welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria

Marriage Guide Empty Marriage Guide

op ma mei 21, 2018 5:13 pm

the things I do for love


Op Fallen Skies is het volledig toegelaten en dus ook mogelijk om te trouwen. Dit kan zijn gebeurd door het uithuwelijken van iemand of je loopt iemand tegen het lijft waar je de rest van je leven mee wilt delen. Wanneer je eenmaal getrouwd ben dan kan je dit in het Marriage board aangeven.

Dit doe je door middel van een topic maken in dit board met de titel: -jouw naam- married to - naam echtgenoot(e). In dit topic kan je nog een mogelijke rede aangeven of een link plaatsen naar een topic waarin jouw karakter is getrouwd met diegene. Dit is niet verplicht maar natuurlijk wel leuk.

Geef daarbij ook aan of je jouw huidige achternaam wilt behouden of die van de ander wilt aannemen. Mocht je de karakters ook willen verhuizen dan kun je dit ook aangeven in je topic. Als team zullen wij dit dan accepteren, je aanmelding van plaats veranderen en eventueel je naam een andere kleur geven.

Er is geen beperking hoe vaak je precies trouwt. Let alleen wel op dat dit niet te vaak achter elkaar is.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum