welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

 • Bulletin Board

 • Cityholder announcements

  Voor alle grotere mededelingen, events en overige die door de cityholders georganiseerd worden!
  Overzicht/Aanvra...
  zo jul 22, 2018 8:23 pm
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Team messages

  In dit board worden alle updates, zoektopics ect. vanuit het team geplaatst. Als je een tijdje weg bent geweest is het dus handig om dit even te controleren.

  Terugtrekking Te...
  zo aug 05, 2018 4:46 pm
  Gwynn Laatste bericht bekijken
 • Member messages

  Op dit board kunnen leden hun vragen, opmerkingen of problemen plaatsen. Wees niet bang, heb je een probleem met iets plaats dat hier gerust.

  Afwezigheidstopi...
  vr jun 15, 2018 9:53 am
  Rae Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum