welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Robin Akesh
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

God's Plan - Pagina 2 Empty Re: God's Plan

op di jun 26, 2018 10:26 pm


Ze moest eerlijk toegeven dat een zwarte wolf naast haar net wat comfortabeler was dan een naakte vrouw. Maar goed, daar was nou niet bepaald de tijd voor en ze zou later wel deze emotionele trauma's uitspreken met de royale psycholoog. Nu was het tijd om een held te spelen en een draak te stoppen.

Haar voeten droegen haar snel verder terwijl haar lange haar wapperde in de wind voor ze slippend tot stilstand kwam, wat resulteerde in een klap lokken in haar gezicht en mond, die vervolgens wat hoestend uitgespuugd werdt. "I don't see him anywhere!?" Riep ze ietwat bezorgd. Hoe moeilijk was het om een draak te spotten?

She's like an earthquake in human form
breaking apart everything in her way
If you pay me enough
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum