welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 10
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24
Occupation: Viking
Residence : Hillerød, Falkreath
Profiel bekijken

The eye of Odin [Closed]

op zo apr 01, 2018 3:07 pmFenrir Jørðahl

Als er al een reden was voor het bezoek aan Archeon, hoopte hij niet dat het was om van hem af te komen. Want jeetje, deze hitte was gewoon niet meer menselijk te noemen. Fenrir had geweigerd om een voet buiten te zetten tijdens de middag, al had hij daar even goed vanaf gezien toen Freyja uiteindelijk vertrokken was.  De man was gehuld in kledij die hij thuis nooit zou dragen, gewoon een simpel wit shirt  een donkere broek ook vrij licht van stof, en zijn zwaarden had hij vastgehangen aan de riem. Het mocht misschien een staatsbezoek zijn dat nam niet weg dat er altijd iets kon gebeuren. De grote man bevond zich niet bij Freyja, nee hij was met enkele andere eens een kijkje gaan nemen in de stad. Niet dat er ook maar iets was hier wat hem aansprak. Fenrir hield niet van warmte, nog van zand, nog van al die poespas die ze hier duidelijk niet verafschuwde? Nobelen, het bleef een volk apart als je het hem vroeg.  Hij mocht van geluk spreken dat de zon niet meer op zijn hoogste stond. De man kon wel wat verdragen, maar hier buiten komen op het midden van de dag als je er niet op voorbereid was betekende misschien wel je dood. Een van de mannen reikte hem zijn buidel gevuld met ijskoud water aan, iets wat hij met genoegen aan nam. Nog iets, hier was hij haast verplicht om elk half uur  water binnen te kappen. Want bier had hij hier nog niet voorbij zien komen tot zijn grootste ergernis.

Maar goed, genoeg geklaagd. Tijd om te gaan genieten van enkele heerlijke delicatessen. Want ja, daarmee hadden ze hem hier wel klein gekregen. Met een tweetal personen was hij een soort van taverne binnen gewandeld, al was het veel meer dan dat. Dit kon geen gewone taverne zijn, hoe het er hier uit zag. Maar dit was een plek waar hij wel zijn tijd kon slijten terwijl er andere politieke zaken bezig waren boven zijn hoofd. Niet met de grootste pret, maar ach hij was hier nu toch dan mocht hij ook wel een beetje genieten? Met een kort teken naar de man die deze plek runde gaf hij aan dat het eten mocht gebracht worden. De mannen die waren mee gekomen, waren mannen die onder hem stonden maar even goed waar hij mee opgegroeid was en die hij door en door kende. Die verdiende het evengoed om wat lekkers naar binnen te spelen.

Naarmate het buiten begon te schemeren besloot Fenrir dat hij wel genoeg had gegeten. Anders ging hij nog ontploffen. As if. Rustig wandelde de man over de drukke straten, zoekend naar een tijd verdrijf. Al had hij zijn keuze al gemaakt! Snel genoeg bevond hij zich op een al wat meer afgelegen plek, bij de rivier. Handig als hij was plaatste hij zijn hand op een van de hogere muren en trok hij zichzelf op, om plaats te nemen op de muur die eigenlijk een soort van terras was. Het terras was helemaal ondergoten in de oranje gloed van de ondergaande zon. Voor een kort moment sloeg hij het leven onder hem gade, de mensen waren druk in de weer met zaken klaar zetten voor wist hij veel wat. Allemaal bezige bijtjes die dansten naar de pijpen van hun heerser. Niets mis mee, maar van de plaats waar hij stond leek het alsof deze mensen niet puur handelde vanuit zichzelf. Iets wat een groot verschil was met de stad waar hij vandaan kwam. Oké, in principe deden zij het ook wel allemaal voor Freyja, maar evengoed deden ze het om zichzelf vooruit te helpen. Om zichzelf te tillen naar een nieuw niveau.

Het was  dat hij te druk bezig was met het gadeslagen van de inwoners van Archeon dat hij helemaal niet had opgelet of er zich wel iemand bevond op het hoger gelegen terras. Tot er iemand een hand op zijn schouder plaatste, instinctief schoot zijn hand naar zijn wapen voor hij zich omdraaide en de bekende rode lokken van  Freyja zag verschijnen. ‘Haven’t you learned by now not to sneek up on me?’ Sprak hij met een kleine glimlach op zijn gezicht waarna hij weer ontspande en zijn hand van het heft van zijn wapen haalde.

Outfit
When the wolf comes out tonight


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op zo apr 29, 2018 11:33 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
De brandende zon had haar huid, normaal bleek van kleur, een rossige tint gegeven. Het voelde alles behalve aangenaam aan, maar dat kwam omdat ze zoiets niet gewend was in het hoge noorden. Daar ging de zon altijd schuil achter een grote hoeveelheid donkere wolken en hadden de zonnestralen niet zo’n overweldigende kracht als hier in Valyria. Het was nog altijd vreemd om te zien hoe het sneeuwachtige landschap zich had verruild voor de woestijnen die tot de horizon strekte. Freyja was niets anders gewend dan de sneeuwvelden en het zien van het fleurige landschap in Archeon had haar dan ook best wel verrast. De overvloed aan bloemen was één van de eerste dingen die haar aandacht hadden getrokken. Ze gaven de stad een bepaalde charme die ze wel kon waarderen. Ook de kledij van de mensen was goed bij haar in de smaak gevallen, iets wat misschien niet helemaal correct was aangezien ze er vrij zeker van was dat veel van haar eigen mensen het vreselijk zouden vinden. In het noorden droegen ze simpele kleding die enkel diende om hun lichaam op temperatuur te houden, maar hier in het zuiden droegen mensen de meest aparte jurken. De eerste dag van haar bezoek aan de hoofdstad was ze dan ook al opzoek gegaan naar een aantal kledingstukken die haar tijd hier wat gemakkelijker konden maken. Het was immers veels te warm voor de met bont gevoerde kleding die ze normaal droeg. Als haar vuurrode lokken een andere kleur hadden gehad, dan had ze zich echt tussen de lokale bevolking kunnen mengen. Dat, in combinatie met haar licht verbrandde huid, waren op het eerste gezicht de enige indicaties dat ze niet van hier was.

De prachtige, witte jurk wapperde achter haar aan bij elke stap die ze zette. De sandalen waarin haar voeten zich bevonden voelden vreemd aan, gezien ze gewend was om in stevige laarzen rond te paraderen. Een kleine glimlach stond op haar delicate gezicht terwijl ze zich voor het eerst deze dag buiten waagde. Ze had genoten van de schaduwen die het paleis haar te bieden hadden, deels om haar eigen huid van nog meer verbranding te besparen en deels omdat ze daar toch genoeg zaken had moeten regelen, maar was nu tot het besluit gekomen om een kleine wandeling te maken nu de zon nog niet volledig onder was gegaan. Het was onverstandig voor een lady om na zonsondergang buiten rond te struinen, al stond ze er wel om bekend om zichzelf redelijk vaak in de problemen te brengen. Het leek een gave te zijn geworden. De roodharige vrouw had zich zonder problemen een weg gevonden naar een plaats waar ze een redelijk uitzicht zou hebben. Overal waren mensen druk bezig om hun klusjes voor elkaar te krijgen, iets wat ze natuurlijk niet deden wanneer de zon aan de hemel stond. Dan was het veels te warm om intensief werk te verrichten, dus het was logisch dat het op de latere uren wat drukker was in de hoofdstad. Ze had een wat hoger gelegen terras gevonden waar ze een goed uitzicht had op de zonsondergang. De zon raakte de horizon al bijna aan en het zou nog maar een aantal minuten duren voordat deze volledig verdwenen was. Ze leek niet alleen te zijn op deze prachtige avond. Een bekend figuur die iets verderop op de rand van het terras zat had haar aandacht getrokken. Het kostte haar geen moeite om hem te herkennen, hoe kon ze ook anders. Haar mondhoeken trokken iets verder omhoog terwijl ze hem zachtjes naderde. Met zijn lange lokken was hij niet te missen, ze kende hem ondertussen al lang genoeg om hem zelfs zonder het zien van zijn gezicht te herkennen. Zachtjes plaatste ze haar hand op zijn schouder, een actie waar hij van leek te schrikken. Een zachte grinnik verliet haar lippen terwijl ze geamuseerd op hem neerkeek. “I wasn’t sneaking up on you,” was haar speelse reactie terwijl ze haar hand terugtrok en haar ogen kort naar het wapen liet gaan waar zijn hand op had gerust. “Planning on stabbing me on this beautiful evening?” zei ze met een kleine grijns waarna ze zich naast hem op de rand van het terras liet zakken en hem nog kort aankeek, waarna haar aandacht naar de inwoners van Archeon ging.
notes: dress
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 10
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24
Occupation: Viking
Residence : Hillerød, Falkreath
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op ma mei 14, 2018 11:46 pmFenrir Jørðahl

Het omdraaien enhet plaatsen van zijn hand op zijn wapen was maar een simpele reflex geweest. Een goede reflex als je het hem vroeg, want uiteindelijk wist je maar nooit wat je kon overkomen. Zeker op een plek als deze. Fenrir was al wantrouwig vanuit zichzelf naar andere toe, het had een lange tijd geduurd voor hij de mensen vertrouwde die hij nu vertrouwde. Maar als je hem dan in een nieuwe omgeving stopte kon hij net zo goed weer van nul beginnen. Toch waren het de rode lokken van Lady Freyja die hem weer gerust wisten te stellen waardoor hij ontspande. Zijn mondhoeken waren meteen lichtjes omhoog getrokken. Een zicht dat hij nooit beu kon worden! ‘You sure as hell made it look like it.’ Sprak hij hoofdschuddend, al verraadde de lach op zijn gezicht dat hij zich wel prettig voelde bij deze ontmoeting. ‘I don’t think your advisor would like me to do that. He would put my head on a stick and let my body rot in the filthy dessert.’ Nope, hij moest er echt niet aan denken. Naeb was niet meteen de meest vriendelijke kerel, maar hij begreep wel een beetje waarom de elf was hoe hij was. ‘It’s weird how there day goes by here. While we up in the North work of our buts the whole day and sometimes the nights, they only attend their business at night. You would think they would be used to the damn heat.’

Outfit
When the wolf comes out tonight


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op vr mei 25, 2018 8:33 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Hij leek te schrikken van haar aanwezigheid, of in elk geval vertoonde hij de reflex om naar zijn zwaard te grijpen. Freyja was gezegend met haar rode lokken, want anders had hij het wapen misschien wel door haar maag geramd voordat hij doorhad wie het werkelijk was die haar slanke hand op zijn schouder had gelegd. “You’re not going to tell me I actually scared you right there.” Een plagerige glimlach speelde rond haar lippen terwijl ze naast hem plaats had genomen. “Not only my advisor wouldn’t like you to, I think being stabbed hurts pretty much.” Waarschijnlijk zou Naeberos er inderdaad niet blij van worden als ze ergens dood zou bloeden op de grond, gezien hij altijd veel moeite had gedaan haar veilig te houden. “They mostly are inside at day, doing their business there. At least, from what I have seen.” Nieuwsgierig gingen haar ogen over de mensen heen. “So tell me, what have you been up to all day long? I had to attend some meetings inside the palace.”
notes: dress
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 10
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24
Occupation: Viking
Residence : Hillerød, Falkreath
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op vr mei 25, 2018 8:45 pmFenrir Jørðahl

‘Scared is such a big wordy mylady. You startled me for a second, I thought I was alone.’ Sprak de man luchtig terwijl hij een glimlach liet verschijnen op zijn gezicht. Freyja was altijd een mooie verschijning geweest, het feit dat haar huid lichtjes rood gekleurd was door het warme weer zorgde er voor dat hij weer terug moest denken aan een van hun eerste ontmoetingen lang geleden. Toen was haar gezicht rood aangelopen door het achterna zitten van haar broers. ‘It hurts, but if someone does it right you will only feel it for a few seconds. So let’s say we are both quite lucky that I noticed it was you.’ Grijnsde hij kort. Het zou werkelijk iets zijn wat hij nooit over zijn hart zou kunnen krijgen. Fenrir wreef even kort door zijn lange haren terwijl hij kort voor zich uit keek. Wat ze zei was logisch. Hell, hij had het hier momenteel zelfs nog te benauwd. ‘It’s a weird bucnh of people here.’ Sprak hij hoofdschuddend waarop hij zijn blik weer op haar richtte. ‘This morning I went tot he market. To look for some lighter clothes, since we will be staying here for a while I assume?’
Outfit
When the wolf comes out tonight


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op vr jun 01, 2018 3:52 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
“Startled, then,” zei ze met een subtiele grijns, om toch nog enigszins haar zin te krijgen door een soort bevestiging van hem te laten komen dat ze hem had laten schrikken. Ze kende Fenrir al een tijdje ondertussen. Freyja was nog maar een kind geweest toen ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet en sindsdien was hij uitgegroeid tot een kapitein en zij tot een lady. Hij was één van de hogere mensen binnen haar vloot, een promotie waar ze eigenhandig voor had gezorgd zodra ze lady was geworden. Ze moest immers mensen aan haar kant hebben staan die ze vertrouwde. Vertrouwen deed ze hem zeker. “I don’t think I would like to be stabbed, so good for the both of us.” Het zou voor hem ook niet goed aflopen wanneer hij zijn lady neer zou steken, gezien er genoeg mensen zouden zijn die dan om zijn hoofd zouden roepen. “They might be saying the same about you, that you look like a weird hairy bear.” Freyja was het gewend van de meeste mannen die haar hele dagen vergezelden. “Hmn, but I don’t think they’re weird. They all have a certain charm, must be the power of the south.” Deze ochtend was hij naar de markt geweest, dat bleek. “We will, yes.” Haar mondhoek trok lichtjes omhoog, waarna een zucht over haar lippen rolde en ze kort van het uitzicht genoot. De stad was prachtig.
notes: dress
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 10
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24
Occupation: Viking
Residence : Hillerød, Falkreath
Profiel bekijken

Re: The eye of Odin [Closed]

op di jun 05, 2018 10:47 pmFenrir Jørðahl

Lachend schudde de man zijn hoofd. Wat er ook gebeurde, ze moest het altijd op haar manier hebben. Iets wat hij uiteindelijk wel leuk vond aan haar. In het begin misschien niet zo, want toen vond hij haar vooral een kleine irritante meid, maar uiteindelijk was dat toch ook weer allemaal goed gekomen en nu mocht hij haar rekenen tot een van zijn naasten. Natuurlijk was ze ook nog altijd de heerseres van de stad die hij diende, met andere woorden zijn naam. Maar hun band was veel meer dan enkel dat. ‘I don’t have a deathwish, besides it wouldn’t be my smartest move to do that in this city.’ Sprak hij schouderophalend. Nooit zou hij degene zijn die een haar op haar hoofd zou krenken. Het liefst van al hakte hij de handen af die dat probeerden, maar goed zijn loyaliteit aan haar ging heel ver. ‘I’d rather be a bear who can fend for himself then whatever the people are here. They all seem like puppets to me.’ Sprak hij op een licht gedempte toon. Hiermee bedoelde hij zeker geen disrespect naar de koning en zijn familie, maar het was nu eenmaal zo. Wat hij hier al van de mensen had gezien was werkelijk het naar elkaars pijpen dansen, zowel de slaven als de nobele. ‘If the power of the south means accusing a man of something he didn’t do, it’s a stupid power.’ Sprak hij met een diepe zucht. Nee, zijn aanvaring met Ravenna was hij niet vergeten. Op het einde was het nog wel een soort van opgehelderd, maar hij droeg die vrouw niet op handen. Die plek was al bezet. ‘So besides the fancy taverns and the weird thing that people here call theater, what else is here to do to entertain yourself. Cause if we are staying, I need something to do.’
Outfit
When the wolf comes out tonight


Gesponsorde inhoud

Re: The eye of Odin [Closed]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum