welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

New residence

op zo apr 01, 2018 7:32 pm


But of course, I want my jester to be perfectly happy in the castle. My maidens will take you there. As Benjen has some other duties. Dat was natuurlijk altijd beter dan Benjen constant bij zich te hebben. Adrian zou hoe dan ook eerst heel wat dingen moeten observeren en mee volgen, voordat hij dingen kon doen. Hij kon terwijl ook onderzoek doen naar Elise. Adrian stapte naar achteren en was klaar om de deur te openen. Zijn hand lag al op de deur om deze open te duwen, toen er nog iets gezegd werd. Make sure you will be back in time. I'd like some music when I am eating my dinner. "Ofcourse," Gaf hij als antwoord en duwde vervolgens de deur stevig open. Er stond meteen een guard voor zijn neus, waardoor Adrian kort zijn handen optilde. "He's fine."  stelde hij de man gerust en stapte vervolgens langs de man verder. Iets verder zag hij al een maiden staan, of iets in die aard. Larethian was voorbereid, dat moest hij wel toegeven. Misschien iets te goed voorbereid, wat niet bepaald een goed teken was voor hem. Adrian stapte zelfverzekerd naar de vrouw toe. Hij mocht dan wel de persoonlijke jester zijn die uit 'vrije wil' zich had aangesloten, hij zou waarschijnlijk meer in de gaten gehouden worden dan hem lief was. "Ready to see my room." verkondigde hij zonder zorgen. Even wierp hij nog een korte blik op de kings guard, die eerder buiten had staan wachten, die nu de werkruimte van de koning binnenstapte.

Eerste post voor Ophelia

http://fallenskies.actieforum.com/t597p30-the-song-of-angry-men (vervolg op dit topic, topic wordt hierna nog verder gezet)
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op zo apr 01, 2018 8:11 pm
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Nonchalant stond ze een praatje te maken met de bewaker die buiten de deur stond. Zoals gewoonlijk stond ze klaar terwijl ze wachtte op een order van de koning of koningin, om deze vervolgens op hun wenken te bedienen. Gezien het nu even rustig was, knoopte ze maar een gesprek aan met de bewaker, die haar vervolgens liet weten dat de koning binnen was en aan het praten was met een of andere hofnar. Ophelia fronste even, ze had immers niet verwacht dat de koning zich bezighield met dat soort triviale zaken. Enkele woorden waren te verstaan door de dikke deuren, al was het lang niet genoeg om het volledige verhaal mee te kunnen krijgen. Er waren vast genoeg mensen die klauwen met geld over hadden voor de dingen die hier doorgaans werden besproken, maar Ophelia stelde haar integriteit daarboven. Het liefst verwikkelde ze zich helemaal niet in het politieke spelletje dat iedereen hier leek te spelen. Enkele minuten later ging de deur dan toch open en een onbekende, blondharige man stapte de kamer uit. Wat hij hier ook deed, hij leek behoorlijk zeker van zijn zaak. Ophelia hoopte voor hem dat die zekerheid niet misplaatst was. De man stapte op haar af en even kreeg ze de kans om hem van iets dichterbij te bekijken. Ze schatte hem niet veel ouder dan zij. Zijn kleding wekte niet bepaald het gevoel dat hij van hoge komaf was, iets dat alleen nog maar meer vraagtekens bij haar opwierp. Hij liet haar weten dat hij klaar was om zijn kamer te zien, waarop Ophelia knikte. “If you’d follow me, please, Lord-?” zei ze, met haar standaard vriendelijke glimlach, en op een vragende toon. Ze wilde immers zijn naam wel weten. Vervolgens draaide zich om, om hem richting de gastenkamers van het paleis te leiden.

Outfit

BY MITZIavatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op zo apr 01, 2018 9:33 pmHij was op de Maiden afgelopen en kreeg even de kans om een oogje op haar te werpen, of meer oogjes Het was maar hoe je het bekeek. Adrian kon zich niet inbeelden hoe een Maiden er uit moest zien, maar dit had hij eigenlijk niet verwacht. “If you’d follow me, please, Lord-?” Adrian zette snel de achtervolging in. Een kleine grijns speelde rond zijn lippen. Lord. "Adrian." vulde hij haar aan. Hij ketste de benaming van 'Lord' niet af, maar bevestigde het langs de andere kant ook niet. Hij wist maar al te goed dat hij waarschijnlijk nog in de gaten gehouden werd. "And your name? Wgat's your name?" Waarschijnlijk verklapte hij met deze vraag al wel dat hij niet echt hooggeplaatst was. Mensen van adel zouden zoiets namelijk nooit direct vragen aan 'onderdanen'. Toch niet alle mannen van adel. Hij kon wel een uitzondering zijn op die regel. Hij trok zijn mouwen wat naar beneden en keek kort neer naar de plek van zijn vest waar een button ontbrak. Adrian trok zijn vest uit en legde deze over zijn schouder, terwijl hij nog steeds achter de jongevrouw aanliep. "The king invited me for dinner." deelde hij mee aan haar, om de verdere stilte te verbreken.

avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op zo apr 01, 2018 11:25 pm
how can i be tender
with this much blood in my mouth
De blonde man volgde haar op de voet en wierp een kleine grijns op zijn gezicht toen ze hem aansprak als Lord. Blijkbaar gaf het hem redelijk wat zelfvertrouwen, ondanks het feit dat het niet waar was. Ophelia kende alle steden van Fallen Skies en hun bijbehorende regering uit haar hoofd en ze wist dan ook dat hij niet een van hen was. De enige reden dat ze hem met de titel had aangesproken, was in de hoop dat hij haar zou verbeteren met een titel die wel bij hem paste, al had hij deze waarschijnlijk niet. Het bleek dat hij arrogant genoeg was om zichzelf in de waan te laten dat hij enige macht had. Hij stelde zich voor als Adrian, waarop ze even knikte. Ergens klonk de naam bekend, al wist ze deze niet direct te plaatsen. Terwijl ze hem naar zijn kamer begeleidde, vroeg hij naar haar naam. “It’s Ophelia, my Lord,” reageerde ze. Voor nu besloot ze hem maar in de illusie te laten dat ze dacht dat hij hooggeplaatst was. Ze had immers geen idee wat hij wél was, maar wat het ook was, hij was een gast van de koning en die dienden hoe dan ook met respect behandeld te worden. Toen ze zijn stem opnieuw hoorde, keek ze even over haar schouder heen. Hij had zich ondertussen al van zijn vest ontdaan, die hij op nonchalante wijze over zijn schouder droeg. Een andere Lord of Lady had haar waarschijnlijk al met dat soort extra bagage opgezadeld. Adrian liet haar weten dat de koning hem had uitgenodigd voor het avondeten, waarop ze even een wenkbrauw omhoogtrok. “You must be very important then,” reageerde ze. Het was niet elke dag dat de koning iemand uitnodigde voor dat soort gelegenheden, zeker niet iemand die er bijliep zoals deze man. Ze was nu dan ook redelijk benieuwd naar wat hij hier eigenlijk deed. “How do you two know each other?” besloot ze toen maar te vragen. Bij iemand van adel had ze uitgekeken met wat ze zei. Nieuwsgierigheid werd meestal niet op prijs gesteld. Maar Adrian was niet van adel, dus liet ze zichzelf voor deze keer maar gaan.

Outfit

BY MITZIavatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op ma apr 02, 2018 1:42 am


Terwijl hij door de gangen liep, probeerde hij zoveel mogelijk dingen in zich op te nemen. Hij wist momenteel niet waar ze ergens in het kasteel waren en waar ze naartoe zouden gaan. Waar zijn kamer zou zijn en bij wie hij in de buurt zou slapen, was ook de vraag. Ondertussen had de Maiden zichzelf ook voorgesteld. Ophelia. Haar volgende opmerking liet hem even glimlachen. Ondanks dat, wat ze zei, niet waar was in zijn ogen, vond hij het toch wel leuk om dat te horen. Aai ego. Hij was wel degelijk belangrijk wat betrof de informatie over een mogelijke verzetsgroep, maar hij zag het vooral andersom. Adrian kon zelf namelijk ook veel opsteken van binnenuit. Hij moest alleen nog een manier zien te vinden om informatie naar buiten te krijgen, maar dat zou hem wel lukken. Als alles zo rustig bleef als nu en hij in de buurt van Larethian bleef, kwam dat wel in orde. Er was nog wat extra bijgekomen om te onderzoeken, maar dat had hij even naar achteren geschoven. “How do you two know each other?” Op de volgende vraag was hij niet voorbereid. Hij was dan ook even stil, nadenkend over een gepast antwoord. Hij besloot om zoveel mogelijk van de waarheid te vertellen en dingen die hij echt geheim moest houden, zou hij vervormen. "He heared me, singing in the streets of the city center." Hij gaf de locatie ook vrij, zodat ze wist dat hij een 'zanger' was van rijkere klasse. "And he told me that he was looking for someone who could sing on parties and other important meeting."

avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op ma apr 02, 2018 2:01 am
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Hoewel ze nog relatief nieuw was, kende ze het paleis zo onderhand al wel op haar duimpje. In de eerste instantie was ze doodsbang geweest om van d’Auvignon naar Archeon te verhuizen, maar tot haar eigen verbazing was ze zich hier toch behoorlijk thuis gaan voelen. Het paleis en diens tuinen waren adembenemend om te zien en ze vond het dan ook absoluut niet erg om hier te mogen wonen. Daarbij stelde ze zich vaak gerust met het feit dat het paleis ook de hele dag bewaakt werd, waardoor ze zich een stuk veiliger voelde dan ze in Navarre ooit had gedaan. De mensen spraken haar ook meer aan. Ze waren beleefder, deelden dezelfde interesses als zij. Ergens voelde ze zich nu al een echte Valyriër. Terwijl ze hem door de gangen van het paleis leidde, besloot ze haar eigen nieuwsgierigheid even de ruimte te geven en hem te vragen hoe hij de koning dan wel niet kende. Het antwoord verbaasde haar enigszins. Schijnbaar was Adrian een zanger en had Larethian interesse om hem daarvoor in te huren. “A singer? Really?” herhaalde ze met een glimlach rond haar lippen. Vreemd genoeg geloofde ze hem meteen. “I’d love to hear it someday.” Om een of andere reden werd ze er bijzonder enthousiast van. Uiteindelijk kwamen ze bij het gedeelte aan waar de gastenkamers zich bevonden. Ook deze waren, net zoals de rest van het paleis, bijzonder luxueus ingericht. Ophelia opende de deur van een van de vrije kamers en gebaarde dat hij naar binnen kon gaan. “This is where you'll be staying, sir.” Ze had de 'my lord' zo onderhand uit haar vocabulair gewerkt, nu het wel duidelijk was dat hij geen heer was. “Let me know if you need anything.” Ze knikte even vriendelijk naar hem, zoals haar geleerd was. Beleefdheid was er nou eenmaal van jongs af aan bij haar ingestampt.

Outfit

BY MITZIavatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op ma apr 02, 2018 10:25 pmHij was oprecht gecharmeerd door haar reacties. “I’d love to hear it someday.” Als hij iets wilde laten horen, moest er er werk van maken. Adrian was namelijk nooit echt bezig geweest met muziek en veel liederen kende hij dan ook niet. Over liedjes gesproken, hij moest er een aantal zien te verzinnen als hij straks naar het diner zou gaan om te gaan zingen. Damn. Adrian werd uit zijn gedachten getrokken toen Ophelia de deur van een grote kamer opende. Dit was zeker niet één van de grootste kamer, maar de inrichting liet de grootte van de ruimte vervagen. Ondanks dat zijn huis net iets groter was dan deze kamer, zou hij niets tekort komen. “This is where you'll be staying, sir.” Dat hij niet meer aangesproken werd met 'lord', had hij al niet meer door. Hij was namelijk afgeleid door de kamer en de mogelijkheden die hij hier had. “Let me know if you need anything.” Adrian was de ruimte al binnengewandeld en draaide zich nu terug om naar Ophelia. "Ofcourse," zei hij meteen. Zijn blik ging even naar het bed waar al een nettere outfit klaar lag voor hem. "Thank you, Ophelia." zei hij vervolgens en bleef nog even staan, glimlachend naar de Maiden.

avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 115
IC posts : 69

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: New residence

op zo apr 08, 2018 5:48 pm
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Dat hij wellicht zou liegen over het feit dat hij een zanger was, kwam eigenlijk niet eens meer in haar op. Zo naïef was ze immers wel. Toch zou ze beter moeten weten. Larethian zou hoogstwaarschijnlijk niet zo veel tijd steken in iemand die slechts moest zingen op feesten en meetings. Met de positie van koning kwamen er toch wel belangrijkere zaken langs dan dat. Die redenaties gingen echter volledig langs haar heen en op dit moment dacht ze alleen nog maar aan hoe het zou zijn om hem te horen op een van de feesten die de koning gaf. Ze keek er nu al naar uit. Eenmaal bij de kamer aangekomen, opende ze de deur naar zijn vertrek en liet hem naar binnen lopen. Het was iets dat ze ondertussen al ontelbare keren had moeten doen en alle woorden kwamen er dan ook een beetje automatisch uit. Adrian leek ondertussen vrij afgeleid zijn door de kamer, iets dat niet ongewoon was voor een bezoeker van lagere afkomst. Ze gaf hem de tijd, liet hem vervolgens weten dat ze klaarstond als hij iets nodig had en vervolgens bedankte hij haar. “No problem,” zei ze, glimlachend. “I’ll leave you to it then.” Ze trok de deur zachtjes dicht, waarna ze weer terugliep om te zoeken naar haar volgende opdracht.

Outfit

Topic uit

BY MITZIGesponsorde inhoud

Re: New residence

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum