless, Criticizes everyone

Interne strijd:
Zijn slechte wereldbeeld vs het goede mens dat in hem zit vs het slechte mens dat in hem zit vs de goede dingen in het leven die hij soms meemaakt.

Geschiedenis:

0 - 4
Geboren in een gesloten samenleving van mensen die nergens geaccepteerd worden. Daarom moesten ze vaak reizen. Ze hebben letterlijk huizen op wielen. Waar het precies vandaan komt waar deze haat naar hun volk vandaan komt is zelfs niet meer duidelijk voor de oudsten, van deze samenleving. Beometh was een jongen.. waar meteen een hoop verwachtingen voor waren. Alles ging goed bij zijn geboorte, en hij keek direct al bijzonder helder uit zijn ogen. Trotse ouders, zeker. Beometh was dan ook een jongen die aan veel verschillende activiteiten deed. Hij leerde graag, hij hielp graag, en hij was graag actief.

5 - 6
Het noodlot sloeg toe. Zijn samenleving uitgemoord, en geadopteerd door een rijke familie, simpelweg voor een weddenschap. Als zij Beometh ‘normaal’ konden krijgen, dan zouden ze een flinke zak geld kunnen verdienen. Dit allemaal vanwege het stereotype dat rondom zijn samenleving hing. Beometh was slim genoeg om te merken dat er hier iets niet goed zat. Maar te jong om echt goed te begrijpen waarom hij zo gezien werd. Dit was niet gunstig voor zijn zelfbeeld, zijn wereldbeeld, en mensbeeld.

7 - 11
Ze hadden hem al gauw niet meer nodig. Dus ze gooiden hem maar het huis uit. Niet dat hij nou echt goed behandeld werd daar. Maar dat zijn misschien dingen die niet zo makkelijk zijn om over te praten. Maar typisch Beometh.. hij ging zoeken naar oplossingen. En die vond hij. Een gat in de markt. Dus hij ging zo hard trainen als hij kon. En uiteindelijk.. werd een kind-bokser. Het vuistvechten van jonge mensen werd zeer populair.

14 - 15
Hij maakte hier echt een carrière van. Maar ook een mens als Beometh heeft hulp nodig. Hij kreeg een manager. En deze tijd van zijn leven leek goed te gaan. Het was zwaar, dat zeker. En door de heftige gevechten kan hij zich niet alles meer goed herinneren. Maar het voelt in ieder geval als een meer vrolijke tijd in zijn leven.

16 - 20
Totdat hij te oud werd, en zomaar werd vervangen. Zonder pardon. Okay doei. Maarja.. hoe ga je nu verder? Daar had Beometh wel een idee over. Hij klopte aan bij de L’Abouie familie aan. Eerst vroeg hij simpelweg om geld. Maar uiteraard werd deze vraag niet beantwoord. En toen.. gaf Beometh hen een voorstel.. dat ze niet konden afslaan. Het zou hen, en iedereen wie ze houden ruïneren. Op die manier.. maakte Beometh de hele L’Abouie familie arm. Het huis en het geld dat hij nu had gebruikte hij om plannen te maken voor zijn nieuwe project..

20 - 25

De bouw van zijn afgelegen herenhuis begon. Dat deed hij alleen. En toen het na vijf jaar eenmaal af was. Decoreerde hij het, van binnen, met wapens aan de muren. En hier en daar een harnas. En aan het einde van deze bouw.. genoot hij er ongeveer een half jaar.. voordat hij weer begon aan een nieuw project.
In dat half jaar deed hij graag aan avondwandelingen.

26+
Het was deze tijd.. dat hij ontdekte dat hij daadwerkelijk magie kon gebruiken. Het opende deuren voor hem. Deuren die normaal gesloten voor hem waren met vijftien sloten. De man van precisie zorgde ervoor dat hij deze uiterst gevaarlijke manier zo goed hij kon onder de knie kreeg, al had hij maar beperkte middelen tot zijn beschikking. Het is immers een magie waar je snel dood voor wordt gemaakt. Daarom staat er niet veel geschreven, en zullen er niet veel experts zijn.

Tegenwoordig heeft hij ook een andere baan. Een baan waarmee hij de kwaadaardigheid van de wereld mooi terug kan reflecteren naar de wereld. Hij reist de wereld rond en koopt weeskinderen. Deze weeskinderen zet hij tegen elkaar op in illegale bokswedstrijden, waar mensen op kunnen wedden. Zodra hij weg gaat en de kinderen niet meer nodig heeft, verkoopt hij ze als slaven.


Archetypes:
- Ego: The Hero/Orphan
- Soul: The Rebel/Creator
- Self: The Ruler


Laatst aangepast door Beometh Swavi op za mei 05, 2018 11:03 pm; in totaal 5 keer bewerkt.
Beometh Swavi Peter_10
“I’ll be my own judge and executioner”
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Beometh Swavi Empty Re: Beometh Swavi

op za maa 31, 2018 10:18 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum