welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Oh you have so little faith

op di apr 03, 2018 4:25 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
De brunette stond onder de priests bekend als een lastig geval. Ze was op een dubieuze manier bij de Sol Invictus beland en deze had haar zonder veel problemen een plaats gegeven tussen haar volgelingen. Haar ouders hadden hun roekeloze dochter naar de gelovigen van het eiland gestuurd in de hoop dat ze niet compleet de verdoemenis in zou gaan. Iets wat een kleine kans van slagen had, als je het aan Ausrine zelf vroeg. Door de tijd heen was ze enig respect gaan tonen voor hetgeen waar ze in geloofden hier, al was het niet genoeg om ervoor te zorgen dat ze zich aan alle regels hield die hen waren voorgeschreven.

Zo glipte ze vaak genoeg weg tijdens diensten om buiten een wandeling te maken terwijl ze dit niet hoorde te doen. Ook had ze er geen moeite mee om na het ondergaan van de zon naar buiten te glippen. De afgelopen weken was haar gedrag iets erger geworden, misschien omdat ze zich verveelde tussen de andere mannen en vrouwen die het geloof aanhingen. De meeste waren saai en strikt. En dat was nu net iets wat haar helemaal niet aanstond. Echter wist ze ook dat ze niet weg kon van de priests en het geloof. Ze had een officiële inwijding gehad tot het geloof en had haar plechtige loyaliteit beloofd. Dat hoefde nog niet te betekenen dat ze een voorbeeldig meisje ging zijn wat zich aan alle regeltjes van de Sol Invictus hield. Vannacht was het niet veel anders. Ze was een uur geleden weggeglipt van de heilige grond om een wandeling onder het maanlicht te maken. Toen dat haar ook was gaan vervelen en ze zich had bedacht dat ze misschien maar wat slaap moest pakken was ze teruggekeerd. Stilletjes glipte ze de kerk weer binnen, sloot de deur achter zich en draaide zich om. Het geluid van de sluitende deur had door de ruimte heen gegalmd. Haar ogen werden dan ook iets groter toen ze een gestalte zag staan. Ze was niet alleen. Betrapt.
notes: hathor first
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op wo apr 04, 2018 11:07 am
Oh you have so little faith 5m32yQR
Hathor
When you focus on the good, the good gets better.
Nadat de zon onderging, begon het langzamerhand rustig te worden in de ruimtes van de kerk. Er waren geen gelovigen meer die kwamen bidden, de deuren werden gesloten voor de mensen buiten en de priests trokken zich voornamelijk terug naar hun slaapvertrekken of naar de algemene ruimtes, waar nog wat gediscussieerd werd over de dag of gewoon even over koetjes en kalfjes gesproken werd - want ook Priests waren mensen en mensen vonden het nu eenmaal fijn om het over niks speciaals te hebben aan het eind van de dag. Hathor zelf had zich terug getrokken naar haar slaapvertrekken en van het moment dat haar hoofd haar zachte kussens had geraakt, was de vrouw in een lichte slaap gevallen. Als Sol Invictus stond ze altijd een stuk eerder op dan de rest, alhoewel dat geen verplichting was, wist ze dat ze anders veel meer stress zou hebben overdag met het regelen van alle dingen die ze moest regelen. Het was een lange dag geweest en Hathor had haar rust aan het eind van de dag dan ook heel erg hard nodig soms. Maar helaas werd die rust soms verstoord. Door een visioen, hoe onnuttig die soms ook mochten lijken, was deze vrij .. apart. Of nou ja, het bracht eerder een verveelde uitdrukking op haar gezicht. 'Again?" Fluisterde ze tegen zichzelf, waarna ze haar ogen sloot en een minder goed gehumeurde zucht van haar lippen ontsnapte.

Op de een of andere manier leek Sol soms met haar te spreken, wanneer een van haar Priests niet deed wat ze behoorden te doen. En helaas was er deze éne persoon, die wel eens vaker in haar beeld kwam. Die wel eens vaker iets deed dat niet mocht en Hathor wist niet wat ze met haar aanmoest. Een problematisch figuur, maar nochtans deed Hathor haar best haar te vormen zoals een Priestess hoorde te zijn. Helaas wilde het nog niet echt .. lukken. Voor enige tijd bleef de vrouw echter op bed liggen. Want wat ze in haar visioen had gezien, was een vrouw van redelijk jonge leeftijd, een persoon die naar buiten glipte alhoewel de zon allang onder was gegaan en er daarbuiten niets meer te zoeken was voor een Priest. Waar zou ze heen zijn gegaan? Wat zou ze hebben gedaan? Wat zou Hathor aantreffen als ze terugkwam. Met veel tegenzin bracht de vrouw zich weer omhoog, streek ze haar kledij glad en verfijnde ze haar juwelen zodat het alles behalve zou lijken dat ze al op haar bed had gelegen. Met ferme, doch stille, stappen stapte ze door de gangen van het gebouw, totdat ze uiteindelijk bij de grote zaal kwam, waar ook de grote deur stond. Hier galmde haar voetstappen door de ruimte heen, totdat alles doodsstil werd. Haar goudgroene ogen waren op de deur gericht. Ze was prima op tijd, want ze zag hoe de deur langzaam openging en een figuur langzaam naar binnen stapte en met enige voorzichtigheid de deur dicht probeerde te maken. Toch echode het geluid door de ruimte heen, een oorverdovend geluid wellicht als je stil probeerde te zijn. Toen de vrouw zich omdraaide, leken twee, grote blauwe ogen zich in de teleurgestelde blik van Hathor te haken. De vrouw met de witblonde haren leek alles behalve in een goede stemming te zijn. "Do you even try to follow our rules at all?" Waren haar enige woorden, voordat er weer een stilte in de zaal viel.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op do apr 05, 2018 11:34 am
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
Het kon ook eigenlijk niet anders dan dat haar nachtelijke wandelingetjes na een tijdje op zouden gaan vallen. Aušrinė was zich daar bewust van, maar toch was het niet genoeg om haar ervan te weerhouden de regels keer op keer te breken. Iedereen wist dat de priests niet buiten behoorde te komen nadat de zon onder was gegaan. Hun hele geloof was daar immers op gebaseerd. Zelf was ze niet gelovig opgegroeid en over het hele aanbidden van Sol was ze dan ook rededelijk sceptisch geweest in het begin. Echter was ze eraan gaan wennen, had ze de routines van de andere priests overgenomen en was ze er wel deels in gaan geloven. Maar toch was er dat kleine, rebelse onderbewustzijn van haar wat telkens weer roet in het eten wist te gooien.

Haar adem stokte in haar keel toen ze zich omdraaide en recht in de ogen van haar Sol Invictus keek. Hathor had een reputatie opgebouwd en iedereen wist dat je met haar niet moest spotten. Het zag er dan ook niet naar uit dat Aušrinė haar op het meest gunstige moment van de dag had getroffen. De vrouw keek niet bepaald vriendelijk en dat zorgde ervoor dat de brunette zich lichtjes ongemakkelijk opstelde. De vraag of ze überhaupt wel probeerde om de regels te volgen werd beantwoord met een korte stilte. “I do try.” Ze was niet goed in liegen, dus waarschijnlijk zou de Sol Invictus haar woorden wel kunnen filteren en er de conclusie uittrekken dat ze het eigenlijk helemaal niet probeerde. Haar ogen werden afgewend naar de grond terwijl ze haar lippen een beetje tuitte en zichzelf voornam dat het beter was om niet teveel te zeggen, immers konden haar woorden alleen maar tegen haar gebruikt worden. Snapte Hathor dan niet dat ze nooit om dit alles had gevraagd? Dat ze wilde gaan en staan waar ze zin in had en wanneer ze dat wilde? Aušrinė stond bekend als een moeilijk geval. Het was niet de eerste keer, hoogstwaarschijnlijk ook niet de laatste, dat ze het niet zo nauw nam met de regeltjes. Tot nu toe had het nog nooit consequenties voor haar gehad, geen grote in elk geval. De andere priests gedroegen zich keurig en zij zag zo nu en dan een kans om ongezien weg te glippen en haar eigen gangetje te gaan. Niet vanavond. Want nu stond ze oog in oog met een alles behalve vrolijke Hathor en ze had geen idee welke houding ze zichzelf moest geven. Aušrinė was normaal een redelijk goede toneelspeelster, al had ze niet het idee dat ze dat was bij haar Sol Invictus.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op do apr 05, 2018 12:21 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
De hoeveelste keer was het alweer dat ze had gehoord over een van Aušrinė's nachtelijke wandelingen of er weer een moment was geweest dat de brunette zelfs tijdens de diensten naar buiten glipte? Ze had genoeg gehoord van haar andere priests, zelfs van enkele mensen die haar oren en ogen waren op de straten van Sunfall. Aušrinė hield zich niet aan de regels en Hathor wist niet wat ze eraan moest doen. Wat zou de vorige Sol Invictus hebben gedaan? Hoeveel waarschuwingen zou hij haar al gegeven hebben? Het was overduidelijk dat de brunette schrok van haar aanwezigheid, of in ieder geval onder de indruk was van het feit dat ze betrapt was. Wat? Had ze dan niemand verwacht? Of was het feit dat het Hathor was die hier stond, wat ervoor zorgde dat de adem in haar keel stokte? Haar hele houding en de woorden die de vrouw uitsprak, hadden weinig indruk op Hathor zelf, echter. De witblonde vrouw was altijd al redelijk goed geweest in het onderscheppen van leugens, vooral wanneer ze een persoon al voor langere tijd kende. En Aušrinė was zeker bekend bij haar; ze was ongeveer vijf jaar jonger dan Hathor en Hathor was al in de kerk geweest toen de vrouw werd binnengebracht - al was Hathor toen zelf ook nog redelijk jong geweest. Kort trok Hathor een wenkbrauw op. "You do?" Sprak ze, maar aan haar stem was duidelijk te horen dat ze niet gediend was van deze bullshit die door Aušrinė werd uitgekraamd.

Ze zette een berekende stap dichterbij. "So sneaking out in the middle of the night, for multiple times even, seems to you like trying?" Alhoewel de woede die de vrouw voelde, doorschemerde in haar goudgroene ogen, kon niks daarvan terug gevonden worden in haar stem - en wellicht maakte dat haar juist een stuk angstaanjagender dan wanneer ze haar stem zou verheffen. "How many warnings do we need to give, before you start understanding?" Het was een serieuze vraag, al wist Hathor zelf niet eens of het echt een vraag richting Aušrinė was geweest. Wellicht vroeg ze zichzelf dat gewoon af. Waren waarschuwingen wel genoeg? Zou Aušrinė daar wel van leren?


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 3:07 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
De brunette had ervoor gekozen om voor het antwoord te gaan wat het meest politiek correct zou zijn, instemmen met de woorden van haar Sol Invictus en hopen dat ze er met een waarschuwing vanaf zou komen. Afwachtend keek ze de blonde vrouw dan ook aan, stilletjes hopende dat deze aan de kant zou stappen en haar naar bed zou sturen. Net toen ze in wilde stemmen met de bevestigende vraag van Hathor stapte deze dichterbij, waarop ze haar kaken lichtjes op elkaar klemde. “I’m trying..” herhaalde ze daarna op een wat zachtere toon terwijl ze de vrouw met haar grote ogen aankeek. De stem van Hathor klonk zo rustig dat het haar nog ongemakkelijker maakte, deels omdat ze wist dat ze hier glashard stond te liegen. “I don’t need any more warnings, I really don’t..” Ze probeerde er wanhopig onderuit te komen, iets wat haar waarschijnlijk niet zomaar ging lukken als ze de blik van Hathor zag. “Just.. let me go to bed and I won’t bother you again.”
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 3:18 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Hathor mocht dan wellicht kalm ogen op het moment, ze was redelijk geïrriteerd om het feit dat Aušrinė weer de regels had weten te verbreken. En dit was dan wellicht niet zo'n grote regel, maar hoe lang zou het duren voordat de vrouw nog meer regels ging breken? Als dat al niet was gebeurd. Hathor vernauwde licht haar ogen bij de woorden van de brunette en op dat punt zou het voor Aušrinė duidelijk genoeg moeten zijn dat ze hier vanavond niet zo makkelijk mee weg zou kunnen komen. "So why is it that you keep doing these things? That you keep disturbing my evening as well?" Begreep ze dan niet dat ook Hathor haar rust erg verdiende in de avond? "And let you go to bed? So you can do the same thing tomorrow?" Kort schudde de vrouw met de witblonde haren met haar hoofd. "This will be your very last warning, Aušrinė, I'm done handing them out, you're a grown woman, not a child that needs to be taken care of." En dat meende ze. De volgende keer zouden er geen waarschuwingen meer komen. Dan zou ze over moeten gaan tot strengere maatregelingen.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 3:42 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
Een trillerige ademhaling rolde over haar lippen toen ze zag hoe de Sol Invictus haar ogen wat meer vernauwde, een teken dat ze er vanavond niet makkelijk mee weg ging komen. Het was geen grote regel die ze had gebroken, maar ze wist dat mensen soms bestraft werden wanneer ze teveel zondigden. “I never intented to disturb your evening,” mompelde ze terwijl ze haar ogen op de grond richtte en haar voeten bestudeerde. De sandalen die ze droeg waren opeens een stuk aangenamer om naar te kijken dan naar Hathor. Bij de volgende woorden keek ze vluchtig omhoog, om nog net te zien hoe de vrouw haar hoofd schudde. Vervolgens kreeg ze te horen dat dit haar laatste waarschuwing zou zijn. “Can I go now?” vroeg ze ietwat ongeduldig. De woorden van de vrouw waren een beetje langs haar gegaan, al was dat misschien omdat ze haar aandacht zo gefocust had op het wegkomen uit deze ongemakkelijke situatie dat ze alleen daar haar focus kon leggen.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 3:58 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Het was nooit haar bedoeling geweest om Hathor's avond te verpesten. Hmpf. "And yet you still did." Bracht de lichtblonde vrouw geïrriteerd over haar lippen. Want deze nachtelijke tochten van Aušrinė hadden haar weer wakker gehouden, wetende dat Hathor de volgende dag weer vroeg op moest om al die energiezuipende taken weer te verrichten. De vrouw voor haar onderbrak vervolgens het oogcontact dat ze hadden, om naar haar voeten te staren, in plaats van naar Hathor zelf. Ontwijkend gedrag, iets waar Aušrinė bij Hathor wel bekend om stond. En Hathor had geen flauw idee of haar woorden überhaupt waren aangekomen, want in plaats van dat de vrouw sprak dat ze het begreep, vroeg ze of ze kon gaan. Haar woorden klonken ongeduldig. Een zucht rolde over Hathor haar lippen. "It's time you grow up, Aušrinė, you sound like a child getting lectured by her mother." Haar blik bleef gericht op de vrouw. "You can go." Maar de strenge blik in de vrouw haar ogen vertelde genoeg; ze wilde dit niet nog eens zien. Want de volgende keer, nee, de volgende keer zou Aušrinė er niet zo makkelijk vanaf komen.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 4:25 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
“I’m sorry.” Dat was het enige wat bij een excuus in de buurt kwam wat haar mond verliet. Veel meer had ze niet te zeggen, want ze had er weinig zin in om honderden beloftes te maken die ze vervolgens toch niet na zou komen. Aušrinė richtte haar ogen op toen haar werd verteld dat ze eens volwassen moest worden. Voor een moment was er een glinstering in haar ogen te zien, onbewust had de Sol Invictus daar een zwakke plek geraakt. Iedereen wist dat de brunette hier door haar ouders was gebracht toen ze nog best jong was geweest. Daarna had ze nooit meer iets van hen vernomen. “I don’t have a mother, never had, so I wouldn’t know.” Het kwam er iets gepikeerder uit dan ze had gewild, dus brak ze het oogcontact maar weer snel en glipte langs Hathor heen toen deze zei dat ze kon gaan. Met vluchtige passen verliet ze de ruimte, om één van de trappen op te snellen naar de gang waar de slaapruimtes zich bevonden.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 4:36 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Er kwam een 'sorry' haar kant op, een verontschuldiging die zeer zwak klonk in de oren van Hathor. Een verontschuldiging die ze al vaker had gehoord en wellicht ook vaker werd gehoord door de oude Sol Invictus. Hoe zou hij dit alles hebben afgehandeld? Hoe vaak had hij de vrouw voor haar al een waarschuwing gegeven en was het nooit in hem opgekomen om haar te straffen? En waarom niet? Het ontging Hathor echter niet toen ze opmerkte dat er een lichte twinkeling in de ogen verscheen van vrouw, toen ze zelf sprak over een moederfiguur. Het was duidelijk dat ze nu een zwak punt had geraakt, een pijnlijk punt. De woorden die dan ook vervolgens tegen haar werden gesproken, klonken lichtelijk geïrriteerd. "Me neither, but that doesn't make me act like a child." Bracht ze zelf echter uit, bijna doelend dat die opmerking nutteloos was. Als het Hathor lukte de regels de volgen, dan moest het Aušrinė ook lukken.

Toen Aušrinė langs haar door stapte en uit de ruimte verdween, ademde Hathor kort diep in en uit en leek een last van haar schouders te vallen, toen eve niemand meer in de ruimte stond waar ze zich voor moest opstellen als de strenge Sol Invictus. Een titel die op haar schouders geforceerd werd, met de gedachte dat ze de druk wel aan zou moeten kunnen. Ze besloot na enkele seconden zelf ook richting de gang van de slaapvertrekken te stappen.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 5:55 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
De woorden die nog van Hathor kwamen maakte het er allemaal niet beter op. Kort hield de brunette het oogcontact vast, waarna ze besloot dat het genoeg was geweest voor deze avond en ze de benen nam zodra het mogelijk was. Voordat ze de ruimte verliet keek ze kort over haar schouders, maar daarna stormde ze de trappen op, om zich vervolgens naar haar kamer te begeven.

Je zou denken dat ze wel beter zou weten dan het een tweede avond op rij risceren om gepakt te worden. Toch had ze het niet kunnen laten om zachtjes de trappen af te dalen zodra iedereen sliep. Ze hoopte dat Hathor al zou slapen en dat ze dit keer geen verklaring af hoefde te leggen voor haar impulsieve reacties. De vraag was echter hoe lang ze dit nog kon bestempelen als impulsieve acties. Een week geleden was ze een jongen van haar leeftijd tegen het lijf gelopen die als een blok voor haar schoonheid gevallen was, vandaar ook haar nachtelijke uitstapjes de afgelopen paar dagen. Ook nu wist ze dat hij weer op haar zou wachten. Desnoods bleef ze de hele nacht buiten, dan hoefde ze het risico niet te lopen om gepakt te worden zodra ze haar weg terug de kerk in vond. Aušrinė was neergestreken op de rand van een fontein en het duurde niet lang voordat ze verstrengeld waren in een vurige zoen. Ze had het gemist om deze vrijheid te hebben en nu pakte ze die gewoon eigenhandig terug.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 6:25 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
De volgende dag brak al snel weer aan en Hathor had er alles aan gedaan om Aušrinė zo veel mogelijk werk te geven, wellicht zodat er geen confrontatie meer mogelijk was, wellicht omdat ze hoopte dat de vrouw aan het eind van de dag te moe was om nog naar buiten te sneaken. Helaas was daar niet veel van waar geweest, want voordat de lichtblonde vrouw naar haar slaapvertrekken was vertrokken, leek het wel alsof Sol haar weer een teken gaf van de brunette die wederom de kerk verliet. Het zou eens niet zo zijn.

Furieus na de visioen doe aan haar was gegeven, een waar haar werd getoond dat de vrouw wederom buiten was op een uur dat niet acceptabel was voor een Priest of Sol, stapte de vrouw de trappen weer af, nu ook richting de grote deuren van de kerk. Ze ging niet staan wachten, néé, ze had wel iets beters te doen. Ze zou Aušrinė hoogstpersoonlijk terug naar de kerk brengen en dan zou er geen waarschuwing meer op haar wachten. Nee. DIe kans had ze verpest. Hathor stapte door de straten die ze zo uit haar duimpje kende dat ze precies wist waar de fontein lag waar Aušrinė zich naar begeven had. Maar toen ze de plek bereikte, zag Hathor niet wat ze verwacht had. Daar stond Aušrinė, in de armen van een jongeman, met haar lippen vurig gedrukt op die van de ander. Hathor zette een licht verwilderde stap achteruit, haar hand greep naar de houten leuning van de brug waar ze zich net op begaf. Voor een moment gierde een emotie vreemd voor de vrouw door haar lijf, voordat de woede het verder overnam. "Aušrinė!" Op dat moment had ze gewenst dat haar stem harder had geklonken, sterker, strenger, maar er was niets meer dan teleurstelling te horen in haar stem toen ze de vrouw haar naam uitriep.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 6:52 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
Met een kleine glimlach had ze plaats genomen op de rand van de fontein, waar al iemand had gezeten toen ze aan was komen wandelen in de donkere nacht. Na wat subtiele aanrakingen waren de twee verstrengeld geraakt in een vurige kus. Het was niet dat ze een echte vorm van affectie voor de jongen had, maar de aandacht en het rondsneaken waren twee dingen die haar aansproken. Ze was altijd iemand geweest die de regeltjes probeerde te omzeilen en ook vanavond zou het niet anders zijn, ondanks de waarschuwing die ze de vorige avond van Hathor had gekregen. Echter had ze deze dag extra lang gewacht voordat ze vertrokken was uit de kerk, hopende dat ze deze keer rustig haar gang kon gaan.

Een stem zorgde ervoor dat ze geschrokken haar hoofd terugtrok. Met grote ogen keek ze naar de brug, waar het geluid vandaan was gekomen, en zag daar een al te bekend persoon staan. Voor een moment stokte de adem in haar keel, niet goed wetende hoe ze moest reageren. Haar gezelschap leek iets verdwaasd, maar hield wijselijk zijn mond. “Hathor.. it’s not.. it’s not what you think..” Het kwam er allemaal wat onhandig uit en kort schoten haar ogen naar de jongen, maar daar had ze weinig aan op dit moment.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op za mei 05, 2018 10:18 pm
Oh you have so little faith CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Het had even geduurd voordat de lichtblonde vrouw haarzelf hersteld had; want het was vrijwel duidelijk dat de vrouw niet verwacht had om Aušrinė zo te zien. Ze had veel van de vrouw gedacht, maar dit? Met een doodnormale stadsbewoner zoals deze jongen? Hathor klemde haar kaken stevig op elkaar en haar verbaasde blik verdween voor een kwade. Ze stapte over het laatste deel van de brug, op het plein waar de fontein stond. Haar ogen stonden volledig op Aušrinė gericht, totaal niet blij met wat ze gezien had. "It's not what I think?" Haar stem klonk niet langer meer kalm, woede sijpelde over haar woorden. "What was it then? Was he drowning in the fountain and were you saving his life? Is that what I should believe?" Haar blik richtte zich nu op de jongen, terwijl ze haar kin ietwat ophief. Uiteindelijk viel haar blik weer op  de priest. "I would highly advice you to join me back to the church," haar blik sprak boekdelen; don't try me.


Oh you have so little faith CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Aušrinė Sacrados
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 14
IC posts : 10

Character sheet
Age: 22 years
Occupation: Priest of Sol
Residence : Rhoynar, Sunfall
Profiel bekijken

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

op zo mei 06, 2018 6:14 pm
you never know how strong you are
until being strong is the only choice
De brunette had geen idee waar ze haar blik op moest richten toen Hathor haar kant op kwam zetten. In elk geval had ze wat meer afstand van haar gezelschap genomen, die ook redelijk overdonderd leek te zijn en het liefst de benen zou nemen. Het enige wat ze uit wist te brengen was complete onzin, iets waar Hathor ook meteen doorheen leek te prikken. Vervolgens volgde er een hele stroom aan boze woorden. “He wasn’t drowning..” mompelde ze zachtjes terwijl ze kort haar ogen op haar gezehschap richtte, die zijn rug had gerecht en klaar was om in de donkere nacht te verdwijnen wanneer hij de kans kreeg. Aušrinė kwam langzaam overeind toen dit van haar gevraagd werd. “Please don’t be mad, Hathor..” kwam er wat wanhopig uit haar mond terwijl ze vluchtig haar jurk fatsoeneerde en op haar hoedde wat stapjes dichterbij zette, niet goed wetende wat de Sol Invictus zou gaan doen. Gisteren was haar laatste waarschuwing geweest en ergens had ze het vermoeden dat ze er vandaag inderdaad niet zo makkelijk vanaf ging komen.
notes: none
i won't just survive

oh, you will see me thrive

can't write my story

i'm beyond the archetype
Gesponsorde inhoud

Oh you have so little faith Empty Re: Oh you have so little faith

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum