welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 21
IC posts : 4

Character sheet
Age: 25 years old
Occupation: Jewelry trader
Residence : Navarre, D'auvignon / Traveler
Profiel bekijken

Sweet Lord of mine

op za maa 31, 2018 1:21 pm


.Have you ever danced with the devil
Het telde nu 17 zonsopgangen dat de blonde dame en haar familie in Navarre verbleven, waarvan er 9 in D'auvignon. Voorzichtig tilde Mae-Ann haar voeten op om een klein, stenen trapje op te lopen. In haar linkerhand hield ze het jute zakje met sieraden stevig vast, verborgen onder haar pastel blauwe mantel. Het was toch altijd aanlokkelijk voor dieven om een jonge meid te bestelen, zeker als ze met een zak vol edelstenen liep. Echter was het rond dit tijdstip van de dag redelijk rustig in de straten van D'auvignon en was haar bestemming niet ver.

Blond haar dat ietwat warrig in een lange vlecht was gevlochten bewoog triomfantelijk mee met de bewegingen die Mae-Ann maakte. De schone cremekleurige rok die onder haar mantel vandaan kwam toonde, samen met de sieraden die ze droeg, aan dat ze het alles behalve slecht had. De meid zelf was niet zo'n show off, maar op momenten als dit was het nodig om mooie kledij en sieraden te dragen. Ze moest sieraden afleveren bij een hoogstaande familie, mensen die haar ouders al jaren als trouwe klanten hadden. Dit was echter de eerste keer dat Mae de sieraden moest brengen en hoewel ze al vanaf kleins af aan in het vak zat, kon ze het niet helpen om enigsinds zenuwachtig te zijn. Bang dat er een sieraad zou missen, of dat de edelstenen niet naar behoren waren. Dat er perongeluk iets verkeerds was gegaan in haar vaders administratie en zij daar de schuld voor zou krijgen. Toch probeerde ze zo kalm mogelijk te blijven en haar zenuwen achter haar blauwe ogen te verbergen.

Kort bleef de meid voor het enorme gebouw staan, terwijl ze het zakje onder haar mantel vandaan haalde. Voorzichtig en ietwat nerveus stapte ze het gebouw binnen, om meteen door een jonge meid begroet te worden. Vermoedelijk een dienstmeid, gezien de kleding en het respect waarmee Mae-Ann ontvangen werd. Mae volgde de meid, het zakje stevig in haar handen houdend terwijl haar ogen de kost namen in het -voor haar- enorme gebouw. "Wait here, please. The Lord will be soon." Wees de dienstmeid haar een tafel toe, waar Mae netjes aan ging zitten. Ze legde het zakje voorzichtig op de tafel neer en een diepe zucht, proberend haar zenuwen te onderdrukken, verliet haar keel.


&Vestyn

in the pale moonlight?.
Thank you Sarah!


She was always trying to hide, the beautiful chaos in her mind
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum