welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Anna Heglund
Member
Real name : Inge
Aantal berichten : 63
IC posts : 14

Character sheet
Age: 16
Occupation: Maid
Residence : Hillerod, Falkreath
Profiel bekijken

I Couldn't Wait To See You Again Empty I Couldn't Wait To See You Again

op di apr 03, 2018 4:21 pm"Getting good at getting by"


Anna liep met de kap van haar mantel over haar hoofd geslagen over de kades. De haven van Hillerod was op zijn minst gezegd imposant. De boten waren majesteus en van wit hout gemaakt. Ze rilde vanwege de ijskoude wind die hier bij de zee nog veel erger was dan op het land. Haar blauwgrijze ogen zochten naar de bekende blonde lokken van haar grote broer. Dat was niet echt gemakkelijk want veel mensen in Falkreath hadden blond haar. Ze had wel eens vrouwen uit het zuiden gezien in het kasteel van de Jarl. Wat zou ze veel doen om een gebruinde huid en lange donkere krullen te hebben. Dat was hier heel zeldzaam en het viel dan ook erg op als er iemand uit Nymmerwel hier in de sneeuw zou lopen. Veel van de wereld buiten Falkreath wist ze niet. Ze kon niet lezen dus ze moest het van gesprekken hebben. En wie zegt dat die gesprekken altijd waar zijn?

Het begon al een beetje te schemeren. Als ze haar broer nu niet vond zou ze hier weg gaan. Wie weet wat voor enge mannen, of vrouwen, hier rondliepen.

Agnar heglund + openAgnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

I Couldn't Wait To See You Again Empty Re: I Couldn't Wait To See You Again

op vr apr 06, 2018 7:32 pm

De winter maakte langzamerhand weer plaats voor de zomer, maar dat betekende nog niet dat je in Falkreath lichtjes gekleed de deur uit kon stappen. Nog steeds was het aan te raden om je goed en dik bepakt aan te kleden. Vooral de nachten en ochtenden konden ijzig koud zijn, maar het was al een hele verandering in vergelijking tot hoe het hier weken geleden aan toe ging. De milderen temperaturen betekenden dat er ook weer meer gevaren werd. Dit was goed te merken aan de drukte die er heerste in de haven. Allerlei lui waren bezig met hun dagelijkse taken rondom de haven. Ondanks dat hij tegenwoordig ook deel uitmaakte van een vloot, was hij niet daarvoor hier. Deze keer was hij hier om zijn zusje weer te zien. De laatste keer dat hij haar gezien had was alweer maanden geleden, en in de tussentijd was er veel gebeurd. Het was even zoeken, maar in de verte zag hij haar staan. Agnar versnelde zijn passen, maar probeerde desondanks zo onopmerkelijk mogelijk zich te verplaatsen door de mensenmenigte. Anna stond met haar rug naar hem toe, wat hem de gelegenheid gaf om haar even te laten schrikken. Eenmaal aangekomen legde hij beide handen op haar schouders, afwachtend op hoe ze zou reageren.
Anna Heglund
Member
Real name : Inge
Aantal berichten : 63
IC posts : 14

Character sheet
Age: 16
Occupation: Maid
Residence : Hillerod, Falkreath
Profiel bekijken

I Couldn't Wait To See You Again Empty Re: I Couldn't Wait To See You Again

op vr apr 06, 2018 7:41 pm"Getting good at getting by"Net toen ze zich wou omdraaien voelde ze twee grote handen op haar schouders. Als in een reflex draaide ze zich om en sloeg de persoon in zijn gezicht, waarna ze een geschokt geluid maakte en haar handen voor haar mond sloeg. Het was haar broer Agnar. Een leegte in haar hart werd snel weer opgevuld en ze voelde zich gelijk een stuk beter nu ze haar broer weer zag. Toen ze van de schok bekomen was gaf sprong ze bijna op hem als een soort knuffel. "In Odinsnaam, moest je me per se zo laat schrikken." Zei ze nadat ze uitgeknuffeld was met een neppe boze blik in haar bleke gezicht.Agnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

I Couldn't Wait To See You Again Empty Re: I Couldn't Wait To See You Again

op vr apr 06, 2018 8:30 pm

Wellicht had hij de benadering van zijn zusje beter iets anders kunnen aanpakken, want enkele seconden nadat hij zijn handen op zijn schouders gelegd had, voelde hij hoe een vlakke hand recht in zijn gezicht terecht kwam. Niet handig. Al gauw had zijn zusje door dat het niet één of andere vreemdeling was die plotseling van achteren benaderde, maar haar bloedeigen broer. Enkele seconden bleef ze hem geschrokken aankijken, maar ze herstelde zichzelf al snel. Voordat Agnar er zelf erg in had voelde hij hoe zijn zusje haar armen om hem heen sloeg en bijna bovenop hem sprong. Agnar sloot uiteindelijk ook zijn handen om haar heen. Het was fijn om zijn zusje na al die tijd weer terug te zien. Eenmaal uitgeknuffeld vroeg ze waarom hij in Odinsnaam haar zo had laten schrikken. Agnar kon het niet laten om even te grinniken. Zelf had hij ook niet verwacht dat zijn zusje meteen zo agressief zou reageren, maar hij had de klap zeker wel verdiend. ”Ik dacht dat je blij was om mij eindelijk weer terug te zien,” greens hij. Anna had hem een bericht gestuurd voordat ze naar Hillerod vertrokken was, maar een volledige uitleg daarover ontbrak. Wel had ze vermeld dat ze zich eenzaam had gevoeld in Skorravir. Niet iets wat Agnar verwacht had, want als dienstmeisje bij de vrouw van de Jarl had hij toch verwacht dat ze redelijk wat sociale contacten had. ”Vertel mij, wat heeft jou doen besluiten om helemaal hierheen te komen?” luidde dan ook zijn vraag.
Gesponsorde inhoud

I Couldn't Wait To See You Again Empty Re: I Couldn't Wait To See You Again

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum