welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Dacosta Laendaerys
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon

Relocation Guide Empty Relocation Guide

op di aug 15, 2017 6:36 pm

no place like home


Op Fallen Skies is het volledig toegelaten en dus ook mogelijk om van Steden en gebieden te verhuizen. Voor onderlinge steden hoef je dit niet direct aan te geven. Verhuizen naar een ander gebied moet hier wel meteen aangegeven worden, zodat we jouw naamkleur kunnen aanpassen.

Dit doe je door middel van een topic maken in dit board met de titel: -jouw naam- moves to - nieuw gebied. In dit topic kan je nog een mogelijke rede aangeven of een link plaatsen naar een topic waarin jouw karakter werkelijk verhuist. Dit is niet verplicht maar natuurlijk wel leuk.

Als team zullen wij dit dan accepteren, je aanmelding van plaats veranderen en je naam kleuren.

Er is geen beperking op hoe vaak je mag verhuizen. Let alleen wel op dat dit niet te vaak achter elkaar is. Onthoud ook dat zodra je verhuist jouw loyaliteit nu bij je nieuwe thuis dient te liggen. In geval van oorlog is het mogelijk dat je tegen je vrienden en familie moet vechten.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum