welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op wo apr 04, 2018 5:34 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Image

Zuzana Bryant

Zanna was voor een korte periode weer terug in Sunfall. Kaz trok graag rond en waar hij heen ging, volgde het jonge meisje. Het leven op straat was ietwat makkelijker geworden nu er iemand voor haar zorgde. Zolang het jonge meisje zich maar aan zijn gestelde regels hield. Hij leerde haar nieuwe dingen, belangrijke dingen die ze nodig had om te kunnen overleven. Zanna hield niet van stelen en het criminele leven, maar had weinig keuze. Eten of geen eten, een nacht zonder slaap en in de koude zou het gevolg zijn als ze weigerde voor zichzelf op te komen. Een kind van haar leeftijd kon niet leven op straat zonder dat iemand hielp. In het verleden had het meisje af en toe aangeklopt bij de grote kerk met het geloof dat haar eigen was gemaakt. Het geloof in Sol, de zon was een machtig wezen. Zonder zon zou het gebied nooit zo welvarend zijn geweest. De priesters waren er makkelijk te vinden, door de gouden accesoires die ze droegen. Nu ze terug was, had het meisje besloten zelf op pad te gaan. Zanna had de drukke straten, en het ingewikkelde netwerk van paden gemist. Zoals enkel een bewoner van Sunfall het kon, liep het meisje zelfverzekerd de straten af. De meeste mensen zouden er kunnen verdwalen, maar Zanna merkte de kleinste details op die haar vertelden waar ze was. 

Het weer was beter geworden in de afgelopen weken. Lente kwam er aan wat er weer voor zorgde dat er flink wat werk te doen was op de velden. Akkers werden beplant en hoewel het meisje zelf haast nooit ver weg vab de binnenstad was geweest, herkende ze de nieuwe periode die er aan kwam wel. Het hele koude, de bittere wind, verdween en maakte plaats voor een wat mildere temperatuur. Een omslag die het jonge meisje niet als vervelend ervaarde. Op deze dag scheen de zon, waaraan de plek zijn naam te danken had fel op haar gezicht. Al keek ze niet in diens stralen, ze wist dat de gigantische kerk met gouden koepel op zou lichtten en vanaf veraf al te zien was met dit heldere weer. Het was een bekend schouwspel, indrukwekkend wanneer iemand het voor het eerst zag. Haar lange donkere haren hingen los over haar rug heen, en wapperde lichtjes door het briesje dat vooral voelbaar was wanneer ze over een van de vele bruggen heen liep.

Voor de ingang van de kerk bleef ze even staan. Het was al een poosje geleden dat ze haar gezicht hier had laten zien. Dat ze Hathor had gesproken, de jonge vrouw was een van de vriendelijke gezichten die ze herkende in de levendige stad. Daarbij was ze ook een priester geweest, iemand die haar en andere weeskinderen altijd had bijgestaan. Het gebouw was voor Zanna ook een van de wat veiligere plekken in Sunfall. Een plek waar ze voordat ze Kaz ontmoette graag naar terug trok. Twijfelend bleef ze voor de deur staan, wetende dat ze die gerust kon openen om een bezoek te brengen aan Hathor. Haar hand pakte de deurklink vast waarna ze met moeite de relatief zware deur opentrok en naar binnen stapte. Haar donkerbruine ogen zochten naar een van de bekende gezichten. Een van de priesters. Echter kon ze Hathor er niet meteen vinden. Erg vond ze het niet, de rust in de kerk liet haar in haar gedachten verzinken. Ze had haar thuis gemist. En ook al zou ze het niet toegeven, de warmte van de priesters ook.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op do apr 05, 2018 12:36 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Met een licht bezorgde frons op haar gezicht, knikte de vrouw naar de man die nu tegen haar sprak. Hij had haar zojuist ietwat verontrustend nieuws verteld, over een lord die zijn schip in de haven had aangemeerd. Een lord uit Seere. De naam van de stad zorgde ervoor dat een koude rilling over haar rug gleed, want echt goede ervaringen met deze naam had ze niet. De oude Sol Invictus had altijd vol pijn en verdriet gesproken over de tijd dat ze weg moesten vluchten uit de plek en alhoewel de Lord die hen toen had weten weg te jagen er niet meer was, bleek de nieuwe lord er ook niet bepaald als een lieverdje uit te zien. Jasper had hem dus uitgenodigd op Sunfall? Waarom? Wat was hij van plan? Het bracht enige zenuwen in de vrouw omhoog, zenuwen die ze natuurlijk niet liet zien aan de persoon die haar kwam informeren. Vanuit haar ooghoeken echter, zag ze dat de deur van de kerk open ging en een klein meisje binnenstapte. Een klein lichtpuntje in haar dag waarschijnlijk, de uitdrukking in haar gezicht verzachtte direct bij het zien van het kind, waarna ze de man met een glimlach weer aankeek. "Thanks for informing me about this topic," bedankte ze de man, tevreden om het feit dat hij zo snel naar haar toe was gegaan nadat hij met zijn eigen ogen de man had zien lopen. "And may the sun light your path." Ze raakte kort zijn schouder aan, waarna ze een gedagje knikte en met vlotte stappen op het meisje afstapte.

Zuzana zou haar nu ondertussen vast al opgemerkt hebben, wat ervoor zorgde dat er nog een bredere glimlach op de vrouw haar gezicht verscheen. Het waren de kinderen van Sunfall waar Hathor wellicht het meest om gaf. Het feit dat ze nooit zelf kinderen zou krijgen, zorgde ervoor dat ze wellicht als soort moeder durfde te functioneren voor diegenen die er geen meer hadden. "Zuzana.." haar stem klonk zacht en teder, maar goed hoorbaar voor het kind. "It's been such a long time, I was so worried!" Hathor nam het meisje direct in een omhelzing. Toen ze zich terugtrok, stond de glimlach nog steeds op haar gezicht. "Where have you been?" Met een licht bezorgde uitdrukking in haar ogen bekeek ze het meisje kort, tot de conclusie komend dat ze er nog net zo prima uitzag als voorheen. Er was toch niks ergs gebeurd? Toch?


A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op do apr 05, 2018 9:10 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Image

Zuzana Bryant

Erg lang stond het meisje niet eenzaam en een tikkeltje verloren te zoeken naar Hathor. De vrouw had haar waarschijnlijk binnen zien en horen komen. Immers weerklonk het geluid van de dichtklappende deur galmend door de grote kerk. De priesters hadden best wel wat aanzien in Sunfall. Aanzien dat ze verdiend hadden door het harde werk, daarbij kende iedereen hen. Ze waren vriendelijk en stonden echt voor de bewoners klaar. Zanna keek naar hen op en volgde hen trouw in het geloof van Sol. De zon was iets waar ze elke dag naar uit keek. Zoals vele kinderen was ze bang in het donker. Zanna had inmiddels Hathor gevonden iets verderop in de kerk, pratende met een man. Een onbekende voor haar, maar een bekende voor de vrouw, als haar gezicht daar iets over zei. Nadat het gesprek was afgerond kwam de vrouw op haar af. Het goed gemanierde meisje bleef wachtten totdat Hathor tijd voor haar had, ze zou het gesprek niet onderbreken. Dat respect had ze voor haar.

Met een brede glimlach op haar gezicht stapte Hathor op haar af. Zanna ontspande haar schouders iets voordat ze met een klein beduusd glimlachje haar armen uitstrekte om de vrouw te kunnen begroetten. Ze zette een klein stapje een tikkeltje onzeker vooruit. Niet wetende of Hathor haar aan zou spreken op het feit dat ze al een poos niets van zich had laten horen. "Zuzana.." Sprak de priester zacht en teder, waardoor het meisje opgelucht haar adem uitblies, adem die ze onbewust had ingehouden. "It's been such a long time, I was so worried!" Verklaarde de sierlijke jonge vrouw, terwijl ze het kind omhelsde. Het was even onwennig voor Zanna, immers was Hathor de enigste die haar op zo'n manier aanraakte. Enkel haar moeder had het af en toe gedaan toen ze nog leefde. Zanna's ogen verborgen haar verdriet en pijn niet, maar ze vrolijkte zichtbaar op bij het zien en omhelsen van de ander. Haar hand greep de witte stof van de nette kleding van Hathor vast voordat ze de ander zich terug liet trekken. "Where have you been?" Vroeg de priester. Zanna slikte moeizaam. Ze had nooit haar hele verhaal verteld, haar ogen gleden bedenkelijk over het bezorgde gezicht van Hathor. "Hathor?" Fluisterde het meisje duidelijk in tweestrijd zijnde. Ze verborg haar gezicht in dezelfde stof terwijl ze duidelijk dichter naar de jonge vrouw toe stapte. "It's a long story." Verklaarde ze uiteindelijk. Immers wou ze niet dat anderen die in de kerk rondliepen, het verhaal zouden horen. Daarbij was het vast wel bekend dat haar vader niet bepaald op een vredige manier was gestorven. Daar was het allemaal mee begonnen. Het meisje beet lichtjes op haar lip waarna ze een paar stappen achteruit zette en haar hand uitstak naar Hathor, in de hoop dat ze verder de kerk in konden wandelen. Ergens voelde ze zich schuldig over het feit dat ze Hathor zo bezorgd had gemaakt met haar gedrag. Of dat voldoende was om de hele waarheid te vertellen was nog maar de vraag.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op za apr 07, 2018 3:21 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Ze was zeker bezorgd geweest over het jonge meisje, aangezien Zuzana opeens niet meer langs was geweest en Hathor haar ook niet meer in de straten van Sunfall had gezien. De vrouw had uiteindelijk maar gehoopt dat Zuzana een goed iemand was tegengekomen, iemand die haar had ingenomen en haar een nieuw thuis had geboden; en dat alles zo rap was gebeurd, dat het meisje geen tijd meer had gehad dit aan Hathor te komen melden. Ze had er puur in geloofd dat Sol het kleine meisje de goede richting op zou leiden, maar toch waren er zo ook enige zorgen geweest. Wat als ze mee was gegaan met de verkeerde persoon? Een iemand met minder vriendelijke intenties? Want alhoewel Hathor wilde geloven dat er iets goeds zat in ieder mens, waren er mensen die dit geloof in het 'goede' al snel in het niet lieten vallen. En helaas stikte Rhoynar van dit soort menselijk ongedierte. Toen het meisje los liet uit haar omhelzing, liet de vrouw haar goudgroene ogen op het meisje vallen. Een bezorgde blik stond op haar gezicht en ze wachtte af op een uitleg, maar deze kwam nog niet. Hathor besloot het kind de tijd te geven. Haar naam werd zacht gefluisterd en het meisje stapte wat dichter naar de vrouw toe, haar gezicht verbergend in de witte stof van haar jurk. "It's okay." Sprak ze zacht, waarna ze haar arm weer kort om het meisje heen sloeg als een soort van korte omhelzing. Het was een lang verhaal, volgens Zuzana. Begrijpelijk knikte Hathor.

Haar blik gleed kort bedenkelijk door de zaal, maar voordat ze zelf kon voorstellen om ergens anders heen te gaan, stapte het meisje enkele passen achteruit; Hathor's aandacht trekkend. Haar ogen vielen op de hand die nu naar haar werd uitgestoken en zonder er verder bij na te denken knikte ze en greep ze de hand vast, om vervolgens op een rustig tempo richting een rustigere plek te lopen. "I've missed you." Sprak ze tijdens de wandeling, haar glimlach was warm en vriendelijk. "Would you like something to drink? Or maybe some food?" Ze keek naar het meisje met een vragende blik in haar ogen. Ze zouden zich immers terug kunnen trekken naar een van de privé delen van de kerk, waar niemand hen zou storen in hun gesprek, op wellicht een andere Priest na. Bovendien had Hathor veel vragen en ze wilde niet onderbroken worden door een ander.


A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op za apr 07, 2018 4:31 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Image

Zuzana Bryant

Zanna wist niet hoe iemand iets voor de bezorgde goudgroene ogen van Hathor verborgen kon houden. Af en toe had het meisje het idee dat de vrouw alles door had. Hathor had recht op een uitleg, zelfs als die leugens waren maar Zanna kon niet liegen en wou Kaz ook niet in de problemen brengen. Immers had hij haar geholpen en was ze trouw aan de oudere jongeman. Als er iets was dat Hathor richting haar was, was het geduldig. Ze eisde nog niets. Toch wist het jonge meisje dat ze zeker vragen had. Ze was in tweestrijd naar beide Hathor en Kaz was ze trouw. Ze verstopte haar gezicht even in de witte jurk van de priesteres waarna de blondharige vrouw haar gerust stelde. "It's okay." Sprak de ander zacht, haar weer kort omhelsende. Hoewel het meisje de omhelsing wel prettig vond, was het toch tijd uit de omhelsing te stappen en met Hathor te spreken. Ze wist namelijk niet wat Kaz nog meer van plan was. Ze kon niet met zekerheid zeggen hoe lang ze in Sunfall zou blijven. Toen ze uitlegde dat het een lang verhaal was knikte de jonge vrouw enkel begrijpelijk. Ze drong zich niet op naar Zanna.

De goudgroene ogen van Hathor gleden even door de zaal heen terwijl het meisje een paar stappen terug zette en haar hand naar de vrouw uitstak. Ze kauwde nog bedenkelijk op haar lip. Ze wist dat als ze nu met de ander in gesprek ging, de waarheid uiteindelijk waarschijnlijk boven water zou komen. Zonder te twijfelen pakte Hathor haar hand vast, terwijl Zanna naar de andere aanwezigen in de kerk keek. Het was er stil maar niet geheel rustig. Er waren altijd wel wat mensen aanwezig die Sol aanbeden. In een rustig tempo volgde ze Hathor naar een wat meer afgelegen en daarmee rustigere plek. "I've missed you." Sprak de blondharige priesteres, met een warme glimlach. Zanna kneep als antwoord even zacht in haar hand en knikte. Ze wist niet hoe ze moest antwoorden. Het was lang geleden dat ze iemand had gemist of iemand haar. "Would you like something to drink? Or maybe some food?" Vroeg Hathor, met een vragende blik in haar ogen. Zanna keek haar met haar donkere ogen aan waarna ze knikte. "Yes, please." Zeker bij Hathor gebruikte ze haar manieren.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op ma apr 09, 2018 1:54 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Het was duidelijk te merken hoeveel de vrouw met de witblonde haren gaf om de kinderen die opgroeiden in Sunfall, iets waar ze dan ook onder velen van de bevolking om bekend stond. Ze had een groot hart voor diegenen die haar hulp accepteerden en ook voor diegenen die niet tegen haar ingingen. Mensen die slim genoeg waren om te begrijpen dat de vrouw niemand kwaad zou doen, die ook geen kwaad voor haar in petto hadden. Ze voelde hoe Zuzana even lichtjes haar handen wat steviger in die van Hathor kneep, nadat ze had gezegd het meisje te hebben gemist. Sol had niet tegen haar gesproken over Zuzana, of niet volledig. Hathor wist dingen die wellicht van haar verborgen werden gehouden, maar ze wist niet het hele verhaal over het meisje. Eenmaal in de privédelen van de Priests aangekomen, liet ze de hand van het meisje los en wuifde ze licht naar een van de stoelen. "Feel free to make yourself comfortable, I'll see if we have some food left." Ze glimlachte kort verzekerend naar het meisje, voordat ze weg stapte om te zien of er nog wat over was van het ontbijt. Uiteindelijk kwam de vrouw terug met een paar koekjes op een schaal en een glas water in haar hand. Veel was het niet, maar het was tenminste iets.

Ze zette het bord en het glas op de tafel en schoof het rustig naar Zuzana toe. "It's not much, but enjoy." Zelf nam Hathor plaats tegenover het meisje, haar goudgroene ogen nu weer op Zuzana gericht. "Before you start your story, I would like to get something out of my system first." Het meisje was dan wellicht maar acht jaar oud, maar ze was wellicht slim genoeg om te merken aan Hathor's blik dat de vrouw meer wist dan haar verteld was. "Why haven't you told me you were roaming the streets, instead of living in the orphanage?" Haar wenkbrauwen schoven ietwat dichter bij elkaar in een lichte frons, nadat ze de vraag had gesteld. Had Zuzana dan niet door, hoe gevaarlijk het was voor een kind van haar leeftijd om alleen te zijn? Vooral rond de late uren?


A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

op ma apr 30, 2018 3:05 pm
A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Image

Zuzana Bryant

Zanna wist dat niet Hathor zich niet al te veel met haar leven zou bemoeien. Immers was ze altijd bang dat mensen zich in haar leven gingen mengen en daarna haar gewoon aan haar lot over lieten. Het jonge meisje was niet zozeer opgegroeid in een liefdevol en warm gezin; al herinnerde ze zich wel dat haar moeder van haar had gehouden. Zodra haar moeder tijdens de bevalling van haar tweede kind was overleden, was Zanna alleen met haar alcohol liefhebbende vader achtergebleven. Leven met een alcoholverslaafde was niet makkelijk en hoewel een buurvrouw voor haar had gezorgd als haar vader weer eens uit stappen was, betekende het niet dat ze een sterke band met haar had gehad. De buurvrouw had het voor het geld gedaan, haar vader betaalde haar redelijk goed om op zijn dochter te passen. Zanna miste haar vader niet, hij was overleden in een gevecht en had het meisje zonder op of om te kijken achtergelaten zonder ouders om op terug te vallen. Naar een weeshuis had ze niet gewild, niet nadat ze zo vaak was verraden. De vrouw met witblonde haren was een uitzondering op haar wantrouwen naar volwassenen toe. Ze had een groot hart voor kinderen en zorgde samen met de andere Priesters van Sol dat het leven op straat wat dragelijker werd en bleef. Zuzana kneep even in de hand van de ander toen die concludeerde dat ze haar gemist had. Het was apart, waarom zou iemand haar missen. Ze was een extra mond om te voedden; ze wist hoe vaak haar vader er over had gemopperd. Hij had niets aan een dochter. Toen ze eenmaal in de privédelen van de Priests waren aangekomen liet Hathor haar hand los, waarop het meisje haar bruine ogen even langs de ruimte liet schieten. Ze werd door de vrouw naar een van de stoelen jn de buurt gewuifd. "Feel free to make yourself comfortable, I'll see if we have some food left." Ze glimlachte kort naar het jonge kind waarna Zanna een tikkeltje onzeker aan de grote stoel trok voordat ze er op plaatsnam. De vrouw stapte weg, om even later terug te keren met een paar koekjes op een schaal en een glas water in haar hand. Het was niet veel, maar tenminste iets. Meer dan Zanna meestal kreeg.

Hathor zette het bord en glas op tafel neer, em schood het rustig naar de achtjarige toe. "It's not much but enjoy." Zelf nam de blondharige jonge vrouw plaats tegenover Zanna, waarna haar groengoude ogen op het meisje gericht werden. Zanna pakte voorzichtig een koekje waarna ze de ander woordeloos bedankte met een rustige en lichtelijk vermoeide blik. "Before you start your story, I would like to get something out of my system first." Verklaarde de vrouw, Zanna had net een stukje van het koekje afgebeten, waarna ze verstijfde. Ze mocht dan misschien maar acht jaar zijn, dit betekende niet dat ze dom was en de blik van Hathor niet kon lezen. Er was iets dat de vrouw van haar wist dat ze niet had verteld. "Why haven't you told meyou were roaming the streets, instead of living in the orphanage?" Vroeg de blonde vriendelijke vrouw met een lichte frons. Zanna wist hoe gevaarlijk het was op straat, zeker voor iemand van haar leeftijd. Echter wie zei dat ze veiliger was in een weeshuis. Immers wist Zuzana als geen ander dat volwassenen niet te vertrouwen waren, waarom zou ze hen op hun woord vertrouwen als ze het over een weeshuis hadden? "Because no one is to be trusted." Verklaarde het kind alsof het logisch was. Ze vertrouwde Hathor wel, maar of ze haar met de hele waarheid kon vertrouwen was nog maar de vraag. "I wasn't sure if I could trust you. Normally people do not care about me." Legde het meisje een tikkeltje vermoeid en gefrustreerd uit.
Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Gesponsorde inhoud

A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor] Empty Re: A flower can not blossom without sunshine, and mankind can not live without love.. [Hathor]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum