welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Fallen Skies Hierachy

Current King and Queen of Archeon, Valyria and Fallen Skies


Larethian Akesh
Dacosta Laendaerys


Current King of D'auvignon, Navarre


Aristide Delacroix


Current Queen of Aztlan, Nymmerwell


Zaleera Rayen


Current Grand Duchess and Grand Duke of Brightwater Keep, Rhoynar


Allison Lenier
Kaz Brekker


Current Commander of Mothers Heart, Vanaheim


Lexa


Current Jarl and Lady of Skorravir, Falkreath


Ragnvald Stækar
Zephyra StækarList of the current smaller cities rulers: click here