welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Dacosta Laendaerys
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon

SITE-WIDE PLOT: The Queen's Plague Empty SITE-WIDE PLOT: The Queen's Plague

op do jun 21, 2018 2:30 pm

the queen's plague

Dit is een site-breed plot en zal het hele forum aan gaan! Iedereen is welkom om zich te mengen in het oplossen van de ziekte die 'the Queen's Plague' heet.

‘The Queen is dead,’ klonk de rauwe stem van de dokter. In eerste instantie werd er gedacht dat zij vergiftigd was, toen de vrouw van het schip kroop. Op haar benen, nek en oksels waren haar lymfen gaan zwellen en haar vingertoppen waren begonnen met afsterven. Dit kon niet anders: dit was een aanval. Maar van wie? En waarom? De kans om het te onderzoeken werd hen niet gegund, want al gauw werd bekend dat de Koningin niet de enige was.

Twee dagen na de dood van de koningin, loopt het dodental ineens op. Bedienden worden in quarantaine gebracht zodra ze ziek zijn, maar het lijkt niet te helpen. Steeds meer mensen worden ziek en sterven binnen enkele dagen, voordat dokters ook maar een kans hebben om erachter te komen waar dit van komt. Is dit een aanval van buitenaf? Terwijl de dokters zich hier zorgen om maken, begint het volk te fluisteren. De schuld wordt gelegd bij de koningin. Ze is vervloekt! Ze had nooit moeten vertrekken en nu is ze de dood van iedereen! Het volk is furieus en geeft het fenomeen een passende naam: ‘The Queen’s Plague’.

Een week na de dood van de koningin, komt het nieuws binnen dat het zich verspreid heeft. Vreemd genoeg lijkt de infectie het ergst in Rhoynar, waar de lijken zich opstapelen. Een ieder die ziek is, wordt per direct opgepakt en wordt nooit meer teruggezien. Ze moeten de infectie tegenhouden, maar hoe? Waar komt het vandaan?

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum