welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 100
IC posts : 18

Character sheet
Age: 24
Occupation:
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Closed - I won't just survive. Empty Closed - I won't just survive.

op vr apr 06, 2018 9:56 pm
Just like the moon
...half of my heart will always
love the dark.

De zachte zon brandde op zijn licht gekleurde huid. Het was de eerste echte zonnige dag van de lente die nog maar pas was begonnen. Een aangename verandering, ook al had hij minder last van de koude als de meeste mensen. Zeker op dit moment.
Donovar had zich neergezet op een vat en leunde met zijn hoofd tegen de muren van een gebouw achter hem. Als je nu een hand op zijn voorhoofd zou leggen zou hij haast gloeien door de lichte koorts die hij had. Een dag geleden was het nog erger geweest, allemaal door de volle maan die hij nog maar net had meegemaakt. Zijn lichaam was er nog altijd niet aan gewend en dat merkte hij iedere keer. Het was niet ongewoon om spierpijn en koorts te hebben en dat zijn gewrichten vaak kraakten.

Het was ondertussen al middag en hij had van heel de dag nog niks gedaan. Hij had zelfs nog geen hap door zijn keel gekregen, maar het ergerde hem niet aangezien hij simpelweg geen honger had. Om hem heen stonden enkele andere mensen, waarvan hij sommige ondertussen al herkende. Enkele hadden aan hem gevraagd of alles in orde was, maar wanneer ze geen duidelijk antwoord kregen, gingen ze er allemaal vanuit dat hij een serieuze kater had.

Donovar was vaag aan het luisteren naar wat ze allemaal te vertellen hadden. Het was vreemd, maar de mensen die het niet zo breedt hadden wisten vaak meer dan de andere mensen. Ze hoorden en zagen meer en dat maakten ze een goede bron voor informatie. Jammer genoeg stelde het meeste niet veel voor en luisterde hij maar met een half oor. Wanneer er echter een welbekende naam klonk opende hij zijn ogen en keek hij even op.

De vuurrode haren kon je niet missen. De Lady of Hillerod wandelde voorbij en op het eerste zicht zag hij geen guards om haar heen. Iets wat de andere ook opgemerkt hadden. “Freyja! Long time no see,” hij stak zijn arm even de lucht in om duidelijk aan te tonen waar dat het geluid vandaan kwam. Zelfs die kleine beweging was niet aangenaam en rechtstaan was nog lastiger. Hij moest zijn handen daarvoor naast hem op de bank neer zetten om zich vervolgens recht te duwen. Het kostte de jongeman heel wat moeite om zijn gezicht in plooi te houden en de pijn weg te bijten. Rustig wandelde hij dichterbij tot hij op enkele meters van haar stond. “How are you?” Hij probeerde zijn vriendelijkste glimlach op te zetten in de hoop dat het de vermoeidheid van zijn gezicht zou halen.


Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Closed - I won't just survive. Empty Re: Closed - I won't just survive.

op zo apr 08, 2018 6:25 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left

Een glimlach speelde rond haar lippen toen ze omhoog keek naar de zon. Het was nog altijd onder het vriespunt buiten, maar in elk geval waren de ijzige winden van de winter afgenomen. De lente kwam eraan en ondanks dat het zo ver in het noorden nooit echt goed te zien was, kon je het wel voelen aan de temperaturen die iets zachter waren geworden. Er groeide weinig planten in het noorden, voornamelijk deze die goed bestand waren tegen het ruige klimaat. Zodoende waren er dan ook niet echt bloemen die gingen bloeien in het voorjaar, een aanzicht wat haar prachtig leek om te mogen zien, maar helaas.


De sneeuw kraakte onder haar laarzen terwijl ze zich voortbewoog door de smalle straatjes van haar stad. Zoals gewoonlijk hing de wolvenbond over haar schouders gedrappeerd en had ze haar mantel stevig dichtgeslagen. Haar helderblauwe ogen verkenden de omgeving terwijl ze een andere straat insloeg. Ze kende haar stad op haar duimpje, iets wat een aangenaam voordeel was. Haar aandacht was gericht op de mensen. De meeste herkenden haar, dat was duidelijk in hun ogen te zien. Een aantal begroette haar, waarop ze een vriendelijke begroeting van de Lady terugkregen terwijl ze haar weg vervolgde. Ze vond het heerlijk om in haar eentje door de straten heen te wandelen. Op dit moment had ze koers gezet naar de haven, waar ze waarschijnlijk nog eventjes rond zou hangen voordat ze haar weg terug naar het kasteel weer zou vinden. Ze vond het altijd een prachtig uitzicht om naar de schepen te kijken die daar lagen te wachten totdat ze weer uit zouden varen. Het voorjaar betekende tevens dat hun handel weer beter op gang zou komen en het nog drukker zou worden in Hillerød.

Een kleine frons verscheen op haar gezicht toen ze haar naam hoorde. De persoon had echter al snel haar onverdeelde aandacht, mede omdat hij zijn hand kort op had gestoken zodat ze wist waar het geluid vandaan was gekomen. “Donovar!” zei ze dan ook een tikkeltje verrast. Haar mondhoeken trokken omhoog terwijl ze stopte met lopen en toekeek hoe hij overeind kwam. Vervolgens slenterde hij haar kant op, om op een gepaste afstand te blijven staan. “I’m fine, thanks for asking.” Haar glimlach vervaagde een beetje terwijl ze haar hoofd lichtjes kantelde. “Are you okay as well? You look tired.” Hij zag eruit alsof hij de vorige avond iets teveel ale naar binnen had gewerkt en vervolgens ergens in de goot was geëindigd. Toch hield ze haar geamuseerde glimlach nog even in, mocht dat niet hetgeen zijn waarom hij er zo uitzag.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 100
IC posts : 18

Character sheet
Age: 24
Occupation:
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Closed - I won't just survive. Empty Re: Closed - I won't just survive.

op ma apr 09, 2018 8:50 pm
Just like the moon
...half of my heart will always
love the dark.

De glimlach die op zijn gezicht stond was voor honderd procent gemeend. Donovar was blij om Freyja weer terug te zien. Hij stelde zichzelf vaak vragen bij de vriendschap die hij had weten te ontwikkelen met de Lady of Hillerod. Zijn normale vriendenkring was niet groot. Als hij eerlijk moest zijn was die klein, dus om iemand als Freyja erin te hebben was speciaal.
Toen ze persoonlijk had voorgesteld of hij zin had om bij haar te gaan eten had hij even getwijfeld. Gewoon omdat hij niet had kunnen begrijpen dat ze het echt had voorgesteld. Uiteindelijk hadden ze een fantastische avond achter de rug.

Wanneer ze vroeg hoe het met hem ging en er vooral bij moest melden dat hij er niet super uitzag, schraapte hij even zijn keel en wreef hij over zijn nek. “Has been better, it was a tough night,” zei hij terwijl hij zijn schouders ophof. Een halve waarheid. Het voelde beter dan als hij tegen haar zou moeten liegen. Als hij wist hoe ze zou reageren had hij misschien het risico genomen, maar hij had geen idee. Voor zover hij wist werd hij dan enkel bezien als een gevaar voor de stad. Dat risico wilde hij absoluut niet nemen. Gepijnigd wreef hij even over zijn voorhoofd. De hoofdpijn wilde ook gewoon niet stoppen. “What can I say? The alcohol was stronger than me.” Hij probeerde een gemeende glimlach op zijn gezicht te zetten, maar het was moeilijk. Gewoon al omdat hij nu wel verder ging met een leugen.

“Tell me, what is keeping you busy lately?” Op straat hoor je veel, maar de vraag was altijd hoeveel daarvan waarheid was. Mensen zeiden veel en durfde aan een verhaal hun eigen draai te geven, meestal om het nog eens eens zo erg te maken.


Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Closed - I won't just survive. Empty Re: Closed - I won't just survive.

op do apr 12, 2018 10:56 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Freyja wist niet goed wat het was, maar het leek erop dat een aantal mensen er goed in waren om een glimlach rond haar lippen te brengen. Donovar was daar zeker één van. Zodra ze zijn stem hoorde had hij haar volledige aandacht gehad en wanneer ze zijn gezicht vond voelde ze haar mondhoeken omhoog trekken. De roodharige lady had niet echt een specifieke vriendenkring. Ze was veel in het gezelschap van haar handmaidens en adviseurs, dus iemand die buiten haar kasteel leefde was eigenlijk een uitzonderingsgeval.  

Het eerste wat haar opviel was dat hij er vermoeid uitzag. Dit werd dan ook bevestigd door zijn woorden. Blijkbaar had hij een lange nacht achter de rug. Sceptisch keek ze hem aan, lichtelijk benieuwd wat hij dan wel niet allemaal had uitgespookt. Het waren haar zaken echter niet, dus besloot ze om geen regen aan vragen op hem af te vuren. “Too much ale?” vroeg ze hem vervolgens geamuseerd zodra hij was begonnen over de alcohol. Ze had wel zo’n idee wat er met hem gebeurd moest zijn. Hij zou zichzelf vast en zeker hebben laten gaan in één van de vele barretjes in de stad.

“I should not be talking about that with you here,” zei ze hem terwijl haar blauwe ogen kort rondgingen. Nee, er waren teveel mensen hier die haar zorgen op konden vangen en ze wilde niet dat er straks allemaal roddels over haar rond zouden gaan. Haar ogen kwamen weer terug bij Donovar en ze glimlachte naar hem. Er waren genoeg dingen waar ze zich zorgen over maakte, dingen die haar bezig hielden dezer dagen. “But, something that’s not a secret, I’ll be leaving soon to go visit Valyria.” Het was iets wat toch al op de straten beland kon zijn via haar personeel en het was tevens iets wat niet onopgemerkt zou blijven. Binnen een paar dagen zou ze uitvaren, samen met een kleine delegatie mensen die haar op de tocht naar Archeon zouden vergezellen. Het waren meer voorbereidingen geweest dan ze had verwacht, maar alles leek nu op zijn pootjes terecht te komen.
notes: Outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Gesponsorde inhoud

Closed - I won't just survive. Empty Re: Closed - I won't just survive.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum