welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar

There are no bounderies, only limitations [Rhett] Empty There are no bounderies, only limitations [Rhett]

op zo jun 03, 2018 9:55 am
There are no bounderies, only limitations [Rhett] Image

Zuzana Bryant

Zelfs na alle reizen die ze met Kaz had gemaakt, bleef Rhoynar haar thuis. Met de drukke straten, dorpen en steden. Met de piraten en de vele schepen. Het was een land dat bruisde van het leven, iets dat haar werk ook makkelijker maakte. Ze ging op in de menigte, er waren te veel gezichten om die van haar te onthouden. Haar diepbruine ogen, stonden helder en alert terwijl ze haar wandeling maakte. Normaal gesproken bleef ze in de buurt van een stad of dorp, om daar dan de zakken vam anderen te plunderen. Echter was ze met Kaz op reis geweest en waren ze pas net de grens van Rhoynar overgestoken. Haar taak die dag was het halen van vers water en misschien wat eetbare bessen en andere vruchtten plukken. Normaal gesproken bleef Zanna in de buurt van de andere crimineel; echter had ze vandaag de veiligheid van de ander wat meer verlaten. Het jonge meisje had aardig wat geleerd de afgelopen weken en maanden. Zo wist ze dat de meeste mensen niet te vertrouwen waren, en dat mensen lastig in te schatten waren. Toch hielden de meeste zich ook wel aan enkele gewoontes. Het was lastig om in het dagelijkse leven niet terug te vallen in dergelijke gewoontes. Immers was het dan makkelijker haar te pakken te krijgen. Haar handen waren vies van het zoeken naar eten en de doorreis. Het zacht kabbelende geluid van water, liet haar afwijken van de zoektocht waarna ze bij een licht kronkelende beek of rivier, ze wist nog steeds het verschil niet, haar handen waste. Haar lange haren hingen los langs haar smalle gezicht, aangezien ze geen tijd had gehad en genomen die in een rommelige vlecht te proppen. Daarbij had ze er geen last van, ze was het wel gewend.

Een onbekend licht klikkend geluid deed het jonge kind opkijken terwijl ze haar natte handen afveegde aan de jurk die ze aan had. Hoewel ze nieuwsgierig aangelegd was, wist ze niet zeker of ze wel op onderzoek uit wou gaan. Kaz wist dat Zanna wel vaker verdween om dan later terug te komen met het geld dat ze had gesteeld of iets anders dat misschien van nut was. De lichte bries die bijna standaard in Rhoynar aanwezig was, zorgde voor een prettig temperatuur. De zon was fel, maar niet onprettig. Zoals vaak scheen de zon, het regende er wel eens, maar het gebied was vooral bekend om de zon en tropische planten. Zanna was gewend aan het mooie weer, waardoor ze het niet snel te warm had. Ze bleef bij de oever staan, in de hoop de oorzaak van het aparte geluid te zien. Echter sinds ze de zon in keek, zag ze de pony en zijn of haar berijder niet aankomen totdat er een plons te horen was en er spetters water tegen haar benen aan kwamen. Met grote ogen staarde ze de ruiter aan. Was dat echt nodig geweest? Toch was Zanna te verlegen om hem er op aan te spreken. Nog een voordeel van dit klimaat, de kleding was zo droog.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Rhett Breckinridge
Rhett Breckinridge
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 13
IC posts : 5

Character sheet
Age: 15 years
Occupation: Aspiring hero
Residence : Mother's Heart

There are no bounderies, only limitations [Rhett] Empty Re: There are no bounderies, only limitations [Rhett]

op di jul 24, 2018 1:18 pm

Dancing in a swirl of golden memories
The loveliest lies of allRhett kreeg niet vaak de kans om een kleine trektocht te maken – zeker niet als het aan zijn vader lag. Vandaag was echter één van die uitzonderingen geweest en hij had eindelijk toestemming gekregen om een langere rit dan normaal te maken. De jongen was in de vroege uurtjes al uit de veren en was met Wilson de stad uit gereden toen de zon net boven de horizon was verschenen. Normaal gezien deed Rhett niet al te veel moeite om zijn pony volledig uit te rusten, maar dit keer had hij zijn zadel erop gelegd en had hij een paar zadeltassen meegenomen met wat te eten en te drinken voor zichzelf, zodat hij daar niet naar op zoek zou moeten gaan.

Het weer was schitterend en comfortabel, en Rhett was zo in de ban geraakt door de omgeving dat hij zich nog niet besefte dat hij bij de grens met Rhoynar terecht was gekomen. Dit was dan ook het buitengebied van beide landen, waar de landsgrenzen niet met borden of een lijn werden aangegeven. Hoe ver hij precies zat op dit punt wist Rhett dus niet, maar toen er voor hem een kabbelend beekje opdook nam hij zich voor om na een verfrissende pauze bij het beekje terug huiswaarts te keren. Wilson had de beek ook al opgemerkt en het vooruitzicht van een heerlijk slokje water liet hem sneller vooruit lopen, waardoor het dier pas stil stond toen het met beide voorbenen in het ondiepe water was gaan staan. Op deze manier kon Rhett niet afstappen, dus hij bleef nog even zitten terwijl zijn pony met grote slokken zijn dorst aan het lessen was. Niet dat hij het erg vond om te blijven zitten, natuurlijk. Hij nam dit moment om even om zich heen te kijken en hij zag al snel dat hij niet de enige was die op het water af was gekomen. Schuin tegenover hem, aan de andere oever, zat een jong meisje met grote ogen naar hen te kijken. Rhett ging ervan uit dat het meisje verrast was door zijn verschijning, dus hij tikte even tegen de rand van zijn hoed aan zodat zijn ogen wat beter zichtbaar zouden zijn. Die hoed droeg hij om zijn ogen wat te beschermen tegen de zon, maar aangezien deze nu achter hem was kon het geen kwaad als de hoed wat uit de weg zou zitten. "Hi there," zei hij daar vrolijk bij. "I hope Wilson didn’t scare you too much?" vroeg hij vervolgens, waarbij hij zijn pony even over de hals wreef om aan te geven dat dat de genoemde Wilson was.avatar
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar

There are no bounderies, only limitations [Rhett] Empty Re: There are no bounderies, only limitations [Rhett]

op zo aug 05, 2018 7:09 pm
There are no bounderies, only limitations [Rhett] Image

Zuzana Bryant

De pony; want het dier was niet groot genoeg voor een paard gebouwd; had zijn hoofd gebogen om te drinken en een jonge ruiter zat op zijn rug. Een die niet afstapte; waarschijnlijk door het ondiepe water dat een lichte stroming had op de plek waar hij stond. Hij tikte zijn hoed wel omhoog zodat het kleinere en jongere meisje hem in de ogen aan kon kijken. Al deed Zanna dat niet al te lang; haar donkere ogen stonden kalm en vriendelijk maar ook een tikkeltje schuchter. "Hi there," Klonk er vrolijk waardoor het meisje onbewust een glimlach op haar smalle gezicht toverde. Het was goed om mensen rond haar leeftijd te zien. De meeste mensen die zich hier bevonden waren vele malen ouder dan het slanke kind. Daarbij had ze een groot wantrouwen naar volwassenen toe; wellicht doordat haar vader geen goede ouder was geweest en haar lieve moeder was overleden na de geboorte van haar broertje. Een broertje die het ook niet had overleefd. Daarna had een oudere vrouw voor haar gezorgd terwijl haar vader werkte of zichzelf dronken voerde. Echter had haar vader met zijn ongezonde gedrag een vroeg graf opgezocht. Daarna was het jonge kind weggelopen omdat ze niet in een weeshuis terecht wou komen en leefde ze op de straat. Niet lang was ze alleen maar lang genoeg om de gevaren van de wereld te leren kennen. Vertrouw nooit iemand onmiddelijk; dat kon de dood of een vervelende wond betekenen. "I hope Wilson didn't scare you too much?" Vroeg de jongen, terwijl hij het edele dier over zijn hals wreef. Het jonge meisje schudde haar hoofd waarna ze voorzichtig het beekje in stapte; waarmee haar benen en jurk nog natter werden. Die droogden vanzelf wel weer. Voorzichtig bleef ze in het ondiepe water aan de oever staan waarna ze met haar zachte liefelijke stem sprak. "No he didn't. Though he is quite fast." Verklaarde het meisje op een zachte toon. Ze was geschrokken door de plotselinge plons al had ze het dier aan horen komen.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Gesponsorde inhoud

There are no bounderies, only limitations [Rhett] Empty Re: There are no bounderies, only limitations [Rhett]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum