welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 15
IC posts : 9

Character sheet
Age: 20
Occupation: Outlaw, lonesome rider
Residence : wandering
Profiel bekijken

Re: pindakaas aardappel lach kwappel wafel (open)

op wo okt 25, 2017 8:51 pmas their castles crumble slowly
we watch them fall
Vrijwel direct had hij spijt gehad van zijn uitbarsting tegen zijn zus. En aan de andere kant voelde het als een opluchting om eindelijk eens te zeggen hoe hij over dit hele plan dacht. Want wat hem betreft zou dit uitlopen tot een blamage. Het was wat hem betreft niet eerlijk dat ze zo tegen hem deed. Hij had haar altijd beschermt wie haar dan ook treiterde of vernederde. Maar hoe dan ook. Ze zou toch niet naar hem luisteren. Wat dat betreft was Spectre precies zoals Skyrah. Ging waar ze wilde, deed wat ze wilde. En niets of niemand die haar in haar weg kon staan. En dan was er nog Ragnar die een vloek over haar leek te hebben uitgesproken.

Zodra hij zich van haar wegdraaide viel er vrijwel direct een gevoel van rust over hem. Misschien was die uitbarsting wel nodig geweest om zijn gedachten om een rij te kunnen zetten. Wanneer hij aanstalten maakte om zijn weg te banen richting zijn paard hoorde hij haar stem weer.Stop. Ga niet weg Gaar zoete stem leek tot in elke vezel van zijn lichaam hoorbaar en vrijwel direct zet Valk zich stil. Hij voelde hoe ze haar slanke armen rond hem sloeg en haar gezicht in de plooien van zijn jas verstopte. Valk voelde hoe de druk rond zijn kleding toenam en hoe ze bepaalde woorden uitstamelde. Hij zucht kort. Pakt haar handen losjes vast en draait zich in haar richting zichzelf iets voorover buigend richting haar. Haar handen nog altijd losjes in de zijne. Een droom..hmm bromde hij kortaf. Een droom om een troon te bestijgen die toebehoort aan de rechtmatige eigenaar. Niet aan een verstoten dochter die haar babysitter op heeft getrommeld om een goed woordje voor haar te doen, Spec. Het is niet aan ons om te beslissen of de kroon ons toebehoort of niet. Siste hij van achter zijn gewaad. En daar ging hij weer. De controle die hij zojuist weer terug had gekregen over zijn stem was volledig verdwenen. En weer leek hij teveel op te gaan in het moment.

Het kon zo niet. Hij wou zijn geliefde zus geen pijn doen met zijn woorden. Maar hij wist niet hoe hij zich anders kon verwoorden dan op deze manier. Valk schud zijn hoofd kort en slaat zijn armen rond haar schouders terwijl hij haar tegen zich aan drukt. Ditmaal verlaat een langere zucht zijn lippen. Ik gun je alles. fluisterde hij zacht. Ik gun je de hele wereld. Dat moet je begrijpen. Het maakte niet uit wat hij zei. Hij zou het keer op keer verzieken. Dus ik ga je helpen. vervolgde hij. Niet wetend of hij er goed aan zou doen of niet.I am not an army, I am not a man, I'm a creed.
•••

avatar
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 30
IC posts : 13

Character sheet
Age: 16
Occupation: Student
Residence : Nymmerwell
Profiel bekijken

Re: pindakaas aardappel lach kwappel wafel (open)

op di nov 21, 2017 12:24 pm

I do not want to be a queen
I want to be the queen.


Hoe kon het voor hem zo makkelijk zijn om haar te breken. Om haar tere hartje te beschadigen en haar neer te halen. Het frustreerde haar meer dan dat het werkelijk pijn deed. Want met Valk wist ze tenminste dat hij het nooit echt zou doen om haar te pijnigen. Ze wist het vanbinnen maar dat maakte haar niet blijer.

Zijn woorden lieten haar slikken terwijl ze hem iets vaster naar zich toegreep. "Wie zegt dat ik niet de rechtmatige eigenaar kan zijn. Het is niet aan jou of mij dat moeder haar kans verlaten heeft. Wij zijn nogsteeds evenveel Medici dan zij zou willen toegeven. Wij.. Ik heb evenveel recht als Rhaella of wie dan ook." Haar zachte woorden brachten nauwelijks echt zoden aan de dijk. Het was een hopeloze poging om hem bij haar te houden. om hem niet kwijt te raken. Ze had Valk nodig als ze de troon wou bemachtigen of ze het nou wou toegeven of niet. "Het is aan ons om ons krachtig te maken voor die troon. Om aan te tonen dat wij wel degelijk klaar zijn om die troon over te nemen. Een optie te bieden voor een dochter die niet wil. Of een nichtje die beinvloed wordt door haar vader tot vreselijke daden." Ze staarde op naar hem zijn mouwen vastgrijpende met hoop in haar ogen.

Hij zou haar helpen. De woorden verlieten zijn mond en een grijns vormde zich over haar lippen terwijl ze snel knikte. "Dankjewel Valk dankje." Fluisterde ze en trok zichzelf opnieuw tegen hem aan. De warmte van zijn lichaam in zich opnemende terwijl ze diep zuchtte. "Dankje.."Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum