welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
 • Out of Character

 • Character Register

  Voor je echt op de RPG kan beginnen meld je als eerste je karakter hier aan. Hiermee plaats je hem dan ook in het gebied of stad waar jij wil dat jouw karakter in gaat wonen.

  Faceclaims
  Gisteren om 10:28 pm
  Sierra Laatste bericht bekijken
 • Character Development

  Is jouw karakter getrouwd, gaat deze verhuizen naar een andere stad of gebied of is deze overleden. Dan kun je dat op dit board opgeven. Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd dan kan je dit op je karakterkaart en profiel aanpassen.

  Gwynn moves to B...
  di jun 12, 2018 9:33 pm
  Gwynn Laatste bericht bekijken
 • Plotting

  Zoek je familie, vrienden of juist topics. Via dit board kan je al deze dingen en nog veel meer aanvragen.

  House El Jaouhar...
  ma jun 11, 2018 8:03 pm
  Mukhtar El Jaouhari Laatste bericht bekijken
 • Logs

  Dit is dé plek om al jouw sheet codes, setjes, topics en alles wat jij maar kan bedenken bij te houden. Je mag 1 topic per persoon aanmaken zodat je alles van jouw karakters op een rijtje hebt staan.

  Bulls On Parade...
  wo jun 13, 2018 12:36 am
  Daelorian Rahaeris Laatste bericht bekijken
Alle gebruikers hebben in totaal 17747 berichten geplaatst
We hebben 380 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Valentina