welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 5
IC posts : 3

Character sheet
Age: 24
Occupation: Viking
Residence : Hillerød, Falkreath
Profiel bekijken

The eye of Odin [Closed]

op zo apr 01, 2018 3:07 pmFenrir Jørðahl

Als er al een reden was voor het bezoek aan Archeon, hoopte hij niet dat het was om van hem af te komen. Want jeetje, deze hitte was gewoon niet meer menselijk te noemen. Fenrir had geweigerd om een voet buiten te zetten tijdens de middag, al had hij daar even goed vanaf gezien toen Freyja uiteindelijk vertrokken was.  De man was gehuld in kledij die hij thuis nooit zou dragen, gewoon een simpel wit shirt  een donkere broek ook vrij licht van stof, en zijn zwaarden had hij vastgehangen aan de riem. Het mocht misschien een staatsbezoek zijn dat nam niet weg dat er altijd iets kon gebeuren. De grote man bevond zich niet bij Freyja, nee hij was met enkele andere eens een kijkje gaan nemen in de stad. Niet dat er ook maar iets was hier wat hem aansprak. Fenrir hield niet van warmte, nog van zand, nog van al die poespas die ze hier duidelijk niet verafschuwde? Nobelen, het bleef een volk apart als je het hem vroeg.  Hij mocht van geluk spreken dat de zon niet meer op zijn hoogste stond. De man kon wel wat verdragen, maar hier buiten komen op het midden van de dag als je er niet op voorbereid was betekende misschien wel je dood. Een van de mannen reikte hem zijn buidel gevuld met ijskoud water aan, iets wat hij met genoegen aan nam. Nog iets, hier was hij haast verplicht om elk half uur  water binnen te kappen. Want bier had hij hier nog niet voorbij zien komen tot zijn grootste ergernis.

Maar goed, genoeg geklaagd. Tijd om te gaan genieten van enkele heerlijke delicatessen. Want ja, daarmee hadden ze hem hier wel klein gekregen. Met een tweetal personen was hij een soort van taverne binnen gewandeld, al was het veel meer dan dat. Dit kon geen gewone taverne zijn, hoe het er hier uit zag. Maar dit was een plek waar hij wel zijn tijd kon slijten terwijl er andere politieke zaken bezig waren boven zijn hoofd. Niet met de grootste pret, maar ach hij was hier nu toch dan mocht hij ook wel een beetje genieten? Met een kort teken naar de man die deze plek runde gaf hij aan dat het eten mocht gebracht worden. De mannen die waren mee gekomen, waren mannen die onder hem stonden maar even goed waar hij mee opgegroeid was en die hij door en door kende. Die verdiende het evengoed om wat lekkers naar binnen te spelen.

Naarmate het buiten begon te schemeren besloot Fenrir dat hij wel genoeg had gegeten. Anders ging hij nog ontploffen. As if. Rustig wandelde de man over de drukke straten, zoekend naar een tijd verdrijf. Al had hij zijn keuze al gemaakt! Snel genoeg bevond hij zich op een al wat meer afgelegen plek, bij de rivier. Handig als hij was plaatste hij zijn hand op een van de hogere muren en trok hij zichzelf op, om plaats te nemen op de muur die eigenlijk een soort van terras was. Het terras was helemaal ondergoten in de oranje gloed van de ondergaande zon. Voor een kort moment sloeg hij het leven onder hem gade, de mensen waren druk in de weer met zaken klaar zetten voor wist hij veel wat. Allemaal bezige bijtjes die dansten naar de pijpen van hun heerser. Niets mis mee, maar van de plaats waar hij stond leek het alsof deze mensen niet puur handelde vanuit zichzelf. Iets wat een groot verschil was met de stad waar hij vandaan kwam. Oké, in principe deden zij het ook wel allemaal voor Freyja, maar evengoed deden ze het om zichzelf vooruit te helpen. Om zichzelf te tillen naar een nieuw niveau.

Het was  dat hij te druk bezig was met het gadeslagen van de inwoners van Archeon dat hij helemaal niet had opgelet of er zich wel iemand bevond op het hoger gelegen terras. Tot er iemand een hand op zijn schouder plaatste, instinctief schoot zijn hand naar zijn wapen voor hij zich omdraaide en de bekende rode lokken van  Freyja zag verschijnen. ‘Haven’t you learned by now not to sneek up on me?’ Sprak hij met een kleine glimlach op zijn gezicht waarna hij weer ontspande en zijn hand van het heft van zijn wapen haalde.

Outfit
When the wolf comes out tonight


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum