welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Turns you into stone Empty Turns you into stone

op do apr 05, 2018 1:05 pm
Turns you into stone CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
De zon begon langzaam aan onder te gaan, wat betekende dat de kerk langzaamaan leeg begon te lopen. De laatste paar mensen waren nog bezig met een laatste gebedje, voordat ze terug zouden keren naar hun thuis. Hathor was ook nog aanwezig; ze was net klaar met een dienst en stond nu nog te praten met een koppel die nog enkele vragen hadden over bepaalde zaken. Hathor was voor haar gelovigen een vrij open persoon om tegen te spreken - wellicht een erge verademing voor hun volgelingen, aangezien de oude Sol Invictus een stuk ouderwetser en meer gesloten was. Hathor was voor de mensen die haar niet in de weg stonden, een aangename vrouw om tegen te spreken. Zo maakte ze dus genoeg vrienden, maar helaas maakte de vrouw ook genoeg vijanden door haar positie en de fanatieke wijze waarop ze haar geloof doorvoerde. Uiteindelijk moest ze het gesprek toch een beetje ten einde brengen, want de zaal begon nu steeds meer leeg te lopen en voordat ze het wist zou het tijd zijn om de deuren te sluiten. Ze knikte de twee gedag en draaide zich vervolgens naar het altaar waar ze de spulletjes die normaal gebruikt werden voor de avonddienst, begon op te ruimen. Ze was net bezig met een kandelaar in een van de kasten te steken, toen ze de zware deuren weer open hoorde schuiven.

"The sun is almost down, we're about to close." Sprak ze, de deuren van de kast sluitend, terwijl ze zonder een blik te werpen op de persoon weer terug richting het altaar stapte, om daar nog iets op te pakken. Echter voelde ze de aanwezigheid van de andere nog, waardoor de vrouw met de lichtblonde vrouw zich midden in haar zin omdraaide: "You should come back tomorro-" ze maakte haar zin niet af bij het zien van de persoon. Wellicht sloeg haar hart even een slag over, bij het zien van het gestalte. Een man die niet bepaald bekend stond om zijn goede reputatie. De vrouw wist zich echter weer snel te herstellen en deed een - wellicht slechte - poging tot het vormen van een vriendelijke glimlach op haar gezicht. "Lord of Seere," sprak ze. "To what do I owe the visit?" Misschien kon ze hem wel zo snel mogelijk weer buiten werken. Seere en the Priests of Sol hadden geen goede relatie met elkaar en aan de reputatie van deze momentele lord van Seere te horen, was hij ook geen lieverd, geen persoon waarmee zij en haar Priests in aanraking wilden komen.

& Valdi


Turns you into stone CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Valdimárr Guðfriðr
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 120
IC posts : 23

Character sheet
Age: 397 y/o
Occupation: Chief of Seere
Residence : Seere
Profiel bekijken

Turns you into stone Empty Re: Turns you into stone

op zo apr 08, 2018 9:36 am

Zijn bezoek aan Sunfall was tot hiertoe zeer aangenaam geweest en zijn gesprek met Jasper was zeker interessant te noemen. Het gebeurde niet vaak dat men een normale conversatie met hem hadden. Of dat hij zowaar werd uitgenodigd voor één. Verder had hij hier niets meer te zoeken, maar het was de moeite niet meer om nog een boot te nemen naar Seere. Eén nacht kon hij vast wel spenderen in de andere stad. Wie weet zou hij zichzelf nog verwennen op een heerlijke avondmaal.
Dat was eerst zijn plan geweest, maar wanneer hij vanuit zijn ooghoeken de hoge kerk zag die een bijna bekend uiterlijk had, was hij in die richting uit gelopen. Hij was duidelijk op het goede moment gekomen, want iedereen leek juist weg te gaan.

Met kalme stappen wandelde hij dieper in de kerk. Zijn hand gleed over de vele banken die er stonden waar zonet nog mensen op hadden gezeten. Ook hun geur hing nog duidelijk in de ruimte. Eén voor één waren ze weg gegaan omdat het erop zat. Valdimárr daarentegen was juist gekomen om die precieze reden. Hij had het nooit begrepen, hoe mensen zo konden geloven in een aanwezigheid van een God. Iemand die ze nog nooit gezien of gesproken hadden. Er waren enkele die beweerde de aanwezigheid te voelen, maar dat was dan toch echt de oorzaak van iets volledig anders.
Zijn ogen waren gericht op het interieur en pas wanneer een onafgewerkte zin zijn oren bereikte, keek hij haar aan. Voor even was het enige geluid zijn voetstappen op de grond. Een bijna vriendelijke en geruststellende glimlach verscheen op zijn gezicht. “Oh don’t mind me,” sprak hij even kort.

Wanneer hij op een goede 3 meter bij haar vandaan was stond hij stil. “Just looking around the place, to see how things have changed since last time.” Terwijl hij aan het spreken was keek hij om rich heen, enkel om zijn ogen uiteindelijk op haar te laten rusten. Het duurde niet lang voordat hij langs haar heen keek naar de kast achter haar.
Om niet heel de tijd recht te moeten staan, maakten hij het zich gemakkelijk door op de eerste rij van de bankjes te gaan zitten. Hij plaatste zijn enkel van zijn ene been op de knie van zijn ander en leunde rustig naar achter.

“Tell me, how are my former Priestess doing? Still waiting for the voices in your heads to appear?” Zacht tikte hij met één vinger tegen zijn eigen hoofd.  

"He had this look in his eyes that made you wonder just how many people he'd killed, and this... grin that made you realize he's probably lost count."
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Turns you into stone Empty Re: Turns you into stone

op zo apr 08, 2018 8:33 pm
Turns you into stone CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Iets aan de man bracht een slecht gevoel in haar onderbuik; alsof ze zeker was van het feit dat hij niet te vertrouwen was, alsof ze er van overtuigd was dat hoe langer hij zich in de kerk bevond, hoe minder leuk dit gesprek ging worden. Ze had zich nu volledig naar hem omgedraaid, haar goudgroene ogen op de man gericht en ze volgde iedere beweging die hij maakte. De Lord van Seere, of eigenlijk Chief, zoals hij zichzelf had benoemd. Er waren slechte dingen over hem bekend, de roddels die over hem spraken, waren dan ook zeer zelden vol lof. Eerder vol angst voor de dingen waartoe de man wel niet in staat was; want hij stond zeker niet bekend om zijn vriendelijkheid. Haar mondhoeken kropen wat geforceerd omhoog toen hij vertelde dat hij hier was, om te zien hoe de plek veranderd was sinds de laatste keer dat hij hier was geweest. "You've been here before?" Vroeg ze, eerder verbaasd dan echt oprecht nieuwsgierig. Waarom? Wat was het nu om deze kerkelijke orde te bezoeken in zijn geval? Seere had niks meer te maken met de Priests of Sol en dat moest hij ook wel weten - nadat ze van het eiland waren weggejaagd, hadden ze nooit meer een poging gedaan erop terug te komen. Hathor had geen flauw idee wat daar allemaal was gebeurd, vooral omdat niemand er echt over durfde te spreken en zij nooit de moed bijeen had weten te halen om het aan de oude Sol Invictus te vragen. Want wat er was gebeurd, moest vast verschrikkelijk zijn geweest; aangezien de zeldzame keren waarop de oude Sol Invictus over de plek had gesproken, zijn stem vol haat en pijn had geklonken.

De korte oogcontact tussen de twee, werd onderbroken toen de man even langs haar doorkeek naar iets dat zich blijkbaar achter haar bevond. Hathor moest alle moeite doen om niet direct over haar schouder te kijken, maar zodra hij plaats nam op de bank, draaide ze zich zelf half om, om het laatste voorwerp dat ze nog moest opruimen, op te pakken en weg te stoppen. Terwijl ze dit deed, nam ze even snel de tijd om een goede blik door de ruimte achter haar te laten glijden, maar er was weinig opmerkelijks te zien. Ze draaide zich weer in de richting van de man toen zijn woorden weer door de zaal galmden. Ze trok haar wenkbrauwen iets dichter bij elkaar, een lichte frons vormend. Waarom zat hij hier en waarom was zij weer de gelukkige die met deze gevallen moest spreken? "We're not waiting for voices in our heads." Sprak ze, haar kin wat verheffend. "Sol already speaks to some of us." En zij was daar een van, want het zien van de toekomst was iets wat al snel werd gezien als Sol die tegen hen sprak; al mocht Sol niet altijd heel erg duidelijk zijn in de dingen die hij wilde van hen. "And they are not your former Priests." Bracht ze vervolgens duidelijk uit, in een poging er een lichte toon op te leggen, in de hoop dat hij het niet als een belediging zou opvatten - maar het was Hathor niet, als haar ongenoegen toch wel een klein beetje doorschemerde aan de houding die ze had aangenomen.


Turns you into stone CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Valdimárr Guðfriðr
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 120
IC posts : 23

Character sheet
Age: 397 y/o
Occupation: Chief of Seere
Residence : Seere
Profiel bekijken

Turns you into stone Empty Re: Turns you into stone

op zo jun 17, 2018 8:33 pm
We all eat lies
when our hearts are hungry
Hij moest toegeven dat hij een grotere fan was van zijn eigen Kathedraal dan van dit gebouw. Het had een heel andere sfeer en hij vond het interieur ook fijner. Als je de stofnetten en spinnenwebben kon wegdenken.
De Priestess leek het vreemd te vinden dat hij de kerk een bezoekje bracht en al helemaal dat hij hier nog al was geweest. “Many years ago, before you were even born,” vertelde hij haar terwijl hij naar één van de bankjes wandelde om daar neer te zitten. Valdimárr had zijn onsterfelijk leven nooit geheim gehouden en van hem mocht iedereen weten dat hij één van de gevreesde vampiers was. Het maakte hem een ‘makkelijk’ doelwit voor hunters omdat ze wisten waar hij zijn deed verdeed. Echter had hij zijn reputatie te danken voor zijn kalme leven. Mensen leken het risico niet te willen nemen om achter hem aan te komen.

Een diepe frons verscheen op zijn gezicht maar de glimlach bleef wanneer ze hem vertelde dat Sol al sprak tegen enkele van hun. “Oh right, he already speaks to some of you.” Het klonk sarcastisch en het was wel duidelijk dat de man het op een heel andere manier interpreteerde. Langzaam schudde hij dan ook zijn hoofd, maar hij bleef haar geamuseerd aan kijken. “What is it like? Do you see him - or her?” Het leek bijna alsof hij oprechte interesse toonde in haar antwoord. “Or is it like, you know, hearing voices in your head?”  

Valdimárr moest op zijn onderlip bijten om niet gelijk een lach uit zijn keel te laten ontsnappen. “Yet they are. Before your people moved here,-” de man gebaarde naar het gebouw, al bedoelde hij daarmee het hele eiland. “-Seere was their home and Seere is now mine which means in some way, you and your people were previously mine.” Hij kon na zijn uitleg de glimlach en de korte lach die erop volgde niet inhouden. De theorie en uitleg die hij had was niet volledig correct, want hij had nooit voor de Priests gezorgt, ze opgevangen of wat Jasper ook met hen deed. Toen hij besloot om Seere hardhandig over te nemen zag hij het nut er niet van in om ze te houden. Misschien omdat hij het vermoeden had dat ze uiteindelijk enkel voor problemen zouden zorgen. “Maybe I should take you back, could be fun,” zei de man serieus. Zijn helderblauwe ogen fixeerde zich op Hathor en je kon zien dat hij haar reactie wilde zien en er geen seconde van wilde missen.

"He had this look in his eyes that made you wonder just how many people he'd killed, and this... grin that made you realize he's probably lost count."
Gesponsorde inhoud

Turns you into stone Empty Re: Turns you into stone

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum