welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Ravir Hargrove
Ravir Hargrove
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 32
IC posts : 6

Character sheet
Age: 28 years old
Occupation: Captain's right-hand
Residence : Isla de Juegas

Long time no see Empty Long time no see

op ma apr 30, 2018 12:48 am


.Every salty pirate
Het was enkele maanden geleden dat Ravir weer voet op land had gezet. The Night Jewel was die maanden zijn thuis geweest en hoewel zijn hart grotendeels bij dat schip lag, voelde het fijn om weer in Isla de Juegas te zijn. Als kind was Rav hier opgegroeid en had een bijzonder persoon ontmoet. Een verstrooid, beschadigd kind dat net als hem geen echt doel in het leven had: behalve overleven. Een persoon wie hem zijn echte zelf leerde kennen, hem meegemaakt had in de fases die hij doorstaan had om de man te worden die hij vandaag de dag was. Zijn enige, echte vriend, de gene die hij als eerste opzocht als hij terug was van zijn vele avonturen. En zo ook vandaag, was Rav onderweg naar die ene persoon. De zon begon onder te kruipen en maakte plaats voor een koude, maar droge avond. Ravir richtte zijn bruine kijkers naar de hemel, zijn handen in zijn broekzakken voordat hij een taverne binnen stapte.
Het was aardig remoerig in het gebouw en zonder iemand een blik waardig te gunnen, maakte Rav zijn weg naar de bar. De meeste die binnen waren wisten wie hij was, keken hem na voordat ze verder gingen met hun bezigheden. Er waren er weinig die hem hier lastig vielde of uberhaupt iets zeiden. Vreemden spraken hem ook zelfde aan, vanwege de nare vibe die hij uitstraalde. De kou en killheid die in zijn bruine ogen verscholen lagen. De donkerharige man vond het meer dan prima zo, hij hoefde geen gesprekken met mensen die hem niks te bieden hadden. Het duurde hooguit een minuutje voordat hij bij de bar gekomen was en achter een donkerharige man bleef staan. In een ontzettend snelle, soepele beweging haalde hij een klein mesje uit zijn zak die hij tegen de keel van de man hield. Zijn andere hand legde hij in diezelfde beweging op de rand van de bar, waarbij zijn sieraden een hard geluid maakte in aanraking met het hout. "You look like shit," Sprak Rav met zijn diepe stem waarbij er een enorme grijns op zijn lippen verscheen. Rustig haalde hij het mesje weg van de man zijn keel, om zijn beste vriend vervolgens aan te kunnen kijken. "Specially taken for you." Zei hij om het mesje vervolgens op de bar te leggen. Het was een mooi, zeldzaam exemplaar dat hij van een ander schip had weten te bemachtigen.

{&Dante}

needs a beautiful mermaid.
Thank you Sarah !


Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Long time no see Empty Re: Long time no see

op do mei 03, 2018 9:04 pm
People are bound by choice, not blood.
Dante’s plek bij uit stek om te zijn was de taverne waar hij zich nu in bevond. Toch als hij op Isla de Juegas was, en de avond viel. Anders was hij wel druk in de weer met een of andere nietsnut in elkaar te meppen of plannen te smeden om Asher ooit wat kleiner te maken. Maar vandaag was hij hier puur omdat hij wel even van de rust kon genieten die de plek schonk. Ook al was het rumoerig, de tonen van de verschillende gespreken zorgde ervoor dat hij wat relaxte. Al bleef hij zijn oren openhouden voor moest er iets interessant gaan gebeuren. Met zijn handen om een glas gesloten staarde hij rustig voor zich uit. Het was niet dat hij verwachtte dat er iets zou voorvallen in de taverne, al zou het wel iets heel typerend zijn voor deze plek als het toch zo was.  Er ging niets boven een goede knokpartij in een bar right? Zeker als je gewoon kon kijken hoe andere mensen elkaar de kop in sloegen. Het was haast gedoemd om voor te vallen, door het overvloedige alcohol verbruik van de meeste mensen hier waren hun lontjes al wat korter als normaal. Dus ja, uiteindelijk was dat een van de zaken waar hij op wachtte.

Voor enkele seconden weer vielen enkele gesprekken in de bar stil, alsof er onheil opkomst was. En ja natuurlijk, onheil was er. Voor hij het goed en wel wist werd er een mes tegen zijn keel geplaatst. Dante liet zijn armen naast zich vallen, begon ongezien de luchtstromen wat te verplaatsten zodat hij zijn belager door het dak kon jagen. Maar het was bij het zien van de ringen rondom de hand die op de bar was geplaatst dat hij die beweging liet varen en dat hij weer ontspande. Kort schudde hij met zijn hoofd. Daar had je hem weer, de grootste sukkel van de stad. Toch verscheen er een grijns op zijn gezicht, wat had hij deze man gemist. Het begon al aardig stil te worden zonder hem hier. Hij draaide zich zo om dat hij met zijn gehele lichaam naar de man was gedraaid. ‘You smell like shit, you don’t hear me complaining.’ Kaatste hij bot terug. Voor even richtte hij zijn aandacht op het mesje dat de man inmiddels op de bar had gelegd. Een prachtexemplaar, iets wat hij perfect zou kunnen gebruiken. Kort greep hij de man zijn onderarm vast als teken van begroeting. ‘And where did this come from? Better not out of that stinking dump you call a ship brother.’ Er klonk een lichte humor door in zijn stem. Hij wist goed genoeg dat Rayir zijn schip een van de zaken was waarmee hij hem kon treiteren. Al meende hij er natuurlijk niets van. Nee, sterker nog het schip van zijn kompaan was een mooi exemplaar.

●●●●


Long time no see MUxFqoZ
Ravir Hargrove
Ravir Hargrove
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 32
IC posts : 6

Character sheet
Age: 28 years old
Occupation: Captain's right-hand
Residence : Isla de Juegas

Long time no see Empty Re: Long time no see

op zo jul 15, 2018 12:42 pm


.Every salty pirate
Langzaam kroop de zon naar beneden en werden de straten van Isla de Juegas verlicht met sfeervol kaarslicht. Het had altijd wel iets, als de zon plaats maakte voor het donker van de nacht en de mensen moeite deden om er iets moois van te maken. Niet dat de man zoveel had met kaarslicht of sfeer of dergelijke, maar het was wel een aangenaam zicht.

Het duurde enkele minuten voordat Ravir de taverne had gevonden waar hij naar opweg was, een bekende plek waar hij al vele uren van zijn leven had doorgebracht. Gegiechel van enkele vrouwen op de hoek liet hem kort zijn hoofd iets draaien. De nacht bracht van alles tot leven, zaken die overdag verzwegen werden. Er werd naar hem gezwaaid terwijl hij de deuren van de bar opende. Zijn donkere kijkers gingen meteen naar de bar, waar hij het bekende postuur van de man meteen zag zitten. Zijn rechtermondhoek trok een centimeter omhoog, terwijl zijn voeten hem verder de bar in brachten. Ravir was bekend in deze bar en het was dan ook niet gek dat enkele gesprekken stilvielen bij het zien van zijn verschijning. Samen met de man waar hij naar op weg was had hij een aardige reputatie gekregen, eentje die hij maar al te graag waar maakte. Er vielen dan ook meer stiltes toen Ravir het mesje bij de man tegen zijn keel zette. Verschillende mannen stonden op om het tweetal te bekijken en de man aan de bar stopte voor een moment met het schoonmaken van de glazen. De man ontspande bij het zien van zijn sieraden en Rav kon een grijns niet onderdrukken. Hij was blij deze man weer te zien, iemand die hij echt als beste vriend beschouwde. ‘You smell like shit, you don’t hear me complaining.’ Kaatste Dante bot terug en Rav haalde nonchalant zijn schouders op. De mensen in de bar waren ondertussen al weer verder gegaan met hun bezigheden, hoewel enkele zich nog niet geheel op hun gemak voelde in het bijzijn van het tweetal. "It's the fresh smell of sea and good women." Greens hij terug naar zijn vriend voordat hij het mesje op de bar legde. Het was een mooi exemplaar, gegrafeerd met tekens die niet van dit land kwamen. Rav had geen idee wat het betekende, maar het maakte het mesje chique en uniek. De donkerharige man pakte de onderarm van zijn vriend aan om het terug te begroeten. ‘And where did this come from? Better not out of that stinking dump you call a ship brother.’ Ravir deelde de lichte humor die in Dante zijn stem te horen was en hij schudde kort zijn hoofd voordat hij op een barkruk ging zitten.
"You can always shove it up your ass." Er sierde nog steeds een grijns rond de lippen van de man en de nuchterheid in zijn stem toonde aan dat hij meer dan blij was om Dante weer te zien. De twee maakte altijd grappen naar elkaar, brachten elkaar het liefst in de meest grote problemen om dan toch zij aan zij de ander te helpen. Er kwam een groepje mannen de bar binnen, gasten die onbekend waren. Weer viel er een korte stilte terwijl het groepje zich een weg maakte richting de bar. Ravir negeerde ze, bestelde twee pullen ale, maar voelde hoe het groepje hun aanstaarde. "So, what have you been up to?" Vroeg hij zijn vriend, terwijl hij de ale naar zijn mond bracht.

needs a beautiful mermaid.
Thank you Sarah !


Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Long time no see Empty Re: Long time no see

op di jul 17, 2018 3:38 pm
People are bound by choice, not blood.
Het was gevaarlijk stil geworden in de taverne en hij wist niet goed wat hij er van moest vinden. Toch draaide Dante zich niet om. Een vaag voorgevoel had hem overspoelt waardoor hij wist dat het wel goed zat. Wie het ook mocht zijn die binnen was gekomen zou geen kwaad in de zin hebben. Toch niet tegenover hem. Een voorgevoel dat ook bevestigd werd wanneer er een mes tegen zijn keel werd geplaatst. De sierraden die zijn belager droeg maakte het weer dat hij zich snel weer op zijn gemak had gevoeld. Rayir, de verloren zoon van Isla. Een trouwe vriend die hij zeker wel had gemist. Rayir had het betere leven van de twee, die voer erop uit wanneer hij er zin in had. Om evengoed terug te komen wanneer hij er zin in had. Dante zelf, hield zich bezig met andere zaken. Waar hij waarschijnlijk wel beter voor betaald zou krijgen op een regelmatige basis zelfs. Dat kon zijn oude vriend niet zeggen. ‘The smell of the ocean hm. If the ocean smells like sweaty clothes and vomit then you can keep it brother.’ Sprak hij lachend. Natuurlijk zaten ze al vanaf moment een dat ze elkaar weer zagen terug op elkaars kap alsof de andere niet zolang was weg geweest. Dat was het mooie aan hun band. Die bleef meegaan.

Het meisje dat de andere had meegebracht was iets van ongekende schoonheid. Het schrift erop zou hij misschien wel kunnen ontcijferen met wat hulp van Allison. Maar dat waren zaken voor later. Voor nu was het tijd om zich bezig te houden met de man. ‘I’d rather not.’ Grijnsde hij kort. De volgende groep die binnen kwam bracht ook weer een stilte met zich mee. Dante kende de zielen niet, maar evengoed hield hij ze wel zijdelings in het oog. Puur omdat ze hun hele tijd bleven aanstaren. Zijn vriend had de kans al genomen om iets te bestellen. Wanneer de pullen er stonden sloot hij zijn hand meteen om het handvat en liet het goedje vlot naar binnen lopen. ‘You know the regular. Beating people up, stealing things, paying the brothels a visit, that kind of stuff.’ Kort haalde hij zijn schouders op. Er was niet veel veranderd, maar toch was e rook weer een heleboel veranderd. ‘Except for the fact that I get paid now to do those things.’

●●●●


Long time no see MUxFqoZ
Vir'ava
Vir'ava
God of the Forest
Aantal berichten : 5
IC posts : 2

Character sheet
Age: Immortal
Occupation: Harbinger of Death
Residence : Everywhere

Long time no see Empty Re: Long time no see

op di jul 24, 2018 2:11 pm

Angry Raven

Wild gefladder laat je opkijken en je kan nog net op tijd wegduiken voor de scherpe klauwen van de raaf. Het lijkt erop dat iemand zijn territorium probeert te verdedigen..


Long time no see F2u_deer_skull_icon_by_hotdogebuns-da0o94l
Gesponsorde inhoud

Long time no see Empty Re: Long time no see

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum