welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Asteria Bourbon
Asteria Bourbon
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 33
IC posts : 16

Character sheet
Age: ↠ζ 23
Occupation: ↠ζ Whiskey
Residence : ↠ζ Nevarre

everyone needs cake Empty everyone needs cake

op zo jun 03, 2018 5:14 pm
Magic tumbled from her pretty lips
and when she spoke the language of the universe
the stars sighed in unison.

★ ★ ★ ★ ★ ★


Ze haalde een hand snel door haar haar voordat ze het in een knot deed en naar de kraan liep om haar handen te wassen. Nadat ze haar handen had gewassen ging ze naar de keuken en pakte alles wat ze nodig had voor wat ze zou maken en jaagde de kok de keuken uit met een deegroller. Hij had de keuken vanavond weer, maar nu was die van haar. Vrolijk fluitend liep Asteria door de keuken om nog wat andere spullen te pakken en haalde het recept uit haar broekzak. Het was een tijd geleden dat ze wat gebakken had en ze had toch niks te doen, dus had ze besloten maar weer eens wat te gaan bakken en was ze naar de boekenkast gegaan en had ze een recept uitgekozen.

Een uurtje later zat Asteria aan het keukeneiland en probeerde wat bloem van haar wangen te vegen met haar schouder terwijl ze de cake in plakken sneed. Nog steeds blij fluitend legde ze het mes neer en pakte een plak welke ze op een bordje legde en op het midden neerzetten. Snel ruimde ze alles op wat ze had gebruikt en ging weer zitten, deze keer met een boek in haar handen. Asteria had een klein stukje gepakt en at dit langzaam op terwijl ze verder las in het boek.

[& family topic? ]


BY MITZI
Rosalie Bourbon
Rosalie Bourbon
Member
Aantal berichten : 11
IC posts : 10

Character sheet
Age: 20
Occupation: Whiskey
Residence : Navarre

everyone needs cake Empty Re: everyone needs cake

op do jul 19, 2018 7:17 pm
ROSALIE BOURBON
don't let me die here
De jongen die ze had opgevangen gisteren ochtend was inmiddels weer weg gegaan. Al had ze hem er van verzekerd dat als hij ooit hulp zou nodig hebben hij welkom was bij haar. Haar familie leden zouden daar waarschijnlijk anders over denken, maar voor nu hoefde deze nog niet te weten dat zij een net gebeten weerwolf het huis had binnen gehaald. Enzo zou haar hoofd willen als die er ooit achter kwam dat stond vast. Maar goed, iemand had voor hem moeten zorgen en zij was zijn enigste optie geweest. Rosalie had het geen goed idee gevonden dat hij zo snel al weer was vertrokken, maar ze ging hem ook niet dwingen om te blijven.

Het was de geur van iets dat in de oven stond dat er voor zorgde dat ze vanuit de woonkamer eens een kijkje kwam nemen in de keuken. Alsof haar tante het geweten had dat ze onderweg was, haalde ze er een vers gebakken cake uit. Rose begon gewoon bij het zien van het dessert al meteen te watertanden. Kijk, door haar tante zou ze binnenkort weer noodgedwongen nieuwe kledij nodig hebben. Hoe jammer weer. Toch maakte Rose niet meteen een geluid wat haar komst zou verraden maar bleef ze een beetje twijfelend in de gang staan. Misschien wilde ze wel niet gestoord worden? In tegenstelling tot sommige anderen in de familie kon ze daar wel respect voor opbrengen. Maar de geur die zich begon te verspreiden door het huis zorgde er voor dat ze dat ook maar even overboord gooide. ‘Am I interupting?’ Glimlachte ze vrolijk terwijl ze zelf plaats nam op een van de krukken.

Bourbons / Outfit
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum