welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria

Deceased Guide Empty Deceased Guide

op ma mei 21, 2018 5:18 pm

what do we say to the god of death?


Op Fallen Skies is het mogelijk om een karakter te laten overlijden.

Dit doe je door middel van een topic maken in dit board met de titel: -jouw naam- deceased. In dit topic kan je nog een mogelijke rede aangeven of een link plaatsen naar het topic waarin jouw karakter zijn laatste adem uit blaast. Dit is niet verplicht maar natuurlijk.

Als team zullen wij dit dan accepteren, je aanmelding van plaats veranderen en eventueel je naam een andere kleur geven.

Let er wel op dat als je in dit board een topic hebt geplaatst en deze geaccepteerd is dat dit definitief is en je dit niet om kunt keren.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum