welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Down On The Street

op vr mei 04, 2018 1:21 pm

Je zou de conclusie kunnen trekken dat ze haar even toch weer redelijk op de rit had. Nadat ze Isla de Juegas had verlaten was haar leven even onzeker geweest. Ze had geen idee wat er zou gebeuren op het moment dat ze aan zou komen in Brightwater Keep. Op dit moment had ze toch een baantje weten te fixen bij de duke. Iets wat vast niet iedereen zomaar lukte, maar haar op een wonderbaarlijke manier wel. Het was ook voor het eerst in haar leven dat ze een inkomen had. Dit zorgde ervoor dat ze regelmatig op de markt te vinden was om haar zuurverdiende geld ook weer over de balk te gooien. Ze verdiende geen vetpot, maar genoeg om zo nu en dan iets voor zichzelf te kopen. Zojuist had ze voor het eerst sinds tijden een nieuwe jurk aangeschaft. In Isla de Juegas had ze er genoeg gehad, maar dat had voornamelijk met haar werk te maken. Hier had ze maar een paar exemplaren naar toe kunnen nemen en deze waren vooral praktisch. Nu ze vaker op chiquere gelegenheden zou moeten verschijnen had ze voor zichzelf dan ook een jurk gekocht waarmee ze goed voor de dag zou kunnen komen.

Met nog een paar muntstukken in haar zak had ze besloten om nog wat lekkers te kopen. Ondertussen had ze een stalletje ontdekt waar ze heerlijke gebakjes verkochten. Sowieso was de keuze hier stukken uitgebreider dan op Isla. Sierra kon soms uren over de markt lopen en zich verbazen over alle spullen die hier aan de man gebracht werden. Daarnaast was het publiek ook een stuk diverser. Soms was even ergens plaatsnemen en de mensenstroom aanschouwen genoeg vermaak voor een hele middag.  


[&Dante]

 Down On The Street PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op di jun 05, 2018 11:54 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Na zijn gesprek met Allison was hij meteen weer vertrokken naar Brightwater. Vooral om orde op zaken te stellen en zijn buit op de juiste plaats af te leveren. Ergens had hij nog langer in Isla willen blijven, al was het maar om weer wat meer info te verkrijgen over Asher. Maar zaken moesten afgehandeld worden, zeker voor hij aan zijn nieuwe taak ging beginnen. Dante keek kort over de mensen massa heen. Het was weer een drukke dag in de stad, maar dat was het uiteindelijk elke dag dus voor hem was dit niets nieuws. Al had de jonge man toch een vreemd gevoel in zijn onderbuik dat er vandaag iets te gebeuren stond, hoe of wat wist hij niet maar het gevoel was zeker aanwezig. Met zijn handen in de zakken van zijn leren jack wandelde hij tussen de mensen massa door, hier en daar doken angstige ogen weg bij het zien van hem. Wat er voor zorgde dat er een grimas op zijn gezicht verscheen. Man, hij kon echt genieten van de angst die sommige mensen hadden voor hem.

Uiteindelijk had hij zich een weg gebaand door de mensenmassa en was hij enkele stalletjes voorbij gewandeld. Zijn donkere ogen gleden nog steeds langs de mensen heen. Toch altijd zoekend naar iemand die hem niet bekend voorkwam, of juist het tegenovergestelde. Een gezicht dat hij eerder had gezien maakte zich herkenbaar toen een vrouw haar hoofd draaide om rond te kijken, dat was tenminste waar hij van uit ging. Een courtisane, een vrouw die ooit heel dicht had gestaan bij niemand minder dan Asher. Kon het lot hem zo goed gezind zijn? De man hield zijn gezichtsuitdrukking neutraal, ze mocht geen argwaan krijgen. De kans dat ze hem eerder had gezien was kleiner, omdat hij meestal vanuit de donkerste plekken had toegekeken als het om Asher ging. Met een rustige pas liep hij naar het stalletje, waarop hij bij aankomst vriendelijk knikte naar de persoon die achter het stalletje stond. Voor enkele seconden liet hij zijn blik over de verschillende hapjes gaan die uitgestald lagen. Om zich dan tot haar te richten. ‘So tell me, what do you like? I’m looking for some inspiration here.’


Laatst aangepast door Dante Tessaro op wo jun 06, 2018 9:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Down On The Street MUxFqoZ
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op wo jun 06, 2018 12:09 am

Normaliter wist ze altijd vrij snel haar keuzes te maken, maar niet als het ging om eten. Dan kom ze soms uren twijfelen waarvoor ze moest kiezen. Nu ze bij dit kraampje stond was het niet anders. Er waren heel wat verschillende lekkernijen uitgestald die Sierra allemaal wel lekker leken. Alleen het ze het geld niet om ze allemaal te kopen, laat staan de ruimte in haar maag. Ze merkte de enigszins ongeduldige blik op van de man die achter de kraam stond. ”Sorry, I guess I need some more time,” liet ze hem weten, zodat hij niet langer meer op haar zou wachten en andere klanten zou gaan helpen. Het zou nog wel een tijdje gaan duren voordat ze er eindelijk uit was. Plotseling werd Sierra uit haar gedachtes getrokken toen een donkere mannen stem naast haar klonk. Een wildvreemde vent vroeg haar wat zij lekker vond, want hij had inspiratie nodig. Sierra keek hem even kort aan, om daarna haar blik weer snel te wendden naar de gebakjes die voor haar stonden. ”To be honest, I like them all,” antwoordde ze uiteindelijk. Er vielen wel een aantal af, want Sierra was geen groot fan van walnoten. Daarmee viel het walnotengebakje af, maar bleven er nog wel een stuk of 20 andere over. ”Perhaps the ones with chocolate.” Chocola was immers altijd goed. Echter was het een duur product en kon ze het met haar loon amper verloven om het te kopen. ”What about you? You look like someone that prefers the ones with fruits.” Het was een wilde gok, maar misschien wel een schot in de roos.

 Down On The Street PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op wo jun 06, 2018 11:18 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Er waren verschillende redenen waarom hij de dame in kwestie had aangesproken, werkelijk aardig zijn was er misschien zelfs ook eentje van. Het was een simpele manier geweest om haar aan te spreken, common ground zoeken was het trucje. Of het zou werken zou hij straks wel zien. ‘I must say, it is a pretty hard choice yes.’ Glimlachte hij kort. Oh ja, Dante en eten gingen als twee handen op een buik samen. Misschien wel een van zijn favoriete bezigheden die iets vrediger waren. Gebakjes waren echter iets waar hij vrij picky in was. Er moest net genoeg van alles bij zijn en zeker niet te droog. Instemmend humde hij wat. Chocolade gebakjes waren inderdaad het soort dat vrij hoog op zijn lijstje stond, vooral als het over de smaak ging. ‘You’ve got a good taste.’ Toen ze hem vroeg wat hij lekker vond en daarbij ook nog eens een gokje waagde was hij toch even onder de indruk. ‘Have you been spying on me?’ Ze moest eens weten. ‘Perhaps a mixture of those two? I don’t know either it tastes like heaven or it taste like shit.’ Sprak hij schouderophalend waarop hij even naar de man keek die nog druk bezig was met klanten. Kort haalde hij een hand door zijn gitzwarte haren waarop hij zijn blik weer vestigde op de vrouw naast hem. ‘I might need some help tho. What do you say? You let me buy a fine amount of these pastries, and we pick out the best one?’ Een voorstel waar iemand met een hart voor eten wellicht geen nee tegen zou zeggen.


Down On The Street MUxFqoZ
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op za jun 09, 2018 4:53 pm

Een kleine grijns verscheen even op haar gezicht toen ze een compliment ontving over haar goede smaak. Deze man moest eens weten. Sierra lustte eigenlijk alles wel zolang het er maar eetbaar uitzag. Natuurlijk had ze zo haar voorkeuren, want wie had nou niet liever zoete gebakjes in plaats van een stuk droog brood. ”Does that mean I was right?” vroeg ze, terwijl ze hem even kort aankeek. Niet dat de kans daarop erg klein was geweest. Een groot aantal van de gebakjes hier bevatte vruchten. De man, wiens naam haar nog steeds vreemd was, stelde voor om wat gebakjes te kopen en daarvan de beste uit te kiezen. Sierra kon een kleine glimlach niet indrukken, want daar was ze zeker wel voor in. ”Sounds like a plan,” sprak ze lichtelijk geamuseerd. ”So I guess we will take the ones with chocolate and fruit? Or what about taking those with nuts?” Geld om zoveel te kopen had ze niet, maar als ze dit slim aanpakte hoefde ze wellicht helemaal niets te spenderen aan al deze lekkernijen.
 Down On The Street PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op di jun 12, 2018 8:55 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Dante grijnsde kort. ‘Is it smart to say yes?’ Een speelse blik verscheen kort in zijn ogen. Maar goed let’s get down to work. Tijd om even een goede keuze te maken tussen alle gebakjes hier, het moest een perfecte samenstelling worden van zowel chocolade gebakjes als de gebakjes met vruchten erop en misschien nog wel enkele simpele gebakjes die leuk versierd waren met slagroom. Moeilijke beslissing. ‘I’m not a big fan of nuts to be honest. But maybe also a few of the plain ones with cream on them?’ Stelde hij voor. Oh yeah, dit zag er echt goed uit. Dante deed teken naar de man die zich eindelijk weer tot hen had gewend en duidde lukraak enkele gebakjes aan zodat ze een fijne mengeling kregen van wat hij juist had gezegd. ‘So, does the lady want to make the last pick?’ Knipoogde hij vrolijk. Dit zou een aardige duit gaan kosten, maar uiteindelijk had Dante zijn persoonlijke buit enkele dagen eerder verkocht dus had hij momenteel wel net een beetje teveel op zak. Maar uiteindelijk was het wel voor een goed doel, een gecombineerd doel allicht. Zijn buik rond eten in eerste instantie, maar misschien toch ook wat meer te weten komen over haar en van Asher ook natuurlijk. ‘Dante by the way.’


Down On The Street MUxFqoZ
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op zo jun 17, 2018 8:32 pm

Ze voelde zich als een klein kind in een snoepwinkel, maar in plaats daarvan stond ze voor een bakkersstalletje. Ook nog eens eentje met een uitgebreid aanbod wat het maken van een keuze zeker niet vergemakkelijkte. De man liet weten zelf niet zo’n fan te zijn van noten en stelde voor om de gebakjes met slagroom te nemen. Sierra knikte. Zelf vond ze alles wel prima. Al helemaal omdat ze dit eigenlijk nooit allemaal kon betalen. Ze hoopte dan ook dat hij een duit in het zakje deed. ”Sure,” zei ze toen hij voorstelde dat zij de laatste keuze mocht wagen. Al vrij snel wees Sierra naar een gebakje wat ietwat achteraan stond. ”That one with the caramel topping please,” liet ze de man achter het kraampje weten. Deze was inmiddels bezig om de hele bestelling te verzamelen. Ondertussen kreeg ze te horen dat de man Dante heten. ”Sierra,” liet ze hem met een kleine glimlach weten. Haar ogen schoven alweer naar de man die bijna klaar was met de bestelling en ieder moment over kon gaan op het financiële gedeelte. Het gedeelte waarvan ze stiekem hoopte dat Dante die voor zijn rekening zou nemen.
 Down On The Street PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op ma jul 02, 2018 1:05 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Dante en het uitgeven van geld. Het was iets wat uiteindelijk niet heel veel gebeurde, buiten aan drank maar dat waren details. Dit was evengoed voor een goed doel, zijn doel. Maar dat maakte uiteindelijk niet superveel uit. Gelukkig had hij honger. Nadeel van nog niets gegeten te hebben. Wanneer Sierra haar keuze had gemaakt ging de man aan de slag met het verzamelen van de gebakjes. Snel genoeg had hij ze allemaal verzamelt. ‘Nice to meet you.’ Hoewel ontmoeten misschien een fout woord was, want hij kende haar al maar goed de schijn hoog houden was hier wel van belang. Wanneer de man de prijs noemde besloot Dante simpel weg een zakje met muntstukken op de tafel te leggen. Zo simpel kon het gaan. De man overhandigde de doos met gebakjes aan hem en met een grijnsje keek hij naar de vrouw. ‘So, did you have a place in mind to devour these?’


Down On The Street MUxFqoZ
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op do jul 19, 2018 3:40 pm

Nadat het tweetal eindelijk hun bestelling geplaatst had begon de man van het kraampje alles te verzamelen. Sierra keek rustig toe, terwijl ze vanuit haar ooghoeken zag hoe Dante een zak met munten neerlegde. Als ze het geld had gehad had ze graag de lekkernijen betaald, maar haar het loon wat ze kreeg was te weinig om zoveel dure gebakjes te kunnen bekostigen. ”Not really to be honest,” zei ze toen Dante vroeg of ze een plekje wist waar ze al deze gebakjes zouden verorberen. ”Perhaps we can sit somewhere close to the habour?” Het was een van de plekken waar Sierra het liefst kwam in Brightwater Keep. Soms kon ze met gemak uren toekijken hoe allerlei mensen bezig waren met hun dagelijkse taken in de haven.
 Down On The Street PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op do jul 19, 2018 7:50 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Hm, okee ze hadden dus geen specifieke locatie op dit moment. Al maakte dat opzich niet uit, de stad was groot genoeg ze hadden het maar voor het uitkiezen. Wanneer ze toch met een voorstel kwam verscheen er een glimlach op zijn gezicht. ‘I might know a spot.’ Niet de meest geheime locatie, maar ze hadden er wel een mooi uitzicht en dat was het belangrijkst. Dus zonder verder iets te zeggen besloot Dante in de richting van de haven te lopen. De mensen in de straten keurde het tweetal verschillende blikken. Waarschijnlijk vroegen ze zich af wat net hij deed bij Sierra. Kalmpjes wandelde hij verder, niet te snel zodat ze zou kunnen volgen. Nog niet exact in de haven maar enkele straten er van, draaide hij een van de kleinere straten in. Een van de straatjes waar de huizen vernield waren door de vikings tijdens hun raid. Waar ze uitkwamen was een veel oudere toren die gedeeltelijk afgebroken was zodat er geen gevaar zou zijn voor instorten. Een plek die perfect uitzicht bood op alles wat er in en uit de haven kwam, en die ook nog vrij dicht was om de mensen en de acties die ze aan het uitvoeren waren te kunnen onderscheiden. ‘I hope this suits what you had in mind?’ Glimlachte hij vriendelijk naar de vrouw waarna hij zich op een van grote stenen neerzette en de doos schuin achter hem zodat ook zij kon plaatsnemen.


Down On The Street MUxFqoZ
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

op vr jul 20, 2018 4:11 pm

Dante leek het voorstel om naar de haven te gaan goed te keuren en liet weten een goed plekje te weten. Sierra knikte even kort naar hem, waarna ze hem braaf volgde toen hij richting de haven vertrok. Erg ver was deze niet verwijderd van de markt. Ze zouden er binnen enkele minuten zijn. Uiteindelijk kwam het tweetal aan op de plek. ”Perfect,” zei ze toen Dante vroeg of deze plek voldeed. Sierra volgde zijn voorbeeld en nam plaats op een van de stenen die hier lagen. ”Never thought that I would spend my afternoon with a stranger eating pies and cakes.” Veel meer dan een nam had ze niet van hem. Voor hetzelfde geld was hij op iets slechts uit en waren deze gebakjes alleen maar een afleidingsmaneuver.
 Down On The Street PrVnLwu
Gesponsorde inhoud

Down On The Street Empty Re: Down On The Street

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum