welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Trystane Bayard
Trystane Bayard
Deceased
Aantal berichten : 33
IC posts : 21

Character sheet
Age: 25
Occupation: Duke of Rhoynar
Residence : The capital of Rhoynar

04. Rhoynar Empty 04. Rhoynar

op di aug 15, 2017 8:27 pm


 
   
   
 
Rhoynar
Take what you can, give nothing back


ALGEMEEN
Land Rhoynar
Inwoners Rhoynishmen
Hoofdstad Brightwater keep
Kleuren blauwe tonen, groen en oranje
Symbol Kraken
Slogan Take what you can, give nothing back
Regering Hertog van Rhoynar
Religie vrij van keuze
Handel handel in vis, buskruit, goud, wapens, staal en suiker

Ontstaan van Rhoynar Door de vele ontdekkingstochten die vroegen gehouden werden werd het land van Rhoynar ontdekt. Als eerst het vaste land dat aan de kust rijkt. En niet veel later: Toen ontdekkingsreizigers schepen konden bevaren werden ook de eilanden van Rhoynar ontdekt. Hier ontdekte men dat geloof niet alle problemen kon oplossen. Bewoners van Rhoynar gingen steeds vrijer en ruimdenkender om met hun 'geloof' totdat er uiteindelijk niet veel meer van over was. Op dit moment zijn er nog maar weinigen die een geloof uitoefenen in Rhoynar en is het vooral een staat geworden die veel bezig is met handel en piraterij.

Beschrijving van de steden De meeste steden van Rhoynar liggen aan de kust waarbij handel van vis, rum en andere levensmiddelen van onschatbare waarde zijn voor het gebied. Dagelijks vertrekken er vele schepen vanuit de havens om de producten bij diverse havens langs te brengen. Verder is Rhoynar bekend om zijn mijnen waar ijzererst vandaan wordt gehaald om staal te maken voor de schepen. In het hart van de steden en dorpen is een druk geruis hoorbaar. Het bruisende café leven (en dan met name 's avonds) houdt de stad levend. Buiten de café's en havens zijn er veel winkeltjes te vinden zoals bakkers, kledingmakers en goudsmitten.04. Rhoynar Dc55c935cbd3dc4b6eb4e79ac620fdf0
Brightwater keep

LANDMARKS
Kasteel van Birghtwater keep, Ruins of Rhoynar, Snakes Basin,

Het gebied van Rhoynar staat bekend om zijn hoge kliffen waar de golven woest tekeer tegen gaan. Het kasteel van Brightwater keep ligt deels op een klif. Het stadshart ligt een stuk lager waardoor het kasteel een prima uitkijkpost over zee is en dus een gunstige ligging heeft voor aanvallen van buitenaf. Er is echter een gebied ten noorden van de hoofdstad wat tijdens een grote oorlog verwoest is en nooit meer hersteld is. Het is er kil en donker. Alsof de nacht het gebied voor eeuwig in zijn greep heeft. Alleen de moedigste durven zich er te vertonen. Door de vele schepen die er zijn vergaan liggen er genoeg schatten voor het grijpen. Maar dat niet alleen.. Het gebied wordt geteisterd door vele mystieke wezens. Ook de zee die de eilanden met het vaste land scheid heeft vele geheimen. Zo zijn er genoeg ondiepe stukken met de mooiste koraalriffen te vinden. Dit is een ware oase voor zij die benieuwd zijn naar de natuurlijke 'schatten' van de zee. Snakes basin kent echter ook een aantal diepere stukken. Deze stukken zijn al gauw een kilometer of 5 diep en hier leven dan ook verschillende diersoorten maar ook monsters.
 
04. Rhoynar 769c61ec58ccf28ab051bdb958697d15
Kasteel van Brightwater keep

CLIMATE
Klimaat type tropisch savanneklimaat
sub klimaat Op de eilanden van Rhoynar heerst een tropisch zeeklimaat.
temperatuur De zon schijnt gemiddeld 320 dagen per jaar, waarop een gemiddelde van zeven tot negen zonuren per dag wordt bereikt. Toch is het niet alleen maar zonnig. Gedurende het hele jaar valt er zo nu en dan een regenbui. De meeste regen valt tussen mei en oktober. De minimumtemperatuur is 18 graden in de winter. In de zomer is het slechts zelden warmer dan veertig graden. Dit komt door de koele wind die vanuit zee komt.

FLORA
De rots en zand achtige bodem van dit gebied heeft tot gevolg dat de bloemen- en plantenpopulatie niet erg uitgebreid is. Toch zijn er 1370 bomen en plantensoorten te vinden. 121 hiervan zijn inheems en komen nergens anders voor. Voorbeelden hiervan zijn de mahogany en de pijnboom. Pijnbomen zijn de meest voorkomende bomen in het noorden en oosten van Rhoynar , aangevuld met struikgewas en palmbomen. Mahoniebomen kwamen hier oorspronkelijk ook veel voor, tegenwoordig is deze soort wat zeldzamer.

Planten&bomen vijgen-en amandelbomen, pijnbomen, citrusbomen
Kruiden Rozemarijn, Oregano, Citrusrozen, Agave
Giftige planten & bloemen Oleander, Hemlock

FAUNA
Kilometers lange tropische stranden typeren het gebied van Rhoynar. Die deels te gevaarlijk zijn om je te wanen door de sterke stromingen en torenhoge golven.  Hoge kliffen zorgen daarbij voor de meest adembenemende uitzichten. Niet alleen het landschap is al een ontdekking. Ook de dieren die er te vinden zijn. Hieronder vind je een klein overzicht met de dieren die in dit gebied te vinden zijn.

Zoogdieren lamantijn, vleermuizen, jaguar, gordeldieren, gorilla's, hutia
Vogels paradijsvogel, Toekans, papagaaiensoorten, kolibrie
Reptielen & insecten gif/wurgslangen, hagedissen, varanen, schildpadden, kevers, spinnen
amfibieën gifkikkers en padden
Vissen manta rog, hamerhaai, stierhaai, tijgerhaai, baracuda
Monsters & schepsels zeemeerminnen(mannen), kraken, zeemonsters

04. Rhoynar Eb6de5c68a27b9c34c6a68c3d35c36b0
Binnenland van Rhoynar

PIRACY
Hoewel de handel in verschillende goederen een ware goudmijn is voor Rhoynar is het thevens ook een groot struikelblok.
Sinds het begin van het gebruik van schepen is piraterij ontstaan. Plunderaars die het niet eens waren met de hoeveelheid belasting die betaald moest worden kaapten schepen om zo de zee te trotseren en verschillende dorpen leeg te plunderen.
Een groot en zwaar bewapend schip zullen zij vaak links laten liggen.

Er zijn wel bepaalde 'regels' of eerder 'richtlijnen' waar piraten onder elkaar wel rekening mee houden. Wie deze richtlijnen overschrijdt zal een noodlottig einde verwachten. De meeste houden zich hier wel degelijk aan en sommigen houden zich er alleen aan als het hen uitkomt.

- Rule one, befriend others wisely.
- The Right of Parlay
- Every crew member is to have an equal share in any treasure found
- Any man who falls behind is left behind
- Any person who refuses to serve aboard a pirate's ship must die.
- Trading for products fair and square mean the seller can do as they like, including resell at profit.
- Killing a surrendered enemy is not allowed.

Een zeerover die in handen valt van de  autoriteiten, word op zee, vaak gebonden overboord gezet. Aan wal krijgt hij/zij de strop, aan de galg of vastgebonden onder de grote mast van het schip als afschrikwekkend voorbeeld.

04. Rhoynar 3a472c691a52151f5cb19821da90e0f8
"I once sailed for a king. I obeyed men of privilege and wealth. Now, I bend my knee to no man. My only oath is to my crew and together we will take back what is rightfully ours. With blood and steel, we shall stand up to the powerful. Captains will curse our flag, and kings will fear it. As long as empires generate wealth and riches, we will be there to bleed them dry."


Trystane Bayard
Trystane Bayard
Deceased
Aantal berichten : 33
IC posts : 21

Character sheet
Age: 25
Occupation: Duke of Rhoynar
Residence : The capital of Rhoynar

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op do aug 17, 2017 6:02 pm


    
Brightwater Keep

Brightwater keep is de hoofdstad van de 'provincie' Rhoynar en daarmee thevens ook de grootste stad die je in dit gebied zult vinden. Het landschap beschikt over weinig steden. Maar degene die er zijn bruisen van leven. Vooral het havengebied in Brightwater keep is een druk stuk van de stad. Dagelijks worden hier allerlei producten verscheept en meren tientallen schepen aan. Ook kent de stad een bruisend centrum met vele cafés waar veel reizigers, piraten en ander gespuis te vinden is. Het centrum kent ook diverse winkels en kleine smalle steegjes. In iedere straat heb je een prachtig uitzicht op zee aangezien de stad halverwege een klif ligt. De huizen typeren zich door de creme kleurige stenen wanden en houten (soms stenen) daken in vele bruin tinten geschilderd. In de stad zelf vind je weinig groen, hier en daar rijkt een palmboom boven een van de daken uit en groeien er wat bosjes maar meer groen vind je hier niet. Hiervoor zal je de 'jungle' in moeten.

Bovenop de klif vind je het kasteel van Brightwater keep waar de hertog woont met zijn bediendes. Niet alleen is dit zijn woonruimte maar er worden ook verschillende lessen gegeven. Zoals: lessen in het mengen van vergif, bouwen van schepen en maken van rum.

's Avond worden de straten van Rhoynar verlicht met verschillende windlichten die de straten een warm gevoel geven. In de avond zie je de straten vaak vollopen met dronkaards en piraten die een bezoek aan een cafe of bordeel gaan brengen.
04. Rhoynar B91c7d63d91475d7a66de9a75016d70e
Laatst aangepast door Trystane Bayard op vr aug 18, 2017 11:07 am; in totaal 5 keer bewerkt
Trystane Bayard
Trystane Bayard
Deceased
Aantal berichten : 33
IC posts : 21

Character sheet
Age: 25
Occupation: Duke of Rhoynar
Residence : The capital of Rhoynar

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op vr aug 18, 2017 10:18 am


    


Vithian Isles

Ten noordwesten van Brightwater Keep liggen de schiereilanden van Vithian Isles, met als hoofdstad Isla de Juegas.  Deze eilanden zijn alleen te bezoeken per boot of schip en alleen de sterkste en moedigsten zullen de reis overleven. De wateren rondom deze eilanden zitten namelijk vol gevaarlijke dieren en ook de stroming is vrij sterk in deze wateren. Wanneer iemand hier dan ook te water raakt zal deze niet snel teruggevonden worden. Veel schepen zijn hier ten tijden van storm dan ook al vergaan en enkele wrakstukken van schepen geven dit gebied een grillig uiterlijk.  De eilandengroep zijn de perfecte plekken voor piraten, rovers en zij die zoeken naar avontuur.
 04. Rhoynar C7342997360a8e256442fce15fe18296

Laatst aangepast door Trystane Bayard op vr aug 18, 2017 11:08 am; in totaal 1 keer bewerkt
Trystane Bayard
Trystane Bayard
Deceased
Aantal berichten : 33
IC posts : 21

Character sheet
Age: 25
Occupation: Duke of Rhoynar
Residence : The capital of Rhoynar

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op vr aug 18, 2017 11:05 am


    


Ruins of Rhoynar

In het meest noordelijke puntje van Rhoynar vindt je de ruïnes van Rhoynar. Dit eens zo prachtige gebied stond vol in bloei en kende de meest uiteenlopende diersoorten en planten. De grond maakte het gebied van onschatbare waarde, omdat er veel goud te vinden was. In de loop der jaren werd er geplunderd/gevochten en werden de gebieden in brand gestoken en compleet verwoest. Nu toornen hoge kliffen boven het vrij kale landschap uit en is er weinig teken van leven te vinden. Het eens zo mooie gebied is niet meer..


avatar
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op do sep 28, 2017 5:20 pm


 

Isla de Juegas

In feite is deze locatie niet veel meer dan een veredelde piratenhaven. Officieel is het een veilige plek voor schepen om aan te meren om averij te herstellen, opnieuw te bevoorraden, nieuwe scheepslieden te werven en hun buit uit te geven. En het is vooral dat laatste wat er gedaan wordt. Isla de Juegas bezit een indrukwekkende haven die thuis kan bieden aan een grote vloot schepen. Omdat de stad in een smalle baai is gelegen, zitten alle gebouwen vrij dicht op elkaar en de straten zijn dan ook vrij nauw. De rest van de stad is onderverdeeld in verschillende kwartieren:

Hightown: Het woningencomplex van Isla de Juegas. Er zijn maar weinig mensen die voor een langere tijd op het eiland verblijven, dus veel woningen staan er niet.
Midtown: Het warenhuizencomplex dat dient als opslag van de binnengehaalde goederen, totdat deze weer verscheept of verhandeld kunnen worden.
Lowtown: Hier bevindt zich het gespuis van de stad. Lowtown bestaat voornamelijk uit taveernes en bordelen, waaraan de bemanning van de aangemeerde schepen het grootste deel van hun loon/buit uitgeven.
Adrya’s Peak: Op de klif naast de stad bevindt zich een grote uitkijktoren. Deze dient in oorlogstijden als een uitkijkpost voor vijandige schepen. Naast de toren staat een kleine villa die dient als de thuisbasis van House Morrigan.
The Gallows: Een klein cellencomplex met publieke hangplaats, bedoeld om muiterij en andere (maritieme) misdaden te bestraffen.

De stad zelf is omringd door tropische vegetatie en het gerucht gaat dat het eiland barst van de jaguars, vandaar dat er maar weinig mensen zijn die proberen om dieper het woud in te gaan.Laatst aangepast door Asher Morrigan op wo maa 21, 2018 12:02 am; in totaal 1 keer bewerkt
Evelyn Keightley
Evelyn Keightley
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 39
IC posts : 32

Character sheet
Age: 24
Occupation: Duchess of Cois
Residence : Cois

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op vr sep 29, 2017 2:48 pmCois

Cois, een eiland in de Snakes Basin omsloten door Rhoynar. Als kleinste zelfstandige staat is Cois een trots eiland te noemen en zo ook de mensen erop. Door middel van handel heeft de staat zich zelfs tot rijk kunnen benoemen. Op het eiland zijn talloze druivenplantages te vinden die vanwege het subtropische klimaat goed gedijen. Het maakt het eiland een kleurige plek waar de huizen zijn beschilderd met zachte kleuren en er veel gebruik gemaakt is van de natuursteen die in de ondergrond te vinden is. Omdat het eiland relatief klein is, is vooral de stad erg levendig met veel gasten die vanuit zee hun doortocht maken via Cois.


Valdimárr Guðfriðr
Valdimárr Guðfriðr
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 120
IC posts : 23

Character sheet
Age: 397 y/o
Occupation: Chief of Seere
Residence : Seere

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op za okt 28, 2017 9:09 pm


 Seere

Seere is een eiland dat druk bezocht wordt ondanks de sfeer die er hangt. Het is de enige plek waar je kan doen wat je wilt en waar je niet vasthangt aan regels. Iedereen is er gelijk en niemand wordt er anders behandeld, daarom is het een bekende plek onder de criminelen en de mensen die eens iets anders willen doen met hun leven. Je wordt hier niet anders bekeken als je besluit de grootste misdaad te plegen.
Vroeger was Seere een zeer gelovige plek en dat valt te merken aan de vele standbeelden, muurschilderingen en de Kathedraal die midden staat. De meeste kunstwerken zijn echter vernield of er schiet nog amper wat van over. Enkel de Kathedraal in het midden is redelijk in tact gebleven omdat de Chief van Seere daar woont. Dit is eveneens de enige plek waar je niet mag doen wat dat je wilt.

Wanneer je door de straten wandeld of een café binnen wandeld is het niet vreemd om oude bloedspetters te zien of mensen die bewusteloos tegen de grond aan liggen. Het is zeker geen plek meer waar je heen gaat omdat het er zo mooi is of omdat het een goede vakantiebestemming is. Veel mensen verblijven hier slechts een korte periode, enkel de extremisten blijven hier effectief wonen.
Onder de stad loopt een grote riolering die als het ware een echt doolhof vormt. Het is onbekend welke gruwels hier allemaal leven, maar ratten hebben er alvast hun thuis van gemaakt. De riolering is verboden terrein en als je toch betrapt worden kan dit je duur komen te staan. Al is de kans heel klein dat je ooit nog buiten weet te raken als je de weg niet weet. Enkel met toestemming mag je hier binnen. Elke ingang is dan ook voorzien van een stevige deur met een groot slot.

Ondertussen is Seere ook de thuishaven van de criminele organisatie Ouroboros, maar niemand weet precies wie hiertoe behoort. Meer informatie kan je hier vinden.

04. Rhoynar LXSHB3Ga_o

In het midden van Seere bevindt zich een Kathedraal die van overal op het eiland zichtbaar is. Jaren geleden was het een druk bezocht plaats waar heilige heen gingen en door die bevolkingsgroep werd hij ook onderhouden. Het gebouw is door de jaren heen sterk veranderd en langs buiten ziet het eruit alsof het vele oorlogen heeft meegemaakt, maar langs binnen is het nog even prachtig. Valdimàrr heeft de hele Kathedraal opgeëist als zijn thuis en van daaruit regelt hij alles.
Wat niemand niet weten is dat het gebouw nu ook dienst doet als gevangenis waar de leider van Ouroboros zijn champions houdt. De kelder van de Kathedraal is een plaats waar niemand een voet wilt zetten. Veel mensen zeggen dat het bezeten is en dat de doden daar ronddwalen. Het gerucht is dat dit de zielen zijn van Valdimàrr zijn vele slachtoffers. Als je de Kathedraal binnentreedt of als je dicht in de buurt bent kan het wel eens gebeuren dat je vage schreeuwen hoort. Het geluid is enkel zo vervormd dat je niet kan verstaan wat er wordt gezegd.
Niemand mag de Kathedraal bezoeken zonder toestemming van Valdimàrr. Doe je dat wel kan dit het leven kosten van die persoon. De enige manier om binnen te komen is op uitnodiging of na het maken van een afspraak. Verder is het verbonden terrein.

04. Rhoynar LmxPgrk9_o

De Priesters en andere gelovige die ooit woonde op Seere hebben een prachtige bibliotheek moeten achterlaten. Ze hadden geprobeerd om de boeken te redden en mee te nemen, maar het is niemand gelukt. Toch is het gebouw zo goed als verlaten en liggen er enkel hier en daar nog maar een aantal boeken. De meeste belangrijke boeken zijn allemaal verplaatst naar de Kathedraal en andere boeken zijn ooit meegenomen maar nooit terug gebracht.
Veel mensen kom je hier niet tegen, want de meeste mensen op Seere interesseren zich niet in literatuur. Dat en het feit dat je er makkelijk in verdwaald kan raken. De bibliotheek heeft een speciaal trappensysteem en vele kamers en gangen. De meeste mensen willen niet de moeiten doen om hier rond te wandelen, ook al is het een uniek en indrukwekkend gebouw.

04. Rhoynar KCOy3U7S_o

Seere als stad heeft zeker een bepaalde sfeer, maar een heel andere sfeer dan dat je ergens anders zou vinden. De gebouwen zien er oud en rampzalig uit. Veel ervan zijn al lang ingestort en degene die nog recht staan zijn zeker niet veel geld waard. Op zich is dit niet erg, want er wonen slechts een handvol mensen op Seere. De meeste komen hier heen om volledig los te gaan en dan weer weg te gaan. Als ze het overleven. Van de mensen die hier wonen, is de meerderheid de baas van een café of inn.
Op straat is er altijd wel wat te doen, maar ook weer niet wat je zou verwachten. Er zijn vaak gevechten of groepen dronken mannen die de boel onveilig maken. Als je niet van geweld of gevaarlijke situaties houdt, moet je hier niet komen. Iemand die niet past in deze stad, zal het slachtoffer worden van vele en vermoedelijk nooit meer weg geraken.

04. Rhoynar 4iDvRJ58_o

Seere bestaat niet enkel uit gebouwen en plaatsen die zijn ontstaan dankzij de mensheid. Er zijn echter maar weinig mensen die een voet in de natuur durven te zetten. Het is een donker en dichtbegroeid bos waar je om de zoveel tijd een lichaam vind. Vroeger werd het gebruikt als begraafplaats en nu nog steeds, maar er wordt de moeite niet genomen om een graf te graven. Mensen die werken onder leiding van Valdimàrr gooien de mensen die gestorven zijn op Seere in het bos als voedsel voor de vele roofdieren. Valdimàrr wilt namelijk niet dat heel zijn stad stinkt naar rot. Er gaat het gerucht rond dat niemand ooit is terug gekeerd nadat ze een wandeling gingen maken in het bos.

04. Rhoynar XVl2zolT_o

De rioleering is een plaats waar niemand ooit heen gaat. Of toch bijna niemand. Iedereen weet dat het een groot doolhof is dat onder de stad ligt en er is niets te zien. Dat is wat iedereen denkt, enkel de mensen die behoren tot Ouroboros, kennen het geheim dat zich daar schuil houdt. Recht onder de Kathedraal bevind zich een grote open ruimte die gebruikt wordt als vecht arena en daarom heen, in de vele gange, bevinden zich nog tal van gevangenissen. De leden van Ouroboros kunnen daar hun champions gevangen houden.


"He had this look in his eyes that made you wonder just how many people he'd killed, and this... grin that made you realize he's probably lost count."
Jasper Ethelwin
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

op wo feb 14, 2018 3:00 pm


 
Sunfall

Sunfall, gelegen in The Smoking Sea, is van oorsprong een vulkanisch eiland. Zoals de naam al verklapt heeft het eiland de meeste zonuren van heel Rhoynar, en het eiland heeft dan ook het meeste van zijn rijkdom te danken aan de zon. De vulkanische aarde heeft de landbouwgrond zeer vruchtbaar gemaakt, waardoor er veel landbouwproducten zoals druiven, citrusvruchten en olijven groeien.
Door de vruchtbare landbouwgrond en variatie aan goederen is Sunfall één van de belangrijkste handelssteden van Rhoynar – de wijn die in Sunfall geproduceerd wordt schijnt de beste te zijn van het hele land. Ook erg bijzonder zijn de stranden van zwart vulkanisch zand, die nergens anders in Fallen Skies voorkomen.

04. Rhoynar OcNiHPr

Het centrum van Sunfall wordt gedomineerd door kleine kanaaltjes, waardoor handelswaar gemakkelijk de stad in- en uitgevoerd kan worden. Door de wirwar aan straten en bruggen is het gemakkelijk in de stad te verdwalen als je er voor het eerst bent, maar een echte local kan alle wegen gemakkelijk uit elkaar houden. Grote boten komen het centrum niet binnen: de officiële vloot van Sunfall bestaat uit kleine, lage handelsschepen die gemakkelijk onder de bruggen door kunnen varen.

04. Rhoynar 90pa63H

Sunfall is het thuis van een kerkelijke orde die in heel Fallen Skies uniek is: de priesters van Sol. Eeuwen terug vluchtte een groep priesters van Seere naar Sunfall, waar zij hun geloof opnieuw konden uitoefenen. Op dit moment is Sunfall de enige plaats in Rhoynar waar zich nog een relatief grote geestelijke orde bevindt. Het centrum van Sunfall wordt gedomineerd door een gigantische kerk met een koepel, wiens gouden kleur de zon symboliseert. De hoofdpriester draagt de titel Sol Invictus – de onoverwinnelijke zon.

Van oudsher had de Sol Invictus de hoogste macht over Sunfall – pas zo’n vijftig jaar geleden, toen de handel op het eiland echt op begon te komen, werden er steeds meer privileges toegekend aan de aangestelde lords en ladies die op dat moment het eiland bestuurden. Inmiddels loopt het aantal gelovigen op Sunfall sterk achteruit, ook door de vele handelaren uit andere provincies van Fallen Skies die Sunfall als hun thuis beginnen te zien. Het eiland is echter nog steeds populair als pelgrimsoord voor bedevaartgangers en toeristen, die maar wat graag de gigantische kerk en koepel komen bewonderen. Ook zetten de priesters van Sol zich nog steeds in voor de armenzorg en financieren ze een groot gedeelte van de weeshuizen en ziekenzalen in de stad, waardoor zij erg geliefd blijven onder de lagere klassen van de bevolking.

04. Rhoynar XzUu1zY
Gesponsorde inhoud

04. Rhoynar Empty Re: 04. Rhoynar

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum