welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

 • Out of Character

 • Chat

  Voor chats, spelletjes en eigenlijk alles wat jij je maar kan bedenken kan je hier komen. In dit board kan eigenlijk alles wat geen art is.

  Het onzinnige on...
  ma jan 07, 2019 9:17 pm
  Daelorian Rahaeris Laatste bericht bekijken
 • Art corner

  Alle creativiteit kun je hier kwijt! Van tekeningen tot verhalen, het wordt allemaal hier geplaatst, dit hoeft niet eens te maken te hebben met de RPG. Zo kan je nieuwe technieken leren maar ook setjes aanvragen en shopjes openen voor van alles.

  Silent beauty ga...
  zo jul 15, 2018 10:47 pm
  Syrax Salix Laatste bericht bekijken
 • Affiliates

  Ken je nog een leuke site of forum, dan kun je deze hier promoten.

  [RPG] Muffliato...
  di aug 14, 2018 11:15 pm
  Caspian Tlal-mi Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum