welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

 • Out of Character

 • Character Register

  Voor je echt op de RPG kan beginnen meld je als eerste je karakter hier aan. Hiermee plaats je hem dan ook in het gebied of stad waar jij wil dat jouw karakter in gaat wonen.

  Eleven
  di jul 17, 2018 4:40 pm
  Robin Akesh Laatste bericht bekijken
 • Character Development

  Is jouw karakter getrouwd, gaat deze verhuizen naar een andere stad of gebied of is deze overleden. Dan kun je dat op dit board opgeven. Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd dan kan je dit op je karakterkaart en profiel aanpassen.

  Gwynn moves to B...
  di jun 12, 2018 9:33 pm
  Gwynn Laatste bericht bekijken
 • Plotting

  Zoek je familie, vrienden of juist topics. Via dit board kan je al deze dingen en nog veel meer aanvragen.

  Let the plotting...
  di jul 24, 2018 1:24 pm
  Dante Tessaro Laatste bericht bekijken
 • Logs

  Dit is dé plek om al jouw sheet codes, setjes, topics en alles wat jij maar kan bedenken bij te houden. Je mag 1 topic per persoon aanmaken zodat je alles van jouw karakters op een rijtje hebt staan.

  constellations a...
  do jul 19, 2018 8:04 pm
  Asteria Bourbon Laatste bericht bekijken
Alle gebruikers hebben in totaal 19156 berichten geplaatst
We hebben 396 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Four