welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 60
IC posts : 10

Character sheet
Age: 106 Years
Occupation: Adviser
Residence : Hillerød
Profiel bekijken

Closed - Welcome to the end of eras.

op do apr 05, 2018 10:34 am

What we don't know
...is what usually gets us killed.

Er waren al verschillende dagen voorbij gegaan sinds ze waren gearriveerd in Archeon. Freyja wilde iets van de King, of andersom. Hij wist het niet gezien de meeste ontmoetingen privé waren en Freyja hem nog steeds moest inlichten over de nieuwste onderhandelingen. Om dan toch iets te doen te hebben had hij besloten het kasteel en de omgeving te verkennen. Ondanks zijn lange leven was hij nog nooit in andere continenten geweest. Vroeger verliet hij Forlindon amper en nu was hij vooral in Hillerod te vinden.
Lang had het niet geduurd voor Naeberos een duidelijk beeld had van het kasteel, wat maakte dat het makkelijker werd om zich door het grote gebouw te navigeren. Als hij ergens moest zijn of als ze hem ergens zouden verwachten, zou hij er zonder al te veel problemen kunnen geraken.

Met een simpele beweging opende hij de deur. De deur was nog niet volledig open of hij had de volledige ruimte al in zich opgenomen. Zoals elke plek in dit Kasteel schreeuwde het van elegantie. Het was helemaal anders dan in Hillerod. Zelfs als je niet wist waar je was, als je hier wakker werd wist je dat het toebehoorde aan machtige mensen.
Verder was er echter niemand binnen en nadat hij enkele stappen vooruit gezet had viel de deur achter hem weer dicht. Er stonden enkele stoelen in de ruimte, maar wat vooral zijn aandacht trok was het kleine tafeltje dat voorzien was van wijn.

Een korte zucht ontsnapte via zijn neus voordat hij naar de tafel wandelde en een glas vast nam. Eén glas - of zelfs twee, drie - zouden hem amper iets doen. Zijn lichaam had veel meer nodig als het een invloed moest hebben. De enige reden dat hij ervan dronk was simpelweg omdat hij de smaak aangenaam vond.
Hij bracht het glas naar zijn lippen om een kleine slok te nemen. De smaakt verspreidde zich gelijk doorheen zijn hele mond. Bedenkelijk keek hij neer op het glas. Het was zeker niet slecht. Niet het beste dat hij ooit al had geproefd, maar het was in orde.

Achter hem hoorde hij de deur opengaan en hij wierp een kalme blik op de persoon die binnen kwam. Wanneer het iemand bleek te zijn waar hij zich geen zorgen om moest maken kwam hij zelf weer in beweging.


"They broke the wrong part of me.
They broke my wings and forgot I had claws."
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum