welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

For all to see Empty For all to see

op wo apr 04, 2018 10:22 pm
For all to see 5m32yQR
Hathor
When you focus on the good, the good gets better.
Een opgeluchte zucht rolde over de vrouw haar lippen toen ze eindelijk comfortabel in haar eigen bed lag, met de dekens over haar heen getrokken en haar hoofd op de kussens rustend. De lange dag was voorbij, nu was het tijd voor een heerlijke nachtrust. Ze sloot haar ogen en nog geen kwartier later lag de vrouw met de witblonde haren in een diepe slaap verzonken. Een vredige uitdrukking stond op de vrouw haar gezicht, terwijl haar dromen zich vorderden zoals ze altijd deden. Normale dromen, dingen over de afgelopen dag, waarvan ze had gewenst dat ze anders waren verlopen. Maar opeens veranderde die uitdrukking, toen er een lichte frons op de vrouw haar gezicht verscheen, die uiteindelijk verder veranderde in een pijnlijke uitdrukking. Het duurde dan ook niet lang voordat Hathor omhoog schoot uit haar slapende positie en een beklemmend geluid uit haar keelgat omhoog rees, bijna alsof ze snakte naar adem. Haar fragiele handen schoten direct omhoog naar haar nek en zo bleef ze enige tijd in haar bed zitten, de lucht om haar heen gulzig in haar opnemend. Uiteindelijk kwam daar dan de beseffing dat het gewoon maar een nachtmerrie was geweest. Niets meer en niets minder dan dat. Met een diepe zucht zakte de vrouw weer in haar kussens, maar slapen kon ze niet meer. Uiteindelijk besloot ze dan toch haar nachtrust maar te laten voor wat het was. De zon zou immers snel opkomen en om nu nog een slaap te vallen was wellicht toch geen goed idee meer. Er was genoeg om te doen vandaag en ze kon zich zeker niet verslapen.

De ochtend verliep maar langzaam. Het was duidelijk dat de vrouw niet zichzelf was vandaag en alles leek niet zo soepel te verlopen als ze wilde. De dienst was een beetje awkward, tijdens haar bezoek aan het weeshuis was ze meer afwezig dan aanwezig. Uiteindelijk, tegen de middaguren aan, had ze besloten terug te keren naar de kerk, om zich daar even terug te trekken in de algemene ruimtes waar enkel de priests kwamen. Afwezig stapte ze de ruimte in, niet echt oplettend wie zich daar bevond - iets wat ze normaal gezien wel altijd deed -, waarna ze zichzelf wat water inschonk en op een stoel plaatsnam. Diep in haar gedachten verzonken staarde Hathor naar de beker met water.

& Sobek


For all to see CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op wo apr 04, 2018 10:57 pm
Sobek spendeerde een groot deel van zijn tijd lettende op de jonge Hathor, wie recentelijk de nieuwe Sol Invictus was geworden. Haar prachtige blonde haren deden hem zo denken aan de dochter die zo’n grote leegte in hem had achtergelaten, dat hij al vlug erg beschermend was geworden. Hij probeerde gevaren uit haar buurt te houden en deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ze niet aan alles onder door ging. Het zorgen voor de mens was een harde taak en soms vergat iemand voor zichzelf te zorgen. Hij moest niet alleen zorgen dat hij zijn eigen maaltijden niet vergat, maar lette er ook op of Hathor dit deed.

Toen de blondine binnenkwam zonder zijn blik te ontmoeten, ontging dit de priester ook niet. Ze nam plaats en staarde naar haar drinken, waardoor de man langzaam een wenkbrauw ophief. Hij wachtte zo een paar minuten, voor hij een keer zuchtte. “Hathor,” sprak hij, zijn stem bijna streng. Hij zei verder niets, afwachtend wat haar reactie zou zijn.
we have arrived
@ Hathor ☼


x
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op do apr 05, 2018 1:34 pm
For all to see CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Afwezig staarde de vrouw naar haar water. Haar gedachten waren niet echt bij de omgeving rondom haar, maar eerder bij de nachtmerrie die ze eerder had gehad. Het was ongewoon voor haar om een nachtmerrie te hebben en ze vroeg zich af waarom ze deze had gehad; achter iedere nachtmerrie zat meestal een betekenis, was dat niet zo? Maar wat kon het betekenen wanneer je adem werd ontnomen? Werden de taken en de verantwoordelijkheid die ze had als Sol Invictus haar nu al teveel? Nee, dat kon haast niet zijn. Alles ging tot nu toe toch goed? Toch? Maar aan de andere kant kon de vrouw niks anders bedenken. Geen andere reden bedenken. Misschien was het wel gewoon een zinloze droom geweest en zat ze nu hier, haar dag wat te verpesten door weer veel te ver door te denken. Plots werd ze ruw uit haar gedachten getrokken door een stem die de stilte in de ruimte verbrak. Haar goudgroene ogen schoten direct op bij het horen van haar eigen naam, om ze vervolgens vast te haken in de blik van een andere Priest. Maar niet zomaar een; Sobek. De strenge ondertoon in zijn stem zorgden ervoor dat de blondine haar rug ietwat rechter hield.

"Sobek," sprak ze, maar er zat weinig energie in haar stem. "I wasn't aware you were here, I'm sorry." Sprak ze, een glimlach op haar gelaat forcerend, want wellicht als ze glimlachte, dat het erop zou lijken alsof er weinig aan de hand was. Maar ze had het altijd al moeilijk gevonden om tegen de man voor haar te liegen.


For all to see CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op za apr 07, 2018 1:16 pm
Het verliezen van zijn dochter had een grote impact gehad op de man, al had het zijn geloof enkel versterkt. Hij was, unlike sommige andere priesters, niet altijd gelovig geweest. Sterker nog - hij had een heel ander leven geleid tot hij hier terecht was gekomen. Dit was ook de reden dat hij zijn weg nog altijd wist met een zwaard, iets wat hij nu, behalve bij trainingen, niet meer gebruikte. Hij was echter altijd een zorgzaam persoon geweest. Een enorm goede vader (dat je ‘t ff weet, Hathor), en nadat zijn dochter gestorven was, was hij van plan zijn uiterste best te doen om de nieuwe Sol Invictus een zo lang mogelijk leven te laten leiden.

‘I wasn’t aware you were here,’ waren woorden die niet vaak door Hathor gesproken werden. Ze was meestal een stuk oplettender en haar excuus deed hem een wenkbrauw optrekken. “What’s on your mind, Hathor?” besloot hij te vragen, zo direct als hij altijd was. Hij draaide niet om de dingen heen en in dit geval was hij dat ook niet van plan. Haar geforceerde glimlach had het allemaal niet beter gemaakt, immers.
we have arrived
@ Hathor ☼


x
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op zo apr 08, 2018 4:03 pm
For all to see CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Het was pas toen zijn stem door de ruimte weergalmde, dat de vrouw uit haar gedachten werd gehaald en haar goudgroene ogen op de man had gericht. Ze had absoluut niet doorgehad dat er een ander aanwezig was geweest in de ruimte, ze was er eigenlijk gewoon van uitgegaan alleen te zijn. De manier waarop hij haar naam had uitgesproken had serieus en wellicht een beetje streng geklonken, waardoor de vrouw weer een beetje alerter was geworden en haar omgeving kort verder in haar opnam. Het was gelukkig enkel haar en Sobek die aanwezig waren in de ruimte, anders had ze zich waarschijnlijk moeten verontschuldigen tegenover meerdere mensen. Bij zijn vraag verdween de glimlach als sneeuw voor de zon weer van haar gezicht, waarna ze even een slok van haar water nam, in de hoop dat ze iets kon bedenken om te zeggen. "It's nothing.. really.." Sprak ze, niet al te overtuigend.  

Uiteindelijk gleed er een zucht over haar lippen, terwijl ze de beker weer neerzette op de tafel. "Alright, I've been having these nightmares and last night they really scared me." Ze trok haar wenkbrauwen ietwat dichter bij elkaar in een frons. "I think I just need some more sleep, I'll be fine tomorrow." Haar stem klonk wat meer overtuigend, al wist ze het zelf niet echt meer. Wat als ze vannacht weer dezelfde nachtmerrie zou hebben? Wat als het een betekenis had?


For all to see CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op ma apr 09, 2018 1:05 pm
In eerste instantie leek het meisje te proberen om er onderuit te komen, maar al gauw genoeg scheen zij te begrijpen dat dit hopeloos zou zijn. Ze begon uit te leggen hoe ze nachtmerries had de laatste tijd en hoe ze waarschijnlijk gewoon meer slaap nodig had. Dat ze morgen weer oké zou zijn. Sobek zuchtte een keer, zijn hoofd lichtjes schuddend. “It’s perfectly normal,” sprak hij, een lichte glimlach op zijn gelaat zettend. Hathor was nog jong, relatief gezien tenminste, en al haar verantwoordelijkheden waren nog vrij nieuw voor haar.

If they’re recurring, you should look into it. Often enough it’s because something is bothering you,” sprak hij vervolgens - het was niet ongewoon dat iemand met zorgen nachtmerries had. “How are you doing, Hathor?” besloot hij te vragen, als vervolg op wat hij hiervoor had gezegd. Het was een zeer algemene vraag, maar toch duidelijk ook doelend op de zorgen die ze bij zich moest dragen. Waar hij de blondine alles gunde, wist hij dat het zijn van Sol Invictus niet allemaal over roosjes ging, dus dat moest vast even wennen zijn.
we have arrived
@ Hathor ☼


x
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op zo mei 20, 2018 11:15 pm
For all to see CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Ze moest toegeven dat er een last van haar schouder was gevallen, toen Sobek sprak dat het volkomen normaal was. Ze knikte dan ook, licht glimlachend. Het voelde goed om haar gedachten even bij iemand kwijt te kunnen, want nu ze Sol Invictus was, was het eerder andersom. Anderen wilden hun gedachten bij haar kwijt; maar vergaten vaak ook dat ze nog maar jong was. Veel te jong, eigenlijk, om enige ervaring in al die dingen te hebben. Maar ze deed haar best. Sol had haar niets voor niets uitgekozen, niet waar?

"Let's hope it is not.. reoccuring." Sprak ze zacht, haar ogen kort op de grond richtend. Het had haar duidelijk van haar stuk gebracht. Toen hij vroeg hoe het met haar ging, keek de vrouw weer omhoog. Rustig haalde ze haar schouders op. "I'm managing. I don't have any other choice." Ze glimlachte licht. "I just.. need to get used to all this." Al deze verantwoordelijkheid. Al deze druk. Maar het kwam wel goed. Ooit. "And you?" Kaatste ze de vraag dan maar gewoonweg terug, alsof het de normaalste zaak was - al vroeg ze het eerder, omdat ze liever niet doorging op haar oude onderwerp. De nachtmerrie.


For all to see CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

For all to see Empty Re: For all to see

op wo mei 30, 2018 12:10 pm
Hathor had gelijk. Ze had weinig keuze nu ze eenmaal de Sol Invictus was. Ze had het maar te doen met haar taken en ze moest ermee leren leven dat er nu een enorme last op haar schouders hing. Maar, op dezelfde tijd, mocht ze niet vergeten dat de priesters daar waren om haar te helpen. “You’re not alone in all of this, Hathor,” verzekerde hij haar daarom. “Feel free to take some time off if you need to get everything straight again. The other priests and I will make sure everything goes well.” Hij had altijd geprobeerd zoveel mogelijk voor de priesters te zorgen. Zowel met zijn helende gaven als proberend support te verlenen wanneer nodig. Hathor al helemaal.

Toen ze vroeg hoe het met hem ging, hief de man even kort zijn schouders. “The healing takes some energy,” sprak hij kalm. “But I’ll manage,” ging hij door. Zoals hij dit al deed voor zolang hij zich kon herinneren. De vermoeidheid die hij voelde door zijn magie was een last die hij met trots zou dragen.
we have arrived


x
Gesponsorde inhoud

For all to see Empty Re: For all to see

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum