welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Plotmei :eyes:

op wo apr 04, 2018 4:36 pm
Lexa
adaptable
courageous
barbaric
cynical
independent
leader
clever
confident
logical
mannerless
loyal
merciful
passionate
Description
Lexa is wel-bekend als de barbaarse leider van het savage volk. Wanneer ze zich in haar eigen gebied, of wegens Commander-business erbuiten, bevindt, kan ze meestal gevonden worden met de herkenbare zwarte marking over haar gezicht, haar haren wild vast gebonden en gekleed in puur zwart. Ze heeft altijd haar woord klaar en alledaagse manieren interesseren haar niet. Ze is een getalenteerd vechter, maar, ze is ook nog jong en kampt vaak met twijfels over hoe ze leidt en hoe Vanaheim eraan toe gaat.

Friendlies
Lexa zou best iemand kunnen gebruiken die haar een beetje support, die… het iets minder lastig laat lijken allemaal. Iemand die ze kan vertrouwen wanneer ze kampt met een probleem: Commander-related of niet.

Enemies
Er zullen er ook vast zijn die Lexa niet zien zitten. Misschien heeft ze iemand geëxecuteerd die ze kennen, zijn het haar manieren of is het simpelweg omdat ze vinden dat ze het leiderschap niet verdient. Drama is welkom.

Other
Alles wat niet binnen vriendschappelijk of vijandelijkheid past, is natuurlijk ook welkom! Ik sta met Lexa open voor plots van alle levels, dus voel je vrij om even aan te kloppen en dan denken we erover na! Een gewoon topicje zonder echt plot is ook altijd welkom! 😄( app • 22  • bisexual • human • Commander of Vanaheim )
ALLISON LENIER
abrasive
assertive
focused
callous
witty
protean
 
curious
crafty
cautious
tasteful
creative
opinionated
deceitful
Topics
Allison is niet te vertrouwen. Zo simpel is het. Alles wat ze doet heeft een reden. Elk woord dat ze spreekt, elke stap die ze zet, is van tevoren uitgedacht. Ze zal nooit iets voor jou doen zonder er iets voor terug te verwachten. Ze is een leader in The Syndicate en wil ervoor zorgen dat Mensen net zoveel kracht hebben als Vampiers en Weerwolven, om hun overleven te garanderen. Ze is dan ook extreem geïnteresseerd in verschillende magiesoorten.

Friendlies
Allison zou best mensen kunnen gebruiken die het volledig eens zijn met haar cause, in plaats van erin meegetrokken te zijn door haar… interessante technieken. Ze zou iemand kunnen gebruiken met wie ze haar plannen goed zou kunnen overleggen, iemand die er dieper in zou kunnen duiken met ‘r. Iemand die ze echt kan vertrouwen. Misschien iemand die ze al langer kent.

Enemies
Natuurlijk zullen er ook genoeg zijn die een hekel aan d’r hebben. Dat is niet zo verbazingwekkend. Voel je vrij.

Other
Nieuwe Syndicate allies en members en al het andere, van simpele non-plot topics tot grotere ideeën zijn met Allison ook welkom en ik ben helemaal happy om met haar te plotten! Ze is voor mij een enorm lekker char om mee te posten, dus als je interesse hebt, kom maar op! Met Allison ben ik ook op zoek naar specifiekere karakters om te helpen met The Syndicate, maar hier kan je beter even privé over aankloppen!( app • syndicate • 24 • straight • human • alchemist )
SOBEK SACRADOS
placid
humble
astute
pragnatic
adaptable
gentle
compassionate
descriptive
conscientious
aniable
diligent
cordial
 
Description
Sobek is een goede, iets oudere man die altijd probeert het juiste te doen. Zijn leven leeft hij in naam van Sol, dus zal hij altijd helpen wanneer dit gevraagd wordt. Hij is kalm en probeert zijn persoonlijke opinies voor zich te houden, maar gaat door het vuur om de mensen waar hij om geeft te helpen door moeilijke tijden heen te komen.

Friendlies
Sobek is bijna een puur-goed persoon. Hij gelooft in zijn God, Sol, en zet alles op alles om mensen hoop te geven. Dit is zijn grote doel in het leven en hij zal hierbij veel mensen hebben leren kennen, either door ze te helpen met iets of door zijn helende gaven op hen te gebruiken.

Enemies
Sobek is een priest of Sol en niet iedereen zal hen waarderen. Afgezien van dit, probeert hij voornamelijk onrust te vermijden dus zal hij waarschijnlijk vrij weinig vijanden hebben

Other
Met Sobek sta ik ook open voor andere plots en simpele topics!

( app • priest of sol • 43 • straight • human • healer )
Annalise Marshall
narcissistic
vehement
brazen
exuberant
dauntless
opiniated
candid
assertive
Description
Annalise is een… apart geval. Op het eerste gezicht is het een onschuldige, jonge vrouw. Ze was een goede moeder en een zorgzame vrouw, tot The Drowned God belangrijker voor haar werd. Ze verdronk haar eigen dochter in een poging deze te dopen en gelooft dat dit het juiste was. Ze voelt vijandigheid voor iedereen die een ander geloof loopt te verkondigen, maar is juist een vrij… chill persoon wanneer er niets over het geloof gezegd wordt. Ze werkt in een bar en kan hier goed mensen ontmoeten.

Friendlies
Annalise zou best mensen kunnen gebruiken - misschien regulars in haar bar, of mensen die ook in The Drowned God geloven. Er is hier vrij veel mogelijk.

Enemies
Annalise is niet zo vriendelijk voor mensen die een ander geloof hebben, dus dat zouden best Enemies kunnen worden. Hier kan ook vast wel wat anders verzonnen worden, maar zo 123 zou ik ‘t niet weten.

Other
Al het andere (simpele topics, grotere plots) zijn ook absoluut welkom met Anna! Ze is ‘n lekker char om mee te posten dus kom maar op 👀

( app • 27  • straight )
ALIYAH EL JAOUHARI
assertive
opiniated
spoiled
courteous
egocentric
insouciant
prin
maverick
haughty
Description
Aliyah is a bitch tbh. Ze is altijd verwaand geweest en probeert dit niet te verbergen. Ze is een typisch papa’s kindje en heeft haar hele leven eigenlijk alles van hem gekregen, zelfs al is haar zus het hier nooit zo mee eens geweest. Ze bezit enkele slaven en heeft ze meer om mee te pronken, dan dat ze ze echt nodig heeft. Alles bij deze dame gaat om titels. Ze wil een grote naam hebben en rijkdom bezitten, maar wil er het liefste niet voor werken.

Friendlies
Aliyah zou best wat girlfriends kunnen gebruiken. Waarschijnlijk rijkere meiden die een beetje het zelfde, of juist compleet anders zijn. Een typische meidenvriendschap vol roddels en (eventueel) drama.

Enemies
Aliyah is een bitch. Vijanden maken zal dus niet moeilijk zijn. Ook worden er slaven gehandeld in de familie, dus die zullen haar ook niet al te aardig vinden.

Other
Ik heb nog niets met Aliyah gepost en sta dus nog open voor absoluut alles! Van (oude) romances tot grotere plot ideeën, wil ik graag meer horen als je een ideetje hebt! Topics zijn ook altijd welkom o/

( app • 29 • straight • shapeshifter )
EMILIA AMAROK
strong-willed
caring
pack-oriented
clumsy
prejudiced
smart
careless
Description
Duncan’s little sis. Ze is een weerwolf en wil vechten om het survival van de weerwolven te verdedigen. Ze gelooft in de maan zoals haar broer doet en heeft een verschrikkelijke bloedhekel aan vampiers, maar ook aan de Medici’s, wie ze liever kwijt dan rijk is. Ze kijkt een beetje neer op normale mensen, maar doet haar best om vriendschappelijk tegen hen te zijn als ze geen bedreiging vormen.

Friendlies
Packmembers, oude en nieuwe vrienden zijn welkom voor Emilia! Ze is een sociaal persoon en is graag omringd met bekenden. Ze zal ook niet moeilijk te bevrienden zijn - vooral niet voor andere weerwolven.

Enemies
Vampiers, voornamelijk, of mensen die een bedreiging vormen voor haar pack. Ze zal niet snel vergeven en dus, wanneer je eenmaal tot vijand bent bekroond, zul je hier niet snel vanaf komen. Ze zal hierbij moeilijk haar woede kunnen verbergen en de innerlijke wolf in haar zou bij deze personen nog wel eens de kop op kunnen steken!

Other
Met Emilia heb ik ook nog vrijwel niets gedaan, dus alles is nog open met haar! Een (oude) liefde is misschien ook leuk, al helemaal als hij en Duncan niet zo klikken voor de nodige drama. Overige ideeën zijn ook welkom natuurlijk!


( app • 28 • straight • werewolf • nurse )


Laatst aangepast door Lexa op di mei 01, 2018 1:59 pm; in totaal 6 keer bewerkt


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
avatar
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op za apr 14, 2018 11:59 pm
Hi C:

Ik heb Valdís in de aanbieding voor een van je accounts ^^, ze zit momenteel in Vanaheim.


avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 9:24 am
Allison en Kaz hebben ook nog een topic~

http://fallenskies.actieforum.com/t801-undisclosed-desires Deze hiero (:

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 10:49 am
@Valdís Magnidóttir schreef:Hi C:

Ik heb Valdís in de aanbieding voor een van je accounts ^^, ze zit momenteel in Vanaheim.
In Vanaheim zou ik Lexa zeggen! Als jij een topicje aan zou willen maken, zal ik er posten :3

@Cat I forgot. ASAP. Sorry. XD


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
avatar
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 11:35 am
@Lexa schreef:
@Valdís Magnidóttir schreef:Hi C:

Ik heb Valdís in de aanbieding voor een van je accounts ^^, ze zit momenteel in Vanaheim.
In Vanaheim zou ik Lexa zeggen! Als jij een topicje aan zou willen maken, zal ik er posten :3

@Cat I forgot. ASAP. Sorry. XD

Super! Ik maak er eentje vanavond C:


avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 108
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 1:32 pm
ik heb Sierra wel voor je voor Sobek of Annaliseavatar
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 3:14 pm
Ik heb Ada als je wilt, ze is overal te vinden dus ze kan met eender van je chars waar je zin in hebt!!


avatar
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op zo apr 15, 2018 8:49 pm


avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op ma apr 16, 2018 12:30 pm
@Irini: Lijkt me wel wat met Sobek. Zou jij er één kunnen maken?
@Ez: Als jij er één in Rhoynar zou kunnen maken, zal ik kijken wie ik erin plaats? :3


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 108
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op ma apr 16, 2018 3:31 pm
zal ik vanavond doen! (:avatar
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 24
IC posts : 6

Character sheet
Age: 22 y/o
Occupation: Seamstress and hunter
Residence : Vanaheim, but always on the road
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op ma apr 16, 2018 7:55 pm


avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op di mei 01, 2018 1:58 pm
Topic is omgegooid tot een Plotter voor Plotmei! Alles is welkom - PB's (beste naar Lexa/Allison!), een post hier of een DM naar Wrap in Discord! «3


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
avatar
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op di mei 01, 2018 2:03 pm
Misschien lexa & octavia of Emilia & Octavia??


if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op di mei 01, 2018 2:59 pm
ALIYAH x TENGIZ
Tengiz zegt meestal geen interesse te hebben in alle familiedrama van de El Jaouhari's, maar eigenlijk is dat een leugen. Hij is er dol op om even achterover te leunen met een glaasje wijn en zijn disfunctionele familieleden te bespreken met zijn jongere zusje.

SOBEK x LORAELEI
Loraelei is behoorlijk nieuw bij de Priests of Sol en haar geloof is dan ook nog behoorlijk wankel. Er zijn recent dingen gebeurd die er alleen nog maar meer voor zorgen dat ze het licht aan het eind van de tunnel niet meer ziet en misschien kan Sobek haar hier wel een beetje bij helpen. Misschien dat het klikt en er uiteindelijk een hechte vriendschap ontstaat.

LEXA x ARAWN
Lexa en Arawn kennen elkaar al langer en hoewel Vanaheim voor Arawn op de eerste plaats staat, heeft Lexa ook wel een speciale plek voor haar ingenomen. Ondanks dat ze niet echt een warm persoon is, probeert ze er wel zoveel mogelijk voor Lexa te zijn en haar de juiste richting in te sturen, al lukt dit misschien niet altijd.
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 108
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: Plotmei :eyes:

op di mei 01, 2018 4:34 pm
Haaai!

Ik heb voor Aliyah eventueel Daelorian. Wellicht kunnen de twee elkaar kennen en goede vriendinnen zijn, maar is Aliyah jaloers op haar vanwege haar status of iets dergelijks?
Anders heb ik misschien wel voor Analisse Sierra. Die is zojuist in Brighwater Keep belandt en kan wel wat contacten gebruiken (of eventueel vrienden).

Laat het maar even weten c:Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum